Αλλαγή dvd drive σε laptop HP TPN-C125

0
dvd drive hp tpn-c125

To laptop TPN-C125 είναι ένα notebook με πολύ καλά χαρακτηριστικά από την HP. Στο συγκεκριμένο μοντέλο υπάρχει DVD-Drive και είναι και σχετικά καλό. Σε περίπτωση που χαλάσει η αλλαγή του είναι εξαιρετικά εύκολη, καθώς υπάρχει μόνο μία βίδα που το συγκρατεί και αυτή είναι εξωτερικά, στο πίσω μέρος.

αλλαγή dvd-drive σε HP

Οπότε το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να την ξεβιδώσετε και να αφαιρέσετε το drive τραβώντας το προς τα έξω. Τα DVD-Drive είναι συρταρωτά, οπότε δεν χρειάζεται να κάνετε κάτι άλλο, απλώς τραβάτε αφού ξεβιδώσετε την βίδα.

To μοντέλο του dvd-drive είναι το DU-8A6SH111B και το ειδικό part number για την HP το 700577-HC2

Είναι ένα μοντέλο που είναι συμβατό με αρκετά laptop (HP, LENOVO, DELL…) και μπορείτε να το βρείτε με λίγο ψάξιμο (γενικά τα dvd-drive δεν χαλάνε και τόσο εύκολα και πλέον όσο πάει γίνονται και παρωχημένη τεχνολογία, οπότε δεν τα φέρνουν όλοι). Καινούργιο κοστίζει 30-40 ευρώ, μεταχειρισμένο μπορείτε να το βρείτε από 10-20 ευρώ.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΑλλαγή γράσου σε γωνιακό τροχό DeWalt D28139
Επόμενο άρθροΑντικατάσταση ελατηρίου χειρομίζας σε αλυσοπρίονο Einhell GC-PC 930 I
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση από
guest

Επιτρέπεται ο ανώνυμος σχολιασμός. Παρότι απαιτείται email, δεν χρειάζεται να είναι το πραγματικό σας email. Δεν επιτρέπονται υβριστικά, προσβλητικά ή spam σχόλια

Η φόρμα σχολιασμού συλλέγει το όνομα, το email και το περιεχόμενου του σχολίου για να μπορούμε να ελέγχουμε τα σχόλια που γίνονται στην ιστοσελίδα. Παρακαλούμε διαβάστε και αποδεχτείτε τους όρους χρήσεις και την πολιτική απορρήτου της ιστοσελίδας μας για να σχολιάσετε
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια