Προσφορές και εκπτωτικά κουπόνια για Gearbest

  2
  Εκτπωτικά κουπόνια στο Gearbest

  Σε αυτό το άρθρο θα υπάρχουν αναφορές σε εκπτωτικά κουπόνια για Gearbest. Το άρθρο θα ανανεώνεται διαρκώς. Αν έχετε οποιαδήποτε απορία ή θέλετε βοήθεια για να βρείτε κάποια έκπτωση για κάποιο συγκεκριμένο προϊόν μην διστάσετε να ρωτήσετε στα σχόλια.

  Προσοχή, αν δεν έχετε ξανακάνει αγορές με το Gearbest, καλό είναι να διαβάσετε πρώτα τον οδηγό αγορών, για να μην βρεθείτε προ δυσάρεστων εκπλήξεων. Αν δεν ξέρετε πως χρησιμοποιούνται τα κουπόνια και τι ισχύει ακριβώς, μπορείτε να διαβάσετε εδώ. Αν βαριέστε, οι βασικές αρχές είναι οι εξής:

  • Τα κουπόνια μπορεί να αφορούν προϊόντα, κατηγορίες ή μάρκες
  • Το κάθε προϊόν μπορεί να έχει μόνο μία έκπτωση από κουπόνι
  • Σε κάθε αγορά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μόνο ένα κουπόνι
  • Τις περισσότερες φορές τα κουπόνια αφορούν συγκεκριμένες αποθήκες (συνήθως Κίνα και Χονγκ Κονγκ)
  • Τα κουπόνια για κινητά, τα οποία έχουν περιορισμένο αριθμό, εξαντλούνται σχετικά γρήγορα
  • Τα γενικά κουπόνια είναι αναλώσιμα, δηλαδή δεν μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε πάνω από μία φορά ανά λογαριασμό 
  • Σε συγκεκριμένες κατηγορίες (πχ ρούχα, κοσμήματα, είδη σπιτιού…) τα κουπόνια μπορεί να έχουν πολύ μεγάλες εκπτώσεις (>20%). 
  • Αν αγοράσετε ένα προϊόν, στο οποίο μπει έκπτωση τις αμέσως επόμενες μέρες (3), τότε μπορείτε να ζητήσετε να σας κάνουν την έκπτωση και σε εσάς.

  Ειδικές ήμι-μόνιμες προσφορές που υπάρχουν αυτή τη στιγμή (update 10 Μάη 2018)


  • Προσφορές μόνο για την Ελλάδα. Εδώ και λίγες το Gearbest έχει φτιάξει ειδικές σελίδες με προσφορές αποκλειστικά για την Ελληνική αγορά. Υπάρχουν προσφορές σε κουπόνια, συγκεκριμένα προϊόντα και αποθήκες. Οι προσφορές ανανεώνονται καθημερινά. Πατήστε εδώ για να τις δείτε.
  • Promotion στις Ευρωπαϊκές αποθήκες 4 και 5.  Πατήστε εδώ για να το δείτε.
  • Η σελίδα με τα κουπόνια στο Gearbest. Τα περισσότερα είναι κουπόνια κατηγορίας και είναι προσωπικά. Πατήστε εδώ για να το δείτε.
  • Η σελίδα με τις «προσφορές ημέρας». Είναι συνήθως flash sales ή προσφορές με κουπόνια με διάρκεια 1 έως 5 ημέρες. Οι περισσότερες είναι επαναλαμβανόμενες, αλλά αρκετές φορές έχει και μερικές πολύ καλές που είναι μοναδικές. Πατήστε εδώ για να την δείτε. 
  • Σελίδα με προσφορές σε προϊόντα Xiaomi. Οι προσφορές είναι Flash sales, αλλά κάποιες είναι αρκετά καλές και μπορείτε να τα δείτε και όλα συγκεντρωμένα σε κατηγορίες. Πατήστε εδώ για να το δείτε.

  Ευρωπαϊκές αποθήκες


  Δυστυχώς τα κουπόνια για τις Ευρωπαϊκές αποθήκες είναι πάντα λίγα. Τα γενικά σχεδόν πάντα αναφέρονται στις Κινέζικες, ενώ και η πλειοψηφία των ατομικών αφορούν προϊόντα σε Κινέζικες αποθήκες. Πάντως αν θέλετε να αγοράσετε κάτι από Ευρώπη, κυρίως για λόγους ταχύτητας και για να μην μπλέξετε με επιπλέον δασμούς, τα links είναι τα παρακάτω

  • G-W-3 (έγινε CN-027) : Στέλνει ΕλλάδαΔεν έχει πάρα πολλά (συνήθως 50-100), αλλά είναι σχεδόν όλα δημοφιλή προϊόντα (πχ κινητά, drones, tablets…) και συνήθως σε πολύ καλές τιμές. Έχει λίγο ακριβά μεταφορικά, οπότε βολεύει να αγοράσετε αρκετά μαζί. 
  • G-W-4 (έγινε CN-008) : Στέλνει ΕλλάδαΜαζί με την 2 και την 5, μάλλον η καλύτερη επιλογή. Έχει σχετικά φθηνά μεταφορικά (η αποστολή με DHL για κινητό κοστίζει μόνο 10 ευρώ), γρήγορη αποστολή και συνήθως τις καλύτερες τιμές από όλες τις υπόλοιπες.
  • G-W-5 (έγινε CN-023)Στέλνει ΕλλάδαΑυτή η αποθήκη είναι μία από τις καλύτερες επιλογές, καθώς έχει αρκετά φθηνά μεταφορικά και αρκετές επιλογές. Συνήθως έχει κάτω από 100 διαφορετικά προϊόντα, αλλά όλα είναι πάντα πολύ δημοφιλή και αλλάζουν διαρκώς.
  • G-W-6 (έγινε CN-030) :Στέλνει ΕλλάδαH 6 είναι μία από τις μεγάλες Ευρωπαϊκές αποθήκες. Για αρκετό καιρό είχε θέμα με την Ελλάδα, αλλά αυτή τη στιγμή λύθηκε.
  • G-W-7 (έγινε CN-013)Στέλνει ΕλλάδαΣχετικά μικρή αποθήκη (συνήθως λιγότερα από 50 είδη). Τις περισσότερες φορές τα είδη που έχει υπάρχουν και σε άλλες ευρωπαικές αποθήκες, αλλά δεν χάνετε κάτι να την κοιτάξετε. Τα μεταφορικά είναι συνήθως 25 ευρώ.
  • G-W-10 (έγινε CN-026): Στέλνει ΕλλάδαΣχετικά νέα αποθήκη, με αρκετά είδη (περίπου 200). Έχει αρκετά προϊόντα που δεν υπάρχουν σε άλλες Ευρωπαϊκές ή Κινέζικες αποθήκες. Κόστος μεταφορικών: περίπου 15 ευρώ στα περισσότερα είδη,
  • EG-W-11 (έγινε CN-007): Στέλνει Ελλάδα (όχι τα πάντα)Μία μέτρια αποθήκη, που όμως κάποιες φορές έχει κάποια προϊόντα σε πολύ καλή τιμή. Τα πολύ μικρά δεν τα στέλνει Ελλάδα.  Κόστος μεταφορικών: Δεν είναι σταθερό, συνήθως 10-30 ευρώ.
  • G-W-12 (έγινε CN-006)Δεν στέλνει Ελλάδα! Αυτή είναι η καλύτερη αποθήκη στην Ευρώπη, αλλά δυστυχώς δεν στέλνει καθόλου στην Ελλάδα. Αν βρίσκετε σε διαφορετική Ευρωπαϊκή χώρα, μπορείτε να δοκιμάσετε να δείτε αν στέλνει εκεί.Γ
  • GW-16 (έγινε CN-029) :Δεν στέλνει Ελλάδα! Μέτρια σε μέγεθος αποθήκη που μέχρι πρότινος έστελνε σε Ελλάδα μόνο με κούριερ. Συνήθως κάτω από 100-150 διαφορετικά προϊόντα, αλλά σχεδόν όλα αρκετά δημοφιλή. Δυστυχώς σταμάτησε να στέλνει πια Ελλάδα.

  Παροδικές προσφορές που υπάρχουν αυτή τη στιγμή (ο πίνακας ανανεώνεται διαρκώς)

  Οι προσφορές αυτές ισχύουν συνήθως για λίγες εβδομάδες.

