Προσφορές και εκπτωτικά κουπόνια για Gearbest

  2
  Εκτπωτικά κουπόνια στο Gearbest

  Σε αυτό το άρθρο θα υπάρχουν αναφορές σε εκπτωτικά κουπόνια για Gearbest. Το άρθρο θα ανανεώνεται διαρκώς. Αν έχετε οποιαδήποτε απορία ή θέλετε βοήθεια για να βρείτε κάποια έκπτωση για κάποιο συγκεκριμένο προϊόν μην διστάσετε να ρωτήσετε στα σχόλια.

  Προσοχή, αν δεν έχετε ξανακάνει αγορές με το Gearbest, καλό είναι να διαβάσετε πρώτα τον οδηγό αγορών, για να μην βρεθείτε προ δυσάρεστων εκπλήξεων. Αν δεν ξέρετε πως χρησιμοποιούνται τα κουπόνια και τι ισχύει ακριβώς, μπορείτε να διαβάσετε εδώ. Αν βαριέστε, οι βασικές αρχές είναι οι εξής:

  • Τα κουπόνια μπορεί να αφορούν προϊόντα, κατηγορίες ή μάρκες
  • Το κάθε προϊόν μπορεί να έχει μόνο μία έκπτωση από κουπόνι
  • Σε κάθε αγορά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μόνο ένα κουπόνι
  • Τις περισσότερες φορές τα κουπόνια αφορούν συγκεκριμένες αποθήκες (συνήθως Κίνα και Χονγκ Κονγκ)
  • Τα κουπόνια για κινητά, τα οποία έχουν περιορισμένο αριθμό, εξαντλούνται σχετικά γρήγορα
  • Τα γενικά κουπόνια είναι αναλώσιμα, δηλαδή δεν μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε πάνω από μία φορά ανά λογαριασμό 
  • Σε συγκεκριμένες κατηγορίες (πχ ρούχα, κοσμήματα, είδη σπιτιού…) τα κουπόνια μπορεί να έχουν πολύ μεγάλες εκπτώσεις (>20%). 
  • Αν αγοράσετε ένα προϊόν, στο οποίο μπει έκπτωση τις αμέσως επόμενες μέρες (3), τότε μπορείτε να ζητήσετε να σας κάνουν την έκπτωση και σε εσάς.

  Ειδικές ήμι-μόνιμες προσφορές που υπάρχουν αυτή τη στιγμή (update 10 Μάη 2018)


  • Προσφορές μόνο για την Ελλάδα. Εδώ και λίγες το Gearbest έχει φτιάξει ειδικές σελίδες με προσφορές αποκλειστικά για την Ελληνική αγορά. Υπάρχουν προσφορές σε κουπόνια, συγκεκριμένα προϊόντα και αποθήκες. Οι προσφορές ανανεώνονται καθημερινά. Πατήστε εδώ για να τις δείτε.
  • Promotion στις Ευρωπαϊκές Ευρωπαϊκές αποθήκες.  Πατήστε εδώ για να το δείτε.
  • Η σελίδα με τα κουπόνια στο Gearbest. Τα περισσότερα είναι κουπόνια κατηγορίας και είναι προσωπικά. Πατήστε εδώ για να το δείτε.
  • Η σελίδα με τις «προσφορές ημέρας». Είναι συνήθως flash sales ή προσφορές με κουπόνια με διάρκεια 1 έως 5 ημέρες. Οι περισσότερες είναι επαναλαμβανόμενες, αλλά αρκετές φορές έχει και μερικές πολύ καλές που είναι μοναδικές. Πατήστε εδώ για να την δείτε. 
  • Σελίδα με προσφορές σε προϊόντα Xiaomi. Οι προσφορές είναι Flash sales, αλλά κάποιες είναι αρκετά καλές και μπορείτε να τα δείτε και όλα συγκεντρωμένα σε κατηγορίες. Πατήστε εδώ για να το δείτε.

  Ευρωπαϊκές αποθήκες


  Δυστυχώς τα κουπόνια για τις Ευρωπαϊκές αποθήκες είναι πάντα λίγα. Τα γενικά σχεδόν πάντα αναφέρονται στις Κινέζικες, ενώ και η πλειοψηφία των ατομικών αφορούν προϊόντα σε Κινέζικες αποθήκες. Πάντως αν θέλετε να αγοράσετε κάτι από Ευρώπη, κυρίως για λόγους ταχύτητας και για να μην μπλέξετε με επιπλέον δασμούς, τα links είναι τα παρακάτω

