Προσφορές και εκπτωτικά κουπόνια για Gearbest

  2
  Εκτπωτικά κουπόνια στο Gearbest

  Σε αυτό το άρθρο θα υπάρχουν αναφορές σε εκπτωτικά κουπόνια για Gearbest. Το άρθρο θα ανανεώνεται διαρκώς. Αν έχετε οποιαδήποτε απορία ή θέλετε βοήθεια για να βρείτε κάποια έκπτωση για κάποιο συγκεκριμένο προϊόν μην διστάσετε να ρωτήσετε στα σχόλια.

  Προσοχή, αν δεν έχετε ξανακάνει αγορές με το Gearbest, καλό είναι να διαβάσετε πρώτα τον οδηγό αγορών, για να μην βρεθείτε προ δυσάρεστων εκπλήξεων. Αν δεν ξέρετε πως χρησιμοποιούνται τα κουπόνια και τι ισχύει ακριβώς, μπορείτε να διαβάσετε εδώ. Αν βαριέστε, οι βασικές αρχές είναι οι εξής:

  • Τα κουπόνια μπορεί να αφορούν προϊόντα, κατηγορίες ή μάρκες
  • Το κάθε προϊόν μπορεί να έχει μόνο μία έκπτωση από κουπόνι
  • Σε κάθε αγορά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μόνο ένα κουπόνι
  • Τις περισσότερες φορές τα κουπόνια αφορούν συγκεκριμένες αποθήκες (συνήθως Κίνα και Χονγκ Κονγκ)
  • Τα κουπόνια για κινητά, τα οποία έχουν περιορισμένο αριθμό, εξαντλούνται σχετικά γρήγορα
  • Τα γενικά κουπόνια είναι αναλώσιμα, δηλαδή δεν μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε πάνω από μία φορά ανά λογαριασμό 
  • Σε συγκεκριμένες κατηγορίες (πχ ρούχα, κοσμήματα, είδη σπιτιού…) τα κουπόνια μπορεί να έχουν πολύ μεγάλες εκπτώσεις (>20%). 
  • Αν αγοράσετε ένα προϊόν, στο οποίο μπει έκπτωση τις αμέσως επόμενες μέρες (3), τότε μπορείτε να ζητήσετε να σας κάνουν την έκπτωση και σε εσάς.

  Ειδικές ήμι-μόνιμες προσφορές που υπάρχουν αυτή τη στιγμή (update 10 Μάη 2018)


  • Προσφορές μόνο για την Ελλάδα. Εδώ και λίγες το Gearbest έχει φτιάξει ειδικές σελίδες με προσφορές αποκλειστικά για την Ελληνική αγορά. Υπάρχουν προσφορές σε κουπόνια, συγκεκριμένα προϊόντα και αποθήκες. Οι προσφορές ανανεώνονται καθημερινά. Πατήστε εδώ για να τις δείτε.
  • Promotion στις Ευρωπαϊκές Ευρωπαϊκές αποθήκες.  Πατήστε εδώ για να το δείτε.
  • Η σελίδα με τα κουπόνια στο Gearbest. Τα περισσότερα είναι κουπόνια κατηγορίας και είναι προσωπικά. Πατήστε εδώ για να το δείτε.
  • Η σελίδα με τις «προσφορές ημέρας». Είναι συνήθως flash sales ή προσφορές με κουπόνια με διάρκεια 1 έως 5 ημέρες. Οι περισσότερες είναι επαναλαμβανόμενες, αλλά αρκετές φορές έχει και μερικές πολύ καλές που είναι μοναδικές. Πατήστε εδώ για να την δείτε. 
  • Σελίδα με προσφορές σε προϊόντα Xiaomi. Οι προσφορές είναι Flash sales, αλλά κάποιες είναι αρκετά καλές και μπορείτε να τα δείτε και όλα συγκεντρωμένα σε κατηγορίες. Πατήστε εδώ για να το δείτε.

