Καλές προσφορές σε SSD δίσκους από το E-shop.gr

  0

  Δεν ξέρουμε τον λόγο (και δεν μας νοιάζει) αλλά αυτή την εβδομάδα το μεγαλύτερο e-shop της Ελλάδος, το E-shop.gr, έβγαλε πολύ καλές προσφορές σε μερικά είδη. Μεταξύ αυτών είναι και προσφορές σε SSD δίσκους, με αρκετά καλές προσφορές που πολλούς από αυτούς, τους καθιστούν καλύτερη τιμή της αγοράς. 

  ssd δίσκος adata Πιο καλή διαφορά με τ άλλα καταστήματα έχει ο δίσκος που υπάρχει και στα CrazySundays, ο SSD ADATA ULTIMATE SU650, ένας δίσκος με 120GB χωρητικότητα και πολύ καλές ταχύτητες. Η τιμή του στα CrazySundays είναι μόνο 28.50 ευρώ.

  Εκτός από αυτόν, υπάρχουν και άλλοι με αρκετά καλές τιμές, όπως πχ οι Kingston, μερικοί Western Digital και κάποιοι απο την Corsair. 

  Αν δεν γνωρίζετε τι ακριβώς είναι ένας SSD δίσκος και γιατί πρέπει να αλλάξετε παλιούς HDD δίσκους σε SSD, καλό είναι να διαβάσετε αυτόν τον αναλυτικό οδηγό.

  κάρτα samsung 128gb Επίσης, αν και δεν είναι SSD, αρκετά καλή τιμή έχει και σε αρκετές κάρτες SSD, με πιο καλή να δείχνει να είναι η προσφορά για την 128GB κάρτα της SAMSUNG με μόνο 37 ευρώ.

  Αφήστε ένα σχόλιο

  Επιτρέπεται ο ανώνυμος σχολιασμός. Όλα τα ανώνυμα σχόλια απαιτούν επαλήθεση πριν την δημοσίευση.
  Υβριστικά σχόλια ή spam δεν δημοσιεύονται!

  avatar
  5000
    Εγγραφείτε  
  Ειδοποίηση από