Προσφορές και εκπτωτικά κουπόνια για Gearbest

  2
  Εκτπωτικά κουπόνια στο Gearbest

  Σε αυτό το άρθρο θα υπάρχουν αναφορές σε εκπτωτικά κουπόνια για Gearbest. Το άρθρο θα ανανεώνεται διαρκώς. Αν έχετε οποιαδήποτε απορία ή θέλετε βοήθεια για να βρείτε κάποια έκπτωση για κάποιο συγκεκριμένο προϊόν μην διστάσετε να ρωτήσετε στα σχόλια.

  Προσοχή, αν δεν έχετε ξανακάνει αγορές με το Gearbest, καλό είναι να διαβάσετε πρώτα τον οδηγό αγορών, για να μην βρεθείτε προ δυσάρεστων εκπλήξεων. Αν δεν ξέρετε πως χρησιμοποιούνται τα κουπόνια και τι ισχύει ακριβώς, μπορείτε να διαβάσετε εδώ. Αν βαριέστε, οι βασικές αρχές είναι οι εξής:

  • Τα κουπόνια μπορεί να αφορούν προϊόντα, κατηγορίες ή μάρκες
  • Το κάθε προϊόν μπορεί να έχει μόνο μία έκπτωση από κουπόνι
  • Σε κάθε αγορά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μόνο ένα κουπόνι
  • Τις περισσότερες φορές τα κουπόνια αφορούν συγκεκριμένες αποθήκες (συνήθως Κίνα και Χονγκ Κονγκ)
  • Τα κουπόνια για κινητά, τα οποία έχουν περιορισμένο αριθμό, εξαντλούνται σχετικά γρήγορα
  • Τα γενικά κουπόνια είναι αναλώσιμα, δηλαδή δεν μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε πάνω από μία φορά ανά λογαριασμό 
  • Σε συγκεκριμένες κατηγορίες (πχ ρούχα, κοσμήματα, είδη σπιτιού…) τα κουπόνια μπορεί να έχουν πολύ μεγάλες εκπτώσεις (>20%). 
  • Αν αγοράσετε ένα προϊόν, στο οποίο μπει έκπτωση τις αμέσως επόμενες μέρες (3), τότε μπορείτε να ζητήσετε να σας κάνουν την έκπτωση και σε εσάς.

  Ειδικές ήμι-μόνιμες προσφορές που υπάρχουν αυτή τη στιγμή (update 10 Μάη 2018)


  • Προσφορές μόνο για την Ελλάδα. Εδώ και λίγες το Gearbest έχει φτιάξει ειδικές σελίδες με προσφορές αποκλειστικά για την Ελληνική αγορά. Υπάρχουν προσφορές σε κουπόνια, συγκεκριμένα προϊόντα και αποθήκες. Οι προσφορές ανανεώνονται καθημερινά. Πατήστε εδώ για να τις δείτε.
  • Promotion στις Ευρωπαϊκές αποθήκες 4 και 5.  Πατήστε εδώ για να το δείτε.
  • Η σελίδα με τα κουπόνια στο Gearbest. Τα περισσότερα είναι κουπόνια κατηγορίας και είναι προσωπικά. Πατήστε εδώ για να το δείτε.
  • Η σελίδα με τις «προσφορές ημέρας». Είναι συνήθως flash sales ή προσφορές με κουπόνια με διάρκεια 1 έως 5 ημέρες. Οι περισσότερες είναι επαναλαμβανόμενες, αλλά αρκετές φορές έχει και μερικές πολύ καλές που είναι μοναδικές. Πατήστε εδώ για να την δείτε. 
  • Σελίδα με προσφορές σε προϊόντα Xiaomi. Οι προσφορές είναι Flash sales, αλλά κάποιες είναι αρκετά καλές και μπορείτε να τα δείτε και όλα συγκεντρωμένα σε κατηγορίες. Πατήστε εδώ για να το δείτε.

  Ευρωπαϊκές αποθήκες


  Δυστυχώς τα κουπόνια για τις Ευρωπαϊκές αποθήκες είναι πάντα λίγα. Τα γενικά σχεδόν πάντα αναφέρονται στις Κινέζικες, ενώ και η πλειοψηφία των ατομικών αφορούν προϊόντα σε Κινέζικες αποθήκες. Πάντως αν θέλετε να αγοράσετε κάτι από Ευρώπη, κυρίως για λόγους ταχύτητας και για να μην μπλέξετε με επιπλέον δασμούς, τα links είναι τα παρακάτω

  • G-W-3 (έγινε CN-027) : Στέλνει ΕλλάδαΔεν έχει πάρα πολλά (συνήθως 50-100), αλλά είναι σχεδόν όλα δημοφιλή προϊόντα (πχ κινητά, drones, tablets…) και συνήθως σε πολύ καλές τιμές. Έχει λίγο ακριβά μεταφορικά, οπότε βολεύει να αγοράσετε αρκετά μαζί. 
  • G-W-4 (έγινε CN-008) : Στέλνει ΕλλάδαΜαζί με την 2 και την 5, μάλλον η καλύτερη επιλογή. Έχει σχετικά φθηνά μεταφορικά (η αποστολή με DHL για κινητό κοστίζει μόνο 10 ευρώ), γρήγορη αποστολή και συνήθως τις καλύτερες τιμές από όλες τις υπόλοιπες.
  • G-W-5 (έγινε CN-023)Στέλνει ΕλλάδαΑυτή η αποθήκη είναι μία από τις καλύτερες επιλογές, καθώς έχει αρκετά φθηνά μεταφορικά και αρκετές επιλογές. Συνήθως έχει κάτω από 100 διαφορετικά προϊόντα, αλλά όλα είναι πάντα πολύ δημοφιλή και αλλάζουν διαρκώς.
  • G-W-6 (έγινε CN-030) :Στέλνει ΕλλάδαH 6 είναι μία από τις μεγάλες Ευρωπαϊκές αποθήκες. Για αρκετό καιρό είχε θέμα με την Ελλάδα, αλλά αυτή τη στιγμή λύθηκε.
  • G-W-7 (έγινε CN-013)Στέλνει ΕλλάδαΣχετικά μικρή αποθήκη (συνήθως λιγότερα από 50 είδη). Τις περισσότερες φορές τα είδη που έχει υπάρχουν και σε άλλες ευρωπαικές αποθήκες, αλλά δεν χάνετε κάτι να την κοιτάξετε. Τα μεταφορικά είναι συνήθως 25 ευρώ.
  • G-W-10 (έγινε CN-026): Στέλνει ΕλλάδαΣχετικά νέα αποθήκη, με αρκετά είδη (περίπου 200). Έχει αρκετά προϊόντα που δεν υπάρχουν σε άλλες Ευρωπαϊκές ή Κινέζικες αποθήκες. Κόστος μεταφορικών: περίπου 15 ευρώ στα περισσότερα είδη,
  • EG-W-11 (έγινε CN-007): Στέλνει Ελλάδα (όχι τα πάντα)Μία μέτρια αποθήκη, που όμως κάποιες φορές έχει κάποια προϊόντα σε πολύ καλή τιμή. Τα πολύ μικρά δεν τα στέλνει Ελλάδα.  Κόστος μεταφορικών: Δεν είναι σταθερό, συνήθως 10-30 ευρώ.
  • G-W-12 (έγινε CN-006)Δεν στέλνει Ελλάδα! Αυτή είναι η καλύτερη αποθήκη στην Ευρώπη, αλλά δυστυχώς δεν στέλνει καθόλου στην Ελλάδα. Αν βρίσκετε σε διαφορετική Ευρωπαϊκή χώρα, μπορείτε να δοκιμάσετε να δείτε αν στέλνει εκεί.Γ
  • GW-16 (έγινε CN-029) :Δεν στέλνει Ελλάδα! Μέτρια σε μέγεθος αποθήκη που μέχρι πρότινος έστελνε σε Ελλάδα μόνο με κούριερ. Συνήθως κάτω από 100-150 διαφορετικά προϊόντα, αλλά σχεδόν όλα αρκετά δημοφιλή. Δυστυχώς σταμάτησε να στέλνει πια Ελλάδα.

  Παροδικές προσφορές που υπάρχουν αυτή τη στιγμή (ο πίνακας ανανεώνεται διαρκώς)

  Οι προσφορές αυτές ισχύουν συνήθως για λίγες εβδομάδες.

  ΦωτογραφίαΌνομα προσφοράς / ΣύνδεσμοςΠροϊόντα σε προσφοράΠεριγραφήΈναρξη προσφοράςΛήξη προσφοράς
  Top Sellers GearΔιάφορες προσφορές για δημοφιλή προϊόνταΑρκετά καλές προσφορές με κουπόνια και ειδικές προσφορές για αρκετά προϊόνταΜόνιμη προσφορά
  Healthy And personal CareΗλεκτρικές οδοντόβουρτσες, θερμόμετρα, ζυγαριές και γενικότερα ηλεκτρικές συσκευές μπάνιουΚαλές προσφορές με flash sales και και κουπόνια σε διάφορες ηλεκτρικές συσκευές που χρησιμοποιούμε στο μπάνιο17/10/1822/10/18
  Home AppliancesΗλεκτρικές συσκευές σπιτιού (έξυπνες σκούπες, αφυγραντήρες...)Καλές προσφορές με flash sales και ειδικές πρόμο προσφορές σε διάφορα είδη σπιτιού15/10/1822/10/18
  Brand Smartphone SalesΚινητά τηλέφωναΚαλές προσφορές με κουπόνια και flash sales σε δημοφιλή κινητά τηλέφωνα. Έξτρα προσφορά με ένα ακριβό κινητό μόνο με 8 ευρώ για τους 5 πρώτους15/10/1822/10/18
  enjoy cinemaEnjoy home cinemaΠροτζέκτορες και διάφορα σχετικά παρελκόμεναΚαλές προσφορές σε προτζέκτορες, ειδικά σε μάρκες που έχει αποκλειστικά το Gearbest (Excelvan, Houzetek...)11/10/1818/10/18
  Over 45$ Save 10$Διάφορα προϊόνταΑρκετά καλή προσφορά με την οποία έχετε επιπλέον έκπτωση 10$ για αγορές άνω των 45$ δολαρίων σε συγκεκριμένα προϊόντα. Οι τιμές δεν είναι "φουσκωμένες" αλλά πραγματικές.08/10/1814/10/18
  blow oute pricesClearance Sale blow-out pricesΔιάφορα φθηνά gadget και παιχνίδιαΠροσφορές με κουπόνια σε μερικά φθηνά gagdet και παιχνίδια. Τίποτα τρομερό, αλλά ίσως βρείτε κάποιο που να σας αρέσει.29/09/1806/10/18
  fast delivery specialFast delivery specialΔιάφορα προϊόνταΜε αγορές άνω των 88 δολάρια (περίπου 76 ευρώ) από τις Ευρωπαϊκές αποθήκες έχετε έκπτωση 10 δολάρια (8 και κάτι ευρώ)15/09/18