  ΦωτογραφίαΌνομα προσφοράς / ΣύνδεσμοςΠροϊόντα σε προσφοράΠεριγραφήΈναρξη προσφοράςΛήξη προσφοράς
  Top Sellers GearΔιάφορες προσφορές για δημοφιλή προϊόνταΑρκετά καλές προσφορές με κουπόνια και ειδικές προσφορές για αρκετά προϊόντα05/08/18
  Flashlight Sale Special Διάφορα φακοί από αρκετές γνωστές εταιρίεςΑρκετή καλή προσφορά αν ενδιαφέρεστε για φακούς03/08/1808/08/18
  Exclusive Brands DealΔιάφορα προϊόντα από μάρκες που υπάρχουν αποκλειστικά στο GearbestΠάλι δεν είναι τίποτα τρομερό από πλευρά προσφορών, αλλά έχει μαζεμένα πολλά προϊόντα από μάρκες που κυκλοφορούν αποκλειστικά στο Gearbest (gocomma, exelvan, alfawise...) που γενικά έχουν καλές τιμές σε σχέση με αντίστοιχα προϊόντα31/07/18
  Novelty GadgetsΔιάφορα μικρά και φθηνά gadgetΔεν είναι τίποτα τρομερό από πλευρά προσφορών, αλλά έχει αρκετά μικρά gadget μαζεμένα σε ένα σημείο31/07/1805/08/18
  ASUS Zenfone SpecialΔιάφορα ASUS Zenfone κινητάΠροσφορές σε μερικά κινητά ΑSUS Zenfone.30/07/1805/08/18
  Last Chance to Save Big on tabletsΔιάφορα προσφορές σε δημοφιλή tablet, laptop και αξεσουάρΔιάφορες καλούτσικες προσφορές σε δημοφιλή tablet (πχ Xiaomi) και μερικά laptop30/07/1805/08/18
  Flash Sale 20% Off for 2, 30% off for 3Διάφορα δημοφιλή προϊόντα από όλες τις κατηγορίεςΜία αρκετά καλή προσφορά με την οποία μπορείτε να πάρετε έξτρα έκπτωση 20% στην τιμή πώλησης αν αγοράσετε 2 ίδια, και 30% έκπτωση στην τιμή πώλησης αν αγοράσετε 3 ίδια προϊόντα. Δεν ισχύει για όλα, αλλά η λίστα είναι μεγάλη και τα περισσότερα είναι δημοφιλή.
  Οι τιμές δεν έχουν "φουσκώσει¨ πριν την προσφορά.
  21/07/1825/07/18
  Over 20$, 12$ off ClearanceΔιάφορα μικρά και φθηνά gadgetΜία αρκετά καλή προσφορά με την οποία μπορείτε να πάρετε έκπτωση 10 ευρώ για αγορές 17 ευρώ (δηλαδή θα πληρώσετε μόνο 7 ευρώ αν κάνουν 17) περίπου για συγκεκριμένα προϊόντα.
  Τα προϊόντα της προσφοράς είναι μικρά gadget (px μπρελόκ, διακοσμητικά, μαχαίρια, προστατευτικά γυαλιά για κινητά...). Αν μπορέσετε και βρείτε μερικά που σας αρέσουν, τότε πραγματικά τα παίρνετε σχεδόν τσάμπα.
  16/07/1823/07/18

   

  Πίνακας με εκπτωτικά κουπόνια για Gearbest


  Στον παρακάτω πίνακα θα βρείτε ενεργά κουπόνια και προσφορές από το Gearbest. Προσοχή οι  κυρίως τιμές στο πίνακα είναι σε δολάρια!. Δυστυχώς το Gearbest χρησιμοποιεί το δολάριο σαν κύριο νόμισμα, έτσι πάντα οι αρχικές τους τιμές τίθενται σε δολάρια. Στα υπόλοιπα νομίσματα απλώς γίνεται μετατροπή με την τρέχουσα ισοτιμία, οπότε κάποιες φορές θα αναφέρονται πάντα διπλές τιμές, αλλά αυτή που θα ισχύει σίγουρα είναι αυτή του δολαρίου. Αυτή του Ευρώ μπορεί να έχει αλλάξει τη στιγμή που διαβάζετε το άρθρο.

  Επίσης οι ημερομηνίες που αναφέρονται είναι με ώρα Κίνας, οπότε ίσως να είναι μισή μέρα διαφορά. Δοκιμάστε και δείτε αν έχει λήξει ή όχι.

  Για να χρησιμοποιήσετε τα κουπόνια, απλώς αντιγράψτε το κουπόνι από τον παρακάτω πίνακα και βάλτε το στην ειδική μπάρα που εμφανίζεται στο checkout και πατήστε το apply. Αν ισχύει ακόμα το κουπόνι, τότε θα σας δείξει το ποσό της έκπτωσης ή το τελικό ποσό του προϊόντος. Στο παραπάνω παράδειγμα ένα mini-pc με κανονική τιμή 195$, το οποίο ήταν σε προσφορά στα 149$ σε flash sale, έπεσε στα 129$ με το συγκεκριμένο κουπόνι. Αν χρησιμοποιούσαμε ένα κουπόνι το οποίο έδινε έκπτωση 20% στα mini-pc, τότε η τελική τιμή θα ήταν 150$ δολάρια περίπου, αφού η έκπτωση υπολογίζεται από την αρχική τιμή και όχι από την ισχύουσα έκπτωση. 

  Κάτι που θα πρέπει να προσέξετε είναι ότι τις περισσότερες φορές τα κουπόνια προϊόντων ισχύουν για περιορισμένο αριθμό (συνήθως 100-200 κομμάτια την κάθε φορά), για ορισμένο χρονικό διάστημα, για συγκεκριμένες αποθήκες και μερικές φορές ακόμα και για συγκεκριμένες χώρες παράδοσης. Οπότε καλό είναι να ελέγχετε και αυτές τις στήλες στον πίνακα. Για ευνόητους λόγους σχεδόν όλα τα κουπόνια θα είναι είτε παγκόσμια είτε για την Ελλάδα (συνήθως όσα είναι μόνο για την Ελλάδα, θα έχουν το GR μέσα στο κουπόνι).

  Κάποιες φορές τα κουπόνια επαναλαμβάνονται όταν λήξουν. Έτσι ακόμα και αν δείτε ότι η ημερομηνία λήξης έχει παρέλθει, δεν χάνετε τίποτα να δοκιμάσετε, καθώς μπορεί να ισχύει ακόμα.

  Γενικά κουπόνια για κατηγορίες προϊόντων


  Η παρακάτω λίστα αφορά γενικά κουπόνια για κατηγορίες προϊόντων. Κάποιες κατηγορίες είναι γενικές, κάποιες πιο συγκεκριμένες. Προσοχή και εδώ οι εκπτώσεις δεν είναι συνδυαστικές, οπότε το χρησιμοποιείτε μόνο αν δεν έχει καθόλου έκπτωση ή η έκπτωση είναι μικρότερη από αυτή που δίνει το κουπόνι.

  Σχεδόν πάντα αυτά τα κουπόνια αφορούν μόνο τις Κινέζικες αποθήκες.

  Κατηγορία (Ελληνικά)Κατηγορία (Αγγλικά)ΚουπόνιΠοσό έκτπωσηςΑποθήκες που ισχύειΈναρξη κουπονιούΛήξη κουπονιού
  Γενικό κουπονι για όλα τα προϊόντα ΟΛΑGB3%OFF73%
  για αγορές πάνω από 10$
  Κίνα02/07/1831/07/18

  Σπίτι/Γραφείο/Ένδυση

  Είδη ένδυσηςApparelCA%AP12010%
  για αγορές πάνω από 10$
  Κίνα02/07/1831/08/18
  ΚουζίναKitchen & DiningCA%KD113310%
  για αγορές πάνω από 10$
  Κίνα02/07/1831/08/18
  Συσκευές κουζίναςKitchen AppliancesCA%HA112310%
  για αγορές πάνω από 10$
  Κίνα02/07/1831/08/18
  Ρολόγια και κοσμήματαWatches & Jewelry1:CA%WJ741
  2:CA30%WJ
  1:10%
  2:30%
  για αγορές πάνω από 10$
  Κίνα06/07/1831/08/18
  Συσκευές σπιτιούHome AppliancesCA%HA112315%
  για αγορές πάνω από 10$
  Κίνα02/07/1831/08/18
  Σχολικά και είδη γραφείουOffice & School SuppliesCA%OS111315%
  για αγορές πάνω από 10$
  Κίνα02/07/1831/08/18
  Υγεία και ομορφιάHealth & BeautyCA%HB48610%
  για αγορές πάνω από 10$
  Κίνα02/07/1831/08/18
  Ανδρικά κοσμήματαMen's JewelryCA%MJ70410%
  για αγορές πάνω από 10$
  Κίνα02/07/1831/08/18
  Ανδρικά ρολόγια (κοινά)Men's WatchesCA%MW114310%
  για αγορές πάνω από 10$
  Κίνα02/07/1831/08/18
  Τσάντες και παπούτσιαBags & ShoesCA%BS78510%
  για αγορές πάνω από 10$
  Κίνα02/07/1831/08/18
  Μαχαίρια/εργαλείαknives / toolsCA%KT48610%
  για αγορές πάνω από 10$
  Κίνα02/07/1831/08/18

  Παιχνίδια/χόμπυ/εξοχή

  Ηλεκτρικά εργαλείαPower ToolsCA%PT116310%
  για αγορές πάνω από 10$
  Κίνα02/07/1831/08/18
  Φακοί LED και εξαρτήματαLED Flashlights & AccessoriesCA%LA70410%
  για αγορές πάνω από 10$
  Κίνα02/07/1831/08/18
  Ρετρό και κλασσικά παιχνίδιαClassic and retro toysCA%CR47510%
  για αγορές πάνω από 10$
  Κίνα02/07/1831/08/18
  Πρωτότυπα παιχνίδιαNovelty and gag toysCA%NG117310%
  για αγορές πάνω από 10$
  Κίνα02/07/1831/08/18
  Τηλεκατευθυνόμενα παιχνίδιαRemote Control ToysCA%RC7043%
  για αγορές πάνω από 10$
  Κίνα02/07/1831/08/18
  ΠοδηλασίαRemote Control ToysCA5%cyc5%
  για αγορές πάνω από 10$
  Κίνα02/07/1831/08/18

