-20% έκπτωση στα Ελληνικά πακέτα semi-dedicated από την TopHost

  0
  Έναρξη προσφοράς Λήξη προσφοράς
  10/11/2019 15/11/2019

  Αν ενδιαφέρεστε για αγορά πακέτου hosting για νέα σελίδα με αυξημένες απαιτήσεις ή θέλετε να αναβαθμίσετε το ήδη υπάρχον πακέτο shared, τότε τα semi-dedicated πακέτα της TopHost είναι μία πολύ καλή επιλογή.

  Τι είναι τα semi-dedicated πακέτα; Πρακτικά πρόκειται για managed VPS, δηλαδή για ένα σέρβερ με “κλειδωμένους” πόρους για το λογαριασμό σας, όπως ένας dedicated ή ένας VPS σέρβερ, με την πολύ σημαντική διαφορά ότι δεν ασχολείστε καθόλου με τα τεχνικά θέματα. Αυτό το κομμάτι το αναλαμβάνει ο πάροχος, εξ’ ου και το “semi”.

  Το πιο σημαντικό πλεονέκτημα είναι οι κλειδωμένοι πόροι, δηλαδή δεν μοιράζεστε πόρους με τους υπόλοιπους σε έναν -πιθανό- υπερφορτωμένο shared σέρβερ, αλλά ανά πάσα στιγμή ο λογαριασμός σας έχει τους πόρους που αναφέρεται  στο πακέτο σας.

  Μέχρι πριν λίγο καιρό η top.host προσέφερε semi-dedicated με φιλοξενία μόνο στην Γερμανία. Εδώ και λίγες μέρες άρχισε να προσφέρει και semi-dedicated με φιλοξενία σε Ελληνικούς σέρβερ και μάλιστα ως προσφορά γνωριμίας δίνει 20% έκπτωση σε όσους αγοράσουν το πακέτο για 12 ή για 24 μήνες (η προσφορά δεν ισχύει για λιγότερο διάστημα).

  Οι Ελληνικοί semi-dedicated προσφέρουν Ελληνική ip και φιλοξενία στην Ελλάδα (δηλαδή λίγο καλύτερη ταχύτητα για το Ελληνικό κοινό).

  Η προσφορά είναι αρκετά καλή, καθώς παρότι η top.host κάνει αρκετά συχνά προσφορές στους shared, σπάνια κάνει προσφορά στους semi ή στους vps.

  έκπτωση σε semi-dedicatted To μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μπείτε στην σελίδα της tophost για τους Ελληνικούς semi-dedicated χρησιμοποιήσετε τον κωδικό GREEKSEMI κατά το checkout και θα γίνει αυτόματη έκπτωση στην τιμή.

  Διαφήμιση
  Προηγούμενο άρθροΠροσφορές MediaMarkt μόνο για αυτό το Σαββατοκύριακο
  Επόμενο άρθροBlack Friday 2019 προσφορές από δεκάδες καταστήματα

  Επιτρέπεται ο ανώνυμος σχολιασμός (αν και απαιτείται email, δεν είναι απαραίτητο να συμπληρώσετε το πραγματικό σας email για να δημοσιευθεί το σχόλιο).
  Όλα τα ανώνυμα σχόλια απαιτούν επαλήθεση πριν την δημοσίευση.
  Υβριστικά ή spam σχόλια δεν δημοσιεύονται!

  Εγγραφείτε
  Ειδοποίηση από
  guest
  0 Comments
  Inline Feedbacks
  Δείτε όλα τα σχόλια