Προσφορές και εκπτωτικά κουπόνια για Gearbest

  2
  Εκτπωτικά κουπόνια στο Gearbest

  Σε αυτό το άρθρο θα υπάρχουν αναφορές σε εκπτωτικά κουπόνια για Gearbest. Το άρθρο θα ανανεώνεται διαρκώς. Αν έχετε οποιαδήποτε απορία ή θέλετε βοήθεια για να βρείτε κάποια έκπτωση για κάποιο συγκεκριμένο προϊόν μην διστάσετε να ρωτήσετε στα σχόλια.

  Προσοχή, αν δεν έχετε ξανακάνει αγορές με το Gearbest, καλό είναι να διαβάσετε πρώτα τον οδηγό αγορών, για να μην βρεθείτε προ δυσάρεστων εκπλήξεων. Αν δεν ξέρετε πως χρησιμοποιούνται τα κουπόνια και τι ισχύει ακριβώς, μπορείτε να διαβάσετε εδώ. Αν βαριέστε, οι βασικές αρχές είναι οι εξής:

  • Τα κουπόνια μπορεί να αφορούν προϊόντα, κατηγορίες ή μάρκες
  • Το κάθε προϊόν μπορεί να έχει μόνο μία έκπτωση από κουπόνι
  • Σε κάθε αγορά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μόνο ένα κουπόνι
  • Τις περισσότερες φορές τα κουπόνια αφορούν συγκεκριμένες αποθήκες (συνήθως Κίνα και Χονγκ Κονγκ)
  • Τα κουπόνια για κινητά, τα οποία έχουν περιορισμένο αριθμό, εξαντλούνται σχετικά γρήγορα
  • Τα γενικά κουπόνια είναι αναλώσιμα, δηλαδή δεν μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε πάνω από μία φορά ανά λογαριασμό 
  • Σε συγκεκριμένες κατηγορίες (πχ ρούχα, κοσμήματα, είδη σπιτιού…) τα κουπόνια μπορεί να έχουν πολύ μεγάλες εκπτώσεις (>20%). 
  • Αν αγοράσετε ένα προϊόν, στο οποίο μπει έκπτωση τις αμέσως επόμενες μέρες (3), τότε μπορείτε να ζητήσετε να σας κάνουν την έκπτωση και σε εσάς.

  Ειδικές ήμι-μόνιμες προσφορές που υπάρχουν αυτή τη στιγμή (update 10 Μάη 2018)


  • Προσφορές μόνο για την Ελλάδα. Εδώ και λίγες το Gearbest έχει φτιάξει ειδικές σελίδες με προσφορές αποκλειστικά για την Ελληνική αγορά. Υπάρχουν προσφορές σε κουπόνια, συγκεκριμένα προϊόντα και αποθήκες. Οι προσφορές ανανεώνονται καθημερινά. Πατήστε εδώ για να τις δείτε.
  • Promotion στις Ευρωπαϊκές Ευρωπαϊκές αποθήκες.  Πατήστε εδώ για να το δείτε.
  • Η σελίδα με τα κουπόνια στο Gearbest. Τα περισσότερα είναι κουπόνια κατηγορίας και είναι προσωπικά. Πατήστε εδώ για να το δείτε.
  • Η σελίδα με τις «προσφορές ημέρας». Είναι συνήθως flash sales ή προσφορές με κουπόνια με διάρκεια 1 έως 5 ημέρες. Οι περισσότερες είναι επαναλαμβανόμενες, αλλά αρκετές φορές έχει και μερικές πολύ καλές που είναι μοναδικές. Πατήστε εδώ για να την δείτε. 
  • Σελίδα με προσφορές σε προϊόντα Xiaomi. Οι προσφορές είναι Flash sales, αλλά κάποιες είναι αρκετά καλές και μπορείτε να τα δείτε και όλα συγκεντρωμένα σε κατηγορίες. Πατήστε εδώ για να το δείτε.

  Ευρωπαϊκές αποθήκες


  Δυστυχώς τα κουπόνια για τις Ευρωπαϊκές αποθήκες είναι πάντα λίγα. Τα γενικά σχεδόν πάντα αναφέρονται στις Κινέζικες, ενώ και η πλειοψηφία των ατομικών αφορούν προϊόντα σε Κινέζικες αποθήκες. Πάντως αν θέλετε να αγοράσετε κάτι από Ευρώπη, κυρίως για λόγους ταχύτητας και για να μην μπλέξετε με επιπλέον δασμούς, τα links είναι τα παρακάτω

  • Fast-27 (πρώην GW-3) : Στέλνει ΕλλάδαΔεν έχει πάρα πολλά (συνήθως 50-100), αλλά είναι σχεδόν όλα δημοφιλή προϊόντα (πχ κινητά, drones, tablets…) και συνήθως σε πολύ καλές τιμές. Έχει λίγο ακριβά μεταφορικά, οπότε βολεύει να αγοράσετε αρκετά μαζί. 
  • Fast-08 (πρώην GW-4) : Στέλνει Ελλάδα! Είναι η Πολωνική και μαζί με την FAST-23, μάλλον η καλύτερη επιλογή. Έχει σχετικά φθηνά μεταφορικά (η αποστολή με DHL για κινητό κοστίζει μόνο 10 ευρώ), γρήγορη αποστολή και συνήθως τις καλύτερες τιμές από όλες τις υπόλοιπες.
  • Fast-23 (Πρώην GW-5)Στέλνει ΕλλάδαΑυτή η αποθήκη είναι η Τσέχικη και  μία από τις καλύτερες επιλογές, καθώς έχει αρκετά φθηνά μεταφορικά και αρκετές επιλογές. Συνήθως έχει κάτω από 100 διαφορετικά προϊόντα, αλλά όλα είναι πάντα πολύ δημοφιλή και αλλάζουν διαρκώς.
  • Fast-30 (Πρώην GW-6) :Στέλνει Ελλάδα (όχι τα πάντα)H Γαλλική  είναι μία από τις μεγάλες Ευρωπαϊκές αποθήκες. Για αρκετό καιρό είχε θέμα με την Ελλάδα, αλλά αυτή τη στιγμή λύθηκε μερικώς. Στέλνει Ελλάδα, αλλά όχι τα πάντα. Μερικές φορές έχει πολύ μεγάλα μεταφορικά. Συνήθως βολεύει μόνο για ότι δεν υπάρχει στην Τσέχικη και την Πολωνική.
  • G-W-7 (έγινε Fast-13)Στέλνει ΕλλάδαΣχετικά μικρή αποθήκη (συνήθως λιγότερα από 50 είδη). Τις περισσότερες φορές τα είδη που έχει υπάρχουν και σε άλλες ευρωπαικές αποθήκες, αλλά δεν χάνετε κάτι να την κοιτάξετε. Τα μεταφορικά είναι συνήθως 25 ευρώ.
  • G-W-10 (έγινε Fast-26): Στέλνει ΕλλάδαΣχετικά νέα αποθήκη, με αρκετά είδη (περίπου 200). Έχει αρκετά προϊόντα που δεν υπάρχουν σε άλλες Ευρωπαϊκές ή Κινέζικες αποθήκες. Κόστος μεταφορικών: περίπου 15 ευρώ στα περισσότερα είδη,
  • EG-W-11 (έγινε Fast-07): Στέλνει Ελλάδα (όχι τα πάντα)Μία μέτρια αποθήκη, που όμως κάποιες φορές έχει κάποια προϊόντα σε πολύ καλή τιμή. Τα πολύ μικρά δεν τα στέλνει Ελλάδα.  Κόστος μεταφορικών: Δεν είναι σταθερό, συνήθως 10-30 ευρώ.
  • G-W-12 (έγινε Fast-06)Δεν στέλνει Ελλάδα! Αυτή είναι η καλύτερη αποθήκη στην Ευρώπη, αλλά δυστυχώς δεν στέλνει καθόλου στην Ελλάδα. Αν βρίσκετε σε διαφορετική Ευρωπαϊκή χώρα, μπορείτε να δοκιμάσετε να δείτε αν στέλνει εκεί.
  • GW-16 (έγινε Fast-29) :Δεν στέλνει Ελλάδα!  Μία από τις δύο Ισπανικές αποθήκες.  Μέχρι πρότινος έστελνε σε Ελλάδα μόνο με κούριερ. Συνήθως κάτω από 100-150 διαφορετικά προϊόντα, αλλά σχεδόν όλα αρκετά δημοφιλή. Δυστυχώς σταμάτησε να στέλνει πια Ελλάδα.