   

  Πίνακας με εκπτωτικά κουπόνια για Gearbest


  Στον παρακάτω πίνακα θα βρείτε ενεργά κουπόνια και προσφορές από το Gearbest. Προσοχή οι  κυρίως τιμές στο πίνακα είναι σε δολάρια!. Δυστυχώς το Gearbest χρησιμοποιεί το δολάριο σαν κύριο νόμισμα, έτσι πάντα οι αρχικές τους τιμές τίθενται σε δολάρια. Στα υπόλοιπα νομίσματα απλώς γίνεται μετατροπή με την τρέχουσα ισοτιμία, οπότε κάποιες φορές θα αναφέρονται πάντα διπλές τιμές, αλλά αυτή που θα ισχύει σίγουρα είναι αυτή του δολαρίου. Αυτή του Ευρώ μπορεί να έχει αλλάξει τη στιγμή που διαβάζετε το άρθρο.

  Επίσης οι ημερομηνίες που αναφέρονται είναι με ώρα Κίνας, οπότε ίσως να είναι μισή μέρα διαφορά. Δοκιμάστε και δείτε αν έχει λήξει ή όχι.

  Για να χρησιμοποιήσετε τα κουπόνια, απλώς αντιγράψτε το κουπόνι από τον παρακάτω πίνακα και βάλτε το στην ειδική μπάρα που εμφανίζεται στο checkout και πατήστε το apply. Αν ισχύει ακόμα το κουπόνι, τότε θα σας δείξει το ποσό της έκπτωσης ή το τελικό ποσό του προϊόντος. Στο παραπάνω παράδειγμα ένα mini-pc με κανονική τιμή 195$, το οποίο ήταν σε προσφορά στα 149$ σε flash sale, έπεσε στα 129$ με το συγκεκριμένο κουπόνι. Αν χρησιμοποιούσαμε ένα κουπόνι το οποίο έδινε έκπτωση 20% στα mini-pc, τότε η τελική τιμή θα ήταν 150$ δολάρια περίπου, αφού η έκπτωση υπολογίζεται από την αρχική τιμή και όχι από την ισχύουσα έκπτωση. 

  Κάτι που θα πρέπει να προσέξετε είναι ότι τις περισσότερες φορές τα κουπόνια προϊόντων ισχύουν για περιορισμένο αριθμό (συνήθως 100-200 κομμάτια την κάθε φορά), για ορισμένο χρονικό διάστημα, για συγκεκριμένες αποθήκες και μερικές φορές ακόμα και για συγκεκριμένες χώρες παράδοσης. Οπότε καλό είναι να ελέγχετε και αυτές τις στήλες στον πίνακα. Για ευνόητους λόγους σχεδόν όλα τα κουπόνια θα είναι είτε παγκόσμια είτε για την Ελλάδα (συνήθως όσα είναι μόνο για την Ελλάδα, θα έχουν το GR μέσα στο κουπόνι).

  Κάποιες φορές τα κουπόνια επαναλαμβάνονται όταν λήξουν. Έτσι ακόμα και αν δείτε ότι η ημερομηνία λήξης έχει παρέλθει, δεν χάνετε τίποτα να δοκιμάσετε, καθώς μπορεί να ισχύει ακόμα.

  Γενικά κουπόνια για κατηγορίες προϊόντων


  Η παρακάτω λίστα αφορά γενικά κουπόνια για κατηγορίες προϊόντων. Κάποιες κατηγορίες είναι γενικές, κάποιες πιο συγκεκριμένες. Προσοχή και εδώ οι εκπτώσεις δεν είναι συνδυαστικές, οπότε το χρησιμοποιείτε μόνο αν δεν έχει καθόλου έκπτωση ή η έκπτωση είναι μικρότερη από αυτή που δίνει το κουπόνι.

  Σχεδόν πάντα αυτά τα κουπόνια αφορούν μόνο τις Κινέζικες αποθήκες.

  Κατηγορία (Ελληνικά)Κατηγορία (Αγγλικά)ΚουπόνιΠοσό έκτπωσηςΑποθήκες που ισχύειΈναρξη κουπονιούΛήξη κουπονιού
  Γενικό κουπονι για όλα τα προϊόντα ΟΛΑGB3%OFF73%
  για αγορές πάνω από 10$
  Κίνα02/07/1831/07/18

  Σπίτι/Γραφείο/Ένδυση

  Είδη ένδυσηςApparelCA%AP12010%
  για αγορές πάνω από 10$
  Κίνα02/07/1831/08/18
  ΚουζίναKitchen & DiningCA%KD113310%
  για αγορές πάνω από 10$
  Κίνα02/07/1831/08/18
  Συσκευές κουζίναςKitchen AppliancesCA%HA112310%
  για αγορές πάνω από 10$
  Κίνα02/07/1831/08/18
  Ρολόγια και κοσμήματαWatches & Jewelry1:CA%WJ741
  2:CA30%WJ
  1:10%
  2:30%
  για αγορές πάνω από 10$
  Κίνα06/07/1831/08/18
  Συσκευές σπιτιούHome AppliancesCA%HA112315%
  για αγορές πάνω από 10$
  Κίνα02/07/1831/08/18
  Σχολικά και είδη γραφείουOffice & School SuppliesCA%OS111315%
  για αγορές πάνω από 10$
  Κίνα02/07/1831/08/18
  Υγεία και ομορφιάHealth & BeautyCA%HB48610%
  για αγορές πάνω από 10$
  Κίνα02/07/1831/08/18
  Ανδρικά κοσμήματαMen's JewelryCA%MJ70410%
  για αγορές πάνω από 10$
  Κίνα02/07/1831/08/18
  Ανδρικά ρολόγια (κοινά)Men's WatchesCA%MW114310%
  για αγορές πάνω από 10$
  Κίνα02/07/1831/08/18
  Τσάντες και παπούτσιαBags & ShoesCA%BS78510%
  για αγορές πάνω από 10$
  Κίνα02/07/1831/08/18
  Μαχαίρια/εργαλείαknives / toolsCA%KT48610%
  για αγορές πάνω από 10$
  Κίνα02/07/1831/08/18

  Παιχνίδια/χόμπυ/εξοχή

  Ηλεκτρικά εργαλείαPower ToolsCA%PT116310%
  για αγορές πάνω από 10$
  Κίνα02/07/1831/08/18
  Φακοί LED και εξαρτήματαLED Flashlights & AccessoriesCA%LA70410%
  για αγορές πάνω από 10$
  Κίνα02/07/1831/08/18
  Ρετρό και κλασσικά παιχνίδιαClassic and retro toysCA%CR47510%
  για αγορές πάνω από 10$
  Κίνα02/07/1831/08/18
  Πρωτότυπα παιχνίδιαNovelty and gag toysCA%NG117310%
  για αγορές πάνω από 10$
  Κίνα02/07/1831/08/18
  Τηλεκατευθυνόμενα παιχνίδιαRemote Control ToysCA%RC7043%
  για αγορές πάνω από 10$
  Κίνα02/07/1831/08/18
  ΠοδηλασίαRemote Control ToysCA5%cyc5%
  για αγορές πάνω από 10$
  Κίνα02/07/1831/08/18

  Τεχνολογία

  Ακουστικά, MP3 players και VRPortable Audio & VideoCA%PV7048%
  για αγορές πάνω από 10$
  Κίνα02/07/1831/08/18
  Έξυπνα ρολόγια και bandsSmart WatchesCA%PV7048%
  για αγορές πάνω από 10$
  Κίνα02/07/1831/08/18
  Έξυπνα ρολόγια-τηλέφωναSmart WatchesCA%WP7048%
  για αγορές πάνω από 10$
  Κίνα02/07/1831/08/18
  Έξυπνος φωτισμόςSmart LightingCA%LA70410%
  για αγορές πάνω από 10$
  Κίνα02/07/1831/08/18
  TV Box και MINI PCTV Box & Mini PCCA%TM7043%
  για αγορές πάνω από 10$
  Κίνα02/07/1831/08/18
  ΤάμπλετTablet PCsCA%TP7043%
  για αγορές πάνω από 10$
  Κίνα02/07/1831/08/18
  Κινητά (γενική κατηγορία, τα περιλαμβάνει όλα)CellphonesCA%CP7045%
  για αγορές πάνω από 10$
  Κίνα02/07/1831/08/18
  Εξαρτήματα κινητών (πχ bluetooth)Cell Phone AccessoriesCA%CP115310%
  για αγορές πάνω από 10$
  Κίνα02/07/1831/08/18
  3D εκτυπωτές και αναλώσιμα3D Printer & SuppliesCA%PS7048%
  για αγορές πάνω από 10$
  Κίνα02/07/1831/08/18
  Υπολογιστές και δικτυακά είναι όλη η γενική κατηγορία: υπολογιστές, tvbox, minipc, δικτυακαά, προτζέκτορες..)Computer PeripheralsCA%CNlm013%
  για αγορές πάνω από 10$
  Κίνα02/07/1831/08/18
  Περιφερειακά υπολογιστώνComputer PeripheralsCA%CN7048%
  για αγορές πάνω από 10$
  Κίνα02/07/1831/08/18
  Συσκευές δικτύουNetwork Devices
  CA%ND7048%
  για αγορές πάνω από 10$
  Κίνα02/07/1831/08/18
  Arduino και εξαρτήματαArduino & SCM SuppliesCA%AS7048%
  για αγορές πάνω από 10$
  Κίνα02/07/1831/08/18

