Review: Εξάρτημα πλυστικού για επίπεδες επιφάνειες PARKSIDE PFR 28 A1

    0
    parkside pfr 28 a1

    Όλα τα εμπορικά πλυστικά μηχανήματα έχουν εξαρτήματα, τα οποία σας βοηθούν να κάνετε συγκεκριμένες εργασίες. Το Parkside PFR 28 A1 είναι ένα εξάρτημα για τα πλυστικά της PARKSIDE και σας επιτρέπει να καθαρίσετε πιο εύκολα επίπεδες επιφάνειες. Είναι σχετικά οικονομικό και συνήθως βγαίνει σε προσφορά όταν βγαίνει και το μεγάλο πλυστικό της PARKSIDE.

    Τεχνικά χαρακτηριστικά PARKSIDE PFR 28 A1


    Μοντέλο PFR 28 A1
    Εταιρία PARKSIDE
    Κατασκευάστρια Grizzly Tools
    Τιμή 19.99@LIDL
    Μέγιστη παροχή 450 λίτρα ανά λεπτό
    Μέγιστη παρεχόμενη πίεση 150 bar
    Μέγιστη πίεση λειτουργίας 110 bar
    Μέγιστη θερμοκρασία νερού 60 βαθμοί Κελσίου

     

    Εντυπώσεις από PARKSIDE PFR 28 A1


    Αυτό το εξάρτημα είναι ένα κλασσικό εξάρτημα που υπάρχει σε όλα τα πλυστικά. Το μόνο που διαφέρει είναι το μέγεθος και η ποιότητα κατασκευής. Το PARKSIDE είναι αρκετά οικονομικό και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλα τα πλυστικά της PARKSIDE (και το PHD 150 και το PHD 110), αλλά και σε μερικά άλλα του εμπορίου, καθώς έχει ειδικό αντάπτορα.

    Η ποιότητα κατασκευής δεν είναι κακή, αλλά σίγουρα δεν είναι κατάλληλο για καθημερινή επαγγελματική χρήση. Η πίεση λειτουργίας είναι 110 bar και έχει δύο αντιδιαμετρικά μπεκ που στριφογυρίζουν όταν βρίσκεται σε λειτουργία.

    Στο πάνω μέρος έχει ένα μικρό περιστροφικό διακόπτη για να αυξομειώνετε την πίεση λειτουργίας. Η σύνδεση είναι αρκετά εύκολη και είναι σχετικά σταθερό.

    Τώρα το πιο κρίσιμο ερώτημα, αξίζει τα λεφτά του; Ναι, η αλήθεια είναι ότι αν θέλετε να καθαρίζετε γρήγορα κάθετες επιφάνειες είναι μία πολύ καλή λύση. Τα καταφέρνει αρκετά καλά σε σκάλες, πλακάκια, τσιμέντο και γενικότερα οποιαδήποτε επίπεδη επιφάνεια απαιτεί καλό καθαρισμό.

    Κινείται αρκετά εύκολα ακόμα και πάνω σε άτριφτο τσιμέντο και σε χαλιά. Η περιμετρική βούρτσα βοηθάει στον καθαρισμό, ενώ διαθέτει και δύο λαβές για να το κρατάτε όταν θέλετε να πλύνετε κάθετες επιφάνειες. Βέβαια δεν βολεύει και πάρα πολύ αυτό για να λέμε την αλήθεια.

    Εδώ επί τω έργω σε παλιά, μαυρισμένη μαρμάρινη σκάλα. Τα κατάφερε αρκετά καλά με μόνο πρόβλημα τις γωνίες, όπου χάνει μερικά εκατοστά.

    Το μόνο μειονέκτημα που έχει – και είναι απόλυτα φυσικό- είναι ότι δεν μπορεί να καθαρίσει γωνίες. Για παράδειγμα σε σκαλοπάτια «χάνει» μερικά εκατοστά.

    Σύνοψη: Αρκετά χρήσιμο εξάρτημα


    Αν έχετε κάποιο από τα πλυστικά της PARKSIDE και θέλετε να πλένετε γρήγορα επίπεδες επιφάνειες, τότε είναι σίγουρα μία πολύ καλή επιλογή για ερασιτέχνες.

     

     

    Διαφήμιση
    Προηγούμενο άρθροReview: Maiwo KT031A, μία οικονομική mSATA to SATA θήκη αλουμινίου
    Επόμενο άρθροReview: Ηλιακός προβολέας LivarnoLux
    Εγγραφείτε
    Ειδοποίηση από
    guest
    0 Σχόλια
    Inline Feedbacks
    Δείτε όλα τα σχόλια