  Παροδικές προσφορές που υπάρχουν αυτή τη στιγμή (ο πίνακας ανανεώνεται διαρκώς)

  Οι προσφορές αυτές ισχύουν συνήθως για λίγες εβδομάδες.

  ΦωτογραφίαΌνομα προσφοράς / ΣύνδεσμοςΠροϊόντα σε προσφοράΠεριγραφήΈναρξη προσφοράςΛήξη προσφοράς
  Perfect Xmas IdeasΔιάφορα προϊόνταΧριστουγεννιάτικη προσφορά με εκπτώσεις σε διάφορα είδη11/1218/12
  Χριστουγεννιάτικα παιχνίδια και RCDrones, RCs και διάφορα παιχνίδιαΠροσφορές και εκπτωτικά κουπόνια για Drones και RCs11/1218/12
  12/12 προσφοράΔιάφορα gadgetΠροσφορές με σημαντικές εκπτώσεις σε μερικά φθηνά gadget. Όλα θα έχουν τιμή 12.12$, δηλαδή περίπου 10.8 ευρώ.11/1212/12
  Home Lighting Zone - Five Days or LessΦωτιστικά και λαμπτήρες από Ευρωπαϊκές αποθήκεςΠροσφορές και εκπτώσεις στις Ευρωπαϊκές αποθήκες10/1218/12
  Fast delivery specialΔιάφορα προϊόνταΠροσφορές και εκπτώσεις στις Ευρωπαϊκές αποθήκεςΗμιμόνιμη προσφορά
  exclusivesGearbest Exclusive BrandΠροϊόντα που θα βρείτε αποκλειστικά στο GearbestΔιάφορες προσφορές και επιπλέον έκτπωση 5$ για αγορές άνω των 50$ σε προϊόντα που θα βρείτε μόνο στο GearbestΜόνιμη προσφορά
  Top Sellers GearΔιάφορες προσφορές για δημοφιλή προϊόνταΑρκετά καλές προσφορές με κουπόνια και ειδικές προσφορές για αρκετά προϊόνταΜόνιμη προσφορά
  Μεγάλες προσφορέςΔιάφορα προϊόνταΗ Ελληνική πρόμο σελίδα με διάφορες προσφορές σε προϊόντα.Μόνιμη προσφορά

   

  Πίνακας με εκπτωτικά κουπόνια για Gearbest


  Στον παρακάτω πίνακα θα βρείτε ενεργά κουπόνια και προσφορές από το Gearbest. Προσοχή οι  κυρίως τιμές στο πίνακα είναι σε δολάρια!. Δυστυχώς το Gearbest χρησιμοποιεί το δολάριο σαν κύριο νόμισμα, έτσι πάντα οι αρχικές τους τιμές τίθενται σε δολάρια. Στα υπόλοιπα νομίσματα απλώς γίνεται μετατροπή με την τρέχουσα ισοτιμία, οπότε κάποιες φορές θα αναφέρονται πάντα διπλές τιμές, αλλά αυτή που θα ισχύει σίγουρα είναι αυτή του δολαρίου. Αυτή του Ευρώ μπορεί να έχει αλλάξει τη στιγμή που διαβάζετε το άρθρο.

  Επίσης οι ημερομηνίες που αναφέρονται είναι με ώρα Κίνας, οπότε ίσως να είναι μισή μέρα διαφορά. Δοκιμάστε και δείτε αν έχει λήξει ή όχι.

  Για να χρησιμοποιήσετε τα κουπόνια, απλώς αντιγράψτε το κουπόνι από τον παρακάτω πίνακα και βάλτε το στην ειδική μπάρα που εμφανίζεται στο checkout και πατήστε το apply. Αν ισχύει ακόμα το κουπόνι, τότε θα σας δείξει το ποσό της έκπτωσης ή το τελικό ποσό του προϊόντος. Στο παραπάνω παράδειγμα ένα mini-pc με κανονική τιμή 195$, το οποίο ήταν σε προσφορά στα 149$ σε flash sale, έπεσε στα 129$ με το συγκεκριμένο κουπόνι. Αν χρησιμοποιούσαμε ένα κουπόνι το οποίο έδινε έκπτωση 20% στα mini-pc, τότε η τελική τιμή θα ήταν 150$ δολάρια περίπου, αφού η έκπτωση υπολογίζεται από την αρχική τιμή και όχι από την ισχύουσα έκπτωση. 

  Κάτι που θα πρέπει να προσέξετε είναι ότι τις περισσότερες φορές τα κουπόνια προϊόντων ισχύουν για περιορισμένο αριθμό (συνήθως 100-200 κομμάτια την κάθε φορά), για ορισμένο χρονικό διάστημα, για συγκεκριμένες αποθήκες και μερικές φορές ακόμα και για συγκεκριμένες χώρες παράδοσης. Οπότε καλό είναι να ελέγχετε και αυτές τις στήλες στον πίνακα. Για ευνόητους λόγους σχεδόν όλα τα κουπόνια θα είναι είτε παγκόσμια είτε για την Ελλάδα (συνήθως όσα είναι μόνο για την Ελλάδα, θα έχουν το GR μέσα στο κουπόνι).

  Κάποιες φορές τα κουπόνια επαναλαμβάνονται όταν λήξουν. Έτσι ακόμα και αν δείτε ότι η ημερομηνία λήξης έχει παρέλθει, δεν χάνετε τίποτα να δοκιμάσετε, καθώς μπορεί να ισχύει ακόμα.

  Γενικά κουπόνια για κατηγορίες προϊόντων


  Η παρακάτω λίστα αφορά γενικά κουπόνια για κατηγορίες προϊόντων. Κάποιες κατηγορίες είναι γενικές, κάποιες πιο συγκεκριμένες. Προσοχή και εδώ οι εκπτώσεις δεν είναι συνδυαστικές, οπότε το χρησιμοποιείτε μόνο αν δεν έχει καθόλου έκπτωση ή η έκπτωση είναι μικρότερη από αυτή που δίνει το κουπόνι.

  Σχεδόν πάντα αυτά τα κουπόνια αφορούν μόνο τις Κινέζικες αποθήκες.

  Κατηγορία (Ελληνικά)Κατηγορία (Αγγλικά)ΚουπόνιΠοσό έκτπωσηςΑποθήκες που ισχύειΈναρξη κουπονιούΛήξη κουπονιού
  Γενικό κουπονι για όλα τα προϊόντα ΟΛΑALL5%OFF5%
  για αγορές πάνω από 10$
  Κίνα21/09/1831/12/18

  Σπίτι/Γραφείο/Ένδυση

  Υγεία και ομορφιάHealth & BeautyDOA3J1U28L10%
  για αγορές πάνω από 10$
  Κίνα21/09/1831/12/18
  Είδη ένδυσηςApparel9OZMHKHW8L10%
  για αγορές πάνω από 10$
  Κίνα21/09/1831/12/18
  Ρολόγια και κοσμήματαWatches & Jewelry1:RXAMSXKZP7
  2:CA30%WJ
  1:10%
  2:30%
  για αγορές πάνω από 20$
  Κίνα21/09/1831/12/18
  Παιδικά είδηBaby and kids8PIEGIQDFM10%
  για αγορές πάνω από 15$
  Κίνα21/09/1831/12/18
  Τσάντες και παπούτσιαBags & ShoesKJ8OL2ADBI10%
  για αγορές πάνω από 20$
  Κίνα21/09/1831/12/18
  ΚουζίναKitchen & DiningCA%KD113310%
  για αγορές πάνω από 10$
  Κίνα21/09/1831/12/18
  Συσκευές σπιτιούAppliances6X0811KZBL8%
  για αγορές πάνω από 120$
  Κίνα21/09/1831/12/18

  Παιχνίδια/χόμπυ/εξοχή/κήπος

  Φακοί LED και εξαρτήματαLED Flashlights & AccessoriesW45ABOXJMQ6%
  για αγορές πάνω από 20$
  Κίνα21/09/1831/12/18
  Ηλεκτρονικά και εργαλείαElectrical and toolsONQQGY2KCC6%
  για αγορές πάνω από 40$
  Κίνα21/09/1831/12/18
  Παιχνίδια και είδη χόμπυToys and hobbiesIBXPXH192H6%
  για αγορές πάνω από 30$
  Κίνα21/09/1831/12/18
  Είδη εξοχής και αθλητισμούOutdoor and sportsHQ4ZQFUXAZ6%
  για αγορές πάνω από 60$
  Κίνα21/09/1831/12/18
  Αυτοκίνητο και μοτοσυκλέτα Automobiles & Motorcycle156RXZ9E7B8%
  για αγορές πάνω από 20$
  Κίνα21/09/1831/12/18
  Σπίτι και κήποςHome and gardenSC0EALUGT48%
  για αγορές πάνω από 15$
  Κίνα21/09/1831/12/18