  Τεχνολογία

  Ακουστικά, MP3 players και VRPortable Audio & VideoCA%PV7048%
  για αγορές πάνω από 10$
  Κίνα02/07/1831/08/18
  Έξυπνα ρολόγια και bandsSmart WatchesCA%PV7048%
  για αγορές πάνω από 10$
  Κίνα02/07/1831/08/18
  Έξυπνα ρολόγια-τηλέφωναSmart WatchesCA%WP7048%
  για αγορές πάνω από 10$
  Κίνα02/07/1831/08/18
  Έξυπνος φωτισμόςSmart LightingCA%LA70410%
  για αγορές πάνω από 10$
  Κίνα02/07/1831/08/18
  TV Box και MINI PCTV Box & Mini PCCA%TM7043%
  για αγορές πάνω από 10$
  Κίνα02/07/1831/08/18
  ΤάμπλετTablet PCsCA%TP7043%
  για αγορές πάνω από 10$
  Κίνα02/07/1831/08/18
  Κινητά (γενική κατηγορία, τα περιλαμβάνει όλα)CellphonesCA%CP7045%
  για αγορές πάνω από 10$
  Κίνα02/07/1831/08/18
  Εξαρτήματα κινητών (πχ bluetooth)Cell Phone AccessoriesCA%CP115310%
  για αγορές πάνω από 10$
  Κίνα02/07/1831/08/18
  3D εκτυπωτές και αναλώσιμα3D Printer & SuppliesCA%PS7048%
  για αγορές πάνω από 10$
  Κίνα02/07/1831/08/18
  Υπολογιστές και δικτυακά είναι όλη η γενική κατηγορία: υπολογιστές, tvbox, minipc, δικτυακαά, προτζέκτορες..)Computer PeripheralsCA%CNlm013%
  για αγορές πάνω από 10$
  Κίνα02/07/1831/08/18
  Περιφερειακά υπολογιστώνComputer PeripheralsCA%CN7048%
  για αγορές πάνω από 10$
  Κίνα02/07/1831/08/18
  Συσκευές δικτύουNetwork Devices
  CA%ND7048%
  για αγορές πάνω από 10$
  Κίνα02/07/1831/08/18
  Arduino και εξαρτήματαArduino & SCM SuppliesCA%AS7048%
  για αγορές πάνω από 10$
  Κίνα02/07/1831/08/18

   

  3D εκτυπωτές


   

  ΦωτογραφίαΜοντέλο / LinkΧαρακτηριστικάΚουπόνι
  έκπτωσης
  Τιμή με έκπτωσηΑποθήκη
  αποστολής
  Ημερομηνία προσφοράς

  Τελευταία ενημέρωση: 16/08/18

  Creality3D CR - X Quickly Assemble 3D Printer 300 x 300 x 400mm - BLACK EU PLUG-Τεχνολογία: FDM
  -Όγκος εκτύπωσης: 300 x 300 x 400χιλ
  -Επιφάνεια εκτύπωσης: Αλουμίνιο/Γυαλί
  -Extruder:2
  -Nozzle : 0.4mm
  -Μέγιστη θερμοκρασία: 250
  -Θερμαινόμενη βάση: Ναι
  -LCD Screen: Ναι

  GBCRX661€Κίνα

  16/8 έως 21/8
  creality 3d enderCreality3D Ender - 3 DIY 3D Printer Kit - NIGHT EU PLUG-Τεχνολογία: FDM
  -Όγκος εκτύπωσης: 220 x 220 x 250χιλ
  -Επιφάνεια εκτύπωσης: Αλουμίνιο
  -Nozzle : 0.4mm
  -Μέγιστη θερμοκρασία: 250
  -Θερμαινόμενη βάση: Ναι
  -Layer thickness: 0.1-0.4mm
  -LCD Screen: Ναι
  -Ταχύτητα εκτύπωσης: 180mm/s
  Προσφορά χωρίς κουπόνι155€Κίνα

  15/8 έως 21/8
  JGAURORA A5 Updated Large Printing Size 3D Printer-Τεχνολογία: FDM
  -Επιφάνεια εκτύπωσης: Αλουμίνιο + Γυαλί
  -Nozzle : 0.4mm
  -Μέγιστη θερμοκρασία: 250
  -Όγκος εκτύπωσης: 305 x 305 x 320χιλ
  -Layer thickness: 0.1-0.3mm
  -LCD Screen: Ναι
  -Ταχύτητα εκτύπωσης: 10 - 150mm/s
  -Θερμαινόμενη βάση: Room temperature to 110 degree
  -Material diameter: 1.75mm
  -XY-axis positioning accuracy: 0.011mm
  Προσφορά χωρίς κουπόνι261€Κίνα

  15/8 έως 21/8
  Creality3D LD - 001 DLP Light Curing 3D Printer -Τεχνολογία: DLP
  -Επιφάνεια εκτύπωσης: Αλουμίνιο
  -Μέγιστη θερμοκρασία: 270
  -Όγκος εκτύπωσης: 120 x 70 x 120χιλ
  -Print speed: 20mm/hour
  -LCD Screen: Ναι
  GBLD001493€Κίνα (CN-099)04/8 έως 12/8
  Creality3D CR - 10S 3D Printer (Αναβαθμισμένη έκδοση)-Τεχνολογία: FDM
  -Επιφάνεια εκτύπωσης: Αλουμίνιο
  -Nozzle : 0.4mm
  -Μέγιστη θερμοκρασία: 270
  -Όγκος εκτύπωσης: 300 x 300 x 400χιλ
  -Layer thickness: 0.1-0.3mm
  -LCD Screen: Ναι
  -Θερμαινόμενη βάση: Room temperature to 110 degree
  -Material diameter: 1.75mm
  CR10SBIGSALE326€ (καλύτερη τιμή)Κίνα (CN)25/7 έως 31/7
  geeetech a10Geeetech A10 Quickly Assemble 3D Printer Τεχνολογία: FDM
  -Επιφ. Εργασίας 220x220x260 χιλ.
  -Nozzle-extruder: 1
  -Διάμετρος Nozzle: 0.4χιλ
  -Layer thickness: 0.05
  -Υλικό: Αλουμίνιο-πλαστικό
  -Ταχύτητα εκτύπωσης: 20-150 χιλ/δευτ.
  -Διάμετρος νήματος: 1.75χιλ.
  -Έλεγχος μέσω WiFi
  -Προσυναρμολογημένος: Μερικώς
  GBA10719153€Κίνα (CN)20/7 έως 31/7

  CNC / Χαράκτες / Plotter

  Μίνι CNC φρέζα T8 DIYGBT8BIGSALE86€ (χαμηλότερη τιμή ever με διαφορά. Κανονική τιμή πώλησης 120-130 ευρώ)Κίνα (CN)25/7 έως 31/7

   

   

  TvBox και MiniPC


   

  ΦώτοΜοντέλοΚουπόνιΤιμή με έκπτωσηCPU MNHMH / ΔίσκοςΛειτουργικόΈξτραΑποθήκηΗμ. Προσφοράς

  Τελευταία ενημέρωση 16/08/2018 08:00

  tanix tx3 minipcTanix TX3 mini tvboxΠροσφορά χωρίς κουπόνι29.5€Amlogic S905W
  4 x 1.5 GHz
  RAM: 2GB
  ROM: 16GB
  Android 7.1-Οθόνη με ρολόιΚίνα (CN)15/8 έως 21/8
  Alfawise Z1 TV BOX with 2.4G Voice Control - BLACK 3+32G EU Προσφορά χωρίς κουπόνι60 ευρώ
  Amlogic S912
  Octa-core Cortex-A53
  RAM: 3GB DDR4
  ROM: 32GB
  Android 7.1.2-2.4+5G WiFi
  -Voice Control
  Κίνα (CN)
  15/8 έως 30/8
  Khadas VIM2 Max TV Box 2 x 2 MIMO WiFi Gigabit LAN with WOLGBVIM121€ Amlogic S912
  Octacore Cortex-A53
  ROM: 3GB DDR4
  ROM: 64GB
  Android 7.1./ UBUNTU Κίνα (CN)08/8 έως 14/8
  mecool m8s tvboxMecool M8S PRO Προσφορά χωρίς κουπόνι33€ Amlogic S905W
  Quad-core Cortex-A53
  ROM: 2GB
  ROM: 16GB
  Android 7.1.1 -Έκδοση με Voice ControlΚίνα (CN)08/8 έως 14/8
  Original Xiaomi Mi TV Box

