-Έληξε- Για άλλη μία φορά Lucky Bags από το Gearbest (05/11)

  0
  lucky bags

  Οι Lucky Bags (ελληνιστί τυχερές σακούλες) είναι μία προσφορά που ξεκίνησε πριν μερικά χρόνια από διάφορα site και το ebay. Ουσιαστικά αγοράζεις ένα πακέτο προϊόντων που , μέχρι τη στιγμή που θα έρθει στην πόρτα σου και θα το ανοίξεις, δεν γνωρίζεις τι είναι. Όσον αναφορά το Gearbest, τα προϊόντα που υπάρχουν κάθε φορά στο πακέτο, υπερβαίνουν την αξία που πληρώσατε. Κάποιες φορές η διαφορά είναι μικρή, κάποιες όμως μπορεί να είναι σημαντική.

  lucky bag
  H συγκεκριμένη lucky bag είναι τόσο περιγραφική που πρακτικά γνωρίζουμε ποιο προϊόν πρέπει να βρίσκεται μέσα. Κατά πάσα πιθανότητα πρέπει να πρόκειται για την Xiaomi Mijia που κοστίζει αυτή τη στιγμή 44-50 ευρώ στο Gearbest.

  Σίγουρα υπάρχει ένα ρίσκο, καθώς τα προϊόντα μπορεί να μην σας αρέσουν, αλλά οι περισσότεροι που το έχουν δοκιμάσει έχουν μείνει ευχαριστημένοι. Το καλό είναι ότι υπάρχει μεγάλη ποικιλία στα Lucky Bags και οι περισσότερες περιγράφουν το είδος ή και χαρακτηριστικά του/των προϊόντων που βρίσκονται μέσα. Έτσι συνήθως γνωρίζετε πάνω κάτω τι αγοράζετε.  

  Μέχρι στιγμής, οι Lucky Bags χωρίζονται σε 3 κατηγορίες, στις φθηνές που κοστίζουν από 1 μέχρι 20 δολάρια, στις λίγο πιο ακριβές που κοστίζουν από 20 έως 50 δολάρια  και στις μεγάλες, που κοστίζουν από 50 δολάρια και πάνω. 

  Η προσφορά αναμένεται να κρατήσει μέχρι την Black Friday. Δείτε την πατώντας εδώ.

  Αφήστε ένα σχόλιο

  Επιτρέπεται ο ανώνυμος σχολιασμός. Όλα τα ανώνυμα σχόλια απαιτούν επαλήθεση πριν την δημοσίευση.
  Υβριστικά σχόλια ή spam δεν δημοσιεύονται!

  avatar
  5000
    Εγγραφείτε  
  Ειδοποίηση από