  • Fast-27 (πρώην GW-3) : Στέλνει ΕλλάδαΔεν έχει πάρα πολλά (συνήθως 50-100), αλλά είναι σχεδόν όλα δημοφιλή προϊόντα (πχ κινητά, drones, tablets…) και συνήθως σε πολύ καλές τιμές. Έχει λίγο ακριβά μεταφορικά, οπότε βολεύει να αγοράσετε αρκετά μαζί. 
  • Fast-08 (πρώην GW-4) : Στέλνει Ελλάδα! Είναι η Πολωνική και μαζί με την FAST-23, μάλλον η καλύτερη επιλογή. Έχει σχετικά φθηνά μεταφορικά (η αποστολή με DHL για κινητό κοστίζει μόνο 10 ευρώ), γρήγορη αποστολή και συνήθως τις καλύτερες τιμές από όλες τις υπόλοιπες.
  • Fast-23 (Πρώην GW-5)Στέλνει ΕλλάδαΑυτή η αποθήκη είναι η Τσέχικη και  μία από τις καλύτερες επιλογές, καθώς έχει αρκετά φθηνά μεταφορικά και αρκετές επιλογές. Συνήθως έχει κάτω από 100 διαφορετικά προϊόντα, αλλά όλα είναι πάντα πολύ δημοφιλή και αλλάζουν διαρκώς.
  • Fast-30 (Πρώην GW-6) :Στέλνει Ελλάδα (όχι τα πάντα)H Γαλλική  είναι μία από τις μεγάλες Ευρωπαϊκές αποθήκες. Για αρκετό καιρό είχε θέμα με την Ελλάδα, αλλά αυτή τη στιγμή λύθηκε μερικώς. Στέλνει Ελλάδα, αλλά όχι τα πάντα. Μερικές φορές έχει πολύ μεγάλα μεταφορικά. Συνήθως βολεύει μόνο για ότι δεν υπάρχει στην Τσέχικη και την Πολωνική.
  • G-W-7 (έγινε Fast-13)Στέλνει ΕλλάδαΣχετικά μικρή αποθήκη (συνήθως λιγότερα από 50 είδη). Τις περισσότερες φορές τα είδη που έχει υπάρχουν και σε άλλες ευρωπαικές αποθήκες, αλλά δεν χάνετε κάτι να την κοιτάξετε. Τα μεταφορικά είναι συνήθως 25 ευρώ.
  • G-W-10 (έγινε Fast-26): Στέλνει ΕλλάδαΣχετικά νέα αποθήκη, με αρκετά είδη (περίπου 200). Έχει αρκετά προϊόντα που δεν υπάρχουν σε άλλες Ευρωπαϊκές ή Κινέζικες αποθήκες. Κόστος μεταφορικών: περίπου 15 ευρώ στα περισσότερα είδη,
  • EG-W-11 (έγινε Fast-07): Στέλνει Ελλάδα (όχι τα πάντα)Μία μέτρια αποθήκη, που όμως κάποιες φορές έχει κάποια προϊόντα σε πολύ καλή τιμή. Τα πολύ μικρά δεν τα στέλνει Ελλάδα.  Κόστος μεταφορικών: Δεν είναι σταθερό, συνήθως 10-30 ευρώ.
  • G-W-12 (έγινε Fast-06)Δεν στέλνει Ελλάδα! Αυτή είναι η καλύτερη αποθήκη στην Ευρώπη, αλλά δυστυχώς δεν στέλνει καθόλου στην Ελλάδα. Αν βρίσκετε σε διαφορετική Ευρωπαϊκή χώρα, μπορείτε να δοκιμάσετε να δείτε αν στέλνει εκεί.
  • GW-16 (έγινε Fast-29) :Δεν στέλνει Ελλάδα!  Μία από τις δύο Ισπανικές αποθήκες.  Μέχρι πρότινος έστελνε σε Ελλάδα μόνο με κούριερ. Συνήθως κάτω από 100-150 διαφορετικά προϊόντα, αλλά σχεδόν όλα αρκετά δημοφιλή. Δυστυχώς σταμάτησε να στέλνει πια Ελλάδα.

  Παροδικές προσφορές που υπάρχουν αυτή τη στιγμή (ο πίνακας ανανεώνεται διαρκώς)

  Οι προσφορές αυτές ισχύουν συνήθως για λίγες εβδομάδες.

  ΦωτογραφίαΌνομα προσφοράς / ΣύνδεσμοςΠροϊόντα σε προσφοράΠεριγραφήΈναρξη προσφοράςΛήξη προσφοράς
  παιχνίδια ρομποτικήςPuzzle And Educational ToysΠαιχνίδια ρομποτικής για μικρά παιδιάΠροσφορά με κουπόνια και εκπτώσεις σε διάφορα διδακτικά παιχνίδια ρομποτικής και puzzle. 28/0105/02
  Valentines Gifts Flash saleΔιάφορα προϊόνταΔιάφορα δωράκια για την γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου28/0114/02
  Essential Office GearΚινητά, tvbox, υπολογιστές, 3d εκτυπωτέςΠροσφορά με κουπόνια και εκπτώσεις σε διάφορα είδη που μπορεί να υπάρχουν σε ένα γραφείο28/0105/02
  Fast delivery specialΔιάφορα προϊόνταΠροσφορές και εκπτώσεις στις Ευρωπαϊκές αποθήκεςΗμιμόνιμη προσφορά
  exclusives Gearbest Exclusive BrandΠροϊόντα που θα βρείτε αποκλειστικά στο GearbestΔιάφορες προσφορές και επιπλέον έκτπωση 5$ για αγορές άνω των 50$ σε προϊόντα που θα βρείτε μόνο στο GearbestΜόνιμη προσφορά
  Top Sellers GearΔιάφορες προσφορές για δημοφιλή προϊόνταΑρκετά καλές προσφορές με κουπόνια και ειδικές προσφορές για αρκετά προϊόνταΜόνιμη προσφορά
  Μεγάλες προσφορέςΔιάφορα προϊόνταΗ Ελληνική πρόμο σελίδα με διάφορες προσφορές σε προϊόντα.Μόνιμη προσφορά

   

  Πίνακας με εκπτωτικά κουπόνια για Gearbest


  Στον παρακάτω πίνακα θα βρείτε ενεργά κουπόνια και προσφορές από το Gearbest. Προσοχή οι  κυρίως τιμές στο πίνακα είναι σε δολάρια!. Δυστυχώς το Gearbest χρησιμοποιεί το δολάριο σαν κύριο νόμισμα, έτσι πάντα οι αρχικές τους τιμές τίθενται σε δολάρια. Στα υπόλοιπα νομίσματα απλώς γίνεται μετατροπή με την τρέχουσα ισοτιμία, οπότε κάποιες φορές θα αναφέρονται πάντα διπλές τιμές, αλλά αυτή που θα ισχύει σίγουρα είναι αυτή του δολαρίου. Αυτή του Ευρώ μπορεί να έχει αλλάξει τη στιγμή που διαβάζετε το άρθρο.