  Αν θέλετε να το δείτε σε review πατήστε εδώ.
  GBMayCN103
  48€
  Amlogic S905X
  4 x 2GHz
  RAM: 2GB
  ROM: 8GB
  Android 6.0 -Bluetooth xειριστήριο με μικρόφωνοΧονγκ Κονγκ (HK)
  08/8 έως 14/8
  TAP PRO Android 6.0 TV BoxIT$CNGBTAP1
  34€Amlogic S912
  8 χ 2GHz
  RAM: 2GB DDR3
  ROM: 16GB
  Android 6.0-3 Χρώματα
  -Ρολόι
  Κίνα (CN)31/7 έως 05/8
  Beelink GS1 6K TV Box - BLACK EU PLUGΠροσφορά χωρίς κουπόνι54.5€
  Allwinner H6 Quad Core A53RAM: 2GB
  ROM: 16GB
  Android 7.1-Dual Band WiFi
  -1000MBPs LAN
  - USB 3.0
  - Bluetooth 4.1
  Ευρώπη (FAST-E)
  Ευρώπη (FAST-F)

  30/7 έως 05/8

  MINI
  PC

  ACEPC T9 Mini PC Intel Z8350 / Windows 10Προσφορά χωρίς κουπόνι100 ευρώ Intel Celeron Z8350
  RAM: 4GB
  ROM: 32GB
  Windows 10-5G WiFi
  -USB 3.0
  -Ethernet 1000MBPS
  -Bluetooth: 4.0
  Κίνα (CN)
  16/8 έως 21/8
  beelink ap34 minipcBeelink BT3 Pro Mini PC GBAP34PRO 128 ευρώ (χαμηλότερη τιμή) Intel Celeron N3450

  RAM: 6GB
  ROM: 64GB
  Windows 10-5G WiFi
  -USB 3.0
  -Ethernet 1000MBPS
  -Bluetooth: 4.0
  Κίνα (CN)
  10/8 έως 15/8
  ACEPC AK1 Mini PC 2018GBGR000204126€Intel Celeron J3455
  4 x 1.5 (2.3) GHz
  4GB / 32GBWindows 10 HomeΚίνα (CN)10/8 έως 15/8
  HYSTOU P06B i3 7100U Mini PC - BLACK 8GB RAM + 256GB SSDGBP06B242 ευρώIntel i3 7100URAM: 8GB DDR3
  ROM: 256GB SSD
  Windows 10-5G WiFi
  -Bluetooth 4.0
  -LAN: 1000Mbps
  Κίνα (CN)
  09/8 έως 15/8
  Beelink BT3 Pro Mini PC GBBT3103 ευρώ Intel Atom x5 - Z8350RAM: 4GB
  ROM: 64GB
  Windows 10-5G WiFi
  -USB 3.0
  -Ethernet 1000MBPS
  Κίνα (CN)
  31/7 έως 06/8
  Beelink Gemini X45 Premium Mini PCGBX55211 ευρώ-CPU:Intel Gemini Lake Pentium J5005
  -GPU:INTEL HD 605
  RAM: 8GB DDR4
  ROM: 128GB SSD
  Windows 10-5G WiFi
  -Bluetooth 4.0
  -LAN: 1000Mbps
  Κίνα (CN)
  25/7 έως 31/7
  HYSTOU FMP04 i7 5550U Mini PC GBHY02429 ευρώIntel i7 5550URAM: 16GB DDR3
  ROM: 256GB SSD
  Windows 10-5G WiFi
  -Bluetooth 4.0
  -LAN: 1000Mbps
  Κίνα (CN)
  20/7 έως 20/7

  Προτζέκτορες

  Είδος προσφοράς

  Τιμή προσφοράς

  CPU/RAM

  Μέγιστη ανάλυση

  Τεχνολογία / Φωτεινότητα

  Χαρακτηριστικά

  Αποθήκη

  Διάρκεια προσφοράς

  Alfawise X 3200 Lumens HD 1080P Smart ProjectorΠροσφορά χωρίς κουπόνι165 ευρώ
  (μαύρο,android version)
  -CPU: Amlogic S905x Quad Core
  -RAM: 1GB DDR3
  -ROM: 8GB NAND FLASH
  -Max: 4K
  -Native: 1280 x 800
  -DLP
  -3200 Lumens
  -Android 6.0
  -20.000 ώρες
  -5G WiFi
  -Μέγιστη διάμετρος 200"
  Κίνα (CN)
  09/8 έως 14/8
  Houzetek H2 Portable Mini Projector GBZZ00877 ευρώ (χαμηλότερη τιμή)
  -Max: 1080p
  -Native: 800 x 480
  -Contrast: 1000:1
  -LED
  -2500 Lumens
  -Android 5.1
  -50.000 ώρες
  -WiFi
  -Μέγιστη διάμετρος 140"
  Κίνα (CN)
  27/7 έως 31/7

   

   

  Κινητά


   

  Κουπόνια για κινητά τηλέφωνα

  ΦωτογραφίαΠροϊόνΧαρακτηριστικάΚουπόνιΤιμή έκπτωσης με κουπόνιΚαλύτερη τιμή ΕλλάδαΑποθήκηΗμ. Προσφοράς

  Τελευταία Ενημέρωση:16/08/2018 09:10

  Xiaomi

  Xiaomi Mi A2 Lite 4G Phablet Global Edition -Διεθνής έκδοση
  -Οθόνη: 5.84", 2280 x 1080
  -OS: Android 8.1
  -CPU: Qualcomm Snapdragon 625 (MSM8953)
  Cores: 2.0GHz,Octa Core
  -4GB RAM
  -64GB ROM
  -Cam: 12MP+5MP+5MP
  Προσφορά χωρίς κουπόνι181€
  Χονγκ Κονγκ (ΗΚ)15/8 έως 21/8
  Xiaomi Redmi 6 4G Smartphone Global Edition - DARK GRAY 3GB RAM 32GB ROM-Διεθνής έκδοση
  -Οθόνη: 5.45"@1440 x 720
  -OS: Android 8.1
  -CPU: Helio P22 Octa Core 2.0GHz
  -3GB RAM
  -32GB ROM
  -Cam: 12MP+5MP+5MP
  Προσφορά χωρίς κουπόνι121€
  Χονγκ Κονγκ (ΗΚ)15/8 έως 21/8
  Xiaomi Redmi 6 4G Smartphone Global Edition - DARK GRAY 4GB RAM 64GB ROM-Διεθνής έκδοση
  -Οθόνη: 5.45"@1440 x 720
  -OS: Android 8.1
  -CPU: Helio P22 Octa Core 2.0GHz
  -4GB RAM
  -64GB ROM
  -Cam: 12MP+5MP+5MP
  Προσφορά χωρίς κουπόνι147€
  Χονγκ Κονγκ (ΗΚ)15/8 έως 21/8
  Original Xiaomi Redmi S2 4G Phablet Global Version - GRAY-Διεθνής έκδοση
  -ΟΘόνη: 5.99"@1440x720
  -CPU: Qualcomm Snapdragon 625 Octa Core 2.0GHz
  -OS: MIUI 9
  -3GB RAM
  -64GB ROM
  -Cam: 12.0MP + 5.0MP rear camera + 16.0MP front camera
  GB$MPs2

  (Mid-Sales προσφορά)
  120€ Χονγκ Κονγκ (ΗΚ)13/8 έως 20/8
  Xiaomi Mi 8 SE 4G Phablet English and Chinese Version-ΟΘόνη: 5.88"@ 2244 x 1080
  -CPU: Qualcomm Snapdragon 710 Octa Core 2.2GHz
  -OS: MIUI 9
  -4GB RAM
  -64GB ROM
  -Cam: 12MP + 5ΜP+ 20MP
  Προσφορά χωρίς κουπόνι406€ (μόνο για το λευκό)Χονγκ Κονγκ (ΗΚ)09/8 έως 13/8
  Xiaomi Mi 8 English/Chinese version6GB 64GB-Διεθνής έκδοση
  -ΟΘόνη: 6.21"@ 2248x1080
  -CPU: Qualcomm Snapdragon 845 Octa Core 2.8GHz
  -OS: MIUI 10
  -6GB RAM
  -128GB ROM
  -Cam: 12MP + 12ΜP+ 20MP
  Προσφορά χωρίς κουπόνι (Mid-Sales)406€ (μόνο για το λευκό)Χονγκ Κονγκ (ΗΚ)09/8 έως 13/8
  Xiaomi Mi 8 English/Chinese version6GB 64GB-Διεθνής έκδοση
  -ΟΘόνη: 6.21"@ 2248x1080
  -CPU: Qualcomm Snapdragon 845 Octa Core 2.8GHz
  -OS: MIUI 10
  -6GB RAM
  -64GB ROM
  -Cam: 12MP + 12ΜP+ 20MP
  Προσφορά χωρίς κουπόνι (Mid-Sales)420€ (μαύρο 64GB)
  2:404€ (λευκό 128GB)
  Χονγκ Κονγκ (ΗΚ)23/7 έως 31/7

  ULEPHONE/VERNEE/CUBOT

  CUBOT P20 4G Phablet - BLACK-Οθόνη: 6.18@ 2160x1080
  -Λειτουργικό: Android 8.0
  -Δίκτυο: 4G
  -CPU: MTK6750T Octa Core 1.5GHz
  -RAM : 4GB
  -ROM: 64 GB
  -Κάμερα: 20MP + 2MP + 13MP 
  -Χρώμα: Μαύρο
  -Έξτρα: Fingerprint
  Προσφορά γνωριμίας (πρώτη κυκλοφορία)112€Χονγκ Κονγκ (ΗK-2)06/8 έως 12/8