  Ευρωπαϊκές αποθήκες


  Δυστυχώς τα κουπόνια για τις Ευρωπαϊκές αποθήκες είναι πάντα λίγα. Τα γενικά σχεδόν πάντα αναφέρονται στις Κινέζικες, ενώ και η πλειοψηφία των ατομικών αφορούν προϊόντα σε Κινέζικες αποθήκες. Πάντως αν θέλετε να αγοράσετε κάτι από Ευρώπη, κυρίως για λόγους ταχύτητας και για να μην μπλέξετε με επιπλέον δασμούς, τα links είναι τα παρακάτω

  • Fast-27 (πρώην GW-3) : Στέλνει ΕλλάδαΔεν έχει πάρα πολλά (συνήθως 50-100), αλλά είναι σχεδόν όλα δημοφιλή προϊόντα (πχ κινητά, drones, tablets…) και συνήθως σε πολύ καλές τιμές. Έχει λίγο ακριβά μεταφορικά, οπότε βολεύει να αγοράσετε αρκετά μαζί. 
  • Fast-08 (πρώην GW-4) : Στέλνει Ελλάδα! Είναι η Πολωνική και μαζί με την FAST-23, μάλλον η καλύτερη επιλογή. Έχει σχετικά φθηνά μεταφορικά (η αποστολή με DHL για κινητό κοστίζει μόνο 10 ευρώ), γρήγορη αποστολή και συνήθως τις καλύτερες τιμές από όλες τις υπόλοιπες.
  • Fast-23 (Πρώην GW-5)Στέλνει ΕλλάδαΑυτή η αποθήκη είναι η Τσέχικη και  μία από τις καλύτερες επιλογές, καθώς έχει αρκετά φθηνά μεταφορικά και αρκετές επιλογές. Συνήθως έχει κάτω από 100 διαφορετικά προϊόντα, αλλά όλα είναι πάντα πολύ δημοφιλή και αλλάζουν διαρκώς.
  • Fast-30 (Πρώην GW-6) :Στέλνει Ελλάδα (όχι τα πάντα)H Γαλλική  είναι μία από τις μεγάλες Ευρωπαϊκές αποθήκες. Για αρκετό καιρό είχε θέμα με την Ελλάδα, αλλά αυτή τη στιγμή λύθηκε μερικώς. Στέλνει Ελλάδα, αλλά όχι τα πάντα. Μερικές φορές έχει πολύ μεγάλα μεταφορικά. Συνήθως βολεύει μόνο για ότι δεν υπάρχει στην Τσέχικη και την Πολωνική.
  • G-W-7 (έγινε Fast-13)Στέλνει ΕλλάδαΣχετικά μικρή αποθήκη (συνήθως λιγότερα από 50 είδη). Τις περισσότερες φορές τα είδη που έχει υπάρχουν και σε άλλες ευρωπαικές αποθήκες, αλλά δεν χάνετε κάτι να την κοιτάξετε. Τα μεταφορικά είναι συνήθως 25 ευρώ.
  • G-W-10 (έγινε Fast-26): Στέλνει ΕλλάδαΣχετικά νέα αποθήκη, με αρκετά είδη (περίπου 200). Έχει αρκετά προϊόντα που δεν υπάρχουν σε άλλες Ευρωπαϊκές ή Κινέζικες αποθήκες. Κόστος μεταφορικών: περίπου 15 ευρώ στα περισσότερα είδη,
  • EG-W-11 (έγινε Fast-07): Στέλνει Ελλάδα (όχι τα πάντα)Μία μέτρια αποθήκη, που όμως κάποιες φορές έχει κάποια προϊόντα σε πολύ καλή τιμή. Τα πολύ μικρά δεν τα στέλνει Ελλάδα.  Κόστος μεταφορικών: Δεν είναι σταθερό, συνήθως 10-30 ευρώ.
  • G-W-12 (έγινε Fast-06)Δεν στέλνει Ελλάδα! Αυτή είναι η καλύτερη αποθήκη στην Ευρώπη, αλλά δυστυχώς δεν στέλνει καθόλου στην Ελλάδα. Αν βρίσκετε σε διαφορετική Ευρωπαϊκή χώρα, μπορείτε να δοκιμάσετε να δείτε αν στέλνει εκεί.
  • GW-16 (έγινε Fast-29) :Δεν στέλνει Ελλάδα!  Μία από τις δύο Ισπανικές αποθήκες.  Μέχρι πρότινος έστελνε σε Ελλάδα μόνο με κούριερ. Συνήθως κάτω από 100-150 διαφορετικά προϊόντα, αλλά σχεδόν όλα αρκετά δημοφιλή. Δυστυχώς σταμάτησε να στέλνει πια Ελλάδα.