  Επίσης οι ημερομηνίες που αναφέρονται είναι με ώρα Κίνας, οπότε ίσως να είναι μισή μέρα διαφορά. Δοκιμάστε και δείτε αν έχει λήξει ή όχι.

  Για να χρησιμοποιήσετε τα κουπόνια, απλώς αντιγράψτε το κουπόνι από τον παρακάτω πίνακα και βάλτε το στην ειδική μπάρα που εμφανίζεται στο checkout και πατήστε το apply. Αν ισχύει ακόμα το κουπόνι, τότε θα σας δείξει το ποσό της έκπτωσης ή το τελικό ποσό του προϊόντος. Στο παραπάνω παράδειγμα ένα mini-pc με κανονική τιμή 195$, το οποίο ήταν σε προσφορά στα 149$ σε flash sale, έπεσε στα 129$ με το συγκεκριμένο κουπόνι. Αν χρησιμοποιούσαμε ένα κουπόνι το οποίο έδινε έκπτωση 20% στα mini-pc, τότε η τελική τιμή θα ήταν 150$ δολάρια περίπου, αφού η έκπτωση υπολογίζεται από την αρχική τιμή και όχι από την ισχύουσα έκπτωση. 

  Κάτι που θα πρέπει να προσέξετε είναι ότι τις περισσότερες φορές τα κουπόνια προϊόντων ισχύουν για περιορισμένο αριθμό (συνήθως 100-200 κομμάτια την κάθε φορά), για ορισμένο χρονικό διάστημα, για συγκεκριμένες αποθήκες και μερικές φορές ακόμα και για συγκεκριμένες χώρες παράδοσης. Οπότε καλό είναι να ελέγχετε και αυτές τις στήλες στον πίνακα. Για ευνόητους λόγους σχεδόν όλα τα κουπόνια θα είναι είτε παγκόσμια είτε για την Ελλάδα (συνήθως όσα είναι μόνο για την Ελλάδα, θα έχουν το GR μέσα στο κουπόνι).

  Κάποιες φορές τα κουπόνια επαναλαμβάνονται όταν λήξουν. Έτσι ακόμα και αν δείτε ότι η ημερομηνία λήξης έχει παρέλθει, δεν χάνετε τίποτα να δοκιμάσετε, καθώς μπορεί να ισχύει ακόμα.

  Γενικά κουπόνια για κατηγορίες προϊόντων


  Η παρακάτω λίστα αφορά γενικά κουπόνια για κατηγορίες προϊόντων. Κάποιες κατηγορίες είναι γενικές, κάποιες πιο συγκεκριμένες. Προσοχή και εδώ οι εκπτώσεις δεν είναι συνδυαστικές, οπότε το χρησιμοποιείτε μόνο αν δεν έχει καθόλου έκπτωση ή η έκπτωση είναι μικρότερη από αυτή που δίνει το κουπόνι.

  Σχεδόν πάντα αυτά τα κουπόνια αφορούν μόνο τις Κινέζικες αποθήκες.

  Κατηγορία (Ελληνικά)Κατηγορία (Αγγλικά)ΚουπόνιΠοσό έκτπωσηςΑποθήκες που ισχύειΈναρξη κουπονιούΛήξη κουπονιού
  Γενικό κουπονι για όλα τα προϊόντα ΟΛΑALL5%OFF5%
  για αγορές πάνω από 10$
  Κίνα21/09/1831/12/18

  Σπίτι/Γραφείο/Ένδυση

  Υγεία και ομορφιάHealth & BeautyDOA3J1U28L10%
  για αγορές πάνω από 10$
  Κίνα21/09/1831/12/18
  Είδη ένδυσηςApparel9OZMHKHW8L10%
  για αγορές πάνω από 10$
  Κίνα21/09/1831/12/18
  Ρολόγια και κοσμήματαWatches & Jewelry1:RXAMSXKZP7
  2:CA30%WJ
  1:10%
  2:30%
  για αγορές πάνω από 20$
  Κίνα21/09/1831/12/18
  Παιδικά είδηBaby and kids8PIEGIQDFM10%
  για αγορές πάνω από 15$
  Κίνα21/09/1831/12/18
  Τσάντες και παπούτσιαBags & ShoesKJ8OL2ADBI10%
  για αγορές πάνω από 20$
  Κίνα21/09/1831/12/18
  ΚουζίναKitchen & DiningCA%KD113310%
  για αγορές πάνω από 10$
  Κίνα21/09/1831/12/18
  Συσκευές σπιτιούAppliances6X0811KZBL8%
  για αγορές πάνω από 120$
  Κίνα21/09/1831/12/18