   

  3D εκτυπωτές


   

  ΦωτογραφίαΜοντέλο / LinkΧαρακτηριστικάΚουπόνι
  έκπτωσης
  Τιμή με έκπτωσηΑποθήκη
  αποστολής
  Ημερομηνία προσφοράς

  Τελευταία ενημέρωση: 10/10/18

  ANET E10 3D εκτυπωτής
  Δείτε αναλυτικό review από την σελίδα πατώντας εδώ
  -Επιφ. εργασίας: 220 x 270 x 300mm
  -Διάμετρος νήματος: 1.75χιλ
  - Μέγ. ταχ. : 40-120χιλ/δευτ.
  GBE10224€
  Ευρώπη (Fast-23)
  01/10 έως εξαντλήσεως αποθεμάτων
  Alfawise U20 Large Scale 2.8 inch Touch Screen DIY 3D Printer - BLACK EU PLUG Τεχνολογία: FDM
  -Επιφ. Εργασίας 300χ300χ400 χιλ.
  -Nozzle-extruder: 1
  -Διάμετρος Nozzle: 0.4χιλ
  -Layer thickness: 0.05
  -Υλικό: Αλουμίνιο-πλαστικό
  -Ταχύτητα εκτύπωσης: 20-150 χιλ/δευτ.
  -Διάμετρος νήματος: 1.75χιλ.
  -Έλεγχος μέσω WiFi
  -Προσυναρμολογημένος: Μερικώς
  AlfawiseU20GB242€Κίνα
  10/10 έως 15/10
  TEVO Tornado Most Assembled Full Aluminum Frame 3D Printer -Τεχνολογία: FDM
  -Επιφ. εργασίας: 300 x 300 x 400 χιλ
  GBJKTOR1:285 ευρώ
  2:300 ευρώ
  1:Ευρώπη (Fast-023)
  2:Κίνα (CN)
  22/8 έως 28/8

  CNC / Χαράκτες / Plotter

  Χαράκτης λέιζερ NEJE DK-8-KZ 1500mW

  Δείτε το σε αναλυτικό review από την σελίδα πατώντας εδώ.
  -Ισχύς λέιζερ: 1500mW
  -Επιφ. εργ: 38 χ 38 χιλιοστά
  -Μπαταρία: Λιθίου
  84€Ευρώπη (FAST-23_01/10 έως εξαντλήσεως αποθεμάτων

   

   

  TvBox και MiniPC


   

  ΦώτοΜοντέλοΚουπόνιΤιμή με έκπτωσηCPU MNHMH / ΔίσκοςΛειτουργικόΈξτραΑποθήκηΗμ. Προσφοράς

  Τελευταία ενημέρωση 15/10/2018 08:00

  w95 tvboxΠροσφορά χωρίς κουπόνι25€Amlogic S905W
  4 χ 2GHz
  RAM: 2GB
  ROM: 16GB
  Android 7.1Κίνα (CN)15/10 έως 22/10
  tanix tx3 minipcTanix TX3 mini tvboxΠροσφορά χωρίς κουπόνι29.5€Amlogic S905W
  4 x 1.5 GHz
  RAM: 2GB
  ROM: 16GB
  Android 7.1-Οθόνη με ρολόιΚίνα (CN)12/10 έως 20/10
  Mecool M8S PRO LGBMCL357€ Amlogic S912
  Octa-core Cortex-A53
  ROM: 3GB
  ROM: 32GB
  Android 7.1- Voice controlΚίνα (CN)11/10 έως 20/10
  afawise a8 tvboxAlfawise A8 TV BOX Προσφορά χωρίς κουπόνι26 ευρώ
  RK3229
  4 X 1.5GHz
  RAM: 2GB
  ROM: 16GB
  Android 8.1Κίνα (CN)
  08/10 έως 20/10
  MAGICSEE N6 MAXGBMN6102€
  RK3399
  4 x 2GHz
  RAM: 4GB DDR4
  ROM: 32GB eMMC
  Android 7.1.2-5G WiFi
  -Όμορφο design
  Κίνα (CN)
  08/10 έως 31/10
  Beeling GT1 UltimateΠροσφορά χωρίς κουπόνι (Mid Season Sales)62€
  Amlogic S912
  8 x 2GHz
  RAM: 3GB
  ROM: 32GB
  Android 7.1Ευρώπη(FAST-023)
  01/10 έως εξαντλήσεως αποθεμάτων
  tvbox 1MAGICSEE N5 Android TV OS TV BoxΠροσφορά χωρίς κουπόνι28€
  Amlogic S905W
  4 x 2GHz
  RAM: 2GB
  ROM: 16GB
  Android 7.1.2Κίνα (CN)
  18/9 έως 28/9

  MINI
  PC

  z85 tvboxBeelink Z85 Office Mini PCΠροσφορά χωρίς κουπόνι96 ευρώ (νέο προϊόν)Intel Atom Z8350RAM: 2GB DDR3
  ROM: 64GB SSD
  Windows 10-5G WiFi
  -Bluetooth 4.0
  -LAN: 1000Mbps
  Κίνα (CN)
  12/10 έως 20/10

   

   

  Κινητά


   

  Κουπόνια για κινητά τηλέφωνα

  ΦωτογραφίαΠροϊόνΧαρακτηριστικάΚουπόνιΤιμή έκπτωσης με κουπόνιΣημείωσηΑποθήκηΗμ. Προσφοράς