  Παροδικές προσφορές που υπάρχουν αυτή τη στιγμή (ο πίνακας ανανεώνεται διαρκώς)

  Οι προσφορές αυτές ισχύουν συνήθως για λίγες εβδομάδες.

  ΦωτογραφίαΌνομα προσφοράς / ΣύνδεσμοςΠροϊόντα σε προσφοράΠεριγραφήΈναρξη προσφοράςΛήξη προσφοράς

   

  Πίνακας με εκπτωτικά κουπόνια για Gearbest


  Στον παρακάτω πίνακα θα βρείτε ενεργά κουπόνια και προσφορές από το Gearbest. Προσοχή οι  κυρίως τιμές στο πίνακα είναι σε δολάρια!. Δυστυχώς το Gearbest χρησιμοποιεί το δολάριο σαν κύριο νόμισμα, έτσι πάντα οι αρχικές τους τιμές τίθενται σε δολάρια. Στα υπόλοιπα νομίσματα απλώς γίνεται μετατροπή με την τρέχουσα ισοτιμία, οπότε κάποιες φορές θα αναφέρονται πάντα διπλές τιμές, αλλά αυτή που θα ισχύει σίγουρα είναι αυτή του δολαρίου. Αυτή του Ευρώ μπορεί να έχει αλλάξει τη στιγμή που διαβάζετε το άρθρο.

  Επίσης οι ημερομηνίες που αναφέρονται είναι με ώρα Κίνας, οπότε ίσως να είναι μισή μέρα διαφορά. Δοκιμάστε και δείτε αν έχει λήξει ή όχι.

  Για να χρησιμοποιήσετε τα κουπόνια, απλώς αντιγράψτε το κουπόνι από τον παρακάτω πίνακα και βάλτε το στην ειδική μπάρα που εμφανίζεται στο checkout και πατήστε το apply. Αν ισχύει ακόμα το κουπόνι, τότε θα σας δείξει το ποσό της έκπτωσης ή το τελικό ποσό του προϊόντος. Στο παραπάνω παράδειγμα ένα mini-pc με κανονική τιμή 195$, το οποίο ήταν σε προσφορά στα 149$ σε flash sale, έπεσε στα 129$ με το συγκεκριμένο κουπόνι. Αν χρησιμοποιούσαμε ένα κουπόνι το οποίο έδινε έκπτωση 20% στα mini-pc, τότε η τελική τιμή θα ήταν 150$ δολάρια περίπου, αφού η έκπτωση υπολογίζεται από την αρχική τιμή και όχι από την ισχύουσα έκπτωση. 

  Κάτι που θα πρέπει να προσέξετε είναι ότι τις περισσότερες φορές τα κουπόνια προϊόντων ισχύουν για περιορισμένο αριθμό (συνήθως 100-200 κομμάτια την κάθε φορά), για ορισμένο χρονικό διάστημα, για συγκεκριμένες αποθήκες και μερικές φορές ακόμα και για συγκεκριμένες χώρες παράδοσης. Οπότε καλό είναι να ελέγχετε και αυτές τις στήλες στον πίνακα. Για ευνόητους λόγους σχεδόν όλα τα κουπόνια θα είναι είτε παγκόσμια είτε για την Ελλάδα (συνήθως όσα είναι μόνο για την Ελλάδα, θα έχουν το GR μέσα στο κουπόνι).

