‘Εληξε- Έκπτωση 9 ευρώ για αγορές πάνω από 77 ευρώ στις Ευρωπαϊκές αποθήκες του Gearbest

  0

  Για άλλη μια φορά το Gearbest κάνει μία εκπτωτική προσφορά που αφορά τα προϊόντα στις Ευρωπαϊκές αποθήκες που έχει. Για όσους δεν γνωρίζουν τα προϊόντα από τις Ευρωπαϊκές αποθήκες έρχονται πολύ πιο γρήγορα Ελλάδα (ακόμα και σε λιγότερο από μία εβδομάδα) και δεν υπάρχει καμία περίπτωση τελωνείου ότι και αν αγοράσετε, με όποια μέθοδος αποστολής και να επιλέξετε.

  Η προσφορά αφορά όλα τα προϊόντα και η έκπτωση γίνεται κατά το checkout. Για την ακρίβεια αν κάνετε αγορές άνω των 88 δολαρίων (περίπου 77 ευρώ), τότε αυτόματα έχετε έκπτωση 10 δολαρίων (περίπου 9 ευρώ). 

  Η έκπτωση δεν αυξάνεται με το ποσό που θα δαπανήσετε, αλλά είναι πάντα σταθερή. Δηλαδή ακόμα και αν αγοράσετε προϊόντα πολλαπλάσιας αξίας, πχ 1000 ευρώ, πάλι έκπτωση 9 ευρώ θα έχετε. Έτσι είναι προφανές ότι βολεύει περισσότερο να αγοράσετε προϊόντα με τιμή λίγο πάνω από τα 88 ευρώ.

  Κάτι που θα πρέπει να αναφερθεί είναι ότι δεν έχουν ανεβάσει τις τιμές για να χαθεί η έκπτωση. Οι τιμές τους είναι φυσιολογικές για τις Ευρωπαϊκές αποθήκες. Επίσης οι αποθήκες που θα πρέπει να δώσετε προσοχή είναι η Πολωνική και η Τσέχικη. Η Γαλλική και η Ισπανική είτε έχουν πολύ ακριβά μεταφορικά ή δεν στέλνουν καθόλου Ελλάδα.

  Μπορείτε να δείτε όλα τα προϊόντα που βρίσκονται σε αυτές τις αποθήκες πατώντας εδώ. Για σιγουριά, θα δείτε ότι κάθε προϊόν που είναι σε αυτή τη προσφορά θα αναγράφει το promotion στην σελίδα πώλησης, λίγο κάτω από την τιμή.

   

  Αφήστε ένα σχόλιο

  Επιτρέπεται ο ανώνυμος σχολιασμός. Όλα τα ανώνυμα σχόλια απαιτούν επαλήθεση πριν την δημοσίευση.
  Υβριστικά σχόλια ή spam δεν δημοσιεύονται!

  avatar
  5000
    Εγγραφείτε  
  Ειδοποίηση από