  Τελευταία Ενημέρωση:16/10/2018 09:10

  Xiaomi

  xiaomi redmi note 6Xiaomi Redmi Note 6 Pro 3GB RAM-Διεθνής έκδοση
  -Οθόνη: 6,26"
  -OS: MIUI 9
  -CPU: Qualcomm Snapdragon 636 Octa Core 1.8GHz
  -4GB RAM
  -64GB ROM
  -Cam: 12MP+5MP+2MP +20MP
  GB$MBNT6GP184€ Χονγκ Κονγκ (ΗΚ)17/10 έως 22/10
  Xiaomi Mi A2 5.99 inch 4G Phablet Global Edition - GOLD -Διεθνής έκδοση
  -Οθόνη: 6,26"
  -OS: Android 8.1
  -CPU: Qualcomm Snapdragon 660 Octa Core 2.2GHz
  -4GB RAM
  -32GB ROM
  -Cam: 12MP+20MP+20MP
  GBMPA157€ Η καλύτερη τιμή μέχρι τώραΧονγκ Κονγκ (ΗΚ)16/10 έως 22/10
  Xiaomi Mi A2 5.99 inch 4G Phablet Global Edition - GOLD -Διεθνής έκδοση
  -Οθόνη: 6,26"
  -OS: Android 8.1
  -CPU: Qualcomm Snapdragon 660 Octa Core 2.2GHz
  -4GB RAM
  -64GB ROM
  -Cam: 12MP+20MP+20MP
  GBMPA64171€ Η καλύτερη τιμή μέχρι τώραΧονγκ Κονγκ (ΗΚ)16/10 έως 22/10
  Xiaomi Mi A2 Lite 4G Phablet Global Edition -Διεθνής έκδοση
  -Οθόνη: 5.84", 2280 x 1080
  -OS: Android 8.1
  -CPU: Qualcomm Snapdragon 625 (MSM8953)
  Cores: 2.0GHz,Octa Core
  -4GB RAM
  -64GB ROM
  -Cam: 12MP+5MP+5MP
  GBMPA2L150€Η καλύτερη τιμή μέχρι τώραΧονγκ Κονγκ (ΗΚ)16/10 έως 22/10
  Original Xiaomi Redmi S2 4G Phablet Global Version - -4GB RAM64GBROM-Διεθνής έκδοση
  -ΟΘόνη: 5.99"@1440x720
  -CPU: Qualcomm Snapdragon 625 Octa Core 2.0GHz
  -OS: MIUI 9
  -4GB RAM
  -64GB ROM
  -Cam: 12.0MP + 5.0MP rear camera + 16.0MP front camera
  GBMPS2 103€ (χαμηλότερη τιμή) 50 κουπόνιαΧονγκ Κονγκ (ΗΚ)15/10 έως 22/10
  Xiaomi MI MIX 2S 4G Phablet Global Version -Διεθνής έκδοση
  -ΟΘόνη: 5.99" @2160 x 1080
  -CPU: Qualcomm Snapdragon 845
  8 x 2.8GHz
  -OS: MIUI 9
  -6GB RAM
  -128GB ROM
  -Cam: 12.0MP + 5.0MP rear camera + 12.0MP front camera
  -Ασύρματη φόρτιση
  -Κεραμική κατασκευή
  1:GBMP2S128
  2:Προσφορά χωρίς κουπόνι
  1:360€
  2:400€
  50 κουπόνια1:Χονγκ Κονγκ (ΗΚ)
  2:Ευρώπη (FAST-08)
  16/10 έως 22/10
  Xiaomi MI MIX 2S 4G Phablet Global Version -Διεθνής έκδοση
  -ΟΘόνη: 5.99" @2160 x 1080
  -CPU: Qualcomm Snapdragon 845
  8 x 2.8GHz
  -OS: MIUI 9
  -6GB RAM
  -64GB ROM
  -Cam: 12.0MP + 5.0MP rear camera + 12.0MP front camera
  -Ασύρματη φόρτιση
  -Κεραμική κατασκευή
  GBMPM2S342€50 κουπόνιαΧονγκ Κονγκ (ΗΚ)16/10 έως 22/10
  Xiaomi Redmi 6 4G Smartphone Global Edition - DARK GRAY 4GB RAM 64GB ROM-Διεθνής έκδοση
  -Οθόνη: 5.45"@1440 x 720
  -OS: Android 8.1
  -CPU: Helio P22 Octa Core 2.0GHz
  -4GB RAM
  -64GB ROM
  -Cam: 12MP+5MP+5MP
  1:GBMPR6464
  2:Προσφορά χωρίς κουπόνι
  1:110€
  2:136€
  1:Χονγκ Κονγκ (ΗΚ)
  2:Ευρώπη (FAST-08)
  16/10 έως 22/10
  xiaomi redmi note 6Xiaomi Redmi Note 6 Pro 3GB RAM-Διεθνής έκδοση
  -Οθόνη: 6,26"
  -OS: MIUI 9
  -CPU: Qualcomm Snapdragon 636 Octa Core 1.8GHz
  -3GB RAM
  -32GB ROM
  -Cam: 12MP+5MP+2MP +20MP
  GB$MPNT6PD150€ Χαμηλότερη τιμή ever στο GearbestΧονγκ Κονγκ (ΗΚ)12/10 έως 15/10
  xiaomi mi max 3Xiaomi Mi Max 3 4G Phablet Global Version - BLACK 4GB RAM 64GB-Διεθνής έκδοση
  -Οθόνη: 6.9"@2160x1080
  -OS: Android MIUI 9
  -CPU: Qualcomm Snapdragon 636 Octa Core 1.8GHz
  Cores: 2.0GHz,Octa Core
  -4GB RAM
  -64GB ROM
  -Cam: 12MP+5MP+8MP
  Προσφορά χωρίς κουπόνι
  237€Ευρώπη (FAST-08)11/10 έως 16/10
  Xiaomi Mi A2 5.99 inch 4G Phablet Global Edition - GOLD -Διεθνής έκδοση
  -Οθόνη: 6,26"
  -OS: Android 8.1
  -CPU: Qualcomm Snapdragon 660 Octa Core 2.2GHz
  -4GB RAM
  -32GB ROM
  -Cam: 12MP+20MP+20MP
  Προσφορά χωρίς κουπόνι
  202€Ευρώπη (FAST-08)11/10 έως 15/10
  Xiaomi Redmi 6A 4G Smartphone English and Chinese Version - GRAY GOOSE -Διεθνής έκδοση
  -ΟΘόνη: 5.45"@1440x720
  -CPU: Helio A22 Quad Core 2.0GHz
  -OS: Android 8.1
  -2GB RAM
  -32GB ROM
  -Cam: 13.0MP + 5.0MP
  Προσφορά χωρίς κουπόνι
  102€ Ευρώπη (FAST-08)08/10 έως 15/10
  Xiaomi Mi 8 English/Chinese version6GB 64GB-Διεθνής έκδοση
  -ΟΘόνη: 6.21"@ 2248x1080
  -CPU: Qualcomm Snapdragon 845 Octa Core 2.8GHz
  -OS: MIUI 10
  -6GB RAM
  -128GB ROM
  -Cam: 12MP + 12ΜP+ 20MP
  Προσφορά χωρίς κουπόνι 1:404€
  3:374€
  1:Ευρώπη (FAST-008)
  2:Χονγκ Κονγκ (ΗΚ)
  10/10 έως 16/10
  Xiaomi Mi A2 Lite 4G Phablet Global Edition -Διεθνής έκδοση
  -Οθόνη: 5.84", 2280 x 1080
  -OS: Android 8.1
  -CPU: Qualcomm Snapdragon 625 (MSM8953)
  Cores: 2.0GHz,Octa Core
  -3GB RAM
  -32GB ROM
  -Cam: 12MP+5MP+5MP
  Προσφορά χωρίς κουπόνι
  155€ Ευρώπη (FAST-008)08/10 έως 15/10

  ULEPHONE/VERNEE/CUBOT

  CUBOT POWER 4G Phablet -Οθόνη: 5.99@ 2160x1080
  -Λειτουργικό: Android 8.1
  -Δίκτυο: 4G
  -CPU: MT6763T Octa Core 2.5GHz
  -RAM : 6GB
  -ROM: 128 GB
  -Κάμερα: 16MP + 8MP 
  -Χρώμα: Μαύρο
  -Έξτρα: Fingerprint, Gorilla Glass
  GB$MPPOW
  165€Χονγκ Κονγκ (ΗK-2)15/10 έως 22/10
  ulephone power 5Ulefone Power 5 -Οθόνη: 5.99@ 2160x1080
  -Λειτουργικό: Android 8.1
  -Δίκτυο: 4G
  -CPU: MT6763T Octa Core 2.5GHz
  -RAM : 6GB
  -ROM: 64GB
  -Κάμερα: 21MP + 5MP 
  -Χρώμα: Μαύρο
  -Έξτρα: Fingerprint, Gorilla Glass
  Προσφορά χωρίς κουπόνι224€Χονγκ Κονγκ (ΗK-2)26/9 έως 30/9
  CUBOT P20 4G Phablet - BLACK-Οθόνη: 6.18@ 2160x1080
  -Λειτουργικό: Android 8.0
  -Δίκτυο: 4G
  -CPU: MTK6750T Octa Core 1.5GHz
  -RAM : 4GB
  -ROM: 64 GB
  -Κάμερα: 20MP + 2MP + 13MP 
  -Χρώμα: Μαύρο
  -Έξτρα: Fingerprint
  Προσφορά χωρίς κουπόνι146€ Ευρώπη (Fast-36)26/9 έως 30/9

  HUAWEI-ONEPLUS

  OnePlus 6 4G Phablet-Έκδοση: Διεθνής
  -Χρώμα: Μαύρο
  -Δίκτυο: 4G
  -RAM: 6GB
  -ROM: 64GB
  -CAM: 16MP+20MP
  GB$MBDPONE375€Χονγκ Κονγκ (ΗΚ)10/10 έως 16/10
  HUAWEI Honor 10 4G Phablet - Global Version -Έκδοση: Διεθνής
  -Χρώμα: μπλε
  -Δίκτυο: 4G
  -Οθόνη: 5.84" 2280 x 1080
  -CPU: Kirin 970 Octa-core 2.36 GHz
  -Octa Core 2.0GHz
  -4GB RAM
  -128GB ROM
  -Fingerprint Scanner -20MP + 16MP Cameras
  Προσφορά χωρίς κουπόνι
  330-334€30-40 ευρώ φθηνότερα από ΕλλάδαΧονγκ Κονγκ (ΗΚ)08/10 έως 18/10
  OnePlus 6 4G Phablet-Έκδοση: Διεθνής
  -Χρώμα: Mirror Black
  -Δίκτυο: 4G
  -RAM: 8GB
  -ROM: 128GB
  -CAM: 16MP+20MP
  Προσφορά χωρίς κουπόνι
  466€Χονγκ Κονγκ (ΗΚ)08/10 έως 18/10
  huawei y3HUAWEI Y3 2018 4G Smartphone -Έκδοση: Διεθνής
  -Χρώμα: μπλε
  -Δίκτυο: 4G
  -Οθόνη: 5.0" 854 x 480
  -OS: Android GO
  -CPU: MTK MT6737M Quad core 1.1GHz
  -1GB RAM
  -8GB ROM
  -2MP + 8MP
  Προσφορά χωρίς κουπόνι
  70€Χονγκ Κονγκ (ΗΚ)28/9 έως 01/10

  Διάφορα

  Asus ZENFONE 5 ZE620KL 4G Phablet-Έκδοση: Διεθνής
  -Χρώμα: Μαύρο
  -Δίκτυο: 4G
  -CPU: Qualcomm Snapdragon 636 Octa Core 1.8GHz
  -RAM: 4GB
  -ROM: 64GB
  Προσφορά χωρίς κουπόνι299€H καλύτερη τιμή μέχρι στιγμήςΧονγκ Κονγκ (ΗΚ)15/10 έως 22/10
  Lenovo Moto Z(XT1650-05) 4G Phablet -Έκδοση: Διεθνής
  -Χρώμα: Μαύρο
  -Δίκτυο: 4G
  -Οθόνη: 5.5"
  -OS: Android 6.0
  -CPU: Snapdragon 820 Quad Core 1.8GHz
  -RAM: 4GB
  -ROM: 64GB
  -4 Cameras 13MP+2MP μπροστά, 16MP+2MP πίσω
  -Fingerprint Recognition -Type-C
  Προσφορά χωρίς κουπόνι149€ (καλύτερη τιμή)Κίνα (CN)15/10 έως 20/10
  Nokia X6 4G Phablet International Version - BLACK -Έκδοση: Διεθνής
  -Δίκτυο: 4G
  -CPU: Qualcomm Snapdragon 636 Octa Core
  -RAM: 4GB
  -ROM: 64GB
  -Λειτουργικό: Android 8.1
  -Cam: 16MP front camera + 16MP + 5MP
  -Fingeprint sensor
  Προσφορά χωρίς κουπόνι191€ Χονγκ Κονγκ (ΗΚ)15/10 έως 20/10
  vivo nexVivo NEX 4G Phablet Global Version - BLACK 8GB RAM 128GB ROM-Έκδοση: Διεθνής
  -Χρώμα: Μπλε
  -Οθόνη: 6.59"@ 2316 x 1080
  -Δίκτυο: 4G
  -OS: Android 8.1
  -CPU: Hisilicon Kirin659 Octa Core 2.36GHz
  -RAM: 8GB
  -ROM: 128GB
  -CAM: 12MP+5MP+8MP
  Προσφορά χωρίς κουπόνι
  551€Χονγκ Κονγκ (ΗΚ)01/10 έως 08/10
  Εξαρτήματα για κινητά

  Προτζέκτορες, ηχεία, τηλεοράσεις…


   