  HUAWEI-ONEPLUS

  HUAWEI Honor 10 4G Phablet - Global Version -Έκδοση: Διεθνής
  -Χρώμα: μπλε
  -Δίκτυο: 4G
  -Οθόνη: 5.84" 2280 x 1080
  -CPU: Kirin 970 Octa-core 2.36 GHz
  -Octa Core 2.0GHz
  -4GB RAM
  -128GB ROM
  -Fingerprint Scanner -20MP + 16MP Cameras
  GB$MPHR10337€Χονγκ Κονγκ (ΗΚ)13/8 έως 20/8
  OnePlus 6 4G Phablet-Έκδοση: Διεθνής
  -Χρώμα: Mirror Black
  -Δίκτυο: 4G
  -RAM: 8GB
  -ROM: 128GB
  -CAM: 16MP+20MP
  GB$MP6128
  1467€Χονγκ Κονγκ (ΗΚ)13/8 έως 20/8
  OnePlus 6 4G Phablet-Έκδοση: Διεθνής
  -Χρώμα: Μαύρο
  -Δίκτυο: 4G
  -RAM: 6GB
  -ROM: 64GB
  -CAM: 16MP+20MP
  GB$MP664406€Κίνα (CN)13/8 έως 20/8
  huawei y7HUAWEI Y7 Pro 2018 4G Phablet Global Version - BLACK-Έκδοση: Διεθνής
  -Χρώμα: Black
  -Δίκτυο: 4G
  -RAM: 3GB
  -ROM: 32GB
  GB$MPY7P112€ (κανονική τιμή 149)Χονγκ Κονγκ (ΗΚ)06/8 έως 12/8
  OnePlus 6 4G Phablet-Έκδοση: Διεθνής
  -Χρώμα: Μαύρο
  -Δίκτυο: 4G
  -RAM: 6GB
  -ROM: 64GB
  -CAM: 16MP+20MP
  IT$MPOP64
  Mid Season Sales
  411€Χονγκ Κονγκ (ΗΚ)27/7 έως 31/7

  Διάφορα

  BlackBerry KEY 2 4G Smartphone International Edition - BLACK -Έκδοση: Διεθνής
  -Χρώμα: Twilight
  -Δίκτυο: 4G
  -Οθόνη: 4.5"@ 1620 x 1080
  -OS: Android 8.1
  CPU: Snapdragon 660 Octa Core 2.2GHz
  -RAM: 6GB
  -ROM: 64GB
  -Cam: 2*(12MP)+8MP
  GB$MPBK504€ Κίνα (CN)16/8 έως 21/8
  UMIDIGI Z2 PRO 4G Phablet-Έκδοση: Διεθνής
  -Χρώμα: Twilight
  -Δίκτυο: 4G
  -Οθόνη: 6.2"@ 2246 x 1080
  -OS: Android 8.1
  CPU: Helio P60 Octa Core 2.0GHz
  -RAM: 6GB
  -ROM: 128GB
  -Cam: 2*(16MP+8MP)
  Προσφορά γνωριμίας258€ Κίνα (CN)13/8 έως 19/8
  Letv X522 4G Phablet - GRANITE -Έκδοση: Διεθνής
  -Χρώμα: Μαύρο
  -Δίκτυο: 4G
  -OS: Android 6.0
  CPU: Qualcomm Snapdragon 652 Octa Core 1.8GHz
  -RAM: 3GB
  -ROM: 32GB
  -Cam: 16MP+8MP
  Προσφορά χωρίς κουπόνι
  (Mid Season Sales)
  86€ Κίνα (CN)09/8 έως 13/8
  OUKITEL K7 4G Phablet - BLACK -Έκδοση: Διεθνής
  -Δίκτυο: 4G
  -Οθόνη: 6"@1080 x 2160
  -CPU: MTK6750T Octa Core 1.5GHz
  -RAM: 4GB
  -ROM: 64GB
  -Λειτουργικό: Android 8.1
  -Cam: 5MP front camera + 2MP + 13MP
  -Fingeprint sensor
  -Μηδενικό bezel
  -Face ID
  Προσφορά χωρίς κουπόνι
  155€Κίνα (CN)08/8 έως 13/8
  OPPO Find X 4G Phablet English and Chinese Version - BLUE IVY -Έκδοση: Διεθνής
  -Χρώμα: Μπλε
  -Δίκτυο: 4G
  -Οθόνη: 6.42"@2340 x 1080
  -CPU: Qualcomm Snapdragon 845 Octa Core 2.8GHz
  -RAM: 8GB
  -ROM: 128GB
  -Λειτουργικό: ZUI 3.7
  -Cam: 25MP front camera + 20MP + 16MP
  -Fingeprint sensor
  -Μηδενικό bezel
  -Face ID
  Προσφορά χωρίς κουπόνι
  743€Κίνα (CN)07/8 έως 13/8
  Lenovo S5 4G Phablet 3GB RAM - BLACK 32GB ROM-Έκδοση: Διεθνής
  -Χρώμα: Χρυσό
  -Δίκτυο: 4G
  -CPU: Qualcomm Snapdragon 625 Octa Core 2.0GHz
  -RAM: 3GB
  -ROM: 32GB
  -Λειτουργικό: ZUI 3.7
  -Cam: 16.0MP front camera + 13.0MP + 13.0MP
  -Fingeprint sensor
  Προσφορά χωρίς κουπόνι
  138€Χονγκ Κονγκ (ΗΚ)03/8 έως 08/8
  Black Shark 4G Phablet Global Version - BLACK 8GB RAM 128GB ROM -Έκδοση: Διεθνής
  -Χρώμα: Μαύρο
  -Δίκτυο: 4G
  -Οθόνη: 5.99"@2160 x 1080px
  -OS: Android 8.1
  -CPU: Qualcomm Snapdragon 845 Octa Core 2.8GHz
  -RAM: 8GB
  -ROM: 128GB
  -3 Cameras 20MP μπροστά, 12MP+20MP πίσω
  -Fingerprint Recognition
  -Type-C
  Προσφορά χωρίς κουπόνι493€ (πρώτη κυκλοφορία)Κίνα (CN)30/7 έως 06/8
  Εξαρτήματα για κινητά

  Tablets και laptops


   

  ΦωτογραφίαΠροϊόνΧαρακτηριστικάΚουπόνιΤιμή έκπτωσης με κουπόνιΑρχική Gearbest / Καλύτερη τιμή ΕλλάδαΑποθήκηΗμ. προσφοράς

  Τελευταία Ενημέρωση: 03/08/2018 09:00

  Τάμπλετ

  <=7 ίντσες
  =8<10 ίντσες
  Chuwi Hi9 Pro CWI548 4G Phablet-Οθόνη: 8.4"
  -CPU: MT6797 ( Helio X20 ) Deca Core
  -RAM: 3GB
  -ROM: 32GB
  -Κάμερα: 8MP + 5 MP
  -Λειτουργικό: Andriud 8.0
  GB$TAHI9PRO112€ (καλύτερη τιμή)Κίνα (CN)
  06/8 έως 12/8
  HUAWEI MediaPad M3 ( BTV-DL09 ) 4G Phablet Fingerprint Recognition - SILVER -Οθόνη: 8.4"
  -Δίκτυο: 4G
  -CPU: HiSilicon Kirin 950 Octa Core 2.3GHz
  -RAM: 4GB
  -ROM: 32GB
  -Κάμερα: 8MP + 8MP
  -Λειτουργικό: Android 6.0
  -2.4+5G WiFi
  IT$TAHWM3197€ (αρχική τιμή με flash sale 224€)Κίνα (CN)
  02/8 έως 08/8
  Xiaomi Mi Pad 4 Tablet PC 4GB RAM 8.0 inch - BLACK -Οθόνη: 8.9"
  -Δίκτυο: 4G
  -CPU: Qualcomm Snapdragon 660
  -RAM: 4GB
  -ROM: 32GB
  -Κάμερα: 13MP + 5 MP
  -Λειτουργικό: MIUI 9
  Προσφορά χωρίς κουπόνι207€Κίνα (CN)
  30/7 έως 05/8

  Lenovo P8 (Tab3 8 Plus) Tablet
  -Οθόνη: 8"
  -CPU: 8x2GHz
  -RAM: 3GB
  -ROM: 16GB
  -Κάμερα: 8MP + 5 MP
  -Λειτουργικό: Android 6.0.1
  -Χρώμα: DEEP BLUE


  Δείτε αναλυτικό review από την σελίδα
  IT$TALNP84G

  (έκδοση 4G, όχι η απλή)
  120€ Κίνα (CN)
  23/7 έως 31/7
  Xiaomi Mi Pad 4 Tablet PC 4GB RAM 8.0 inch - BLACK -Οθόνη: 8.9"
  -CPU: Qualcomm Snapdragon 660
  -RAM: 4GB
  -ROM: 64GB
  -Κάμερα: 13MP + 5 MP
  -Λειτουργικό: MIUI 9
  1:IT$TAMI4
  2:GB$TAMI4G464

