Έληξε- Κερδίστε το παιχνίδι Tacoma εντελώς δωρεάν

  0
  Έναρξη προσφοράςΛήξη προσφοράς
  22/03/1925/03/19

  Το Humble Bundle είναι μία πλατφόρμα μέσω της οποίας μπορείτε να αγοράσετε διάφορα παιχνίδια για υπολογιστή σε προνομιακή τιμή. Συνήθως έχει προσφορές σε νέα αλλά και παλιά παιχνίδια. Κάποιες φορές μπορεί να προσφέρει και εντελώς δωρεάν κάποιο. Φυσικά δεν πρόκειται για κάποιο εντελώς καινούργιο, ούτε και τόσο δημοφιλές, αλλά όπως και να έχει το τσάμπα είναι τσάμπα.

  tacoma game Αυτή τη φορά προσφέρει το αρκετά αξιόλογο παιχνίδι Tacoma, ένα sci-fi adventure παιχνίδι που κυκλοφόρησε το 2017 και συγκέντρωσε πολύ θετικές κριτικές. Η υπόθεση είναι ότι βρίσκεστε σε έναν εγκατατελειμμένο διαστημικό σταθμό το έτος 2088 και μέσω AR, συνομιλείτε και αλληλεπιδράτε με τους άλλοτε κάτοικους του σταθμού.

  tacoma paixnidi Το παιχνίδι είναι διαθέσιμο και για PC και για MAC και για LINUX και το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κάνετε subscribe στο newsletter του Humble Bundle και στην συνέχεια να κάνετε claim το παιχνίδι. Η σελίδα θα σας στείλει ένα email, όπου πατώντας το link σας πηγαίνει στην σελίδα από όπου μπορείτε να κατεβάσετε το παιχνίδι εντελώς δωρεάν.

  Αφήστε ένα σχόλιο

  Επιτρέπεται ο ανώνυμος σχολιασμός. Όλα τα ανώνυμα σχόλια απαιτούν επαλήθεση πριν την δημοσίευση.
  Υβριστικά σχόλια ή spam δεν δημοσιεύονται!

  avatar
  5000
    Εγγραφείτε  
  Ειδοποίηση από