  Τελευταία ανανέωση 16/10/18

  Link

  Είδος προσφοράς

  Τιμή προσφοράς

     

  Αποθήκη

  Διάρκεια προσφοράς

  Προτζέκτορες

  Link

  Είδος προσφοράς

  Τιμή προσφοράς

  CPU/RAM

  Aνάλυση/Τεχνολογία/Φωτεινότητα

  Χαρακτηριστικά

  Αποθήκη

  Διάρκεια προσφοράς

  Xiaomi Mi Ultra Short throw 5000 ANSI Lumens Laser Projector IT-CN10CMI
  1520 ευρώ
  -CPU: T968 Cortex-A53 4-core 1.8GHz / 64bit
  -RAM: 2GB DDR3
  -ROM: 16GB
  -DLP
  -5000 ANSI Lumens
  -Max: 4K
  -Native: 1920 x 1080
  -Android 5.1
  -30.000 ώρες
  -MIUI TV
  -WiFi
  -Μέγιστη διάμετρος 150"
  -3D support
  Κίνα (CN)
  16/10 έως 22/10
  Alfawise X 3200 Lumens HD 1080P Smart ProjectorΠροσφορά χωρίς κουπόνι130 ευρώ
  (μαύρο,android version)
  -CPU: Amlogic S905x Quad Core
  -RAM: 1GB DDR3
  -ROM: 8GB NAND FLASH
  -LED
  -3200 Lumens
  -Max: 4K
  -Native: 1280 x 800
  -Android 6.0
  -20.000 ώρες
  -5G WiFi
  -Μέγιστη διάμετρος 200"
  Κίνα (CN)
  08/10 έως 20/10
  Φορητός προτζέκτορας wowoto S6A Ultra Short Throw 1000 ANSI Lumens DLP ProjectorΠροσφορά χωρίς κουπόνι562 ευρώ-DLP
  -1000 ANSI Lumens
  -Max: 1080p
  -Native: 1280 x 800
  -Android 4.4
  -20.000 ώρες
  -5G WiFi
  -Μέγιστη διάμετρος 80"
  -Αντίθεση: 1000:1
  -Επαναφορτιζόμενη μπαταρία
  Κίνα (CN)
  15/10 έως 20/10
  siroflo Φορητός μίνι DLP προτζέκτορας siroflo C800S GBSi1009
  167 ευρώ (χαμηλότερη τιμή)
  -ROM: 8GB-Τεχν: DLP
  -Max: 1080p
  -Native: 1280x768
  -Φωτειν.: 100 ANSI Lumens
  -Android 7.1
  -3000 ώρες
  -WiFi
  -Μέγιστη διάμετρος 30-150"
  -Αντίθεση: 2000:1
  -Μπαταρία: 4200mAh
  -5G WiFi
  Κίνα (CN)
  11/10 έως 18/10
  houzetek m5 projectorHouzetek M5 LED Portable Projector - BLACK EU PLUGGBPROJT01
  132 ευρώ (χαμηλότερη τιμή)
  Δεν διαθέτει-Τεχν: LED
  -Max: 1080p
  -Native: 1280x768
  -Φωτειν.: 4000 Lumens
  -50.000 ώρες
  -WiFi
  -Μέγιστη διάμετρος 45-200"
  -Αντίθεση: 3000:1
  Κίνα (CN)
  11/10 έως 18/10
  Original XGIMI H1 DLP ProjectorIIT$CN25ADJ
  615 ευρώ (χαμηλότερη τιμή)
  -CPU: Mstar 6A928 Cortex-A17 Quadcore
  -RAM: 3GB DDR3
  -ROM: 16GB
  -Τεχν: DLP
  -Max: 4K
  -Native: 1920 x 1080
  -Φωτειν.: 900 Ansi Lumens
  -Android 5.1
  -30.000 ώρες
  -WiFi
  -Μέγιστη διάμετρος 300"
  Κίνα (CN)
  11/10 έως 18/10
  Excelvan Q7 World Cup Memorial ProjectorGBPROQ7PL149 ευρώ
  Δεν διαθέτει-Τεχν: LED
  -Max: 1080p
  -Native: 1280χ800
  -Φωτειν.: 3300 Lumens
  Ευρώπη (FAST-26)
  11/10 έως 18/10
  Xiaomi TYY01ZM DLP 3500 Lumens Quad-core ProjectorΠροσφορά χωρίς κουπόνι640 ευρώ-DLP
  -800 ANSI Lumens
  -Max: 4K
  -Native: 1920 x 1080
  -30.000 ώρες
  -5G WiFi
  -Διάμετρος 40-200"
  -Αντίθεση: 1000:1
  Κίνα (CN)
  10/10 έως 16/10
  Excelvan BL - 59 HD Multimedia ProjectorGBPROBL59155 ευρώ
  (μαύρο,android version)
  -CPU: Amlogic S905x Quad Core
  -RAM: 1GB DDR3
  -ROM: 8GB NAND FLASH
  -LED
  -3200 Lumens
  -Max: 1080p
  -Native: 1280 x 800
  -Android 6.0
  -20.000 ώρες
  -5G WiFi
  -Μέγιστη διάμετρος 200"
  -Αντίθεση: 3000:1
  Ευρώπη (FAST-26)
  08/10 έως 20/10
  vivibright projectorVIVIBRIGHT GP90 LCD Projector 3200 LumensΠροσφορά χωρίς κουπόνι107 ευρώ
  -LED
  -3200 Lumens
  -200WATT
  -Max: 1080p
  -Native: 1280 x 800
  -20.000 ώρες
  -5G WiFi
  -Μέγιστη διάμετρος 200"
  -Contrast: 3000
  Κίνα (CN)
  01/10 έως 08/10
  XGIMI CC Aurora Mini Portable Projector LED 1080P Full HDΠροσφορά χωρίς κουπόνι460 ευρώ
  -CPU: MSTAR 6A638 Cortex-A53 dual-core 1.5GHz
  -RAM: 1GB
  -ROM: 16GB
  -Ανάλυση 720p
  -WiFi
  -Bluetooth
  Ευρώπη (Fast-2301/10 έως 10/10

  Ηχεία/Soundbars

  Link

  Είδος προσφοράς

  Τιμή προσφοράς

  Ηχεία

  Μέγεθος/Απόδοση

  Χαρακτηριστικά

  Αποθήκη

  Διάρκεια προσφοράς

  xiaomi soundbarXiaomi 33 inch TV SoundbarΠροσφορά χωρίς κουπόνι64 ευρώ833 ίντσες-BluetoothΚίνα (CN)11/10 έως 18/10

   

  Tablets και laptops


   

  ΦωτογραφίαΠροϊόνΧαρακτηριστικάΚουπόνιΤιμή έκπτωσης με κουπόνιΣημειώσειςΑποθήκηΗμ. προσφοράς

  Τελευταία Ενημέρωση: 18/10/2018 09:00

  <=7 ίντσες
  Teclast M89 Tablet PC-Οθόνη: 7.9"
  -Δίκτυο: 4G
  -CPU: MTK8176 Hexa Core
  -RAM: 3GB
  -ROM: 32GB
  -Κάμερα: 8MP + 5MP
  -Λειτουργικό: Android 7.0
  -2.4+5G WiFi
  Προσφορά χωρίς κουπόνι125€ Χονγκ Κονγκ (ΗΚ)
  09/10 έως 12/10
  =8<10 ίντσες
  HUAWEI MediaPad M3 ( BTV-DL09 ) 4G Phablet Fingerprint Recognition - SILVER -Οθόνη: 8.4"
  -Δίκτυο: 4G
  -CPU: HiSilicon Kirin 950 Octa Core 2.3GHz
  -RAM: 4GB
  -ROM: 32GB
  -Κάμερα: 8MP + 8MP
  -Λειτουργικό: Android 6.0
  -2.4+5G WiFi
  Προσφορά χωρίς κουπόνι234€ Χονγκ Κονγκ (ΗΚ)
  18/10 έως 30/10
  Xiaomi Mi Pad 4 Tablet PC 4GB RAM 8.0 inch - BLACK -Οθόνη: 8.9"
  -CPU: Qualcomm Snapdragon 660
  -RAM: 4GB
  -ROM: 64GB
  -Κάμερα: 13MP + 5 MP
  -Λειτουργικό: MIUI 9
  Προσφορά χωρίς κουπόνι190-200€Καλύτερη τιμή μέχρι τώρα. Προσοχή αποθήκη Χ.Κ και όχι ΚίναΧονγκ Κονγκ (ΗΚ)
  17/10 έως 24/10
  Xiaomi Mi Pad 4 Tablet PC 4GB RAM 8.0 inch - BLACK -Οθόνη: 8.9"
  -Δίκτυο: 4G
  -CPU: Qualcomm Snapdragon 660
  -RAM: 3GB
  -ROM: 32GB
  -Κάμερα: 13MP + 5 MP
  -Λειτουργικό: MIUI 9
  Προσφορά χωρίς κουπόνι153€Καλύτερη τιμή μέχρι τώρα. Προσοχή αποθήκη Χ.Κ και όχι ΚίναΧονγκ Κονγκ (ΗΚ)
  17/10 έως 24/10

  Lenovo P8 (Tab3 8 Plus) Tablet
  -Οθόνη: 8"
  -CPU: 8x2GHz
  -RAM: 3GB
  -ROM: 16GB
  -Κάμερα: 8MP + 5 MP
  -Λειτουργικό: Android 6.0.1
  -Χρώμα: DEEP BLUE