  1 για το μαύρο, 2 για το χρυσό
  1:240€
  2:231€
  Κίνα (CN)
  20/7 έως 31/7
  huawei mediapad m5HUAWEI MediaPad M5 ( SHT - W09 ) Tablet PC 4GB + 64GB - CHAMPAGNE GOLD -Οθόνη: 8.4"
  -Δίκτυο: 4G
  -CPU: HiSilicon Kirin 960 Octa Core
  -RAM: 4GB
  -ROM: 64GB
  -Κάμερα: 13MP + 5 MP
  -Λειτουργικό: Android 8.0
  IT$TAM5311€ (αρχική τιμή με flash sale 334€)Κίνα (CN)
  18/7 έως 31/7
  10 ίντσες και πάνω
  Teclast Master T10 Tablet-Οθόνη: 10.1"
  -CPU: 4x2GHz
  -OS: Android 7.0
  -CPU: MTK8176
  -Αισθητήρας αποτυπώματος
  IT$TAT10170 ευρώΚίνα (CN)
  01/8 έως 18/8
  Chuwi Hi 9 Air 4G Tablet PC - BLACK-Οθόνη: 10"@2560 x 1600
  -OS: Android 8
  -CPU:MT6797 ( Helio X20 ) Deca Core
  -GPU: Intel HD Graphic(Gen8)
  -RAM: 4GB
  -ROM: 64GB
  -CAM: 13MP+5MP
  -Μπαταρία: 8000mAh
  Προσφορά χωρίς κουπόνι (Mid Season Sales)154€
  Κίνα (CN)

  25/7 έως 31/7
  CHUWI Hi10 Plus CWI527 τάμπλετ με πληκτρολόγιο -Οθόνη: 10.8"
  -Χρώμα: μαύρο
  -Έξτρα πληκτρολόγιο
  -OS: Windows 10 + Android 5.1
  -CPU: Intel Cherry Trail X5 Z8350
  -ROM: 64GB
  -RAM: 4GB
  IT$TAHI10160€Κίνα (CN)10/7 έως 31/7

  2 σε 1 tablet kai λαπτοπ

  ALLDOCUBE KNote 8 2 in 1 Tablet PC - DARK GREY-Οθόνη: 13.3"
  -OS: Windows 10
  -CPU: Intel Kaby Lake 7Y30
  -RAM: 8GB
  -ROM: 256GB
  -Κάμερα: 5MP + 2MP
  -Λειτουργικό: Android 6.0
  -Χρώμα: Γκρι
  IT$TAKNOTE8432€Κίνα (CN)02/8 έως 05/8
  chuwi corebookChuwi CoreBook 2 in 1 Tablet PC with Keyboard and Stylus Pen-13.3 inch
  -RAM: 8GB LPDDR4
  -ROM: 128GB
  -OS: Microsoft Windows 10 64 Bit OS
  -CPU: Intel Core m3-7Y30 Dual Core 2.4GHz
  -CAM: 5MP + 2MP
  1:IT$TANONE
  2:IT$TAWK
  1:400 ευρώ
  2: 416 ευρώ

  (1 απλό, 2 με πληκτρολόγιο)
  Κίνα (CN)
  25/7 έως 31/7
  Chuwi SurBook Mini CWI540 2 in 1 Tablet PC - SILVER -Οθόνη: 10.8"@1920 x 1280
  -RAM: 4GB LPDDR4
  -ROM: 64GB
  -OS: Microsoft Windows 10 64 Bit OS
  -CPU: Intel Celeron N3450
  -Μπαταρία: 6000mAh
  -CAM: 2MP + 0.3MP
  Προσφορά χωρίς κουπόνι229 ευρώΚίνα (CN)
  19/7 έως 31/7
  ALLDOCUBE KNote 5 2 in 1 Tablet PC with Keyboard-11.6 inch
  -RAM: 4GB LPDDR4
  -ROM: 128GB
  -OS: Microsoft Windows 10 64 Bit OS
  -CPU: Intel Gemini Lake N4100 Quad Core 2.4GHz
  -Μπαταρία: 6000mAh
  -CAM: 2MP + 0.3MP
  Προσφορά χωρίς κουπόνι240 ευρώΚίνα (CN)
  19/7 έως 23/7

  Laptop

  Chuwi Lapbook Air CWI529 Notebook - DEEP GRAY -Οθόνη:14.1"
  -Λειτουργικό: Win 10 Home Ch. Vers
  -CPU: Intel Celeron N3450
  -RAM: 8GB
  -GPU: Intel HD
  -Δίσκος: 128GB SSD
  -5G WiFi
  -Φωτιζόμενο πληκτρολόγιο
  GB&TACWLPair311 ευρώ Ευρώπη (FAST-023)03/8 έως 08/8
  Xiaomi Mi Notebook Pro Fingerprint Recognition - CORE I5 8GB + 256GB DEEP GRAY- CPU: CORE I7
  - RAM: 16GB
  - ROM: 256GB
  - Χρώμα: DEEP GRAY
  GB$XMLAPPRO02925€Χονγκ Κονγκ (HK)01/08 έως 06/8
  Xiaomi Air 13 Notebook 8GBRAM 256GB SSD με onboard κάρτα γραφικών HD 620-Οθόνη: 13.3"
  -CPU: Intel Core i5-7200U
  -GPU: HD GRAPHICS 620
  -Δίσκος: 256GB SSD
  -Λειτουργικό: Win 10
  -Διάφορα: 5G Wifi, fingerprint
  Προσφορά χωρίς κουπόνι
  602€ Ευρώπη (GW-4)
  27/7 έως 31/7
  Xiaomi Mi Notebook Pro Fingerprint Recognition - CORE I5 8GB + 256GB DEEP GRAY-CPU: Intel i5 Core
  -RAM: 8GB
  -Δίσκος: 256 GB SSD
  -Χρώμα: Γκρι
  GB$XMLAPPRO01712€ Χονγκ Κονγκ (HK)23/7 έως 31/7
  Xiaomi Air 13 Notebook 8GBRAM 256GB SSD με GEFORCE MX150 SILVER- GLOBAL VERSION-Διεθνής έκδοση
  -Οθόνη: 13.3"
  -CPU: Intel Core i5-7200U
  -GPU: GEFORCE MX150 SILVER 2GB
  -Δίσκος: 256GB SSD
  -Λειτουργικό: Win 10
  -Διάφορα: 5G Wifi, fingerprint
  GB$XMLAPAIR03797€Χονγκ Κονγκ (HK)
  23/7 έως 30/7

   

  Υπολογιστές και περιφερειακά υπολογιστών


   

  ΕίδοςΠροϊόνΧαρακτηριστικάΚουπόνιΤιμή έκπτωσης με κουπόνιΑριθμός κομματιώνΑποθήκηΗμ. έναρξης

  Τελευταία ενημέρωση 17/07/2018 09:00

  Υπολογιστές και περιφερειακά

  asus lyra ρούτερΑσύρματο ρούτερ ASUS Lyra Wireless Router Tri-frequency - WHITE -WiFi: 400+867+876Mbps
  -5G δίκτυο
  -Δυνατότητα σύνδεσης πολλαπλών hub
  GB$CNLWR867161€ (αρχική 172€)Κίνα (CN)17/7 έως 31/7

  Πληκτρολόγια, mouse και χειριστήρια

  μηχανικό πληκτρολόγιοTeam Wolf X61 Wired Gaming Mechanical Keyboard Outemu Switch -Μηχανικό πληκτρολόγιο
  -OUTEMU Μπλε διακόπτης
  -104 πλήκτρα
  -RGB φωτισμός
  -Antighost σε όλα τα πλήκτρα
  -50 εκατομμύρια χτυπήματα
  GB$CNTWX6137,5€Κίνα (CN)16/7 έως 23/7

  Κάρτες μνήμης, δίσκοι
  και θήκες δίσκων

  Κάρτες
  γραφικών/ήχου/δικτύου

   

   

  Drones, Racing cars και ηλεκτρικά σκούτερ


   

  ΦώτοΜοντέλο/LinkΧαρακτηριστικάΚουπόνιΤιμή έκπτωσης με κουπόνιΤιμή ΕλλάδαΑποθήκηΗμ. έναρξης

  Τελευταία ενημέρωση: 16/08/18 08:00

  Drones

  Youpin Foldable HD 1080P FPV iDol RC Drone - BLACK RTF ( WITH TRANSMITTER, 2 BATTERIES )-RTF έκδοση
  -CAM: 1080p@30fps
  -Μεγ. ταχύτητα: 5 m/s in Sport Mode
  -Remote Control: WiFi
  -FPV Distance: 50 μέτρα
  -Μπαταρία: 1800mAh 13.68Wh
  -Διάρκεια λειτουργίας: 10 λεπτά
  -Χρόνος φόρτισης: 60 λεπτά
  GB$THRCYP2190€ (αρχική 227€)
  Υπάρχει προσφορά και για αγορά μέσω του APP, αλλά η έκπτωση δεν είναι συνδυαστική.
  Κίνα15/8 έως 21/8
  DJI Mavic Pro Mini RC Quadcopter - GRAY MAVIC PRO ONLY -Απλή έκδοση
  -Features: Controlled By Phone,Follow Me,GPS,Radio Control
  -Μεγ. ταχύτητα: 5 m/s in Sport Mode
  -Remote Control: 2.4GHz Wireless Remote Control
  -FPV Distance: 7km / 4.3 miles
  -Battery: 3830mAh 11.4V
  -Διάρκεια λειτουργίας: 27 λεπτά
  -Χρόνος φόρτισης: 3.5 ώρες
  1:IT$TH02JKM
  711€ (αρχική 857€)