  Παιχνίδια/χόμπυ/εξοχή/κήπος

  Φακοί LED και εξαρτήματαLED Flashlights & AccessoriesW45ABOXJMQ6%
  για αγορές πάνω από 20$
  Κίνα21/09/1831/12/18
  Ηλεκτρονικά και εργαλείαElectrical and toolsONQQGY2KCC6%
  για αγορές πάνω από 40$
  Κίνα21/09/1831/12/18
  Παιχνίδια και είδη χόμπυToys and hobbiesIBXPXH192H6%
  για αγορές πάνω από 30$
  Κίνα21/09/1831/12/18
  Είδη εξοχής και αθλητισμούOutdoor and sportsHQ4ZQFUXAZ6%
  για αγορές πάνω από 60$
  Κίνα21/09/1831/12/18
  Αυτοκίνητο και μοτοσυκλέτα Automobiles & Motorcycle156RXZ9E7B8%
  για αγορές πάνω από 20$
  Κίνα21/09/1831/12/18
  Σπίτι και κήποςHome and gardenSC0EALUGT48%
  για αγορές πάνω από 15$
  Κίνα21/09/1831/12/18

  Τεχνολογία

  Κινητά (γενική κατηγορία, τα περιλαμβάνει όλα)Cellphones7DZF68TSCQ5%
  για αγορές πάνω από 100$
  Κίνα21/09/1831/12/18
  ΤάμπλετTablet PCsOONH0N7O226%
  για αγορές πάνω από 200$
  Κίνα21/09/1831/12/18
  ΠληκτρολόγιαKeyboardsGB-10%OFF5610%
  για αγορές πάνω από 20$
  Κίνα21/01/1918/02/19
  Χειριστήρια παιχνιδιώνGame ConrtrolersGB-15%OFF1915%
  για αγορές πάνω από 20$
  Κίνα21/01/1918/02/19
  Φωτογραφικός εξοπλισμόςPhotoGB-8%OFF1188%
  για αγορές πάνω από 20$
  Κίνα21/01/1918/02/19

   

  3D εκτυπωτές


   

  ΦωτογραφίαΜοντέλο / LinkΧαρακτηριστικάΚουπόνι
  έκπτωσης
  Τιμή με έκπτωσηΣημειώσειςΑποθήκη
  αποστολής
  Ημερομηνία προσφοράς

  Τελευταία ενημέρωση: 05/03/19 Ώρα:10:15

  Alfawise U30 2.8 inch Touch Screen DIY Desktop 3D Printer - BLACK EU PLUG Τεχνολογία: FDM
  -Επιφ. Εργασίας 220χ220χ250 χιλ.
  -Nozzle-extruder: 1
  -Διάμετρος Nozzle: 0.4χιλ
  -Layer thickness: 0.1
  -Υλικό: Αλουμίνιο-πλαστικό
  -Διάμετρος νήματος: 1.75χιλ.
  -Έλεγχος μέσω WiFi
  -Προσυναρμολογημένος: Μερικώς
  Προσφορά χωρίς κουπόνι169€Έχει 50 ευρώ μεταφορικά αλλά έρχεται σε μία βδομάδα.Ευρώπη (Fast-30)
  05/3 έως 18/3
  Tronxy X5S High-precision Metal Frame 3D Printer Kit- Επιφ. εργ: 330 χ 330 χ 400 χιλ.GBX5SBL235€-Εξαιρετική τιμή για ΕυρώπηΕυρώπη(FAST08)01/2 έως 31/3
  JGAURORA A5 Updated Large Printing Size 3D Printer - BLACK EU PLUG- Επιφ. εργ: 220 χ 200 χ 200 χιλ.8PGM1SV0XI262€Ευρώπη (Fast-30)
  05/3 έως 31/3
  creality 3d ender Creality3D Ender - 3 DIY 3D Printer Kit - NIGHT EU PLUG-Τεχνολογία: FDM
  -Όγκος εκτύπωσης: 220 x 220 x 250χιλ
  -Επιφάνεια εκτύπωσης: Αλουμίνιο
  -Nozzle : 0.4mm
  -Μέγιστη θερμοκρασία: 250
  -Θερμαινόμενη βάση: Ναι
  -Layer thickness: 0.1-0.4mm
  -LCD Screen: Ναι
  -Ταχύτητα εκτύπωσης: 180mm/s
  L7G9HLGWRR167€Ευρώπη (Fast-23)

  27/2 έως 04/3
  alfawise u20 plus Alfawise U20 Plus 2.8 inch Touch Screen Large Scale DIY 3D Printer-Tεχνολογία: FDM
  -Επιφ. Εργασίας 400x400x500 χιλ.
  -Nozzle-extruder: 1
  -Διάμετρος Nozzle: 0.4χιλ
  -Υλικό: Αλουμίνιο-πλαστικό
  -Διάμετρος νήματος: 1.75χιλ.