  Δείτε αναλυτικό review από την σελίδα
  Προσφορά χωρίς κουπόνι
  116€ Από τα καλύτερα low-budget tablet της αγοράςΚίνα (CN)
  16/10 έως 24/10
  Chuwi Hi9 Pro CWI548 4G Phablet-Οθόνη: 8.4"
  -CPU: MT6797 ( Helio X20 ) Deca Core
  -RAM: 3GB
  -ROM: 32GB
  -Κάμερα: 8MP + 5 MP
  -Λειτουργικό: Andriud 8.0
  Προσφορά χωρίς κουπόνι120€
  Καλή προσφορά για Ευρώπη. Παράδοση σε μία εβδομάδα.Ευρώπη (Fast-23)
  12/10 έως εξαντλήσεως
  10 ίντσες και πάνω
  Chuwi Hi9 Air CWI546 4G Tablet PC - BLACK-Οθόνη: 10.1"@2560x1600
  -CPU: MT6797 ( Helio X20 ) Deca Core
  -OS: Android 8.0
  -RAM:4GB
  -ROM: 64GB
  -Μπαταρία: 8000mAh
  -Αισθητήρας αποτυπώματος
  GBCHU232148-151 ευρώΚίνα (CN)
  08/10 έως 13/10
  teclast x20Onda X20 Tablet PC - PLATINUM 10.1 inch Android 7.1 MT6797 ( Helio X20 )-Δίκτυο: 4G
  -Οθόνη: 10.1"@1920x1200
  -CPU: MT6797 ( Helio X20 ) Deca Core
  -OS: Android 7.1
  -RAM:2GB DDR3L
  -ROM: 32GB
  -Μπαταρία: 8000mAh
  -Cam: 5MP + 2MP
  -Αισθητήρας αποτυπώματος
  GB&TAOndaX20 121 ευρώΚίνα (CN)
  21/9 έως 28/9
  teclast m20Teclast M20 4G Phablet-Δίκτυο: 4G
  -Οθόνη: 10.1"@2560x1600
  -CPU: MT6797X ( Helio X20 ) Deca Core
  -OS: Android 7.0
  -RAM:4GB DDR3L
  -ROM: 64GB
  -Μπαταρία: 6600mAh
  -Cam: 5MP + 2MP
  -Αισθητήρας αποτυπώματος
  GB&TAM204G138 ευρώΚίνα (CN)
  21/9 έως 28/9
  teclast t20Teclast T20 4G Phablet Fingerprint Recognition-Δίκτυο: 4G
  -Οθόνη: 10.1"@2560x1600
  -CPU: MT6797X ( Helio X20 ) Deca Core
  -OS: Android 7.0
  -RAM:4GB
  -ROM: 64GB
  -Μπαταρία: 8100mAh
  -Αισθητήρας αποτυπώματος
  GB&TAT204G180 ευρώΚίνα (CN)
  21/9 έως 28/9

  2 σε 1 tablet kai λαπτοπ

  ALLDOCUBE KNote 2 σε 1 ταμπλετ/λάπτοπ-Οθόνη: 11,3"
  -OS: Windows 10
  -CPU: Intel Celeron N3450
  -RAM: 6GB
  -ROM: 128GB
  -Κάμερα: 5MP + 1,76MP
  -Μπαταρία: 4000mAh
  Προσφορά χωρίς κουπόνι 257€Κίνα (CN)25/9 έως 28/9

  Laptop

  Xiaomi Mi Gaming Notebook Intel Core i7-8750H-Οθόνη:15.6"
  -Λειτουργικό: Win 10 Home Ch. Vers
  -CPU: i7-8750H
  -RAM: 16GB
  -GPU: NVIDIA GeForce GTX1060 6GB GDDR5
  -Δίσκος: 256GB SSD + 1TB HDD
  -5G WiFi
  BeatBG011110 ευρώ H τελευταία έκδοση από τα gaming λάπτοπ της XiaomiΚίνα (CN)18/10 έως 20/10
  Jumper EZBOOK 3 PRO Notebook - 64GB + DUAL WIFI SILVER-Οθόνη: 13.3"
  -CPU: Intel APOLLO LAKE N3450 4 x 1.1GHz
  -GPU: Intel Graphics 500
  -OS: Windows 10
  -RAM: 6GB
  -ROM: 64GB eMMC
  1:BeatBG02
  2:Προσφορά χωρίς κουπόνι
  1:173€
  2:211€
  Καλή προσφορά για Ευρώπη. Παράδοση σε μία εβδομάδα.1:Κίνα (CN)
  2:Ευρώπη (FAST-08)
  18/10 έως εξαντλήσεως
  Xiaomi Mi Notebook-Οθόνη:15.6"
  -Λειτουργικό: Win 10 Home Ch. Vers
  -CPU: Intel Core i5-8250U
  -RAM: 4GB
  -GPU: NVIDIA GeForce MX110 2GB GDDR4
  -Δίσκος: 128GB SSD +1TB HDD
  BeatBG07528 ευρώ Αρκετά καλή τιμήΧονγκ Κονγκ (HK)17/10 έως 24/10
  tbao r8sT-bao Tbook R8S Laptop 6G RAM 128G SSD-Οθόνη: 13.3"
  -CPU: Intel Celeron N3450
  -GPU: Intel HD Graphics 500
  -RAM: 6GB DDR3
  -Δίσκος: 128 GB SSD
  -Χρώμα: Γκρι
  -OS: Windows 10
  GB-TATBR8S238€ Αρκετά βελτιωμένη έκδοση, σε σχέση με το απλό Tbao R8Κίνα (CN)17/10 έως 24/10
  Teclast F6 Pro Notebook Fingerprint Recognition - SILVER -Οθόνη: 13.3" ΑΦΗΣ
  -CPU: Intel Core m3-7Y30 Dual Core 1.0GHz, up to 2.6GHz
  -RAM: 8GB DDR3
  -Δίσκος: 128 GB SSD
  -Χρώμα: Γκρι
  -OS: Windows 10
  BeatBG05365€ Κίνα (CN)16/10 έως 24/10
  Teclast F7 Notebook - SILVER 6GB RAM + 128GB SSD -Οθόνη: 14 ίντσες
  -OS: Windows 10 Home
  -CPU: Intel Celeron Processor N3450 Quad Core 1.1GHz
  -RAM: 6GB
  -Δίσκος: 128GB SSD
  -WiFi: Dual Band
  -Bluetooth: 4.0
  BeatBG04216€ Κίνα (CN)16/10 έως 24/10
  Xiaomi Mi Notebook Pro Fingerprint Recognition - CORE I5 8GB + 256GB DEEP GRAY-CPU: Intel i5 Core
  -RAM: 8GB
  -Δίσκος: 256 GB SSD
  -Χρώμα: Γκρι
  Προσφορά χωρίς κουπόνι 717€ Καλή προσφορά για Ευρώπη. Παράδοση σε μία εβδομάδα.Ευρώπη (FAST-08)10/10 έως εξαντλήσεως
  Chuwi Lapbook Air CWI529 Notebook - DEEP GRAY -Οθόνη:14.1"
  -Λειτουργικό: Win 10 Home Ch. Vers
  -CPU: Intel Celeron N3450
  -RAM: 8GB
  -GPU: Intel HD
  -Δίσκος: 128GB SSD
  -5G WiFi
  -Φωτιζόμενο πληκτρολόγιο
  Προσφορά χωρίς κουπόνι 316€ Καλή προσφορά για Ευρώπη. Παράδοση σε μία εβδομάδα.Ευρώπη (FAST-23)10/10 έως εξαντλήσεως
  ΝΕΟ ΠΡΟΙΟΝ JUMPER EZbook X4 Notebook - SILVER -Οθόνη:14"
  -Λειτουργικό: Win 10 Home Ch. Vers
  -CPU: Intel Celeron N4100
  -RAM: 4GB DDR4
  -GPU: Intel HD 600
  -Δίσκος: 128GB SSD
  -5G WiFi
  -Φωτιζόμενο πληκτρολόγιο
  Προσφορά χωρίς κουπόνι246€ Καλή προσφορά για Ευρώπη. Παράδοση σε μία εβδομάδα.Ευρώπη (FAST-36)10/10 έως εξαντλήσεως

   

  Υπολογιστές και περιφερειακά υπολογιστών


   

  ΕίδοςΠροϊόνΧαρακτηριστικάΚουπόνιΤιμή έκπτωσης με κουπόνιΑριθμός κομματιώνΑποθήκηΗμ. έναρξης

  Τελευταία ενημέρωση 12/09/2018 09:00

  Υπολογιστές και περιφερειακά

  Πληκτρολόγια, mouse και χειριστήρια

  ποντίκι alfawiseΠοντίκι gaming Alfawise V10 A3050 USB Wired-Μέγ DPI: 4000
  -RGB φωτισμός
  AlfawiseA30507.8€Κίνα (CN)03/9 έως 30/9
  μηχανικό πληκτρολόγιοBLASOUL USB Wired Gaming Mechanical Keyboard with Cherry Switch from Xiaomi youpin - BLACK BLUE SWITCH -Μηχανικό πληκτρολόγιο
  -Xiaomi Youpin Μπλε διακόπτης
  -104 πλήκτρα
  -RGB φωτισμός
  -50 εκατομμύρια χτυπήματα
  -Απόκριση 3ms
  Προσφορά χωρίς κουπόνι114€Κίνα (CN)29/8 έως 01/9

  Κάρτες μνήμης, δίσκοι
  και θήκες δίσκων

  lenovo s22Lenovo SS2 SSD Solid State Drive Network Storage 4TB - SILVER -Χωρητικότητα: 4TBIT-CN22LEN224€Κίνα (CN)12/9 έως 28/9
  MIXZA TOHAOLL Ocean Series 128GB Micro SD Memory Card-Χωρητικότητα: 32GB
  -Ταχύτητα ανάγνωσης: 80MB/s
  GB-CNMZ32G 4.5€Κίνα (CN)07/9 έως 10/9

  Κάρτες
  γραφικών/ήχου/δικτύου

   

   

  Drones, Racing cars και ηλεκτρικά σκούτερ


   

  ΦώτοΜοντέλο/LinkΧαρακτηριστικάΚουπόνιΤιμή έκπτωσης με κουπόνιΣημειώσειςΑποθήκηΗμ. προσφοράς