  Τεχνολογία

  Κινητά (γενική κατηγορία, τα περιλαμβάνει όλα)Cellphones7DZF68TSCQ5%
  για αγορές πάνω από 100$
  Κίνα21/09/1831/12/18
  ΤάμπλετTablet PCsOONH0N7O226%
  για αγορές πάνω από 200$
  Κίνα21/09/1831/12/18
  Υπολογιστές και δικτυακά είναι όλη η γενική κατηγορία: υπολογιστές, tvbox, minipc, δικτυακαά, προτζέκτορες..)Computer Peripherals1BS9H556F76%
  για αγορές πάνω από 30$
  Κίνα21/09/1831/12/18
  Ηλεκτρονικές συσκευές (πχ κάμερες, έξυπνα ρολόγια, παιχνιδομηχανές..)Consumer ElectronicsPXCCRI83EJ8%
  για αγορές πάνω από 20$
  Κίνα21/09/1831/12/18

   

  3D εκτυπωτές


   

  ΦωτογραφίαΜοντέλο / LinkΧαρακτηριστικάΚουπόνι
  έκπτωσης
  Τιμή με έκπτωσηΣημειώσειςΑποθήκη
  αποστολής
  Ημερομηνία προσφοράς

  Τελευταία ενημέρωση: 11/12/18 Ώρα:07:30

  ANET A8 3D εκτυπωτής GB23CC4116€Ευρώπη (Fast08)10/12 έως 31/12
  Tronxy X5S High-precision Metal Frame 3D Printer Kit- Επιφ. εργ: 330 χ 330 χ 400 χιλ.1:GBX5S
  2:GBX5S1123
  1:232€
  2:227€
  1:Κίνα (CN)
  2:Ευρώπη(FAST23)
  10/12 έως 31/12
  ANET E10 3D εκτυπωτής -Επιφ. εργασίας: 220 x 270 x 300mm
  -Διάμετρος νήματος: 1.75χιλ
  - Μέγ. ταχ. : 40-120χιλ/δευτ.
  GBBLE10191€
  Χαμηλότερη τιμή Ευρώπη (Fast08)10/12 έως 17/12
  Tevo Tarantula 3D Printer Kit -Επιφ. εργ: 200 χ 200 χ 200
  -Nozzle: 0.4χιλ
  -Ταχύτητα: 150mm/s
  -Πάχος στρώσης: 0.04-0.5 χιλ.
  -Ακρίβεια xy: 0.012χιλ
  -Ακρίβεια z: 0.004χιλ
  GBTarantula178€
  Κίνα (CN)04/12 έως 08/12
  GEEETECH A20 3D PrinterGBA20ZT280€258 bfΚίνα (CN)
  04/12 έως 13/12
  geeetech a10Geeetech A10 Quickly Assemble 3D Printer Τεχνολογία: FDM
  -Επιφ. Εργασίας 220x220x260 χιλ.
  -Nozzle-extruder: 1
  -Διάμετρος Nozzle: 0.4χιλ
  -Layer thickness: 0.05
  -Υλικό: Αλουμίνιο-πλαστικό
  -Ταχύτητα εκτύπωσης: 20-150 χιλ/δευτ.
  -Διάμετρος νήματος: 1.75χιλ.
  -Έλεγχος μέσω WiFi
  -Προσυναρμολογημένος: Μερικώς
  GBA10160€Κίνα (CN)04/12 έως 08/12
  SparkMaker SLA UV 3D Printer - RED EU PLUG -Τεχνολογία: SLA
  -Επιφ. εργασίας: 98 x 55 x 125 χιλ.
  GBSparkMaker186€Κίνα (CN)04/12 έως 13/12
  creality 3d enderCreality3D Ender - 3 DIY 3D Printer Kit - NIGHT EU PLUG-Τεχνολογία: FDM
  -Όγκος εκτύπωσης: 220 x 220 x 250χιλ
  -Επιφάνεια εκτύπωσης: Αλουμίνιο
  -Nozzle : 0.4mm
  -Μέγιστη θερμοκρασία: 250
  -Θερμαινόμενη βάση: Ναι
  -Layer thickness: 0.1-0.4mm
  -LCD Screen: Ναι
  -Ταχύτητα εκτύπωσης: 180mm/s
  1:IL1008C12:GENDER3
  151€Κίνα


  04/12 έως 08/12

  CNC / Χαράκτες / Plotter

   

   

  TvBox και MiniPC


   

  ΦώτοΜοντέλοΚουπόνιΤιμή με έκπτωσηΣημειώσειςCPU /MNHMH / ΔίσκοςΛειτουργικόΈξτραΑποθήκηΗμ. Προσφοράς

  Τελευταία ενημέρωση 14/12/2018 09:00

  afawise a8 tvboxAlfawise A8 TV BOX GBexhf6718 ευρώ
  -CPU:RK3229
  4 X 1.5GHz
  -RAM: 2GB
  -ROM: 16GB
  Android 8.1Κίνα (CN)
  14/12 έως 27/12
  Beelink GT1 UltimateΠροσφορά χωρίς κουπόνι
  61,4€
  Ίσως το πιο δημοφιλές tvbox-CPU: Amlogic S912
  8 x 2GHz
  -RAM: 3GB
  -ROM: 32GB
  Android 7.1Ευρώπη(FAST30)
  14/12 έως εξαντλήσεως
  Tanix TX6 TV BoxΠροσφορά χωρίς κουπόνι35,5€Κίνα (CN)
  14/12 έως 27/12
  Mecool M8S PRO LGBAFFYL199
  2:Προσφορά χωρίς κουπόνι
  1:47,5
  2:55,9€
  To έχει στην Ευρώπη σε τιμή Κίνας-CPU:Amlogic S912
  Octa-core Cortex-A53
  -ROM: 3GB
  -ROM: 32GB
  Android 7.1- Voice control1:Κίνα (CN)
  2:Ευρώπη(Fast-23)
  14/12 έως 27/12
  X96 Mini TV BoxGBYNX96
  25€To έχει στην Ευρώπη σε τιμή Κίνας-CPU: Amlogic S905W
  4 x 2GHz
  -RAM: 2GB
  -ROM: 16GB
  Android 7.1Ευρώπη(Fast-23)12/12 έως εξαντλήσεως αποθεμάτων
  MECOOL KM9 Android TV OS TV Box with Voice Remote1:WP1F98F881
  2:GBCNKM91
  1:43,5€
  2:47€
  Αν εξαντληθεί το 1, δοκιμάστε το 2-CPU: Amlogic S905X2
  4 χ 2GHz
  -RAM: 4GB LPDDR4
  -ROM: 32GB
  Android 8,1-Φωτισμός ένδειξης
  -Τηλεκοντρόλ με φωνητική λειτουργία
  Κίνα (CN)11/12 έως εξαντλήσεως
  SCISHION Model X Android 8.1 TV Box GBAFFYL15020€
  -CPU: Amlogic S905X
  4 x 2GHz
  -RAM: 2GB
  -ROM: 16GB
  Android 7.1.2-100 κουπόνιαΚίνα (CN)
  10/12 έως εξαντλήσεως
  magicsee n4MAGICSEE N4 TV Box SupportGBAFFYL15320€
  -CPU: Amlogic S905X
  4 x 2GHz
  -RAM: 2GB
  -ROM: 16GB
  Android 7.1.2-50 κουπόνιαΚίνα (CN)
  10/12 έως εξαντλήσεως
  A95X Max TV Box GBA95XMAX64,8€Ένα από τα λίγα tvbox με δυνατότητα για δίσκο-CPU:Amlogic S905X2
  -RAM: 4GB
  -ROM: 64GB
  Android 8.1Κίνα07/12 έως εξαντλήσεως
  Tanix TX9 Pro WP1V786167