  -Προσυναρμολογημένος: Μερικώς
  GBEXBSP67356€-Νέο μοντέλοΚίνα
  19/2 έως 26/2
  ANET E12-Επιφ. εργασίας: 300 x 300 x 400mm
  -Διάμετρος νήματος: 1.75χιλ
  - Μέγ. ταχ. : 40-120χιλ/δευτ.
  Προσφορά χωρίς κουπόνι226€
  Ευρώπη
  16/2 έως 19/2
  Alfawise U20 Large Scale 2.8 inch Touch Screen DIY 3D Printer - BLACK EU PLUG Τεχνολογία: FDM
  -Επιφ. Εργασίας 300χ300χ400 χιλ.
  -Nozzle-extruder: 1
  -Διάμετρος Nozzle: 0.4χιλ
  -Layer thickness: 0.05
  -Υλικό: Αλουμίνιο-πλαστικό
  -Ταχύτητα εκτύπωσης: 20-150 χιλ/δευτ.
  -Διάμετρος νήματος: 1.75χιλ.
  -Έλεγχος μέσω WiFi
  -Προσυναρμολογημένος: Μερικώς
  GBEUU200263€Ίδια τιμή έχει και χωρίς κουπόνι, αλλά αν σταματήσει το flash sale, δοκιμάστε το κουπόνιΕυρώπη (Fast-23)16/2 έως 28/2
  Creality3D CR - 10S - Pro 300 x 300 x 400 3D Printer -Τεχνολογία: FDM
  -Επιφάνεια εκτύπωσης: Αλουμίνιο
  -Nozzle : 0.4mm
  -Μέγιστη θερμοκρασία: 270
  -Όγκος εκτύπωσης: 300 x 300 x 400χιλ
  -Layer thickness: 0.1-0.3mm
  -LCD Screen: Ναι
  -Θερμαινόμενη βάση: Room temperature to 110 degree
  -Material diameter: 1.75mm
  3DPRINTCP01522€ -Νέα βελτιωμένη έκδοσηΚίνα
  01/2 έως 31/3
  ANET A8 3D εκτυπωτής 1:GBEUDEAL05
  2:GB23CC4
  1:128€
  2:123€
  Κίνα
  01/2 έως 31/3

  CNC / Χαράκτες / Plotter

   

   

  TvBox και MiniPC


   

  ΦώτοΜοντέλοΚουπόνιΤιμή με έκπτωσηΣημειώσειςCPU /MNHMH / ΔίσκοςΛειτουργικόΈξτραΑποθήκηΗμ. Προσφοράς

  Τελευταία ενημέρωση 11/08/2019 10:20

  Beelink GT1 UltimateGBBGGRSI0154€ (από 70€)
  Ίσως το πιο δημοφιλές tvbox. Η έκδοση με το τηλεκοντρόλ με φωνητικές εντολές-CPU: Amlogic S912
  8 x 2GHz
  -RAM: 3GB
  -ROM: 32GB
  Android 7.1Κίνα (CN)05/8 έως 09/8
  Original Xiaomi Mi Box 4GBCNMIBOXHB45 ευρώ
  RAM: 2GB
  ROM: 8GB
  Amlogic S905LAndroid 5.0Κίνα (CN)
  05/8 έως 09/8

  MINI
  PC

  intel nuc mini pc barebone Intel NUC NUC8i7HVK E-sports Game Mini PCGBCNUNCI7
  999€ (από 1100€)Είναι barebone, δηλαδή δεν έχει δίσκο και RAM. -CPU: Core- i7 8809G
  -GPU:adeon RX Vega M GH
  RAM: Δεν έχει (δέχεται έως 64GB DDR4)
  ROM: Δεν έχει
  Windows 10 Pro-5G WiFi
  -Bluetooth 4.0
  -LAN: 1000Mbps
  Κίνα (CN)
  14/8 έως 21/8

   

   

  Κινητά


   

  Κουπόνια για κινητά τηλέφωνα

  ΦωτογραφίαΠροϊόνΧαρακτηριστικάΚουπόνιΤιμή έκπτωσης με κουπόνιΣημείωσηΑποθήκηΗμ. Προσφοράς

  Τελευταία Ενημέρωση: 20/08/19 10:05

  Xiaomi

  xiaomi mi 9 κινητό Xiaomi Mi 9 4G Phablet Global Version 128GB ROM - Black -Διεθνής έκδοση
  -Οθόνη: 6.39"@1080x2340
  -OS: MIUI 10
  -CPU: Qualcomm Snapdragon 855 Octa Core 2.84GHz
  -6GB RAM
  -128GB ROM
  -Cam: 48MP + 16MP+12MP rear camera + 12MP
  GBM9128BLACK336€ Χονγκ Κονγκ (ΗΚ)19/08 έως 23/8
  Xiaomi Redmi Note 7 4G Phablet - GOLD -Κινέζικη έκδοση
  -Οθόνη: 6.39"@1080x2340
  -OS: Android 8.0
  -CPU: Qualcomm Snapdragon 660 Octa Core 2.2GH
  -4GB RAM
  -64GB ROM
  -Cam: 48.0MP + 5.0MP rear camera + 13.0MP
  GBN7464BLACK140€ Χονγκ Κονγκ (ΗΚ)08/08 έως 12/8

  ULEPHONE/VERNEE/CUBOT

  HUAWEI-ONEPLUS

  oneplus 7 κινητό OnePlus 7 4G Phablet International Version - Red -Έκδοση: Διεθνής
  -Χρώμα: Κόκκινο
  -Δίκτυο: 4G
  -ΟΘόνη: 6.41"@2340*1080
  -OS:Android 9
  -CPU:Qualcomm Snapdragon 855
  Cores: 2.84GHz,Octa Core z
  -RAM: 8GB
  -ROM: 256GB
  -CAM: 48MP+5MP+16ΜP
  GBDPBJ256409€Χονγκ Κονγκ (ΗΚ)20/8 έως 27/8

  Διάφορα

  vivo nex Vivo NEX 4G Phablet Global Version - BLACK 8GB RAM 128GB ROM-Έκδοση: Διεθνής
  -Χρώμα: Μπλε
  -Οθόνη: 6.59"@ 2316 x 1080
  -Δίκτυο: 4G
  -OS: Android 8.1
  -CPU: Hisilicon Kirin659 Octa Core 2.36GHz
  -RAM: 8GB
  -ROM: 128GB
  -CAM: 12MP+5MP+8MP
  Προσφορά χωρίς κουπόνι
  445€Χονγκ Κονγκ (ΗΚ)05/3 έως 08/3

  Προτζέκτορες, ηχεία, τηλεοράσεις…


   