  Τελευταία ενημέρωση: 18/10/18 08:00

  Drones

  dji panoama droneDJI Mavic Air RC Drone 32MP Spherical Panorama Photo - Fly more combo έκδοση-Fly More έκδοσηGB-THAIRCN756Κίνα-Χ.Κ18/10 έως εξανλήσεως
  MJX Bugs 5W B5W WiFi FPV RC Drone-Απλή έκδοση
  -2.4G FPV 10CH 6-axis Gyro
  -10 Channel
  -1080P HD Camera
  -GPS Position
  -Gimbal
  -One Key to Return
  -Follow Me Mode
  -Εμβέλεια: 200-300 μέτρα
  Προσφορά χωρίς κουπόνι138€ (μαύρο)
  Ευρώπη (Fast-08)17/10 έως 22/10
  Ηubsan H501S X4 Brushless Drone - Advanced Version - EU PLUG BLACK -Advanced έκδοση
  -5.8G FPV 10CH 6-axis Gyro
  -10 Channel
  -1080P HD Camera
  -GPS Position
  -One Key to Return
  -Follow Me Mode
  GB-THH501S202 Ευρώ
  Κίνα-Χ.Κ16/10 έως 22/10
  dji panoama droneDJI Mavic Air RC Drone 32MP Spherical Panorama PhotoGB-THAirRC
  (για το μαύρο)
  617 ευρώΑρκετά καλή τιμήΚίνα-Χ.Κ12/10 έως εξανλήσεως

  RC

  jlb racingJLB Racing 21101 1:10 4WD RC Off-road TruckGB-THJLB80A224€ Κίνα (CN)12/9 έως 28/9

  Scooter

  es2Ninebot Segway ES2 Folding Electric Scooter from Xiaomi Mijia -Ισχύς: 500Watt
  - Μέγ. Ταχύτητα: 20 χλμ/ώρα
  -Αυτονομία: 25χλμ
  -Μέγιστο βάρος: 100 κιλά
  -Βάρος σκούτερ: 11 κιλά
  -Μπαταρία: 5.2 aH
  GBES1COUPON310 ΕυρώΚίνα (CN)18/10 έως 31/12
  Original Xiaomi M365 Folding Electric Scooter ( Europe Version )
  -Ευρωπαϊκή έκδοση
  -Χρώμα: Μαύρο
  GBM365EV380 ΕυρώΧοκγ Κονγκ17/10 έως 22/10
  DoubleHunter C1 Outdoor 8.8Ah Battery Smart Folding Electric-Ισχύς: 148Watt
  - Μέγ. Ταχύτητα: 25 χλμ/ώρα
  -Μπαταρία: 8,8 aH
  Προσφορά χωρίς κουπόνι355 ΕυρώΑποκλειστικά στο Gearbest. To στέλνουν Ελλάδα δωρεάν.Κίνα (CN)17/10 έως 22/10
  Ninebot No. 9 Folding Electric Scooter-Χρώμα: ΜαύροGBES1COUPON267 ΕυρώΚίνα (CN)15/10 έως 22/10
  ninebot skouterNinebot Segway ES2 Folding Electric Scooter from Xiaomi Mijia-Ισχύς: 700Watt
  - Μέγ. Ταχύτητα: 25 χλμ/ώρα
  -Μπαταρία: 5.2 aH
  GBES2COUPON327 ΕυρώΑπό 500 ευρώ κανονική τιμήΚίνα (CN)15/10 έως 22/10

   

  Gadgets και ηλεκτρικές συσκευές (πχ έξυπνες σκούπες, έξυπνα ρολόγια, έξυπνες λάμπες…)


   

  ΦωτογραφίαΠεριγραφήΧαρακτηριστικάΚουπόνιΤιμή έκπτωσης με κουπόνιΣημειώσειςΑποθήκηΗμ. έναρξης

  Τελευταία Ενημέρωση: 17/10/2018 08:30

  Ακουστικά

  meizu ep 52Meizu EP52 -Χρώμα προσφοράς: Μόνο γκρι
  -Τύπος: Ασύρματα
  -Σύνδεση: Bluetooth
  Προσφορά χωρίς κουπόνι
  31€ Κίνα (CN)01/10 έως 10/10

  Έξυπνες σκούπες

  alfawiseAlfawise ZK8077 Robotic Vacuum Cleaner Virtual Blocker- Robotic vacuum cleaner
  Input voltage/current: 24V/1A
  Power: 24W
  Battery: built-in 2000mAh Li-ion battery
  Dustbin capacity: 0.7L
  - Remote control
  Battery: 2pcs 1.5V AAA batteries (not included)
  Transmitting distance: less than 4m
  Lunching mode: IR
  - Virtual blocker
  Transmitting distance: less than 3m
  Battery: 2pcs 1.5V AA batteries (not included)
  Lunching mode: IR
  GBSA2699a114€

  Μόνο 20 κομμάτιαΚίνα
  15/10 έως εξαντλήσεως
  Original Xiaomi Mi Robot Vacuum1800Pa Suction 5200mAh CapacityΠροσφορά χωρίς κουπόνι240€
  H Fast-23 δεν στέλνει Ελλάδα το συγκεκριμένο, αν είστε όμως Κεντρική Ευρώπη έχει δωρεάν μεταφορικά1:Κίνα
  2:Ευρώπη (Fast-23)
  18/10 έως 24/10
  roborock S50 Smart Robot Vacuum Cleaner - SECOND-GENERATION WHITE 2-in-1 Sweep Mop LDS Bumper SLAM 2000Pa Suction 5200mAh Battery1:IT$APRBS
  2:GB-APS50
  1:371€
  2:377€
  H Fast-23 δεν στέλνει Ελλάδα το συγκεκριμένο, αν είστε όμως Κεντρική Ευρώπη έχει δωρεάν μεταφορικά1:Κίνα
  2:Ευρώπη (Fast-23)
  12/10 έως 24/10

  Διάφορα

  alfawise κουδούνιΈξυπνο κουδούνι με κάμερα Alfawise WD613 GBSA215673€
  Κίνα
  16/10 έως 24/10

  Smart ρολόγια και bands

  lenovo watch xLenovo Watch X Bluetooth Waterproof Smartwatch - BLACK -Έκδοση: Διεθνής
  Οθόνη: 1.5"
  -Bluetooth: 4.2
  -Αδιάβροχο έως 80 ατμόσφαιρες πίεση
  -Μέτρηση παλμών
  -Πεδόμετρο
  -Μετρήσεις παλμών
  -Παρακολούθηση ύπνου
  -Ειδοποιήσεις και μηνύματα από κινητό
  -Remote camera
  -Μαγνητικό μπρασελέ
  -Μπαταρία: 600mAh
  -Αναμονή: 45 μέρες
  Προσφορά χωρίς κουπόνι
  55€ Είναι η plus έκδοσηΧονγκ Κονγκ (ΗΚ)
  16/10 έως 22/10
  Xiaomi Huami AMAZFIT Bip Lite Version Smart Watch - INTERNATIONAL VERSION -Έκδοση: Διεθνής
  -Χρώμα: Μαύρο
  BIPGB48€
  Χονγκ Κονγκ (ΗΚ)16/10 έως 22/10
  Alfawise B7 Pro-Οθόνη: 0.96"
  -Bluetooth: 4.2
  -Αδιάβροχο έως 5 ατμόσφαιρες πίεση
  -Μέτρηση παλμών
  -Πεδόμετρο
  -Ειδοποιήσεις και μηνύματα από κινητό
  Προσφορά χωρίς κουπόνι15,5€ Παγκόσμια αποκλειστικότηταΚίνα (CN)
  08/10 έως 20/10

  Είδη ρουχισμού/Τσάντες/Γυαλιά

  Παιχνίδια

  Αντιγραφή του κλασσικού Gameboy- Αντιγραφή του κλασικού Nintento Gameboy με 500 παιχνίδια Προσφορά χωρίς κουπόνι16,5€ -Κίνα (CN)17/10 έως 24/10

  Εργαλεία

  Xiaomi μετρητής σκληρότητας νερού- Μετρητής σκληρότητας νερού
  -Απλή λειτουργία
  GB2.99DEAL 2.5€ (χαμηλότερη τιμή)
  -Κίνα (CN)08/10 έως εξαντλήσεως

   

  Action Cameras και φωτογραφικό εξοπλισμός


  ΕικόναΜοντέλοΜέγιστη ανάλυσηΛοιπά ΧαρακτηριστικάΠροσφορά/ΚουπόνιΤιμή με έκπτωσηΑποθήκηΗμερομηνία προσφοράς

  Τελευταία Ενημέρωση: 18/09/2018

  Action κάμερες

  runcam action camRuncam 3S WiFi 1080P 60fps WDR FPV Action Camera Detachable Battery - DARK ORANGE-Picture: 3840×2160 (8.3MP)
  -Video: 1080P@60fps,4K (3840 x 2160)@30fps
  - Lens protection
  - RFI shielding
  - Support WiFi
  - Designed for racing ( FPV )
  - Optimized 13 inner structures, compared with RunCam 3
  - Replaceable battery design releases you from power trouble
  - Excellent WDR effect: ensuring high-quality image even facing directly to the sunlight
  GBRM3S79 ευρώΚίνα
  17/9 έως 21/9
  Xiaomi Mijia Camera Mini 4K 30fps Action Camera-Picture: 3840×2160 (8.3MP)
  -Video: 1080P@60fps,4K (3840 x 2160)@30fps
  -7 Glass Lens
  -Six-axis EIS -145 Degree Ultra Wide Angle
  -2.4 inch Touch Screen
  Προσφορά χωρίς κουπόνι79 ευρώΧονγκ Κογκ

  30/8 έως 03/9
  Siroflo FIREFLY 8 4k 2160P Action Camera -Video:4K@24fps
  -Image: 12MP
  -Wide Angle: 170 wide angle
  -SONY IMX117 image sensor
  -Μπαταρία: 1200mAh
  Macisiroflo85 ευρώ
  Κίνα (CN-59)31/8 έως 30/9