  42€ Amlogic S912
  8 x 2 GHz
  RAM: 3GB
  ROM: 32GB
  Android 7.1-Οθόνη με ρολόιΚίνα (CN)05/12 έως εξαντλήσεως
  Tanix TX3 mini L tvboxGBSZ11024€ -CPU:Amlogic S905W
  4 x 1.5 GHz
  -RAM: 2GB
  -ROM: 16GB
  Android 7.1Ευρώπη(FAST-23)
  05/12 έως εξαντλήσεως αποθεμάτων
  tvbox 1MAGICSEE N5 MAXΠροσφορά χωρίς κουπόνι53,4€
  -Νέο προϊόν-CPU: Amlogic S905X2
  4 x 2GHz
  -RAM: 4GB
  -ROM: 32/64GB
  Android 8,1Κίνα (CN)
  03/12 έως 06/12
  tvbox 1MAGICSEE N5 Android TV OS TV Box GBGP-02427,4€
  -CPU: Amlogic S905W
  4 x 2GHz
  -RAM: 2GB
  -ROM: 16GB
  Android 7.1.2Κίνα (CN)
  03/12 έως 10/12
  tanix tx3 minipcTanix TX3 mini tvboxΠροσφορά χωρίς κουπόνι27,5€-Πολύ καλή τιμή για Ευρώπη-CPU:Amlogic S905W
  4 x 1.5 GHz
  -RAM: 2GB
  -ROM: 16GB
  Android 7.1-Οθόνη με ρολόιΕυρώπη(FAST-23)
  03/12 έως εξαντλήσεως αποθεμάτων
  eachlink tvboxEACHLINK H6 Mini TV BoxWP1QE545K81:32€
  2:35€
  To κουπόνι είναι για Κίνα. Το έχει στην Ευρώπη 3 ευρώ ακριβότερα.-CPU:Amlogic S905W
  4χ2GHz
  -RAM: 3GB
  -ROM: 32GB
  Android 7.1.2-Οθόνη με ρολόι
  -Υποστηρίζει 6Κ ανάλυση
  Ευρώπη(Fast-23)03/12 έως εξαντλήσεως αποθεμάτων

  MINI
  PC

  acepc ak1ACEPC AK1 Mini PC Προσφορά χωρίς κουπόνι133€-CPU:Intel Celeron J3455
  4 x 1.5 (2.3) GHz
  -RAM: 4GB
  -ROM: 32GB
  Windows 10 HomeΕυρώπη (FAST23)13/12 έως 20/12
  beelink n41Beelink N41 N4100 Mini PC - BLACK 6GB+128GB (EU PLUG)GBCNN41142€-Κουπόνια: 50-Intel GEMINI LAKE Celeron N4100
  -RAM: 6GB DDR3
  -ROM: 64GB SSD
  Windows 10-5G WiFi
  -Bluetooth 4.0
  -LAN: 1000Mbps
  Κίνα (CN)
  28/11 έως εξαντλήσεως
  HYSTOU FMP04 i5 7200U Mini PCΠροσφορά χωρίς κουπόνι320€To 1o είναι για τα 4GB/128GB
  To 2o για τα 8GB/256GB

  Και τα δύο πολύ καλή τιμή.
  -CPU:Intel Core i5 7200U
  HD Graphics 620
  -RAM: 4/8GB DDR3
  -ROM: 128/256GB SSD
  Windows 10-5G WiFi
  -Bluetooth 4.0
  -LAN: 1000Mbps
  Κίνα (CN)
  27/11 έως 30/11
  alfawise a1Alfawise A1 Mini PC - GRAY I7-8550U 8GB DDR4/256GAlfawiseA1I7-8550U426€-Πολύ καλή τιμή
  -Αντίστοιχο στην Ελλάδα έχει 700 ευρώ
  -CPU:I7-8550U
  -GPU:Intel HD Graphics 620
  RAM: 8GB DDR4
  ROM: 256GB SSD
  Windows 10-5G WiFi
  -Bluetooth 4.0
  -LAN: 1000Mbps
  Κίνα (CN)
  26/11 έως 02/12

   

   

  Κινητά


   

  Κουπόνια για κινητά τηλέφωνα

  ΦωτογραφίαΠροϊόνΧαρακτηριστικάΚουπόνιΤιμή έκπτωσης με κουπόνιΣημείωσηΑποθήκηΗμ. Προσφοράς

  Τελευταία Ενημέρωση:14/12/2018 08:10

  Xiaomi

  xiaomi mi mi 3Xiaomi Mi Mix 3 4G Phablet 6GB RAM -Κινέζικη έκδοση
  -Οθόνη: 6.39"@1080x2340
  -OS: MIUI10
  -CPU: Qualcomm Snapdragon 845 Octa-core 2.8GHz
  -6GB RAM
  -128GB ROM
  -Cam: 24MP+2MP+(2*12MP)
  Προσφορά χωρίς κουπόνι497€ -Τιμή: Πολύ καλήΚίνα14/12 έως 21/12
  xiaomi pocophoneXiaomi Pocophone F1 6GB RAM 4G Phablet Global Version - SLATE BLUE -Διεθνής έκδοση
  -Οθόνη: 5.84", 2280 x 1080
  -OS: Android 8.1
  -CPU: Qualcomm Snapdragon 845 2.8GHz
  -6GB RAM
  -64GB ROM
  -Cam: 12MP+5MP+20MP
  1:Προσφορά χωρίς κουπόνι
  2:GBMPKOP
  1:266€ (κόκκινο)
  2:257€
  Χονγκ Κονγκ (ΗΚ)
  16/12 έως 19/12
  xiaomi mi note 3Xiaomi Mi note 3 128GBROM-Διεθνής έκδοση
  -Οθόνη: 5.5 inch, 1920 x 1080
  -OS: MIUI 9.1
  -CPU: Qualcomm Snapdragon 660 Octa Core 2.2GHz
  -6GB RAM
  -128GB ROM
  -Cam: 12MP+5MP+16MP
  GBMP8UP195€
  -Τιμή: Πάρα πολύ Kαλή
  -Κουπόνια (100)
  Χονγκ Κονγκ (ΗΚ)13/12 έως εξαντλήσεως
  xiaomi redmi note 6Xiaomi Redmi Note 6 Pro 3GB RAM-Διεθνής έκδοση
  -Οθόνη: 6,26"
  -OS: MIUI 9
  -CPU: Qualcomm Snapdragon 636 Octa Core 1.8GHz
  -3GB RAM
  -32GB ROM
  -Cam: 12MP+5MP+2MP +20MP
  GBMPNP12

  150€
  Χονγκ Κονγκ (ΗΚ)
  12/12 έως 19/12
  Xiaomi Mi 8 Global Version 6GB 64GB-Διεθνής έκδοση
  -ΟΘόνη: 6.21"@ 2248x1080
  -CPU: Qualcomm Snapdragon 845 Octa Core 2.8GHz
  -OS: MIUI 10
  -6GB RAM
  -64GB ROM
  -Cam: 12MP + 12ΜP+ 20MP
  GBMPKBG3327€ Χονγκ Κονγκ (ΗΚ)12/12 έως 19/12
  xiaomi mi max 3Xiaomi Mi Max 3 4G Phablet Global Version - BLACK 4GB RAM 64GB-Διεθνής έκδοση
  -Οθόνη: 6.9"@2160x1080
  -OS: Android MIUI 9
  -CPU: Qualcomm Snapdragon 636 Octa Core 1.8GHz
  Cores: 2.0GHz,Octa Core
  -4GB RAM
  -64GB ROM
  -Cam: 12MP+5MP+8MP
  Προσφορά χωρίς κουπόνι213€Χονγκ Κονγκ (ΗΚ)12/12 έως 19/12
  Xiaomi Redmi Note 5 4G Phablet -Διεθνής έκδοση
  -ΟΘόνη: 5.99" @2160 x 1080
  -CPU: Qualcomm Snapdragon 636 Octa Core 1.8GHz
  -OS: MIUI 9
  -4GB RAM
  -64GB ROM
  -Cam: 13MP front + 5MP+12MP back
  GBMP13133€
  Χονγκ Κονγκ (ΗΚ)11/12 έως 18/12
  xiaomi pocophoneXiaomi Pocophone F1 6GB RAM 4G Phablet Global Version - SLATE BLUE -Διεθνής έκδοση
  -Οθόνη: 5.84", 2280 x 1080
  -OS: Android 8.1
  -CPU: Qualcomm Snapdragon 845 2.8GHz
  -6GB RAM
  -128GB ROM
  -Cam: 12MP+5MP+20MP
  Προσφορά χωρίς κουπόνι293€Χονγκ Κονγκ (ΗΚ)11/12 έως 18/12
  Xiaomi MI MIX 2S 4G Phablet Global Version -Διεθνής έκδοση
  -ΟΘόνη: 5.99" @2160 x 1080
  -CPU: Qualcomm Snapdragon 845
  8 x 2.8GHz
  -OS: MIUI 9
  -6GB RAM
  -64GB ROM
  -Cam: 12.0MP + 5.0MP rear camera + 12.0MP front camera
  -Ασύρματη φόρτιση
  -Κεραμική κατασκευή
  GBMPKBG36310€Χονγκ Κονγκ (ΗΚ)11/12 έως 18/12
  ixaomi mi 8 liteXiaomi Mi 8 Lite 64GBROM-Διεθνής έκδοση
  -Οθόνη: 6,26"
  -OS: Android 8.1
  -CPU: Qualcomm Snapdragon 660 Octa Core 2.2GHz
  -6GB RAM
  -128GB ROM
  -Cam: 24MP+5MP+12MP
  GBMPM8L222€ -Τιμή: Πολύ καλήΧονγκ Κονγκ (ΗΚ)07/12 έως 15/12

