Αντάπτορας powerbank PARKSIDE PAA 20 Li B2

  0
  αντάπτορας parkside paa 20

  Ένα από αρκετά εργαλεία που είναι συμβατά με την σειρά μπαταριών X20V Team είναι και ο μικρός αντάπτορας PARKSIDE PAA 20 Li B2. Πρόκειται για το πιο οικονομικό προϊόν της σειράς που δεν το λες ακριβώς και εργαλείο, αλλά είναι εξαιρετικά χρήσιμο, ειδικά για όποιον έχει αρκετές μπαταρίες από την σειρά. 

  Powerbank με δύο θύρες USB

  parkside paa 20 θύρεςΣτην ουσία πρόκειται για ένα μετασχηματιστή τάσης που πρακτικά παίρνει τα 20VDC της μπαταρίας και τα μετατρέπει σε 5VDC έτσι ώστε να είναι συμβατά με την τάση εξόδου μίας θύρας USB. Οπότε με λίγα λόγια σας επιτρέπει να φορτίσετε οποιαδήποτε συσκευή φορτίζει με USB καλώδιο, δηλαδή κινητά, τάμπλετ, φακούς….

  Αυτό το κάνει ιδανικό εξάρτημα για όποιον κάνει εξωτερικές δουλειές και έχει ήδη μπαταρίες PARKSIDE, αφού έτσι θα μπορεί να έχει ένα φθηνό powerbank για τις συσκευές του. Οι θύρες που έχει είναι 2 και σαν χαρακτηριστικά αναφέρεται ότι μπορούν να δώσουν μέγιστο 2.4 αμπέρ το οποίο είναι υπεραρκετό ακόμα και για γρήγορη φόρτιση.

  Φακός

  φακός parksideΕκτός από τη χρήση σαν powerbank έχει και ένα φακό LED στο μπροστινό μέρος (ενεργοποιείται αν πατήσετε 2 φορές το κουμπί on/off) που μπορεί να μην είναι πολύ δυνατός, αλλά για χρήση σε εσωτερικούς χώρους δείχνει μία χαρά. Δηλαδή αν υπάρχει διακοπή ρεύματος  μπορεί να βοηθήσει σίγουρα, καθώς έχει και πολύ μεγάλη αυτονομία (δεν αναφέρεται πουθενά η κατανάλωση ή η αυτονομία, αλλά ακόμα και με τη μικρή μπαταρία κρατάει ώρες).

  Πρακτικό κλιπ ζώνης

  Κάτι αρκετά σημαντικό είναι και το πολύ πρακτικό κλιπ ζώνης που έχει στο πάνω μέρος. Αν το συνδυάσετε και με το πολύ μικρό μέγεθος και βάρος, κάλλιστα θα μπορούσε να είναι μόνιμα πάνω στη ζώνη εργασίας για να μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ανά πάσα στιγμή.

  Σύνοψη: Τίποτα τρομερό, αλλά αν έχετε μπαταρίες Χ20V Team σίγουρα αξίζει η αγορά έστω και για να υπάρχει

  Το PARKSIDE PAA 20 Li B2 δεν είναι κάποιο τρομερό εξάρτημα, είναι απλώς ένας μετατροπέας μπαταρίας που έχει και φακό. Αυτό που το κάνει εξαιρετικά χρηστικό και σίγουρα αξίζει να το αγοράσει κάποιος είναι η συμβατότητα με την σειρά X20V Team σε συνδυασμό με το πολύ μικρό κόστος (περίπου 10 ευρώ). Επομένως αν έχετε ήδη μπαταρίες, αξίζει να το πάρετε έστω και για να υπάρχει και ας είναι αχρείαστο. 

   

  Διαφήμιση
  Προηγούμενο άρθροReview: Διπλός φορτιστής σειράς X20V Team PARKSIDE PDLG 20 A1
  Επόμενο άρθροReview: Ξεπουπουλιάστρα Bormann BDA1500
  Εγγραφείτε
  Ειδοποίηση από
  guest

  Επιτρέπεται ο ανώνυμος σχολιασμός. Παρότι απαιτείται email, δεν χρειάζεται να είναι το πραγματικό σας email. Δεν επιτρέπονται υβριστικά, προσβλητικά ή spam σχόλια

  Η φόρμα σχολιασμού συλλέγει το όνομα, το email και το περιεχόμενου του σχολίου για να μπορούμε να ελέγχουμε τα σχόλια που γίνονται στην ιστοσελίδα. Παρακαλούμε διαβάστε και αποδεχτείτε τους όρους χρήσεις και την πολιτική απορρήτου της ιστοσελίδας μας για να σχολιάσετε
  0 Σχόλια
  Inline Feedbacks
  Δείτε όλα τα σχόλια