  Προτζέκτορες

  Link

  Είδος προσφοράς

  Τιμή προσφοράς

  Σημειώσεις

  CPU/RAM/Aνάλυση/Τεχνολογία/Φωτεινότητα

  Άλλα Χαρακτηριστικά

  Αποθήκη

  Διάρκεια προσφοράς

  Τελευταία ανανέωση 23/08/19

  alfawise a80 προτζέκτορας Alfawise A80 2800 Lumens BD1280 Smart Projector U6E86G9YGI
  74€-απλή έκδοση χωρίς smart λειτουργία-LCD
  -2800 Lumens
  -Max: 1080p
  -Native: 1280 x 720
  -WiFi
  -Ηχεία:5Watt
  Κίνα(ΧΚ)23/8 έως 29/8
  XGIMI CC Aurora Mini Portable Projector LED 1080P Full HDIT$CN16CCI
  463€-CPU: MSTAR 6A638 Cortex-A53 dual-core 1.5GHz
  -RAM: 1GB
  -ROM: 16GB
  -Ανάλυση 720p
  -WiFi
  -Bluetooth
  Κίνα(ΧΚ)05/8 έως 12/8

   

  Tablets και laptops


   

  ΦωτογραφίαΠροϊόνΧαρακτηριστικάΚουπόνιΤιμή έκπτωσης με κουπόνιΣημειώσειςΑποθήκηΗμ. προσφοράς

  Τελευταία Ενημέρωση: 01/02/2019 10:00

  <=7 ίντσες
  =8<10 ίντσες
  huawei mediapad m5 HUAWEI MediaPad M5 ( SHT - W09 ) Tablet PC 4GB + 64GB - CHAMPAGNE GOLD -Οθόνη: 8.4"
  -Δίκτυο: 4G
  -CPU: HiSilicon Kirin 960 Octa Core
  -RAM: 4GB
  -ROM: 64GB
  -Κάμερα: 13MP + 5 MP
  -Λειτουργικό: Android 8.0
  GBNBSFPM04309€ από 327€Κίνα (CN)
  01/2 έως 15/2
  Chuwi Hi9 Pro CWI548 4G Phablet-Οθόνη: 8.4"
  -CPU: MT6797 ( Helio X20 ) Deca Core
  -RAM: 3GB
  -ROM: 32GB
  -Κάμερα: 8MP + 5 MP
  -Λειτουργικό: Andriud 8.0
  GB&TACWHi9Pro115€
  -20 κουπόνιαΚίνα (CN)
  02/01 έως εξαντλήσεως
  10 ίντσες και πάνω
  huawei m5 Huawei M5 Pro 4G Phablet 4GB RAM 64GB ROM -Οθόνη: 10,8"@2560x1600
  -CPU: Kirin 960 Octa Core 1.8GHz, up to 2.1GHz
  -RAM: 4GB
  -ROM: 64GB
  -Κάμερα: 13MP + 8 MP
  -Λειτουργικό: Android 8.0
  -Μπαταρία:7500 mAh
  GBNBSFPM03451€ από 460€Χονγκ Κονγκ (ΗΚ)
  01/2 έως 15/2
  Xiaomi Mi Pad 4 Plus 4G Phablet 4GB RAM 64GB ROM - BLACK-Οθόνη: 10,1"
  -CPU: Qualcomm Snapdragon 660
  -RAM: 4GB
  -ROM: 64GB
  -Κάμερα: 13MP + 5 MP
  -Λειτουργικό: MIUI 9
  -Μπαταρία:8620 mAh
  GBNBSFPM09283€Χονγκ Κονγκ (ΗΚ)
  01/2 έως 15/2
  teclast t20 Teclast T20 4G Phablet Fingerprint Recognition-Δίκτυο: 4G
  -Οθόνη: 10.1"@2560x1600
  -CPU: MT6797X ( Helio X20 ) Deca Core
  -OS: Android 7.0
  -RAM:4GB
  -ROM: 64GB
  -Μπαταρία: 8100mAh
  -Αισθητήρας αποτυπώματος
  GBNBSFPM05206€-Τιμή: μέτριαΚίνα (CN)
  01/2 έως 15/2
  alldocube m5 tablet ALLDOCUBE M5X 4G Phablet 4GB RAM 64GB ROM - PLATINUM -Οθόνη: 10"@2560 x 1600
  -OS: Android 8
  -CPU:MT6797 ( Helio X20 ) Deca Core
  -GPU: Intel HD Graphic(Gen8)
  -RAM: 4GB LPDDR4
  -ROM: 64GB
  -CAM: 2MP+5MP
  -Μπαταρία: 6500mAh
  Προσφορά χωρίς κουπόνι152€
  -Τιμή: ΚαλήΚίνα (CN)

  09/1 έως 15/1

  2 σε 1 tablet kai λαπτοπ

  chuwi corebook Chuwi CoreBook 2 in 1 Tablet PC with Keyboard and Stylus Pen-13.3 inch
  -RAM: 8GB LPDDR4
  -ROM: 128GB
  -OS: Microsoft Windows 10 64 Bit OS
  -CPU: Intel Core m3-7Y30 Dual Core 2.4GHz
  -CAM: 5MP + 2MP
  WP1PY5O824
  370€Κίνα (CN)
  05/12 έως 10/12

