Χειροκίνητο τρέιλερ μπορεί να μεταφέρει ακόμα και καρότσα φορτηγού!

2

Ηλεκτρικό τρέιλερ για μεταφορά καρότσαςΈνα καλό καρότσι μεταφοράς είναι απαραίτητο για κάθε σπίτι. Είναι μικρά σε όγκο, αρκετά πρακτικά και συνήθως μπορούν να σηκώσουν χωρίς πρόβλημα τουλάχιστον 100 κιλά. Έτσι ακόμα και ένα πλυντήριο ρούχων, μπορεί να μετακινηθεί εύκολα από ένα άτομο. Τι γίνεται όμως αν θέλετε να μεταφέρετε κάτι μεγαλύτερο, πολύ πολύ μεγαλύτερο, όπως ένα τρέιλερ; Παίρνετε ένα καρότσι μεταφοράς τρέιλερ!

Απλό καρότσι για τρέιλερ
Απλό καρότσι για μικρά τρέιλερ

Όσο και να σας φαίνεται περίεργο όχι μόνο υπάρχουν, αλλά είναι και πιο πρακτικά από όσο νομίζετε. Έτσι αν θέλετε να μεταφέρετε το τρέιλερ που το έχετε γεμίσει με ξύλα, μέσα στην αποθήκη, στην οποία δεν έχει πρόσβαση το αυτοκίνητο, μπορείτε να πάρετε ένα τέτοιο καρότσι και να κάνετε την δουλειά πανεύκολα.

%cf%87%ce%b5%ce%b9%cf%81%ce%bf%ce%ba%ce%af%ce%bd%ce%b7%cf%84%ce%b1-%cf%84%cf%81%ce%ad%ce%b9%ce%bb%ce%b5%cf%81-%ce%bc%ce%b5%cf%84%ce%b1%cf%86%ce%bf%cf%81%ce%ac%cf%82-_1
Ηλεκτρικό καρότσι για μεσαία τρέιλερ και τροχόσπιτα

Αυτά τα τρέιλερ, έχουν φυσικά διαφορετικές προδιαγραφές και δυνατότητες. Έτσι μπορείτε να βρείτε απλά, που σηκώνουν μόνο μερικές εκατοντάδες κιλά, αλλά μπορείτε να βρείτε και ηλεκτροκίνητα, τα οποία μπορούν να μεταφέρουν τόνους, πολλούς τόνους…

Ακόμα και καρότσα!!!Έτσι ακόμα και αν έχετε μια καρότσα από τρακτέρ ή ακόμα και από επικαθήμενο, υπάρχει λύση. Το συγκεκριμένο «εργαλείο» από το παραπάνω βίντεο, έρχεται από την Ολλανδική εταιρία Verhagen Leinden και μπορεί να μεταφέρει χωρίς πρόβλημα ακόμα και καρότσα 20 τόνων. Έχει εσωτερική μπαταρία 36V που του δίνει αυτοδυναμία για αρκετές ώρες και σχετικά απλό χειρισμό που σε κάνει να νομίζεις ότι σέρνεις καρότσι σούπερ μάρκετ. Τιμή δεν αναφέρεται, αλλά λογικά θα είναι 4ψήφιο ποσό.

%cf%87%ce%b5%ce%b9%cf%81%ce%bf%ce%ba%ce%af%ce%bd%ce%b7%cf%84%ce%b1-%cf%84%cf%81%ce%ad%ce%b9%ce%bb%ce%b5%cf%81-%ce%bc%ce%b5%cf%84%ce%b1%cf%86%ce%bf%cf%81%ce%ac%cf%82-_3

Βλέποντας αυτό το βίντεο απορείς, γιατί δεν υπάρχει ένα τέτοιο σε κάθε επιβατικό καράβι; Σίγουρα μπορεί να επισπεύσει αρκετά την διαδικασία φόρτωσης  και ίσως να την κάνει και λίγο πιο ασφαλή.

Και αν νομίζετε ότι αυτό είναι η ναυαρχίδα αυτής της κατηγορίας, κάνετε μεγάλο λάθος, καθώς υπάρχουν και ακόμα μεγαλύτερα, κάποια από τα οποία είναι και τηλεχειριζόμενα. 

Οπωσδήποτε όλα αυτά έχουν και περιορισμούς όχι μόνο στο βάρος, αλλά λογικά και στην κλίση του εδάφους. Σε όλα τα βίντεο η παρουσίαση γίνεται σε απολύτως επίπεδη επιφάνεια, οπότε σίγουρα είναι κάτι που θέλει προσοχή.

2
Αφήστε ένα σχόλιο

Επιτρέπεται ο ανώνυμος σχολιασμός. Όλα τα ανώνυμα σχόλια απαιτούν επαλήθεση πριν την δημοσίευση.
Υβριστικά σχόλια ή spam δεν δημοσιεύονται!

avatar
5000
1 Comment threads
1 Απαντήσεις νήματος
0 Ακόλουθοι
 
Σχόλιο με περισσότερες αντιδράσεις
Hottest comment thread
2 Σχολιαστές
adminGeorge Manousakis Πρόσφατοι σχολιαστές
  Εγγραφείτε  
νεότερο παλαιότερο πιο δημοφιλές
Ειδοποίηση από
George Manousakis
Επισκέπτης
George Manousakis

Μάλλον πενταψήφιο θες να πεις.