  Η προσφορά αφορά την έκδοση με το Κινέζικο βύσμα (δουλεύει και στην Ελλάδα)
  Ευρώπη (CN-023)20/7 έως 23/7
  Hubsan X4 H502S 720P 5.8G FPV Drone - WHITE -Cam: 720p
  -Συχν.: 2.4Ghz
  -FPV: 5.8Ghz
  -Κανάλια: 4
  -Gyro: 6 Axis
  -Χρόνος φόρτισης: 40 λεπτά
  Χρόνος πτήσης: 12 λεπτά
  Απόσταση λειτουργίας: 200m
  Flight battery: 7.4V 610mAh 2S li-po battery
  Flight speed: 10 meter per second
  Wind-resistant level: level 2
  IT$TH02SHUB77€ (καλύτερη τιμή)Κίνα18/7 έως 31/7
  dji panoama droneDJI Mavic Air RC Drone 32MP Spherical Panorama Photo - Fly more combo έκδοσηGB$THRCAir831€ (αρχική τιμή 857€)Κίνα-Χ.Κ18/7 έως 31/7
  dji panoama droneDJI Mavic Air RC Drone 32MP Spherical Panorama PhotoGB$THdmas642 ευρώ200Κίνα-Χ.Κ18/7 έως 31/7

  RC

  JLB Racing 21101 1:10 4WD RC Off-road TruckGB$THJLB21Με κουπόνι 255€ (αρχική 285€)Κίνα (CN)19/7 έως 31/7
  jlb cheetahJLB Cheetah 1:10 2.4GHz 4WD RC Racing Car - RTR - RED WITH BLACK -Κίνηση: 4 τροχοί
  -Μέγ. ταχύτητα: 70-80 χλμ/ωρα
  -Brushless motor
  -Διάρκεια χρήσης: 35 λεπτά
  -Αναλογία: 1/10
  GB$THJLBCHΜε κουπόνι 238€ (αρχική 257€)Κίνα (CN)19/7 έως 31/7

  Scooter

   

  Gadgets και ηλεκτρικές συσκευές (πχ έξυπνες σκούπες, έξυπνα ρολόγια, έξυπνες λάμπες…)


   

  ΦωτογραφίαΠεριγραφήΧαρακτηριστικάΚουπόνιΤιμή έκπτωσης με κουπόνιΤιμή ΕλλάδαΑποθήκηΗμ. έναρξης

  Τελευταία Ενημέρωση: 16/08/2018 08:00

  Ακουστικά

  Διάφορα

  roborock S50 Smart Robot Vacuum Cleaner - SECOND-GENERATION WHITE 2-in-1 Sweep Mop LDS Bumper SLAM 2000Pa Suction 5200mAh BatteryIT$APRBS360 ΕυρώΚίνα24/07 έως 31/7
  Xiaomi Mi Home iHealth θερμόμετρο υπερύθρωνΠροσφορά χωρίς κουπόνι

  17€-Κίνα (CN)
  24/07 έως 31/7

  Smart ρολόγια και bands

  Elephone ELE Band 5 Smart Bracelet -Αδιάβροχο
  -Sleep monitor
  -Heart rate monitor
  -GPS
  Προσφορά χωρίς κουπόνι
  14.6 ευρώ
  Κίνα (DZWH)14/8 έως 20/8
  Xiaomi Mi Band 3 Smart Bracelet - BLACK -Έκδοση: Κινέζικη
  Οθόνη: 0.78"
  -Bluetooth: 4.2
  -Αδιάβροχο έως 5 ατμόσφαιρες πίεση
  -Μέτρηση παλμών
  -Πεδόμετρο
  -Ειδοποιήσεις και μηνύματα από κινητό
  DVV8EU23MU
  22,5€Χονγκ Κονγκ (ΗΚ)
  13/8 έως 20/8
  Original Xiaomi Huami AMAZFIT Sports Bluetooth Smart Watch -Έκδοση: Διεθνής
  -Χρώμα: Κόκκινο
  Προσφορά χωρίς κουπόνι
  86.5€Χονγκ Κονγκ (ΗΚ)10/8 έως 15/8
  Diggro DI10 Smart Sport Watch -Οθόνη: 0.78"
  -Bluetooth: 4.0
  -Αδιάβροχο
  -Πεδόμετρο
  -Ειδοποιήσεις και μηνύματα από κινητό
  -Μπαταρία: Μη επαναφορτιζόμενη CR2430 με διάρκεια έως και 1 χρόνο
  Προσφορά γνωριμίας17€Χονγκ Κονγκ (ΗΚ)
  06/8 έως 14/8
  Μηχανικό ρολόι Xiaomi CIGA Automatic -Αδιάβροχο
  -Ανοξείδωτο ατσάλι
  XMWATCH2614130€
  Κίνα (CN)
  18/7 έως 31/7

  Είδη ρουχισμού/Τσάντες/Γυαλιά

  Φακοί και survival

  Εργαλεία

  xiaomi wiha review Xiaomi Wiha σετ κατσαβιδιού ακριβείας
  Δείτε το σε review από την σελίδα πατώντας εδώ
  -Κατσαβίδι σε σετ
  -24 μύτες
  -Θήκη αλουμινίου
  -Μαγνητική βάση
  GBest02618€
  -Κίνα (CN)14/8 έως 21/8

   

  Action Cameras και φωτογραφικό εξοπλισμός


  ΕικόναΜοντέλοΜέγιστη ανάλυσηΛοιπά ΧαρακτηριστικάΠροσφορά/ΚουπόνιΤιμή με έκπτωσηΑποθήκηΗμερομηνία προσφοράς

  Τελευταία Ενημέρωση: 17/07/2018

  Action κάμερες

  Hawkeye Firefly 8SE Action Camera 170 Degrees FOV - BLACK 170 DEGREES LENS -Video: 4K@30fps
  -Image: 12MP
  -Chipset: Ambarella A12S75
  -Max External Card: TF 128G
  -Οθόνη: 2"@ 320x240
  -Μπαταρία (mAh): 1200mAh Li-ion Battery
  -Χρόνος φόρτισης: 2.5h
  -Χρόνος λειτουργίας: 1.33h
  -Lens Diameter: 12mm
  -Αδιάβροχη: 20 μέτρα με την θήκη
  -WIFI: Ναι
  -Camera Timer: Ναι
  -Anti-shake: Ναι
  -Aerial Photography: Ναι
  Firefly8SE119€ (αρχική 129€)Κίνα
  17/7 έως 25/7
  Xiaomi Mi Sphere Camera 4K Panorama Action Camera - BLACK INTERNATIONAL EDITIONΠροσφορά χωρίς κουπόνι124 ευρώΕυρώπη (GW-5)13/7 έως 31/7
  SJCAM SJ7 STAR 4KΠροσφορά χωρίς κουπόνι124 ευρώΕυρώπη (GW-5)13/7 έως 31/7
  Original SJCAM SJ8 Pro 4K 60fps WiFi Action Camera-Video:4K@60fps
  -Image: 12MP
  -Οθόνη μπρος (0.99") και πίσω (3")
  -Wide Angle: 170 wide angle
  -Dual band WiFi
  -Μπαταρία: 1200mAh
  SJ8Pro1227 ευρώ
  Κίνα (CN)02/7 έως 09/7

  Dash cam αυτοκινήτου

  Xiaomi Mijia 5 inch Smart Rearview Mirror Car DVRVideo: 720p-Γωνία λήψης: 160 μοίρες
  -Διπλή κάμερα
  -WiFi σύνδεση
  -Οθόνη: 5" IPS
  -Φωνητική λειτουργία
  -
  amyokcbl
  80 ευρώΚίνα (CN)
  05/7 έως 20/7

  Κάμερες γραφείου, παρακολούθησης και διάφορες άλλες

  Επιτραπέζια κάμερα Xiaomi mijia 1080P Smart IP CameraVideo: 1080P@30fps-Γωνία λήψης: 130 μοίρες
  -WiFi σύνδεση
  Προσφορά χωρίς κουπόνι34 ευρώΚίνα (CN)
  13/7 έως 20/7

  Ip κάμερες και καταγραφικά

  stabilizers και παρελκόμενα

   

  Φωτισμός και design


  ΦωτογραφίαΠεριγραφήΧαρακτηριστικάΚουπόνιΤιμή έκπτωσης με κουπόνιΑριθμός κομματιώνΑποθήκηΗμ. έναρξης

  Τελευταία Ενημέρωση: 20/07/2018 12:10

  Λάμπες/Φωτιστικά /Φακοί

  Λεντοταινία Yeelight Smart Light Strip - RGB COLOR-RGB χρώματα
  -Αδιάβροχη
  -2 μέτρα μήκος