  Laptop

  aiwo a8 AIWO i8 Notebook 6GB RAM 256GB SSD -Οθόνη: 13.3"
  -CPU: Apollo Lake J3455 Quad Core 1.5GHz
  -GPU: Intel HD Graphics 500
  -RAM: 6GB
  -Δίσκος: 256GB PCIE SSD
  -Λειτουργικό: Win 10
  -Διάφορα: 5G Wifi
  GBNBSFPM02238€ -100 κουπόνιαΚίνα (ΗΚ)
  01/2 έως 15/2
  Teclast F6 Pro Notebook Fingerprint Recognition - SILVER -Οθόνη: 13.3" ΑΦΗΣ
  -CPU: Intel Core m3-7Y30 Dual Core 1.0GHz, up to 2.6GHz
  -RAM: 8GB DDR3
  -Δίσκος: 128 GB SSD
  -Χρώμα: Γκρι
  -OS: Windows 10
  Προσφορά χωρίς κουπόνι427€ Τιμή: ΜέτριαΚίνα (CN)01/2 έως 15/2
  Teclast F6 Laptop 6GB RAM 128GB SSD - GRAY CLOUD -Οθόνη: 13.3" ΑΦΗΣ
  -CPU:Intel Apollo Lake N3450
  -RAM: 6GB DDR3
  -Δίσκος: 128 GB SSD
  -Χρώμα: Γκρι
  -OS: Windows 10
  GBNBTCF6231€ -Κουπόνια: 200Κίνα (CN)09/1 έως εξαντλήσεως
  Xiaomi Air 13 Notebook 8GBRAM 256GB SSD με GEFORCE MX150 SILVER- GLOBAL VERSION-Διεθνής έκδοση
  -Οθόνη: 13.3"
  -CPU: Intel I5-8250U
  -GPU: MX150 2GB
  -RAM: 8GB
  -Δίσκος: 256GB SSD
  -Λειτουργικό: Win 10
  -Διάφορα: 5G Wifi, fingerprint
  GB$GB$XMLAPAIR01702€-Τιμή αρκετά καλήΧονγκ Κονγκ (HK)
  02/1 έως 31/1

   

  Υπολογιστές και περιφερειακά υπολογιστών


   

  ΕίδοςΠροϊόνΧαρακτηριστικάΚουπόνιΤιμή έκπτωσης με κουπόνιΑριθμός κομματιώνΑποθήκηΗμ. έναρξης

  Τελευταία ενημέρωση 22/08/2019 10:00

  Υπολογιστές και περιφερειακά

  Πληκτρολόγια, mouse και χειριστήρια

  motospeed bluetooth πληκτρολόγιο MOTOSPEED CK62 Bluetooth Wired Mechanical Keyboard with RGB Backlight-Σύνδεση και με κινητό/τάμπλετ
  -RGB φωτισμός
  GB-CN21MCK40€Κίνα (CN)22/8 έως 31/8

  Κάρτες μνήμης, δίσκοι
  και θήκες δίσκων

  Κάρτες
  γραφικών/ήχου/δικτύου

   

   

  Drones, Racing cars και ηλεκτρικά σκούτερ


   

  ΦώτοΜοντέλο/LinkΧαρακτηριστικάΚουπόνιΤιμή έκπτωσης με κουπόνιΣημειώσειςΑποθήκηΗμ. προσφοράς

  Τελευταία ενημέρωση: 20/08/19 10:10

  Drones

  RC

  FIIDO D3 Shifting Version 16 inch Folding Electric Bike Moped Bicycle - WHITEΠροσφορά χωρίς κουπόνι
  444€Πολύ καλή τιμήΧοκγ Κονγκ28/12 έως 31/12

  Scooter/Ποδήλατα

  Alfawise X1 ηλεκτρικό ποδήλατο Alfawise X1 Folding Electric Bike Moped Bicycle E-bike - Black 10.4Ah Battery -Χρώμα: Μαύρο
  -Μέγ. Ταχύτητα: 25χλμ/ώρα
  -Ζάντα: 14"
  -Μπαταρία:10.4Ah
  -Αυτονομία:40-70χλμ
  ALFAWISEX1U454€Κίνα (CN)20/8 έως 27/8

   

  Gadgets και ηλεκτρικές συσκευές (πχ έξυπνες σκούπες, έξυπνα ρολόγια, έξυπνες λάμπες…)


   

  ΦωτογραφίαΠεριγραφήΧαρακτηριστικάΚουπόνιΤιμή έκπτωσης με κουπόνιΣημειώσειςΑποθήκηΗμ. έναρξης

  Τελευταία Ενημέρωση: 22/08/2019 12:00

  Ακουστικά

  Έξυπνες σκούπες

  alfawise έξυπνη σκούπα Alfawise V8S PRO E30B Robot Vacuum Cleaner with Smart MoppingYNLQ42022C23150€
  Κίνα
  22/8 έως 28/8
  Alfawise S60 ρομπότ καθαρισμού τζαμιώνALS60PROCP131€Κίνα22/8 έως 28/8

  Διάφορα

  ανεμιστήρας xiaomi 3 in 1 Bladeless Mini Desktop Fan Humidifier LED Light from Xiaomi youpinΕπιτραπέζιος ανεμιστήρας χωρίς φτερωτήGB081301
  21€Κίνα (CN)
  14/8 έως 21/8
  alfawise θερμόμετρο Ψηφιακό θερμόμετρο υπερύθρων (ιατρικό) Alfawise CK - T1803-Μέθοδος μέτρησης: ανέπαφη
  Απόσταση μέτρησης: 3 - 5εκ
  Εύρος θερμοκρασίας: 32 - 42.5 βαθμοί Celsius
  -Μπαταρίες: 2 AAA - -Ακρίβεια μέτρησης 0.1 βαθμός Celsius
  GBZYIL25QA1
  8,5€Κίνα (CN)
  14/8 έως 21/8