  Κάποιες φορές τα κουπόνια επαναλαμβάνονται όταν λήξουν. Έτσι ακόμα και αν δείτε ότι η ημερομηνία λήξης έχει παρέλθει, δεν χάνετε τίποτα να δοκιμάσετε, καθώς μπορεί να ισχύει ακόμα.

  Γενικά κουπόνια για κατηγορίες προϊόντων


  Η παρακάτω λίστα αφορά γενικά κουπόνια για κατηγορίες προϊόντων. Κάποιες κατηγορίες είναι γενικές, κάποιες πιο συγκεκριμένες. Προσοχή και εδώ οι εκπτώσεις δεν είναι συνδυαστικές, οπότε το χρησιμοποιείτε μόνο αν δεν έχει καθόλου έκπτωση ή η έκπτωση είναι μικρότερη από αυτή που δίνει το κουπόνι.

  Σχεδόν πάντα αυτά τα κουπόνια αφορούν μόνο τις Κινέζικες αποθήκες.

  Κατηγορία (Ελληνικά)Κατηγορία (Αγγλικά)ΚουπόνιΠοσό έκτπωσηςΑποθήκες που ισχύειΈναρξη κουπονιούΛήξη κουπονιού

  Παιχνίδια/χόμπυ/εξοχή/κήπος

  Τεχνολογία

   

  3D εκτυπωτές


   

  ΦωτογραφίαΜοντέλο / LinkΧαρακτηριστικάΚουπόνι
  έκπτωσης
  Τιμή με έκπτωσηΣημειώσειςΑποθήκη
  αποστολής
  Ημερομηνία προσφοράς

  Τελευταία ενημέρωση: 05/03/19 Ώρα:10:15

  CNC / Χαράκτες / Plotter

   

   

  TvBox και MiniPC


   

  ΦώτοΜοντέλοΚουπόνιΤιμή με έκπτωσηΣημειώσειςCPU /MNHMH / ΔίσκοςΛειτουργικόΈξτραΑποθήκηΗμ. Προσφοράς

  Τελευταία ενημέρωση 11/08/2019 10:20

  MINI
  PC

   

   

  Κινητά


   

  Κουπόνια για κινητά τηλέφωνα

  ΦωτογραφίαΠροϊόνΧαρακτηριστικάΚουπόνιΤιμή έκπτωσης με κουπόνιΣημείωσηΑποθήκηΗμ. Προσφοράς

  Τελευταία Ενημέρωση: 20/08/19 10:05

  Xiaomi

  ULEPHONE/VERNEE/CUBOT

  HUAWEI-ONEPLUS

  Διάφορα

  Προτζέκτορες, ηχεία, τηλεοράσεις…


   

  Προτζέκτορες

  Link

  Είδος προσφοράς

  Τιμή προσφοράς

  Σημειώσεις

  CPU/RAM/Aνάλυση/Τεχνολογία/Φωτεινότητα

  Άλλα Χαρακτηριστικά

  Αποθήκη

  Διάρκεια προσφοράς

  Τελευταία ανανέωση 23/08/19

   

  Tablets και laptops


   

  ΦωτογραφίαΠροϊόνΧαρακτηριστικάΚουπόνιΤιμή έκπτωσης με κουπόνιΣημειώσειςΑποθήκηΗμ. προσφοράς

  Τελευταία Ενημέρωση: 01/02/2019 10:00

  <=7 ίντσες
  =8<10 ίντσες
  10 ίντσες και πάνω

  2 σε 1 tablet kai λαπτοπ

  Laptop

   

  Υπολογιστές και περιφερειακά υπολογιστών


   

  ΕίδοςΠροϊόνΧαρακτηριστικάΚουπόνιΤιμή έκπτωσης με κουπόνιΑριθμός κομματιώνΑποθήκηΗμ. έναρξης