  Αναλυτικό review εδώ
  Προσφορά χωρίς κουπόνι
  22.3€-Ευρώπη (GW-4)20/7 έως 31/7
  Yeelight YLDP05YL Smart LED Bulb Dimmable AC 100 - 240V 10W - WHITE E27 -Ντουί: Ε27
  -Μόνο λευκό φως 2700-6500Κ
  -WiFi
  -Χειρισμός μέσω εφαρμογής
  -Αυτόματος φωτισμός
  Προσφορά χωρίς κουπόνι
  17€45Ευρώπη (CN023)14/7 έως 19/7
  xiaomi yeelightΈξυπνη λάμπα Xiaomi Yeelight RGBW Smart LED E27-RGBW
  -Ντουί: Ε27
  -WiFi
  -Χειρισμός μέσω εφαρμογής
  -16Μ χρώματα
  -Αυτόματος φωτισμός

  Δείτε την σε review από την σελίδα εδώ

  Προσφορά χωρίς κουπόνι
  17€300Ευρώπη (CN023)14/7 έως 19/7
  Φωτιστικό οροφής LED Xiaomi Yeelight JIAOYUE 450 WHITE LAMPSHADE - Χρώμα: Λευκό
  - Λειτουργία μέσω: APP / WiFi / Bluetooth / Τηλεκοντρόλ
  -Τάση λειτουργίας: 220-240V
  Προσφορά χωρίς κουπόνι
  96€30Ευρώπη (CN023)14/7 έως 19/7
  xiaomi lampaΦωτιστικό γραφείου COOWOO U1 Intelligent LED from xiaomi youpin - WHITE ● Ισχύς: 12W
  ● Ρεύμα: 0.3A
  ● Θερμοκρασία¨ 4000Κ
  ● Ra: more than 81
  ● Χρώμα: Λευκό
  ● Dimmable,Eye Protection
  ● Επαναφορτιζόμενη με μπαταρία 4000mAh
  ● Λειτουργεί και ως Powerbank

  Προσφορά χωρίς κουπόνι
  25€-Ευρώπη (CN023)14/7 έως 19/7
  Xiaomi Yeelight YLTD03YL Smart Adjustable Desk Lamp - WHITE ● Ισχύς: 12W
  ● Ρεύμα: 0.3A
  ● Ra: more than 95
  ● Χρώμα: Λευκό

  IT$LED03YL78€-Κίνα (CN)02/7 έως 09/7
  Xiaomi Philip Zhiyi LED Desk Light Stand Table Lamp - BLACK ● Ισχύς: 10.5W
  ● Ρεύμα: 0.3A
  ● Ra: more than 80
  ● Χρώμα: Λευκό
  ● Θερμοκρασία χρώματος: 4000K
  ● Φωτεινότητα: 1200 LUX
  Προσφορά χωρίς κουπόνι
  51€-Κίνα (CN)22/6 έως 01/7

   

  Ηλεκτρονικά τσιγάρα και αναλώσιμα


  ΕικόναΌνομα και linkΧαρακτηριστικάΕίδος προσφοράςΤιμή προσφοράς / Αρχική τιμήΑποθήκηΗμερομηνία προσφοράς
  Ειδικά στα αναλώσιμα ηλεκτρονικών τσιγάρων, πολλά από τα κουπόνια είναι επαναλαμβανόμενα. Οπότε ακόμα και αν έχει λήξει, δοκιμάστε το.

  Τελευταία ενημέρωση 02/08/2018

  Vapor Atomizers

  Geekvape Creed RTA - GUNMETAL-Χωρητικότητα:6.5ml
  -Διάμετρος: 2.5 εκ.
  -Thread: 510
  -Από ανοξείδωτο ατσάλι
  Creed23 ευρώΚίνα01/8 έως 06/8
  Geekvape Ammit MTL RDA AmmitRDA18.7 ευρώΚίνα17/7 έως 31/7
  Joyetech Riftcore Duo RTA - DENIM DARK BLUE 268984502-Χωρητικότητα: 3.5ml
  -Διάμετρος: 2.6εκ.
  -Thread: 510
  -Από ανοξείδωτο ατσάλι
  Riftcore42.5 ευρώ (αρχική 46 ευρώ)Κίνα17/7 έως 31/7
  AUGVAPE INTAKE RTA Atomizer - BLACK 4.2ml CapacityINTAKE
  21 ευρώΚίνα17/7 έως 31/7
  Vandy Vape Capstone Squonk RDA - BLACK-Τύπος: Ανακατασκεαυζόμενο atomizer
  -Διάμετρος: 2.4 εκ.
  -Thread: 510
  -Πλαϊνό ροή αέρα
  -Ανοξείδωτο ατσάλι
  PrimeMod18 ευρώ (αρχική 20)Κίνα17/7 έως 31/7
  Geekvape Zeus Dual RTA - BLACK DualZeus22,6 ευρώΚίνα29/6 έως 31/7

  Vapor mods

  Ehpro Armor Prime Mod - BLACKPrimeMod18 ευρώ (αρχική 26)Κίνα02/8 έως 06/8
  Desire RAGE 155W Squonk Box TC Mod - SILVERRAGE155W58 ευρώ (αρχική 70)Κίνα16/7 έως 31/7
  Ehpro Armor Prime Mod - BLACK PrimeMod18 ευρώ (αρχική 20)Κίνα16/7 έως 31/7
  Smoant charon mini 225W TC Mod charonmini38 ευρώΚίνα29/6 έως 31/7
  OBS Engine V2 RTA - BLACK 2703713025ml CapacityEngineV222 ευρώΚίνα29/6 έως 30/7

  Αν θέλετε να συμμετέχετε στις συζητήσεις χωρίς να χρησιμοποιήσετε λογαριασμό του disqus ή κοινωνικών δικτύων, μπορείτε να επιλέξετε να σχολιάσετε ανώνυμα ως επισκέπτης. Απλώς συμπληρώστε ένα οποιοδήποτε όνομα και ένα αληθοφανές email (πχ denexo@mail.gr) και επιλέξτε το κουτάκι «Θα προτιμούσα να σχολιάσω ως επισκέπτης».
  Τα ανώνυμα σχόλια και όσα περιέχουν links, απαιτούν επαλήθευση από κάποιον διαχειριστή πριν δημοσιευθούν. Για περισσότερα σχετικά με την πολιτική σχολιασμού της ιστοσελίδας, μπορείτε να διαβάσετε εδώ.

  • νοναμε

   Μερικά κουπόνια δεν ισχύουν ενώ σε κάποια οι τελικές τιμές είναι λίγο διαφορετικές.

   • admin

    Δυστυχώς τα περισσότερα κουπόνια είναι για περιορισμένο αριθμό κομματιών. Κάποια μάλιστα για πάρα πολύ λίγα (ίσως και 5). Οπότε ειδικά για δημοφιλή προϊόντα εξαντλούνται σχεδόν αμέσως, μπορεί και σε λίγα λεπτά. Βέβαια κάποιες φορές, το ίδιο κουπόνι ακόμα και όταν εξαντληθεί επανέρχεται μετά από λίγες ημέρες (πχ υπάρχουν κουπόνια που επαναλαμβάνονται για μήνες). Δυστυχώς δεν υπάρχει κάποιο εύκολο σύστημα για να τσεκάρεις μαζικά αν το κουπόνι είναι ενεργό ή όχι και επειδή στη σελίδα υπάρχουν δεκάδες αν όχι εκατοντάδες, οπότε καταλαβαίνετε ότι είναι πολύ χρονοβόρο να ελέγχονται όλα καθημερινά.

    Τώρα για τις τιμές αναφέρεται και στο άρθρο. Το Gearbest και γενικά όλα τα Κινέζικα e-shop έχουν ως βασικό νόμισμα το δολάριο. Όλες οι αρχικές τιμές τίθενται πάντα σε δολάρια. Στα υπόλοιπα νομίσματα γίνεται μετατροπή με την τρέχουσα ισοτιμία. Η ισοτιμία που χρησιμοποιεί το Gearbest δεν είναι πάντα 100% η ισχύουσα στα χρηματιστήρια, αλλά συνήθως είναι αρκετά κοντά. Συνήθως όταν υπάρχουν μικροδιακυμάνσεις την κρατά σταθερή, αλλά αν υπάρχει σημαντική διακύμανση την αλλάζει. Αυτό δυστυχώς συνέβη και τις τελευταίες εβδομάδες όπου υπήρξε μία σημαντική υποτίμηση του ευρώ έναντι του δολαρίου (από 1.240 στις 15 Απρίλη έπεσε στο 1.185 αρχές Μάη).
    Με απλά λόγια, παρότι οι τιμές του Gearbest σε δολάρια παρέμειναν ίδιες, σε μας που χρησιμοποιούμε το Ευρώ έγιναν ακριβότερα. Στα φθηνά προϊόντα η διαφορά δεν φαίνεται και τόσο, αλλά πχ σε drone που κοστίζει 1000 ευρώ, η διαφορά ξεπερνάει τα 50 ευρώ. Γιαυτό σε κάποια υπάρχει διπλή τιμή, και σε ευρώ και σε δολάρια.