  Ρολόγια και bands

  Είδη ρουχισμού/Τσάντες/Γυαλιά

  Παιχνίδια

   

  Action Cameras και φωτογραφικό εξοπλισμός


  ΕικόναΜοντέλοΜέγιστη ανάλυσηΛοιπά ΧαρακτηριστικάΠροσφορά/ΚουπόνιΤιμή με έκπτωσηΣημειώσειςΑποθήκηΗμερομηνία προσφοράς

  Τελευταία Ενημέρωση: 18/12/2018

  Action κάμερες

  EKEN Alfawise V50 Pro Ambarella A12S75 Chip 4K 30FPS -Picture: 12MP
  -Video: 1080P@60fps,4K (3840 x 2160)@30fps
  ● Αδιάβροχη έως 30 μέτρα με την θήκη
  ● Preview and playback your shots, change settings and trim your footage, all on your action camera
  ● 170-degree wide angle fish-eye lens
  ● WiFi control design, you can remote control it
  ● Mini size, easy to carry and use
  ● 2-inch HD screen, lightweight and convenient
  ● Μπαταρία: 1050mAh lithium
  ● External memory: 16 - 32GB TF card, UHS-3 or above ( not included )
  ● A 2.4G remote controller and a USB charging cable are included
  GBexhf8048 ευρώΕυρώπη (Fast08)18/12 έως 24/12
  Original SJCAM SJ6 LEGEND 4K WiFi Action CameraDECdeal07088€Παλιό μοντέλο, αλλά σχετικά καλή τιμή για ΕυρώπηΕυρώπη (FAST08)17/12 έως 24/12
  Original SJCAM SJ8 Pro 4K 60fps WiFi Action Camera-Video:4K@60fps
  -Image: 12MP
  -Οθόνη μπρος (0.99") και πίσω (3")
  -Wide Angle: 170 wide angle
  -Dual band WiFi
  -Μπαταρία: 1200mAh
  DYG1II4XUK142 ευρώ
  Χαμηλότερη τιμήΚίνα (CN)17/12 έως 24/12

  Dash cam αυτοκινήτου

  Xiaomi 70 Minutes Smart WiFi Car DVRVideo: 1080P@30fps-Γωνία λήψης: 130 μοίρες
  -WiFi σύνδεση
  -Οθόνη: Δεν διαθέτει
  -Φωνητικές οδηγίες
  -Μπαταρία: 240mAh
  Προσφορά χωρίς κουπόνι28,5 ευρώΚίνα (CN)
  22/11 έως 27/11

  Κάμερες γραφείου, παρακολούθησης και διάφορες άλλες

  Επιτραπέζια κάμερα Xiaomi mijia 1080P Smart IP CameraVideo: 1080P@30fps-Γωνία λήψης: 130 μοίρες
  -WiFi σύνδεση
  DECdeal05620 ευρώΚίνα (CN)
  Κίνα (CN)
  05/12 έως 10/12

  Ip κάμερες και καταγραφικά

  stabilizers και παρελκόμενα

  DJI OSMO Mobile 2 Handheld Gimbal Stabilizer - BLACKGB-THOSMO107 ευρώΕυρώπη (FAST23)
  15/12 έως 22/12
  gimbhal για κινητά Zhiyun Smooth 4 / SMA04 Stabilization Handheld Gimbal GBGEAR0378 ευρώΚίνα (CN)
  16/12 έως 18/12

   

  Φωτισμός και design


  ΦωτογραφίαΠεριγραφήΧαρακτηριστικάΚουπόνιΤιμή έκπτωσης με κουπόνιΣημειώσειςΑποθήκηΗμ. έναρξης

  Τελευταία Ενημέρωση: 23/08/2019 10:00

  Λάμπες/Φωτιστικά /Φακοί

  Xiaomi Yeelight JIAOYUE YLXD02YL 650 - Χρώμα φωτισμού: Λευκό
  -Επιπλέον RGB κρυφή λεντοταινία
  - Λειτουργία μέσω: APP / WiFi / Bluetooth / Τηλεκοντρόλ
  -Τάση λειτουργίας: 220-240V
  -CRI: 95
  YEE650LIGHT145€Ένα από τα πιο δυνατά μοντέλα της YeelightΚίνα (CN)
  23/8 έως 29/8

  Φακοί και survival

   

   

  2
  Αφήστε ένα σχόλιο

  Επιτρέπεται ο ανώνυμος σχολιασμός (αν και απαιτείται email, δεν είναι απαραίτητο να συμπληρώσετε το πραγματικό σας email για να δημοσιευθεί το σχόλιο).
  Όλα τα ανώνυμα σχόλια απαιτούν επαλήθεση πριν την δημοσίευση.
  Υβριστικά ή spam σχόλια δεν δημοσιεύονται!

  avatar
  5000
  1 Comment threads
  1 Απαντήσεις νήματος
  0 Ακόλουθοι
   
  Σχόλιο με περισσότερες αντιδράσεις
  Hottest comment thread
  2 Σχολιαστές
  adminνοναμε Πρόσφατοι σχολιαστές
    Εγγραφείτε  
  νεότερο παλαιότερο πιο δημοφιλές
  Ειδοποίηση από
  νοναμε
  Επισκέπτης
  νοναμε

  Μερικά κουπόνια δεν ισχύουν ενώ σε κάποια οι τελικές τιμές είναι λίγο διαφορετικές.