  Τελευταία ενημέρωση 22/08/2019 10:00

  Υπολογιστές και περιφερειακά

  Πληκτρολόγια, mouse και χειριστήρια

  Κάρτες μνήμης, δίσκοι
  και θήκες δίσκων

  Κάρτες
  γραφικών/ήχου/δικτύου

   

   

  Drones, Racing cars και ηλεκτρικά σκούτερ


   

  ΦώτοΜοντέλο/LinkΧαρακτηριστικάΚουπόνιΤιμή έκπτωσης με κουπόνιΣημειώσειςΑποθήκηΗμ. προσφοράς

  Τελευταία ενημέρωση: 20/08/19 10:10

  Drones

  RC

  FIIDO D3 Shifting Version 16 inch Folding Electric Bike Moped Bicycle - WHITEΠροσφορά χωρίς κουπόνι
  444€Πολύ καλή τιμήΧοκγ Κονγκ28/12 έως 31/12

  Scooter/Ποδήλατα

   

  Gadgets και ηλεκτρικές συσκευές (πχ έξυπνες σκούπες, έξυπνα ρολόγια, έξυπνες λάμπες…)


   

  ΦωτογραφίαΠεριγραφήΧαρακτηριστικάΚουπόνιΤιμή έκπτωσης με κουπόνιΣημειώσειςΑποθήκηΗμ. έναρξης

  Τελευταία Ενημέρωση: 22/08/2019 12:00

  Ακουστικά

  Έξυπνες σκούπες

  Διάφορα

  Ρολόγια και bands

  Είδη ρουχισμού/Τσάντες/Γυαλιά

  Παιχνίδια

   

  Action Cameras και φωτογραφικό εξοπλισμός


  ΕικόναΜοντέλοΜέγιστη ανάλυσηΛοιπά ΧαρακτηριστικάΠροσφορά/ΚουπόνιΤιμή με έκπτωσηΣημειώσειςΑποθήκηΗμερομηνία προσφοράς

  Τελευταία Ενημέρωση: 18/12/2018

  Action κάμερες

  Dash cam αυτοκινήτου

  Κάμερες γραφείου, παρακολούθησης και διάφορες άλλες

  Ip κάμερες και καταγραφικά

  stabilizers και παρελκόμενα

   

  Φωτισμός και design


  ΦωτογραφίαΠεριγραφήΧαρακτηριστικάΚουπόνιΤιμή έκπτωσης με κουπόνιΣημειώσειςΑποθήκηΗμ. έναρξης

  Τελευταία Ενημέρωση: 23/08/2019 10:00

  Λάμπες/Φωτιστικά /Φακοί

  Φακοί και survival

   

   

  Διαφήμιση
  Προηγούμενο άρθροΕβδομαδιαίες προσφορές εργαλείων από τα Lidl για το 2019
  Επόμενο άρθροXiaomi Mi 4A TV, μία οικονομική Smart Tv από την Xiaomi (Κινέζικη έκδοση)
  Εγγραφείτε
  Ειδοποίηση από
  guest

  Επιτρέπεται ο ανώνυμος σχολιασμός. Παρότι απαιτείται email, δεν χρειάζεται να είναι το πραγματικό σας email. Δεν επιτρέπονται υβριστικά, προσβλητικά ή spam σχόλια

  Η φόρμα σχολιασμού συλλέγει το όνομα, το email και το περιεχόμενου του σχολίου για να μπορούμε να ελέγχουμε τα σχόλια που γίνονται στην ιστοσελίδα. Παρακαλούμε διαβάστε και αποδεχτείτε τους όρους χρήσεις και την πολιτική απορρήτου της ιστοσελίδας μας για να σχολιάσετε
  2 Σχόλια
  νεότερο
  παλαιότερο πιο δημοφιλές
  Inline Feedbacks
  Δείτε όλα τα σχόλια