Δώρο το ΦΠΑ για αγορές LAPTOP πάνω των 500 ευρώ από το Public

  0
  προσφορά σε laptop από το public
  Έναρξη προσφοράς Λήξη προσφοράς
  27/08/2019 03/09/2019

  Αν είστε νέος φοιτητής που τώρα μπαίνετε σε κάποια σχολή ή απλώς είναι καιρός για ένα νέο laptop, τότε η προσφορά που έχει αυτή την εβδομάδα το Public (πατήστε εδώ για να την δείτε) είναι αυτό που ψάχνετε. Σε όλα τα laptop άνω των 500 ευρώ (αρχική τιμή) έχει σημαντική έκπτωση, αφαιρώντας το ΦΠΑ από την τελική τιμή.

  Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι ένα laptop που πριν είχε στα Public 600 ευρώ, τώρα έχει περίπου 500. Σίγουρα μία πολύ καλή προσφορά, καθώς ειδικά στα laptop δεν παίζουν και πολύ μεγάλες εκπτώσεις.

  Τώρα από μία έρευνα αγοράς που κάναμε, οι εκπτώσεις είναι πραγματικές (μιλάμε πάντα για τιμές Public). Ίσως όχι 24% σε όλα τα laptop, αλλά σίγουρα είναι χαμηλότερες από τις αρχικές τιμές που είχε το ίδιο το Public. Σε σύγκριση με τα υπόλοιπα καταστήματα, οι τιμές είναι χαμηλότερες από σχεδόν όλα τα αντίστοιχα πολυκαταστήματα και φαίνεται να είναι ακριβώς ίδιες με το φθηνότερο σκρουτζομάγαζο (προφανώς τις χαμήλωσαν μετά την προσφορά του public).

  Όμως, αναμφισβήτητα, αν η τιμή είναι ίδια, είναι πολύ καλύτερο να αγοράσετε ένα laptop από το “επώνυμο” Public, που έχει δεκάδες καταστήματα σε όλη τη χώρα, παρά από ένα ιντερνετικό κατάστημα που σήμερα υπάρχει και αύριο όχι.

  Διαφήμιση
  Προηγούμενο άρθροΠροσφορές για εργαλεία PARKSIDE για το 2017 και το 2018
  Επόμενο άρθροΑποκτήστε εντελώς δωρεάν το Spotify Premium για 3 μήνες

  Επιτρέπεται ο ανώνυμος σχολιασμός (αν και απαιτείται email, δεν είναι απαραίτητο να συμπληρώσετε το πραγματικό σας email για να δημοσιευθεί το σχόλιο).
  Όλα τα ανώνυμα σχόλια απαιτούν επαλήθεση πριν την δημοσίευση.
  Υβριστικά ή spam σχόλια δεν δημοσιεύονται!

  Εγγραφείτε
  Ειδοποίηση από
  guest
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  Δείτε όλα τα σχόλια