  Dash cam αυτοκινήτου

  Κάμερες γραφείου, παρακολούθησης και διάφορες άλλες

  Ip κάμερες και καταγραφικά

  stabilizers και παρελκόμενα

  gimbhal για κινητάGimbal για κινητάBeyondsky Eyemind Intelligent Gimbal για κινητάΠροσφορά χωρίς κουπόνι57 ευρώΚίνα (CN)
  02/3...05/3

   

  Φωτισμός και design


  ΦωτογραφίαΠεριγραφήΧαρακτηριστικάΚουπόνιΤιμή έκπτωσης με κουπόνιΣημειώσειςΑποθήκηΗμ. έναρξης

  Τελευταία Ενημέρωση: 16/10/2018 09:30

  Λάμπες/Φωτιστικά /Φακοί

  xiaomi yeelight ceiling lampΤετράγωνο φωτιστικό οροφής Yeelight Smart Square LED-Λευκό φως
  -Θερμοκρασία: 2700-6500K
  -Ισχύς:14Watt
  -120 LED
  -300-3000 lumens
  -WiFi
  -Φωνητικός έλεγχος
  -IP60 (δηλ προστασία από σκόνη, κουνούπια..)
  GBLED5050127€
  Κίνα (CN)
  12/10 έως 18/10
  Xiaomi Philip Zhirui 9290019202 Smart Bedside Lamp 100 - 240VXiaomi Philip Zhirui 9290019202 Smart Bedside Lamp 100 - 240V-RGBW φως
  -Θερμοκρασία: 3000K
  -Ισχύς:14Watt
  -WiFi
  CJPLZLED50070€
  Κίνα (CN)
  11/10 έως 20/10
  Φωτιστικό οροφής Xiaomi Yeelight Smart LED Ceiling Light - WHITE IP60 Dustproof WiFi / Bluetooth App Remote Control Work with Amazon Alexa IFTTT Support Google HomeΠροσφορά χωρίς κουπόνι
  60€Ευρώπη (FAST-23)01/10 έως 08/10
  Mijia PHILIPS LED Desk Light Stand Table Lamp - BLACK Προσφορά χωρίς κουπόνι
  52€
  Ευρώπη (FAST-23)01/10 έως 08/10
  Φωτιστικό οροφής LED Xiaomi Yeelight JIAOYUE 450 WHITE LAMPSHADE - Χρώμα: Λευκό
  - Λειτουργία μέσω: APP / WiFi / Bluetooth / Τηλεκοντρόλ
  -Τάση λειτουργίας: 220-240V
  Προσφορά χωρίς κουπόνι
  87€Ευρώπη (FAST-23)01/10 έως 08/10
  xiaomi yeelightΈξυπνη λάμπα Xiaomi Yeelight RGBW Smart LED E27-RGBW
  -Ντουί: Ε27
  -WiFi
  -Χειρισμός μέσω εφαρμογής
  -16Μ χρώματα
  -Αυτόματος φωτισμός

  Δείτε την σε review από την σελίδα εδώ

  Προσφορά χωρίς κουπόνι
  16€13€Ευρώπη (Fast-23)01/10 έως 08/10

  Φακοί και survival

  zanflare f1zanflare F1 USB Rechargeable Flashlight

  -Τεχνολογία: LED
  -Τύπος LED: Cree XP-L HI V3
  -Λειτουργίες: 5
  -Φωτεινότητα: 1240LM
  -Μπαταρίες: 1 x 18650
  -Επαναφορτιζόμενος: Ναι
  -Αδιάβροχος: Ναι
  GBQCF1
  14€
  Αρκετά καλός φακός για τα λεφτά του.

  Διαβάστε review εδώ
  Κίνα (CN)
  16/10 έως 24/10
  Φακός LED Utorch S1 Mini CREE XP - L HI V3-Τεχνολογία: LED
  -Τύπος LED: Cree XP-L HI V3
  -Λειτουργίες: 5
  -Φωτεινότητα: 500-1000LM
  -Μπαταρίες: 1 x RCR12A / 1 x CR123A
  -Επαναφορτιζόμενος: Ναι
  -Αδιάβροχος: Όχι
  1:GBxHou024
  2:GBxHou025

  1 για 5000Κ, 2 για 6500
  13€
  13€ (29/09)
  Κίνα (CN)
  29/9 έως 08/10

   

  Ηλεκτρονικά τσιγάρα και αναλώσιμα


  ΕικόναΌνομα και linkΧαρακτηριστικάΕίδος προσφοράςΤιμή προσφοράς / Αρχική τιμήΑποθήκηΗμερομηνία προσφοράς
  Ειδικά στα αναλώσιμα ηλεκτρονικών τσιγάρων, πολλά από τα κουπόνια είναι επαναλαμβανόμενα. Οπότε ακόμα και αν έχει λήξει, δοκιμάστε το.

  Τελευταία ενημέρωση 02/08/2018

  Vapor Atomizers

  Geekvape Creed RTA - GUNMETAL-Χωρητικότητα:6.5ml
  -Διάμετρος: 2.5 εκ.
  -Thread: 510
  -Από ανοξείδωτο ατσάλι
  Creed23 ευρώΚίνα01/8 έως 06/8
  Geekvape Ammit MTL RDA AmmitRDA18.7 ευρώΚίνα17/7 έως 31/7
  Joyetech Riftcore Duo RTA - DENIM DARK BLUE 268984502-Χωρητικότητα: 3.5ml
  -Διάμετρος: 2.6εκ.
  -Thread: 510
  -Από ανοξείδωτο ατσάλι
  Riftcore42.5 ευρώ (αρχική 46 ευρώ)Κίνα17/7 έως 31/7
  AUGVAPE INTAKE RTA Atomizer - BLACK 4.2ml CapacityINTAKE
  21 ευρώΚίνα17/7 έως 31/7
  Vandy Vape Capstone Squonk RDA - BLACK-Τύπος: Ανακατασκεαυζόμενο atomizer
  -Διάμετρος: 2.4 εκ.
  -Thread: 510
  -Πλαϊνό ροή αέρα
  -Ανοξείδωτο ατσάλι
  PrimeMod18 ευρώ (αρχική 20)Κίνα17/7 έως 31/7
  Geekvape Zeus Dual RTA - BLACK DualZeus22,6 ευρώΚίνα29/6 έως 31/7

  Vapor mods

  Ehpro Armor Prime Mod - BLACKPrimeMod18 ευρώ (αρχική 26)Κίνα02/8 έως 06/8
  Desire RAGE 155W Squonk Box TC Mod - SILVERRAGE155W58 ευρώ (αρχική 70)Κίνα16/7 έως 31/7
  Ehpro Armor Prime Mod - BLACK PrimeMod18 ευρώ (αρχική 20)Κίνα16/7 έως 31/7
  Smoant charon mini 225W TC Mod charonmini38 ευρώΚίνα29/6 έως 31/7
  OBS Engine V2 RTA - BLACK 2703713025ml CapacityEngineV222 ευρώΚίνα29/6 έως 30/7

  2 ΣΧΟΛΙΑ

   • Δυστυχώς τα περισσότερα κουπόνια είναι για περιορισμένο αριθμό κομματιών. Κάποια μάλιστα για πάρα πολύ λίγα (ίσως και 5). Οπότε ειδικά για δημοφιλή προϊόντα εξαντλούνται σχεδόν αμέσως, μπορεί και σε λίγα λεπτά. Βέβαια κάποιες φορές, το ίδιο κουπόνι ακόμα και όταν εξαντληθεί επανέρχεται μετά από λίγες ημέρες (πχ υπάρχουν κουπόνια που επαναλαμβάνονται για μήνες). Δυστυχώς δεν υπάρχει κάποιο εύκολο σύστημα για να τσεκάρεις μαζικά αν το κουπόνι είναι ενεργό ή όχι και επειδή στη σελίδα υπάρχουν δεκάδες αν όχι εκατοντάδες, οπότε καταλαβαίνετε ότι είναι πολύ χρονοβόρο να ελέγχονται όλα καθημερινά.

    Τώρα για τις τιμές αναφέρεται και στο άρθρο. Το Gearbest και γενικά όλα τα Κινέζικα e-shop έχουν ως βασικό νόμισμα το δολάριο. Όλες οι αρχικές τιμές τίθενται πάντα σε δολάρια. Στα υπόλοιπα νομίσματα γίνεται μετατροπή με την τρέχουσα ισοτιμία. Η ισοτιμία που χρησιμοποιεί το Gearbest δεν είναι πάντα 100% η ισχύουσα στα χρηματιστήρια, αλλά συνήθως είναι αρκετά κοντά. Συνήθως όταν υπάρχουν μικροδιακυμάνσεις την κρατά σταθερή, αλλά αν υπάρχει σημαντική διακύμανση την αλλάζει. Αυτό δυστυχώς συνέβη και τις τελευταίες εβδομάδες όπου υπήρξε μία σημαντική υποτίμηση του ευρώ έναντι του δολαρίου (από 1.240 στις 15 Απρίλη έπεσε στο 1.185 αρχές Μάη).
    Με απλά λόγια, παρότι οι τιμές του Gearbest σε δολάρια παρέμειναν ίδιες, σε μας που χρησιμοποιούμε το Ευρώ έγιναν ακριβότερα. Στα φθηνά προϊόντα η διαφορά δεν φαίνεται και τόσο, αλλά πχ σε drone που κοστίζει 1000 ευρώ, η διαφορά ξεπερνάει τα 50 ευρώ. Γιαυτό σε κάποια υπάρχει διπλή τιμή, και σε ευρώ και σε δολάρια.

  Σχολιάστε! Όλα τα σχόλια απαιτούν έγκριση από τον διαχειριστή, πριν δημοσιευτούν. Επιτρέπεται ο ανώνυμος σχολιασμός.