Αλλαγή dvd drive σε Compaq Presario CQ60

0
compaq presario cq60

Μία από τις πιο απλές επισκευές που μπορείτε να κάνετε σε ένα laptop είναι η αλλαγή του χαλασμένου dvd-drive. Σχεδόν σε όλα τα laptop είναι μισό λεπτό δουλειά και μπορεί να γίνει και από έναν αρχάριο. Το ίδιο συμβαίνει και για το COMPAQ PRESARIO CQ60.

βίδα που συγκρατεί το dvd
Η βίδα που συγκρατεί το dvd. Έχει και το ανάλογο σηματάκι δίπλα.

Και σε αυτό το μοντέλο το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να ξεβιδώσετε μία βίδα που συγκρατεί το DVD-DRIVE και βρίσκεται στο πίσω μέρος, λίγο αριστερά στο κέντρο.

Αν ξεβιδώσετε την βίδα το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τραβήξετε το dvd-drive και αυτό θα βγει συρταρωτά.

dvd drive για compaq presario cq60

Τώρα μένει να βάλετε το νέο. Αν δεν το έχετε παραγγείλει ήδη, μπορείτε να το κάνετε. Για να βρείτε το σωστό μοντέλο, απλώς ψάχνετε με τον κωδικό που υπάρχει στο παλιό. Εκεί θα βρείτε δύο κωδικούς, ο ένας είναι ο γενικός που αφορά το μοντέλο και ο δεύτερος ο κωδικός ανταλλακτικού της HP. Μπορείτε να ψάξετε με όποιον από τους δύο θέλετε και αν δεν βρείτε μπορείτε να βάλετε και τον κωδικό του laptop. Λογικά θα βρείτε μεταχειρισμένα με κάτω από 15 ευρώ.

To νέο dvd drive το βάζετε με την αντίστροφη διαδικασία. Δηλαδή το βάζετε συρταρωτά όπως βγάλατε το παλιό και στην συνέχεια βιδώνετε την βίδα που συγκρατεί το dvd drive.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΠροσθήκη μνήμης σε COMPAQ Presario CQ60
Επόμενο άρθροΑλλαγή πληκτρολογίου σε COMPAQ PRESARIO CQ60
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση από
guest

Επιτρέπεται ο ανώνυμος σχολιασμός. Παρότι απαιτείται email, δεν χρειάζεται να είναι το πραγματικό σας email. Δεν επιτρέπονται υβριστικά, προσβλητικά ή spam σχόλια

Η φόρμα σχολιασμού συλλέγει το όνομα, το email και το περιεχόμενου του σχολίου για να μπορούμε να ελέγχουμε τα σχόλια που γίνονται στην ιστοσελίδα. Παρακαλούμε διαβάστε και αποδεχτείτε τους όρους χρήσεις και την πολιτική απορρήτου της ιστοσελίδας μας για να σχολιάσετε
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια