Έληξε- Πλυστικό μηχάνημα LAVOR Ninja Extra 145 79.99 ευρώ στα Leroy Merlin

  0
  προσφορά στο lavor πλυστικό

  Αν θέλετε πλυστικό μηχάνημα και υπάρχει κοντά σας κάποιο Leroy Merlin, τότε υπάρχει μία καλή προσφορά αυτή την εποχή, το μεσαίο πλυστικό Lavor Ninja Extra 145. Από άποψη ισχύς είναι στην μεσαία κατηγορία με 1900 Watt ισχύ, 145bar πίεση και 420 λίτρα νερό ανά ώρα. Έχει 6 μετρο σωλήνα με ενσωματωμένο καρούλι για εύκολη αποθήκευση και αρκετά εξαρτήματα. 

  Πλην του κανονιού και των 2 κοινών ακροφυσίων, έχει πιστόλι για αφρό και την ειδική περιστροφική βούρτσα για πατώματα. Ειδικά το τελευταίο είναι αρκετά καλό καθώς από μόνο του κοστίζει πάνω από 15-20 ευρώ.

  Για όσους δεν γνωρίζουν τα Lavor είναι Ιταλικά και τα φέρνει στην Ελλάδα η Unimac. 

  Η τιμή του στο Leroy Merlin είναι 79.90 ευρώ. Η συγκεκριμένη έκδοση δεν υπάρχει σε άλλο Ελληνικό κατάστημα, αλλά η πιο παρόμοια  (ίδια χαρακτηριστικά, απλώς είναι πιο νέα έκδοση με πιο μοντέρνο design) Lavor Fast Extra 145 έχει 100 ευρώ (μάλιστα η Fast Extra δεν έχει τη περιστροφική βούρτσα). 

  Δεν αναφέρεται πότε τελειώνει η προσφορά, αλλά λογικά θα κρατήσει κάποιες μέρες, ίσως και όλο το Σεπτέμβρη του 2019. 

  Διαφήμιση
  Προηγούμενο άρθροΑποκτήστε εντελώς δωρεάν το Spotify Premium για 3 μήνες
  Επόμενο άρθροΕκπτώσεις σε εργαλεία από τον ΚΑΥΚΑ
  Εγγραφείτε
  Ειδοποίηση από
  guest

  Επιτρέπεται ο ανώνυμος σχολιασμός. Παρότι απαιτείται email, δεν χρειάζεται να είναι το πραγματικό σας email. Δεν επιτρέπονται υβριστικά, προσβλητικά ή spam σχόλια

  Η φόρμα σχολιασμού συλλέγει το όνομα, το email και το περιεχόμενου του σχολίου για να μπορούμε να ελέγχουμε τα σχόλια που γίνονται στην ιστοσελίδα. Παρακαλούμε διαβάστε και αποδεχτείτε τους όρους χρήσεις και την πολιτική απορρήτου της ιστοσελίδας μας για να σχολιάσετε
  0 Σχόλια
  Inline Feedbacks
  Δείτε όλα τα σχόλια