Μεγάλες προσφορές για 11 έως 13 Νοέμβρη από το Gearbest

0

Η 11 του Νοέμβρη είναι η “μέρα του εργένη” στην Κίνα. Οι Κινέζοι αντί να κάθονται να κλαίνε που είναι μπακούρια, το μετέτρεψαν σε γιορτή. Για την ακρίβεια στην πιο μεγάλη Κινέζικη γιορτή για αγορές. Έτσι είναι κάτι ανάλογο με το Αμερικανικό Black Friday, που και αυτό έρχεται στα τέλη αυτού του μήνα.

Όλα τα Κινέζικα καταστήματα (και όχι μόνο) έχουν πολύ μεγάλες εκπτώσεις αυτή τη μέρα. Έτσι, για όσους κάνουν αγορές από Κινεζικά e-shop είναι μία καλή ευκαιρία να αγοράσουν φθηνότερα κάτι που ήθελαν. Ένα από τα μεγαλύτερα Κινέζικα e-shop, το Gearbest, ακολουθεί και αυτό αυτόν τον κανόνα. Εδώ και μερικές μέρες έχει ξεκινήσει με προπωλήσεις και μικρές εκπτώσεις, αλλά σήμερα είναι η μέρα που έχει με τις μεγαλύτερες εκπτώσεις.

xiaomi redmi note 6 pro
;Ένα παράδειγμα. Το Xiaomi Redmi Note 6 Pro με 64GB ROM, έχει 158 ευρώ με το κουπόνι GBMP1111NP8. Κανονική τιμή στο Gearbest 170-180 ευρώ, χαμηλότερη τιμή Ελλάδα 200 ευρώ περίπου.

Σχεδόν όλος ο κατάλογος του Gearbest βρίσκεται σε χαμηλότερη τιμή από ότι συνήθως, όμως είναι κάποια προϊόντα που έχουν επιπλέον έκπτωση με κουπόνια. Προφανώς, τα προϊόντα τεχνολογίας δεν μπορούν να έχουν πολύ μεγάλα ποσοστά έκπτωσης, επειδή έχουν σχετικά μικρό περιθώριο κέρδους. Όμως παρόλα αυτά, σε κάποια είδη που βρίσκονται σε προσφορά η πραγματική έκπτωση φθάνει και ξεπερνάει το 10-15%.

Ένα μεγάλο μέρος με τα προϊόντα τα οποία έχουν ειδική έκπτωση, μπορείτε να δείτε στην σελίδα με τις προσφορές και κουπόνια από το Gearbest(σημ: η σελίδα δεν φαίνεται καλά από κινητά). Η σελίδα ανανεώνεται διαρκώς, καθώς οι προσφορές αλλάζουν συνέχεια.

Μία ειδική σελίδα από το Gearbest με μερικές από τις προσφορές για την 11/11 είναι και εδώ. Σε αυτή, προστίθενται κάθε 6 ώρες νέες προσφορές. 

Μία νέα ειδική σελίδα με προσφορές μόνο για τις 12/11 είναι εδώ.

Οι περισσότερες προσφορές είναι μόνο για σήμερα (μέχρι περίπου τα δικά μας μεσάνυχτα), αν και υπάρχουν και κάποιες που θα μείνουν για 1-2 μέρες ακόμα.

Αν δεν έχετε αγοράσει ποτέ από το Gearbest, τότε καλό είναι να διαβάσετε πρώτα αυτόν τον οδηγό αγορών.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροDIY φωτιστικό με λεπτό καπλαμά από πλανισμένο ξύλο
Επόμενο άρθροLEGO κατασκευές για μεγάλα παιδιά
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση από
guest

Επιτρέπεται ο ανώνυμος σχολιασμός. Παρότι απαιτείται email, δεν χρειάζεται να είναι το πραγματικό σας email. Δεν επιτρέπονται υβριστικά, προσβλητικά ή spam σχόλια

Η φόρμα σχολιασμού συλλέγει το όνομα, το email και το περιεχόμενου του σχολίου για να μπορούμε να ελέγχουμε τα σχόλια που γίνονται στην ιστοσελίδα. Παρακαλούμε διαβάστε και αποδεχτείτε τους όρους χρήσεις και την πολιτική απορρήτου της ιστοσελίδας μας για να σχολιάσετε
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια