Έληξε—Gearbest: Έξτρα εκπτωση 20% αν αγοράσετε 2 ίδια προϊόντα, 30% αν αγοράσετε 3 ίδια

  0
  προσφορές 2 20%

  Μία ακόμα καλή προσφορά για τις καλοκαιρινές εκπτώσεις έβγαλε πρόσφατα το Gearbest. Αυτή τη φορά δίνει έξτρα έκπτωση 20% αν αγοράσετε 2 ίδια προϊόντα και 30% αν αγοράσετε 3 ίδια. Το καλό με αυτή τη προσφορά είναι ότι η έκπτωση είναι στην τιμή πώλησης και όχι στην αρχική (όπως ισχύει με τα περισσότερα κουπόνια του Gearbest). Οπότε αν για παράδειγμα ένα κινητό έχει αρχική τιμή 150 ευρώ, και τιμή πώλησης με έκπτωση 120 ευρώ, αν αγοράσετε 2 ίδια θα τα πάρετε  (2 * 120) – 20%, δηλαδή 192 ευρώ.

  prosfora Δυστυχώς και αυτή η προσφορά δεν αφορά όλα τα προϊόντα του Gearbest, όμως η λίστα είναι πολύ μεγάλη και αρκετά από αυτά είναι πολύ δημοφιλή. Μάλιστα από μερικά που τσεκάραμε, δεν φαίνεται το Gearbest να έχει φουσκώσει τις τιμές πριν τη προσφορά, οπότε όντως είναι μία καλή προσφορά. Βέβαια το μόνο πρόβλημα είναι ότι θα “αναγκαστείτε” να αγοράσετε 2 ή 3 ολόιδια προϊόντα, οπότε σε μερικές περιπτώσεις πρέπει να συνεννοηθείτε με οικογένεια, φίλους ή συγγενείς για να δείτε αν σας βολεύει κάτι. Επίσης στα περισσότερα προϊόντα, τα κομμάτια είναι περιορισμένα (πχ 10), οπότε αν σας ενδιαφέρει κάτι και πρόκειται για δημοφιλές προϊόν (πχ κανένα κινητό) μην το αφήσετε για αργότερα.

  Για να ενεργοποιήσετε την προσφορά, στην σελίδα κάθε προϊόντος που είναι στη λίστα υπάρχει ένα ειδικό κουμπί που ενεργοποιεί το κουπόνι που θέλετε (για 2 ή για 3).

  Αν πατήσετε το κουπόνι, ενεργοποιείται για τον λογαριασμό σας και στο τσεκαουτ, στην στήλη που είναι τα κουπόνια, απλώς το επιλέγετε (πατήστε το βελάκι και θα σας δείξει όλα τα διαθέσιμα κουπόνια που έχετε ενεργοποιήσει για αυτό το προϊόν) και η έκπτωση θα εφαρμοστεί αυτόματα.

  Μπορείτε να δείτε την λίστα με τα προϊόντα που βρίσκονται σε προσφορά πατώντας εδώ. Όπως είπαμε είναι αρκετά και μερικά πολύ δημοφιλή.

  Αφήστε ένα σχόλιο

  Επιτρέπεται ο ανώνυμος σχολιασμός. Όλα τα ανώνυμα σχόλια απαιτούν επαλήθεση πριν την δημοσίευση.
  Υβριστικά σχόλια ή spam δεν δημοσιεύονται!

  avatar
  5000
    Εγγραφείτε  
  Ειδοποίηση από