  ULEPHONE/VERNEE/CUBOT

  Cubot King Kong 3-Οθόνη: 5.99@ 2160x1080
  -Λειτουργικό: Android 8.1
  -Δίκτυο: 4G
  -CPU: MT6763T Octa Core 2.5GHz
  -RAM : 6GB
  -ROM: 128 GB
  -Κάμερα: 16MP + 8MP 
  -Χρώμα: Μαύρο
  -Έξτρα: Fingerprint, Gorilla Glass
  GBUSMP01140€ -Black Friday Sale
  -Τιμή: Καλή
  Χονγκ Κονγκ (ΗK-2)05/12 έως 10/12
  elephone a5Elephone A5-Οθόνη: 6,18"
  -Λειτουργικό: Android 8,1
  -Δίκτυο: 4G
  -CPU: 8 X 2GHz
  -RAM : 4 GB
  -ROM: 64 GB
  -Κάμερα: 12MP + 5MP +0.3MP +20MP+2MP
  -Χρώμα: Μαύρο
  -Έξτρα: Fingerprint,
  Προσφορά χωρίς κουπόνι
  177€-Πρώτη κυκλοφορία
  -5 κάμερες
  Χονγκ Κονγκ (ΗK-2)03/12 έως 10/12

  HUAWEI-ONEPLUS

  OnePlus 6 4G Phablet-Έκδοση: Διεθνής
  -Χρώμα: Mirror Black
  -Δίκτυο: 4G
  -RAM: 8GB
  -ROM: 128GB
  -CAM: 16MP+20MP
  GBMPKS372€Χονγκ Κονγκ (ΗΚ)11/12 έως 18/12
  HUAWEI Honor 10 4G Phablet - Global Version -Έκδοση: Διεθνής
  -Δίκτυο: 4G
  -Οθόνη: 5.84" 2280 x 1080
  -CPU: Kirin 970 Octa-core 2.36 GHz
  -Octa Core 2.0GHz
  -4GB RAM
  -128GB ROM
  -Fingerprint Scanner -20MP + 16MP Cameras
  1:WP1V126071

  2:QY1K986S7C
  3:GBMP69
  1:305€
  2,3:310€
  -Χαμηλότερη τιμήΧονγκ Κονγκ (ΗΚ)1:05/12 έως 10/12
  2:10/12 έως 17/12
  HUAWEI P20 4G Phablet Global Version -Έκδοση: Διεθνής
  -Χρώμα: Μαύρο
  -Δίκτυο: 4G
  -Οθόνη: 5.8" 2160x1080
  -OS: Android 8.0
  -CPU: Kirin 659 Quad Core 2.36GHz
  -RAM: 4GB
  -ROM: 64GB
  -3 Cameras 24MP μπροστά, 16MP+2MP πίσω
  -Fingerprint Recognition -Type-C
  GBUSMP02260€Χονγκ Κονγκ (ΗΚ)05/12 έως 10/12
  OnePlus 6T 4G Phablet 6.41 inch International Version - MIRROR BLACK-Έκδοση: Διεθνής
  -Χρώμα: Mirror Black
  -Δίκτυο: 4G
  -ΟΘόνη: 6.41"@2340*1080
  -OS: OXYGEN OS
  -CPU:Qualcomm Snapdragon 845 Octa Core 2.8GHz
  -RAM: 8GB
  -ROM: 128GB
  -CAM: 16MP+20MP+16ΜP
  Προσφορά χωρίς κουπόνι
  488€Καλύτερη τιμή με διαφορά. Λίγα κομμάτιαΧονγκ Κονγκ (ΗΚ)03/12 έως 10/12

  Διάφορα

  Nokia X6 4G Phablet International Version - BLACK -Έκδοση: Διεθνής
  -Δίκτυο: 4G
  -CPU: Qualcomm Snapdragon 636 Octa Core
  -RAM: 4GB
  -ROM: 64GB
  -Λειτουργικό: Android 8.1
  -Cam: 16MP front camera + 16MP + 5MP
  -Fingeprint sensor
  QY1LR09729174€ Χονγκ Κονγκ (ΗΚ)10/12 έως 18
  asus rogASUS ROG Phone 4G Phablet International Version -Έκδοση: Διεθνής
  -Οθόνη: 6"@ 2160 x 1080
  -Δίκτυο: 4G
  -OS: Android 8.1
  -CPU: Qualcomm Snapdragon 845 Octa Core 2.96GHz
  -RAM: 8GB
  -ROM: 128GB
  -CAM: 12MP+8MP+8MP
  GBMPROG800€Ειδικά σχεδιασμένο για gamingΧονγκ Κονγκ (ΗΚ)10/12 έως εξαντλήσεως
  vivo nexVivo NEX 4G Phablet Global Version - BLACK 8GB RAM 128GB ROM-Έκδοση: Διεθνής
  -Χρώμα: Μπλε
  -Οθόνη: 6.59"@ 2316 x 1080
  -Δίκτυο: 4G
  -OS: Android 8.1
  -CPU: Hisilicon Kirin659 Octa Core 2.36GHz
  -RAM: 8GB
  -ROM: 128GB
  -CAM: 12MP+5MP+8MP
  YuXMapG3515€-Τιμή: Καλύτερη everΧονγκ Κονγκ (ΗΚ)03/12 έως 12/12

  Προτζέκτορες, ηχεία, τηλεοράσεις…


   

  Προτζέκτορες

  Link

  Είδος προσφοράς

  Τιμή προσφοράς

  Σημειώσεις

  CPU/RAM/Aνάλυση/Τεχνολογία/Φωτεινότητα

  Άλλα Χαρακτηριστικά

  Αποθήκη

  Διάρκεια προσφοράς

  Τελευταία ανανέωση 14/12/18

  Original XGIMI H2 DLP 1350 ANSI LumensIT-CN91XH2798 ευρώ
  H νέα βελτιωμένη έκδοση του XGIMI-DLP
  -CPU: Mstar 838 Cortex-A53
  -RAM:2GB
  -ROM:16GB
  -1350 ANSI Lumens
  -Max: 4K
  -Native: 1080p
  -30.000 ώρες
  -Διάμετρος:60-300"
  -Αντίθεση: 1000:1
  -WiFi: 5G
  -Ηχεία: Ναι
  -Bluetooth: Ναι
  -Θόρυβος: 30dB
  Κίνα (CN)
  14/12 έως 27/12
  VIVIBRIGHT J10 Mini DLP ProjectorIT-CN79VIV479 ευρώ
  -DLP
  -6800 Ansi Lumens
  -60WATT
  -Max: 4K
  -Native: 1080p
  -30.000 ώρες
  -2.4G WiFi
  -Μέγιστη διάμετρος 180"
  -Contrast: 3000
  Κίνα (CN)
  14/12 έως 27/12
  jjrc dlp projectorJMGO N7 DLP ProjectorIT-CN99N7L745 ευρώ
  -CPU:Amlogic T968, quad-core
  -RAM: 2GB
  -ROM: 16GB
  -DLP
  -1300 ANSI Lumens
  -Max: 4K
  -Native: 1920 x 1080
  -OS: Android 5.1
  -5G WiFi
  -Bluetooth
  -Contrast: 8000:1
  -Μέγιστη διάμετρο: 150"
  Κίνα (CN)14/12 έως 27/12
  Excelvan BL - 59 HD Multimedia ProjectorQY1J6N89P73W5150 ευρώ
  (,android version)
  -Τιμή: Χαμηλότερη μέχρι τώρα, πιο κάτω και από black friday και 11/11-LED
  -CPU: Amlogic S905x Quad Core
  -RAM: 1GB DDR3
  -ROM: 8GB NAND FLASH
  -3200 Lumens
  -Max: 1080p
  -Native: 1280 x 800
  -Android 6.0
  -20.000 ώρες
  -5G WiFi
  -Μέγιστη διάμετρος 200"
  -Αντίθεση: 3000:1
  Κίνα12/12 έως 19/12
  Excelvan CL720D LED Projector with Digital TV Slot - BLACK EU PLUG 1:QY1H8BS1VI20A
  2:Προσφορά χωρίς κουπόνι
  1:105 ευρώ
  2:115 ευρώ
  -Τιμή: Χαμηλότερη μέχρι τώρα, πιο κάτω και από black friday και 11/11-LCD
  -CPU: T968 Cortex-A53 4-core 1.8GHz / 64bit
  -Max: 4K
  -Native: 1920 x 1080
  -30.000 ώρες
  1:Κίνα (CN)
  2:Ευρώπη(Fast23)
  12/12 έως 19/12
  Μίνι παιδικός προτζέκτορας Excelvan YG300 QY1FQ56L9454426 ευρώ
  -Τιμή: Χαμηλότερη μέχρι τώρα, πιο κάτω και από black friday και 11/11-LED
  -50 Lumens
  -Max: 1080p
  -Native: 320 x 240
  -Android 6.0
  -20.000 ώρες
  -5G WiFi
  -Μέγιστη διάμετρος 200"
  -Αντίθεση: 300:1
  Κίνα (CN)
  12/12 έως 19/12
  excelvan projectorExelvan Q6 1080P Full HD Projector - SILVER EU PLUG QY1H6225911TM56 ευρώ-LED
  -1800 Lumens
  -Max: 1080p
  -Native: 800 x 480
  -Android 6.0
  -20.000 ώρες
  -5G WiFi
  -Μέγιστη διάμετρος 176"
  Κίνα (CN)
  12/12 έως 19/12
  orimag p8 projectorOrimag P8 DLP Small Home Pocket ProjectorIT-CN69MAG147 ευρώ
  -Πολύ μικρός και ήσυχος-DLP
  -CPU:4Cores
  -RAM:1GB
  -ROM:8GB
  -80 ANSI LUMENS
  -Max:1080p
  -Native: 640 χ 480
  -Android:7.1Κίνα (CN)
  05/12 έως 10/12
  Orimag P6 Portable Smart Mini DLP LED WiFi Projector - BRIGHTWP1WK80107151 ευρώ
  --DLP
  -CPU:4Cores
  -RAM:1GB
  -Max:1080p
  -Native: 640 χ 480
  Κίνα (CN)
  05/12 έως 10/12
  Cheerlux CL760 3000 Lumens Lumens LCD Video ProjectorDECdeal071108 ευρώ
  Προσοχή το κουπόνι για την έκδοση χωρίς λειτουργικό-Ευρώπη (FAST08)
  05/12 έως 10/12
  Alfawise X 3200 Lumens HD 1080P Smart ProjectorΠροσφορά χωρίς κουπόνι121 (απλή έκδοση)-Αρκετά καλός για τα λεφτά του. Τον έχουμε δοκιμάσει-LCD
  -CPU: Amlogic S905x Quad Core
  -RAM: 1GB DDR3
  -ROM: 8GB NAND FLASH
  -3200 Lumens
  -Max: 4K
  -Native: 1280 x 800
  -20.000 ώρες
  -Μέγιστη διάμετρος 200"
  Ευρώπη(FAST08)05/12 έως 31/12
  Alfawise A12 2000 LumensΠροσφορά χωρίς κουπόνι104 ευρώ
  -Λίγο ακριβό τώρα, το είχε και φθηνότερα-Tύπος:LCD
  -CPU: Amlogic S905X Quad Core A53 1.5GHz
  -GPU: Penta-Core Mali - 450
  -ROM: 8GB
  -RAM: 1GB DDR3
  -2000 lumens
  -Max Ανάλυση: 1080p
  -Native Ανάλυση: 1280x720
  -Contrast Ratio: 2000:1
  Throw Ration: 1.2:1
  Projection Distance: 1 to 4 m
  Image Size: 34-130 inch
  Image Scale: 16:9
  Ευρώπη(FAST08)05/12 έως 10/12

   

  Tablets και laptops


   

  ΦωτογραφίαΠροϊόνΧαρακτηριστικάΚουπόνιΤιμή έκπτωσης με κουπόνιΣημειώσειςΑποθήκηΗμ. προσφοράς

  Τελευταία Ενημέρωση: 05/12/2018 12:00

  <=7 ίντσες
  =8<10 ίντσες
  Xiaomi Mi Pad 4 Tablet PC 4GB RAM 8.0 inch - BLACK -Οθόνη: 8.9"
  -CPU: Qualcomm Snapdragon 660
  -RAM: 4GB
  -ROM: 128GB
  -Κάμερα: 13MP + 5 MP
  -Λειτουργικό: MIUI 9
  WP1CE747CZ270€Χονγκ Κονγκ (ΗΚ)
  05/12 έως 10/12
  Chuwi Hi 8 SE(CWI552-Οθόνη: 8"
  -Δίκτυο κιν.: Όχι
  -CPU: MediaTek MT8735 quad core 1.1GHz
  -RAM: 2GB
  -ROM: 32GB
  -Κάμερα: 2MP + 5MP
  -Λειτουργικό: Android 8.1
  -2.4+5G WiFi
  Προσφορά χωρίς κουπόνι88€ Ευρώπη (Fast-23)05/12 έως 10/12
  10 ίντσες και πάνω

  2 σε 1 tablet kai λαπτοπ

  chuwi corebookChuwi CoreBook 2 in 1 Tablet PC with Keyboard and Stylus Pen-13.3 inch
  -RAM: 8GB LPDDR4
  -ROM: 128GB
  -OS: Microsoft Windows 10 64 Bit OS
  -CPU: Intel Core m3-7Y30 Dual Core 2.4GHz
  -CAM: 5MP + 2MP
  WP1PY5O824
  370€Κίνα (CN)
  05/12 έως 10/12

  Laptop

  Xiaomi Air 13 Notebook 8GBRAM 256GB SSD με GEFORCE MX150 SILVER- GLOBAL VERSION-Διεθνής έκδοση
  -Οθόνη: 13.3"
  -CPU: Intel I5-8250U
  -GPU: MX150 2GB
  -RAM: 8GB
  -Δίσκος: 256GB SSD
  -Λειτουργικό: Win 10
  -Διάφορα: 5G Wifi, fingerprint
  Προσφορά χωρίς κουπόνι
  736€Χονγκ Κονγκ (HK)
  04/12 έως 10/12
  aiwo a8AIWO i8 Notebook 6GB RAM 256GB SSD -Οθόνη: 13.3"
  -CPU: Apollo Lake J3455 Quad Core 1.5GHz
  -GPU: Intel HD Graphics 500
  -RAM: 6GB
  -Δίσκος: 256GB PCIE SSD
  -Λειτουργικό: Win 10
  -Διάφορα: 5G Wifi
  GBNBAIWOI8240€ -100 κουπόνιαΚίνα (ΗΚ)
  04/12 έως εξαντλήσεως
  huawei laptopHUAWEI MateBook X Pro MACH-W19B-Οθόνη: 13.9"
  -CPU: Intel Core i7-8550U
  -GPU: Intel GMA HD 620
  -RAM: 8GB
  -Δίσκος: 256GB PCIE SSD
  -Λειτουργικό: Win 10
  -Διάφορα: 5G Wifi, fingerprint
  Προσφορά χωρίς κουπόνι1740€ -Κορυφαία ποιότητα και design, αλλά αρκετά ακριβό για τα χαρακτηριστικά του.Κίνα (ΗΚ)
  03/12 έως 10/12

   

  Υπολογιστές και περιφερειακά υπολογιστών


   

  ΕίδοςΠροϊόνΧαρακτηριστικάΚουπόνιΤιμή έκπτωσης με κουπόνιΑριθμός κομματιώνΑποθήκηΗμ. έναρξης

  Τελευταία ενημέρωση 12/09/2018 09:00

  Υπολογιστές και περιφερειακά

  Πληκτρολόγια, mouse και χειριστήρια

  Κάρτες μνήμης, δίσκοι
  και θήκες δίσκων

  Κάρτες
  γραφικών/ήχου/δικτύου

   

   

  Drones, Racing cars και ηλεκτρικά σκούτερ


   

  ΦώτοΜοντέλο/LinkΧαρακτηριστικάΚουπόνιΤιμή έκπτωσης με κουπόνιΣημειώσειςΑποθήκηΗμ. προσφοράς

