Αποκτήστε εντελώς δωρεάν το Total War: Shogun 2 (έως 1 Μάη)

    0
    total war shogun 2
    Έναρξη προσφοράςΛήξη προσφοράς
    27/04/202001/05/2020

    Για άλλη μια φορά, μία δημοφιλής πλατφόρμα προσφέρει εντελώς δωρεάν ένα παιχνίδι για να μείνουμε σπίτι λόγω του κορονοϊού. Αυτή τη φορά πρόκειται για Total War: Shogun 2 που μπορείτε να το αποκτήσετε εντελώς δωρεάν μέσω του STEAM.

    total war shogun 2To μόνο που έχετε να κάνετε είναι να έχετε ένα ενεργό λογαριασμό στο STEAM και απλώς να πατήσετε το link στην σελίδα του παιχνιδιού και το παιχνίδι θα γίνει δικό σας για πάντα.

    Προσοχή, η προσφορά ισχύει μόνο μέχρι την Πρωτομαγιά.

    Για όσους δεν το γνωρίζουν, το Total War: Shogun 2 είναι ένα RTS strategy που κυκλοφόρησε το 2011. Ανήκει στην σειρά παιχνιδιών Total War και έχει εξαιρετικές κριτικές και κέρδισε αρκετά βραβεία όταν κυκλοφόρησε.  

    Διαφήμιση
    Προηγούμενο άρθροCovid-19: Δωρεάν adventures και υλικό για παιδιά από το Dungeons And Dragons
    Επόμενο άρθροΑποκτήστε εντελώς δωρεάν το GTA V Premium Edition από την Epic Games
    Εγγραφείτε
    Ειδοποίηση από
    guest

    Επιτρέπεται ο ανώνυμος σχολιασμός. Παρότι απαιτείται email, δεν χρειάζεται να είναι το πραγματικό σας email. Δεν επιτρέπονται υβριστικά, προσβλητικά ή spam σχόλια

    Η φόρμα σχολιασμού συλλέγει το όνομα, το email και το περιεχόμενου του σχολίου για να μπορούμε να ελέγχουμε τα σχόλια που γίνονται στην ιστοσελίδα. Παρακαλούμε διαβάστε και αποδεχτείτε τους όρους χρήσεις και την πολιτική απορρήτου της ιστοσελίδας μας για να σχολιάσετε
    0 Σχόλια
    Inline Feedbacks
    Δείτε όλα τα σχόλια