Μία από τις μεθόδους marketing που έχει η Gearbest για να ενισχύσει τις αγορές και την αφοσίωση του κοινού είναι και τα γνωστά σε όλους μας εκπτωτικά κουπόνια. Τα κουπόνια στο Gearbest σας βοηθούν να μειώσετε το κόστος της αγοράς σας αισθητά. Η μείωση συνήθως είναι από 5-20%, αν και κάποιες φορές μπορεί να είναι και αρκετά μεγαλύτερη.

Που θα βρείτε τα εκπτωτικά κουπόνια στο Gearbest

Κουπόνια μπορείτε να βρείτε με διάφορους τρόπους. Ο πρώτος είναι μέσω της ειδικής σελίδας που έχει το Gearbest, όπου συνήθως πρόκειται για κουπόνια γενικών εκπτώσεων. Η σελίδα αυτή είναι προσβάσιμη σε όλους.

κουπόνι στο Gearbest

Δηλαδή κουπόνια που αφορούν συγκεκριμένα είδη (πχ tablet, laptops, εργαλεία..) ή κουπόνια που αφορούν συγκεκριμένες μάρκες (πχ Beelink, Xiaomi, Onda…) ή και συγκεκριμένες αποθήκες (πχ 10% κουπόνι για όλα τα προϊόντα από την αποθήκη του Χονγκ Κονγκ). Σε αυτά η έκπτωση είναι 8-15% συνήθως και αφορά όλα τα είδη στις συγκεκριμένες κατηγορίες. 

Ειδικά για ακριβά προϊόντα, αυτή η έκπτωση είναι σημαντική. Έτσι για παράδειγμα σε ένα τάμπλετ που κοστίζει 300 ευρώ, 15% έκπτωση είναι 45 ευρώ, δηλαδή πέφτει στα 255 ευρώ από τα 300 ευρώ.

Κουπόνι στο gearbest

Αυτά τα κουπόνια, τα βάζετε στο λογαριασμό σας κάνοντας claim το καθένα ξεχωριστά

σελίδα λογαριασμό με κουπόνια

Τώρα τα κουπόνια σε αυτή την σελίδα, δεν είναι απεριόριστα. Ειδικά σε όσα έχουν μεγάλες εκπτώσεις, είναι σε συγκεκριμένο αριθμό, ο οποίος μπορεί να εξαντληθεί. Βέβαια ανανεώνεται συχνά, αλλά καλό είναι να τα παίρνετε ακόμα και αν δεν είστε απολύτως σίγουροι ότι θα αγοράσετε κάποιο προϊόν.

Η επόμενη λύση για να βρίσκετε κουπόνια, είναι μέσω ιστοσελίδων, όπως η δική μας (ή και άλλες). Τα κουπόνια αυτά συνήθως είναι για συγκεκριμένα προϊόντα  (πχ για το Xiaomi Mi Box) και εδώ δεν υπάρχει περιορισμός.

Τα κουπόνια αυτά δίδονται από την ίδια την Gearbest σε ενημερωτικά email ή μέσω μίας ειδικής πλατφόρμας και έτσι σίγουρα υπάρχει μία μεγαλύτερη ευχέρεια.

Τα γενικά κουπόνια είναι για μία φορά

Κάτι που θα πρέπει αν δώσετε προσοχή είναι ότι τα κουπόνια είναι για μία και μόνο φορά. Αν τα χρησιμοποιήσετε χάνονται. Ειδικά στα κουπόνια που βρίσκονται στην σελίδα του Gearbest και τα οποία προστίθενται στον λογαριασμό σας αυτόματα, μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε μόνο μία φορά το καθένα. Δηλαδή αν πάρετε ένα, το χρησιμοποιήσετε, δεν μπορείτε να ξανά πάρετε το ίδιο (τουλάχιστον όχι μέχρι να ανανεωθεί). Φυσικά μπορείτε να πάρετε κάποιο διαφορετικό χωρίς πρόβλημα.

Τα ειδικά κουπόνια για συγκεκριμένα προϊόντα που θα βρείτε σε σάιτ ή και banners, μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε όσες φορές θέλετε.

To κάθε προϊόν μπορεί να έχει μόνο μία έκπτωση

Κάτι που θα πρέπει να προσέξετε είναι ότι το κάθε προϊόν μπορεί να έχει μόνο μία έκπτωση. Δηλαδή μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο ένα κουπόνι για το κάθε είδος και αν υπάρχει έκπτωση λόγω flash sales θα αφαιρεθεί αυτή η έκπτωσή.

Έτσι θα πρέπει να ελέγξετε τι σας συμφέρει πιο πολύ. Μην φοβάστε να ελέγξετε την έκπτωση με κάποιο από τα κουπόνια, καθώς μπορείτε εύκολα να τα αφαιρέσετε και να δοκιμάσετε κάποιο άλλο. Τα κουπόνια ισχύουν και χάνονται, μόνο αν κάνετε το τελικό checkout και πληρώσετε την παραγγελία σας.

Ειδικά αν αγοράσετε πολλά προϊόντα στην ίδια παραγγελία αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να το έχετε στο νου σας, καθώς βάζοντας ένα κουπόνι για ένα προϊόν μπορεί να χάσετε μία καλή ισχύουσα έκπτωση από άλλο προϊόν. Αν συμβαίνει αυτό, τότε θα πρέπει να σπάσετε την παραγγελία σε 2 ή και περισσότερα μέρη.

Πως συμπληρώνετε τα κουπόνια στις αγορές

πως συμπληρώνουμε τα κουπόνια

Τώρα τα κουπόνια στις αγορές τα συμπληρώνετε στην ειδική μπάρα που έχει στο checkout. Αν πρόκειται για κάποιο κουπόνι από την σελίδα, τότε θα υπάρχει στην μνήμη του λογαριασμού σας, και πατώντας απλώς στην μπάρα θα εμφανιστούν οι διαθέσιμοι κωδικοί.

Αν πρόκειται για κουπόνι που βρήκατε αλλού, τότε θα πρέπει να το συμπληρώσετε μόνοι σας στην μπάρα.

Όπως ξανά είπαμε, διπλό-ελέγξτε, αρχικά το ποσό πριν το κουπόνι και μετά το ποσό μετά το κουπόνι, ώστε να δείτε αν όλα πήγαν καλά.