  Τελευταία ενημέρωση: 11/12/18 08:10

  Drones

  dji mavic 2DJI MAVIC 2 Zoom RC Drone - GRAY DJI MAVIC 2 ZOOM ONLY, CHINA STANDARD PLUG GB1212M2Z
  869€Κίνα-Χ.Κ10/12 έως 17/12
  MJX Bugs 5W B5W WiFi FPV RC Drone-Απλή έκδοση
  -2.4G FPV 10CH 6-axis Gyro
  -10 Channel
  -1080P HD Camera
  -GPS Position
  -Gimbal
  -One Key to Return
  -Follow Me Mode
  -Εμβέλεια: 200-300 μέτρα
  GBB5W115€ (μαύρο)
  Κίνα-Χ.Κ10/12 έως 17/12
  dji panoama droneDJI Mavic Air RC Drone 32MP Spherical Panorama Photo-Απλή έκδοση1:GB-THAIRO
  2:GBAIR1112
  1:656€ (λευκό EUPLUG)
  2:541€ (μαύρο CNplug)
  -To 1o το έχει βάλει και φθηνότεραΚίνα-Χ.Κ04/12 έως 10/12
  DJI Ryze Tello RC Drone HD 5MP WiFi FPV WHITE
  Double Antennas / APP Control / Support VR Remote Control
  1:GBTello
  2:GBJKTello
  71€-Τιμή:Αρκετά καλή1:Κίνα-Χ.Κ
  2:Ευρώπη(FAST23)
  04/12 έως 10/12
  DJI Mavic Pro Platinum Foldable RC Quadcopter - RTF - Combo Version-VERSION PLATINUM FLY MORE COMBO
  -WiFi
  -FPV
  -4K UHD
  -4dB Noise Reduction
  -30min Flight Time
  GB$THBODJM
  834€

  -Τιμή: ΚαλήΚίνα-Χ.Κ04/12 έως 10/12
  dji panoama droneDJI Mavic Air RC Drone 32MP Spherical Panorama Photo - Fly more combo έκδοση-Fly More έκδοση1:GBAIR1111
  2:GB-THAIRCN
  3:GBAIR1111
  1:710€ (μαύρο CNPLUG)
  2:745€ (μαύρο CNPLUG)
  3:825€ (λευκό EUPLUG)
  -Τιμή: καλή1:Χ.Κ
  2:Κίνα
  04/12 έως 10/12
  DJI Mavic Pro Platinum Foldable RC Quadcopter - RTF-VERSION PLATINUM fly more
  -WiFi
  -FPV
  -4K UHD
  -4dB Noise Reduction
  -30min Flight Time
  1:GB$THMAVIR

  2:GB-TH02MD
  1:1030€
  2:951€
  Προσέξτε την αποθήκη1:Xονγκ Κονγκ
  2:Κίνα
  04/12 έως 10/12
  Youpin Foldable HD 1080P FPV iDol RC Drone - BLACK RTF ( WITH TRANSMITTER, 2 BATTERIES )-RTF έκδοση
  -CAM: 1080p@30fps
  -Μεγ. ταχύτητα: 5 m/s in Sport Mode
  -Remote Control: WiFi
  -FPV Distance: 50 μέτρα
  -Μπαταρία: 1800mAh 13.68Wh
  -Διάρκεια λειτουργίας: 10 λεπτά
  -Χρόνος φόρτισης: 60 λεπτά
  GB-THYoupin189€ -'Εκδοση με 2 μπαταρίες
  -Τιμή: Καλή
  Κίνα04/12 έως 10/12
  EMAX HAWK 5 FPV Racing Drone 600TVL Camera - BLACK PNP VERSION ( NO RECEIVER ) 258928002GB-THEMAX5160€ Κίνα04/12 έως 10/12

  RC

  jlb racingJLB Racing 21101 1:10 4WD RC Off-road TruckΠροσφορά χωρίς κουπόνι213€ Κίνα (CN)23/11 έως 27/11
  JLB Racing J3 SPEED 1:10 4WD RC Off-road Truggy - BLUE RTR - EU PLUGGB$THJLBJ3258€ Κίνα (CN)23/11 έως 27/11
  HUBSAN F22 Remote Control Aircraft with GPS Fixed High Key Return Function Built-in 720P Camera - WHITE STANDARD VERSION: F22 + HT015B1:DAQI3NzC
  2:D3mPg8Kd
  1:89€
  2:115€
  Το 2ο για την White High VersionΚίνα (CN)23/11 έως 27/11

  Scooter/Ποδήλατα

  Ninebot Segway ES1 No. 9 Folding Electric Scooter from Xiaomi Mijia - BLACKGB12ES1278€Κίνα (CN)10/12 έως 31/12
  Alfawise M1 Folding Electric Scooter - BLACK 7.8AH LG BATTERY 2GBOS066293€Κίνα (CN)05/12 έως 31/12
  alfawise x1Alfawise X1 Folding Electric Bike Moped Bicycle E-bikeGBOS065337€Κίνα (CN)05/12 έως 31/12
  Original Xiaomi M365 Folding Electric Scooter ( Europe Version )
  -Ευρωπαϊκή έκδοση
  -Χρώμα: Μαύρο
  Προσφορά χωρίς κουπόνι320€-Τρομερή τιμή για ευρώπηΕυρώπη (FAST08)22/11 έως 30/11

   

  Gadgets και ηλεκτρικές συσκευές (πχ έξυπνες σκούπες, έξυπνα ρολόγια, έξυπνες λάμπες…)


   

  ΦωτογραφίαΠεριγραφήΧαρακτηριστικάΚουπόνιΤιμή έκπτωσης με κουπόνιΣημειώσειςΑποθήκηΗμ. έναρξης

  Τελευταία Ενημέρωση: 11/12/2018 11:30

  Ακουστικά

  alfawiseAlfawise W1 Neckband Bluetooth-Τύπος: Ασύρματα
  -Σύνδεση: Bluetooth
  -Μπαταρία: 230mAh
  GBexhf688,9€ -Τιμή: Εξαιρετική προσφορά, το είχε 14-18 ευρώΚίνα (CN)14/12 έως 21/12
  Meizu EP52 Lite-Χρώμα προσφοράς: Μόνο γκρι
  -Τύπος: Ασύρματα
  -Σύνδεση: Bluetooth
  Xmas-jc10,8€Η πιο απλή έκδοσηΚίνα (CN)Μόνο για τις 12/12
  meizu ep 52Meizu EP52 -Χρώμα προσφοράς: Μόνο γκρι
  -Τύπος: Ασύρματα
  -Σύνδεση: Bluetooth
  Προσφορά χωρίς κουπόνι
  31€ Κίνα (CN)03/12 έως 07/12

  Έξυπνες σκούπες

  ilife v8slife V8S Robotic Vacuum Cleaner -2500mAh CapacityQWYT58R981195€
  Κίνα (HK)
  10/12 έως 31/12
  ILIFE V7S Plus έξυπνη σκούπαΠροσφορά χωρίς κουπόνι
  142€
  Ευρώπη (FAST23)03/12 έως 07/12
  Original Xiaomi Mi Robot Vacuum1800Pa Suction 5200mAh CapacityΠροσφορά χωρίς κουπόνι237€
  Ευρώπη (FAST23)03/12 έως 07/12

  Διάφορα

  Ρολόγια και bands

  HUAWEI Honor Band 3 Smartband-Έκδοση: Διεθνής
  Οθόνη: 0.78"
  -Bluetooth: 4.2
  -Αδιάβροχο έως 50 μέτρα
  -Μέτρηση παλμών
  -Πεδόμετρο
  -Ειδοποιήσεις και μηνύματα από κινητό
  -Μπαταρία: 100mah
  QY1W4C0K0T26P16€Κίνα (CN99)
  13/12 έως 27/12
  Lenovo Watch 9 Wristband - BLACK -Έκδοση: Κινέζικη
  Οθόνη: 0.78"
  -Bluetooth: 4.2
  -Αδιάβροχο έως 5 ατμόσφαιρες πίεση
  -Μέτρηση παλμών
  -Πεδόμετρο
  -Ειδοποιήσεις και μηνύματα από κινητό
  GBAFFYL18618€ -Τιμή: Καλή
  -Κουπόνια:50
  Κίνα (CN)
  14/12 έως 27/12
  Alfawise B7 Pro-Οθόνη: 0.96"
  -Bluetooth: 4.2
  -Αδιάβροχο έως 5 ατμόσφαιρες πίεση
  -Μέτρηση παλμών
  -Πεδόμετρο
  -Ειδοποιήσεις και μηνύματα από κινητό
  GBexhf69
  8,5€-review εδώ.
  -Τιμή: Πολύ καλή, το έιχε 15-20 ευρώ
  Κίνα (CN)
  14/12 έως 10/12
  huawei honor smart watchHUAWEI HONOR Watch Magic Smart Watch - -Αδιάβροχο
  -Ανοξείδωτο ατσάλι
  -7 μέρες λειτουργίας
  -NFC
  DECdeal041104€
  -Τιμή: Πάρα πολύ καλήΚίνα (CN)
  05/12 έως 10/12

