Τοποθέτηση διακόπτη τσοκ αέρα στο αλυσοπρίονο Husqvarna T425

0
διακόπτης τσοκ αέρα husqvarna t425

O διακόπτης του τσοκ αέρα στο κλαδευτικό αλυσοπρίονο Husqvarna T425 είναι στο πίσω δεξιά μέρος, πάνω από το καπάκι για το φίλτρο του αέρα. Είναι μπλε χρώματος και έχει 3 θέσεις, ανοιχτός, εκκίνηση και λειτουργία. Το θετικό είναι ότι αν σπάσει αλλάζει πολύ εύκολα. Το κακό είναι ότι επειδή είναι κουμπωτό, ίσως αλλάζει λίγο πιο εύκολα από ότι πρέπει, κάνοντάς το να βγαίνει κάποιες φορές μετά από κάποιο απότομο τράβηγμα.

αλυσοπρίνο husqvarna φίλτρο αέρος

Οπότε αν σας έχει βγει ή αν έχει σπάσει, η αλλαγή είναι πολύ εύκολη. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να λύσετε το καπάκι για το φίλτρο του αέρα, το οποίο δεν χρειάζεται κάποιο εργαλείο. Μετά το επόμενο βήμα είναι να λύσετε το φιλτρόκουτο, ξεβιδώνοτνας τις δύο μεγάλες βίδες που το συγκρατούν πάνω στο καρμπιρατέρ.

t425 husqvarna τσοκ αέρα

Τώρα εδώ χρειάζεται λίγο προσοχή. Λύνοντας τις βίδες, ξεκουμπώνετε και το καρμπιρατέρ από τον κινητήρα. Γιαυτό καλό θα ήταν να καθαρίσετε επιμελώς με αέρα και χαρτί το αλυσοπρίονο πριν βγάλετε το φιλτρόκουτο, γιατί υπάρχει κίνδυνος σκόνες και διάφορα υπολείμματα να περάσουν μέσα από την εισαγωγή του αέρα, όταν ξεκουμπωθεί το καρμπιρατέρ.

t425

Αν βγάλετε το φιλτρόκουτο, έχετε πλήρη πρόσβαση στο καρμπιρατέρ, που είναι εκεί που κουμπώνει ο διακόπτης από το τσοκ αέρα. Η υποδοχή είναι δεξιά όπως το βλέπετε, στο μαύρο πλαστικό που έχει μία μικρή τρύπα. Μπαίνει αρκετά εύκολα, αλλά αν δυσκολευτείτε χρησιμοποιείτε κάποιο κατσαβίδι ή πενσάκι για να το οδηγήσετε στην τρύπα.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΑντικατάσταση φρένου σε αλυσοπρίονο Husqvarna e-series
Επόμενο άρθροΕπισκευή χειρόμιζας σε Κινέζικο κινητήρα LianLong
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση από
guest

Επιτρέπεται ο ανώνυμος σχολιασμός. Παρότι απαιτείται email, δεν χρειάζεται να είναι το πραγματικό σας email. Δεν επιτρέπονται υβριστικά, προσβλητικά ή spam σχόλια

Η φόρμα σχολιασμού συλλέγει το όνομα, το email και το περιεχόμενου του σχολίου για να μπορούμε να ελέγχουμε τα σχόλια που γίνονται στην ιστοσελίδα. Παρακαλούμε διαβάστε και αποδεχτείτε τους όρους χρήσεις και την πολιτική απορρήτου της ιστοσελίδας μας για να σχολιάσετε
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια