-20% έκπτωση στα Ελληνικά πακέτα semi-dedicated από την TopHost

  0
  Έναρξη προσφοράς Λήξη προσφοράς
  10/11/2019 15/11/2019

  Αν ενδιαφέρεστε για αγορά πακέτου hosting για νέα σελίδα με αυξημένες απαιτήσεις ή θέλετε να αναβαθμίσετε το ήδη υπάρχον πακέτο shared, τότε τα semi-dedicated πακέτα της TopHost είναι μία πολύ καλή επιλογή.

  Τι είναι τα semi-dedicated πακέτα; Πρακτικά πρόκειται για managed VPS, δηλαδή για ένα σέρβερ με “κλειδωμένους” πόρους για το λογαριασμό σας, όπως ένας dedicated ή ένας VPS σέρβερ, με την πολύ σημαντική διαφορά ότι δεν ασχολείστε καθόλου με τα τεχνικά θέματα. Αυτό το κομμάτι το αναλαμβάνει ο πάροχος, εξ’ ου και το “semi”.

  Το πιο σημαντικό πλεονέκτημα είναι οι κλειδωμένοι πόροι, δηλαδή δεν μοιράζεστε πόρους με τους υπόλοιπους σε έναν -πιθανό- υπερφορτωμένο shared σέρβερ, αλλά ανά πάσα στιγμή ο λογαριασμός σας έχει τους πόρους που αναφέρεται  στο πακέτο σας.

  Μέχρι πριν λίγο καιρό η top.host προσέφερε semi-dedicated με φιλοξενία μόνο στην Γερμανία. Εδώ και λίγες μέρες άρχισε να προσφέρει και semi-dedicated με φιλοξενία σε Ελληνικούς σέρβερ και μάλιστα ως προσφορά γνωριμίας δίνει 20% έκπτωση σε όσους αγοράσουν το πακέτο για 12 ή για 24 μήνες (η προσφορά δεν ισχύει για λιγότερο διάστημα).

  Οι Ελληνικοί semi-dedicated προσφέρουν Ελληνική ip και φιλοξενία στην Ελλάδα (δηλαδή λίγο καλύτερη ταχύτητα για το Ελληνικό κοινό).

  Η προσφορά είναι αρκετά καλή, καθώς παρότι η top.host κάνει αρκετά συχνά προσφορές στους shared, σπάνια κάνει προσφορά στους semi ή στους vps.

  έκπτωση σε semi-dedicatted To μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μπείτε στην σελίδα της tophost για τους Ελληνικούς semi-dedicated χρησιμοποιήσετε τον κωδικό GREEKSEMI κατά το checkout και θα γίνει αυτόματη έκπτωση στην τιμή.

  Επιτρέπεται ο ανώνυμος σχολιασμός (αν και απαιτείται email, δεν είναι απαραίτητο να συμπληρώσετε το πραγματικό σας email για να δημοσιευθεί το σχόλιο).
  Όλα τα ανώνυμα σχόλια απαιτούν επαλήθεση πριν την δημοσίευση.
  Υβριστικά ή spam σχόλια δεν δημοσιεύονται!

  Εγγραφείτε
  Ειδοποίηση από
  guest
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  View all comments