  Είδη ρουχισμού/Τσάντες/Γυαλιά

  Παιχνίδια

  Εργαλεία

   

  Action Cameras και φωτογραφικό εξοπλισμός


  ΕικόναΜοντέλοΜέγιστη ανάλυσηΛοιπά ΧαρακτηριστικάΠροσφορά/ΚουπόνιΤιμή με έκπτωσηΣημειώσειςΑποθήκηΗμερομηνία προσφοράς

  Τελευταία Ενημέρωση: 05/11/2018

  Action κάμερες

  Original SJCAM SJ6 LEGEND 4K WiFi Action CameraDECdeal07086€Παλιό μοντέλο, αλλά σχετικά καλή τιμή για ΕυρώπηΕυρώπη (FAST08)05/12 έως 10/12
  SJCAM SJ7 STAR 4KRCQt9bQq111 ευρώΕυρώπη (Fast08)25/11 έως 28/11
  SJCAM SJ8 Plus-Video:4K@30fps
  -Image: 12MP
  -Οθόνη μπρος (0.99") και πίσω (3")
  -Wide Angle: 170 wide angle
  -NTK96683 and IMX117 sensor
  -Dual band WiFi
  -Μπαταρία: 1200mAh
  92IE2IaQ113 ευρώ
  Κίνα (CN)Κίνα (CN)24/11 έως 27/11
  Hawkeye Firefly Micro 1080P Mini Action Camera - BLACKCYalU3w311,6 ευρώΚίνα
  23/11 έως 27/11
  ThiEYE T5e WiFi 4K 30fps Sport Camera 12MPΠροσφορά χωρίς κουπόνι85 ευρώΕυρώπη 23/11 έως 27/11
  EKEN Alfawise V50 Pro Ambarella A12S75 Chip 4K 30FPS -Picture: 12MP
  -Video: 1080P@60fps,4K (3840 x 2160)@30fps
  ● Αδιάβροχη έως 30 μέτρα με την θήκη
  ● Preview and playback your shots, change settings and trim your footage, all on your action camera
  ● 170-degree wide angle fish-eye lens
  ● WiFi control design, you can remote control it
  ● Mini size, easy to carry and use
  ● 2-inch HD screen, lightweight and convenient
  ● Μπαταρία: 1050mAh lithium
  ● External memory: 16 - 32GB TF card, UHS-3 or above ( not included )
  ● A 2.4G remote controller and a USB charging cable are included
  Προσφορά χωρίς κουπόνι57 ευρώΚίνα
  22/10 έως 31/10

  Dash cam αυτοκινήτου

  Xiaomi 70 Minutes Smart WiFi Car DVRVideo: 1080P@30fps-Γωνία λήψης: 130 μοίρες
  -WiFi σύνδεση
  -Οθόνη: Δεν διαθέτει
  -Φωνητικές οδηγίες
  -Μπαταρία: 240mAh
  Προσφορά χωρίς κουπόνι28,5 ευρώΚίνα (CN)
  22/11 έως 27/11

  Κάμερες γραφείου, παρακολούθησης και διάφορες άλλες

  Επιτραπέζια κάμερα Xiaomi mijia 1080P Smart IP CameraVideo: 1080P@30fps-Γωνία λήψης: 130 μοίρες
  -WiFi σύνδεση
  DECdeal05620 ευρώΚίνα (CN)
  Κίνα (CN)
  05/12 έως 10/12

  Ip κάμερες και καταγραφικά

  stabilizers και παρελκόμενα

  gimbhal για κινητάZhiyun Smooth 4 / SMA04 Stabilization Handheld Gimbal GB-THZHI0486 ευρώΕυρώπη (FAST23)
  05/12 έως 10/12
  DJI OSMO Mobile 2 Handheld Gimbal Stabilizer - BLACK9vPE5uQw106 ευρώΚίνα (CN)
  23/11 έως 27/11

   

  Φωτισμός και design


  ΦωτογραφίαΠεριγραφήΧαρακτηριστικάΚουπόνιΤιμή έκπτωσης με κουπόνιΣημειώσειςΑποθήκηΗμ. έναρξης

  Τελευταία Ενημέρωση: 07/12/2018 10:00

  Λάμπες/Φωτιστικά /Φακοί

  Φωτιστικό οροφής Xiaomi Yeelight Smart LED Ceiling Light - WHITE IP60 Dustproof WiFi / Bluetooth App Remote Control Work with Amazon Alexa IFTTT Support Google HomeGBLED120701

  53€Εξαιρετική τιμή για Ευρώπη. Είναι αρκετά καλό, το έχουμε εδώ και μήνες και δουλεύει μία χαρά.Ευρώπη (FAST-23)07/12 έως 15/12
  xiaomi yeelight ceiling lampΤετράγωνο φωτιστικό οροφής Yeelight Smart Square LED-Λευκό φως
  -Θερμοκρασία: 2700-6500K
  -Ισχύς:14Watt
  -120 LED
  -300-3000 lumens
  -WiFi
  -Φωνητικός έλεγχος
  -IP60 (δηλ προστασία από σκόνη, κουνούπια..)
  GBLED112003115€
  -Κουπόνια: 100Κίνα (CN)
  28/11 έως εξαντλήσεως
  Yeelight JIAOYUE YLXD05YL 480 LED Ceiling Light- Χρώμα: Λευκό
  - Λειτουργία μέσω: APP / WiFi / Bluetooth / Τηλεκοντρόλ
  -Τάση λειτουργίας: 220-240V
  Προσφορά χωρίς κουπόνι
  71€-Τιμή: Πολύ καλή για Ευρώπη
  -Παράδοση σε 5-7 μέρες
  Ευρώπη (FAST-23)28/11 έως 30/11

  Φακοί και survival

   

   

  2
  Αφήστε ένα σχόλιο

  Επιτρέπεται ο ανώνυμος σχολιασμός. Όλα τα ανώνυμα σχόλια απαιτούν επαλήθεση πριν την δημοσίευση.
  Υβριστικά σχόλια ή spam δεν δημοσιεύονται!

  avatar
  5000
  1 Comment threads
  1 Απαντήσεις νήματος
  0 Ακόλουθοι
   
  Σχόλιο με περισσότερες αντιδράσεις
  Hottest comment thread
  2 Σχολιαστές
  adminνοναμε Πρόσφατοι σχολιαστές
    Εγγραφείτε  
  νεότερο παλαιότερο πιο δημοφιλές
  Ειδοποίηση από
  νοναμε
  Επισκέπτης
  νοναμε

  Μερικά κουπόνια δεν ισχύουν ενώ σε κάποια οι τελικές τιμές είναι λίγο διαφορετικές.

  admin
  Συντάκτης
  admin

  Δυστυχώς τα περισσότερα κουπόνια είναι για περιορισμένο αριθμό κομματιών. Κάποια μάλιστα για πάρα πολύ λίγα (ίσως και 5). Οπότε ειδικά για δημοφιλή προϊόντα εξαντλούνται σχεδόν αμέσως, μπορεί και σε λίγα λεπτά. Βέβαια κάποιες φορές, το ίδιο κουπόνι ακόμα και όταν εξαντληθεί επανέρχεται μετά από λίγες ημέρες (πχ υπάρχουν κουπόνια που επαναλαμβάνονται για μήνες). Δυστυχώς δεν υπάρχει κάποιο εύκολο σύστημα για να τσεκάρεις μαζικά αν το κουπόνι είναι ενεργό ή όχι και επειδή στη σελίδα υπάρχουν δεκάδες αν όχι εκατοντάδες, οπότε καταλαβαίνετε ότι είναι πολύ χρονοβόρο να ελέγχονται όλα καθημερινά. Τώρα για τις τιμές αναφέρεται και στο άρθρο. Το Gearbest και… Διαβάστε περισσότερα »