Προσθήκη DVD drive σε laptop HP 14r206nv

0

To laptop HP 14r206nv είναι ένα low-end λάπτοπ, το οποίο απευθυνόταν σε όσους ήθελαν ένα laptop στη χαμηλότερη τιμή της αγοράς για πολύ απλή χρήση.

Ένας από τους λόγους που ήταν πολύ οικονομικό (κάτω από 250 ευρώ) ήταν ότι δεν είχε dvd drive, αλλά μόνο ένα πλαστικό καπάκι. Βέβαια αν θέλετε μπορείτε να βάλετε μόνοι σας. 

Προσθήκη dvd drive σε HP 14r206nv

αλλαγή dvd drive

 Για να προσθέσετε DVD στο HP 14r206nv θα πρέπει πρώτα να βγάλετε το πλαστικό υποκατάστατο. Για να το κάνετε αυτό, θα πρέπει να ξεβιδώσετε την βίδα του πληκτρολογίου, η οποία βρίσκεται στο κάτω μέρος, περίπου στη μέση.

Εφόσον την ξεβιδώσετε, απλά τραβάτε το πλαστικό καπάκι προς τα έξω και θα βγει συρταρωτά. Δεν χρειάζεται μεγάλη δύναμη, με ένα απλό τράβηγμα θα βγει εύκολα.

Τώρα το μόνο που μένει είναι να κάνετε την ακριβώς αντίθετη διαδικασία και να βάλετε το νέο dvd drive.

To μοντέλο του νέου dvd drive θα το βρείτε στο αυτοκόλλητο που  υπάρχει πάνω στο πλαστικό υποκατάστατο.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΠως αλλάζουμε DVD σε λάπτοπ HP Compaq CQ57
Επόμενο άρθροΕπισκευή σε κομμένο σε λάστιχο αέρος
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση από
guest

Επιτρέπεται ο ανώνυμος σχολιασμός. Παρότι απαιτείται email, δεν χρειάζεται να είναι το πραγματικό σας email. Δεν επιτρέπονται υβριστικά, προσβλητικά ή spam σχόλια

Η φόρμα σχολιασμού συλλέγει το όνομα, το email και το περιεχόμενου του σχολίου για να μπορούμε να ελέγχουμε τα σχόλια που γίνονται στην ιστοσελίδα. Παρακαλούμε διαβάστε και αποδεχτείτε τους όρους χρήσεις και την πολιτική απορρήτου της ιστοσελίδας μας για να σχολιάσετε
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια