Ένα μαγνητικό ντουί υπόσχεται να κάνει την αλλαγή λάμπας παιχνιδάκι

0
μαγνητικό ντουί

Στο εμπόριο κυκλοφορούν πολλοί τύποι ντουί. Το πιο γνωστό είναι τo ντουί τύπου E27, που είναι το μεγάλο βιδωτό το οποίο χρησιμοποιείται από τις περισσότερες λάμπες του εμπορίου. Πλέον προστέθηκε ακόμα ένας τύπος, το μαγνητικό ντουί MagBulb

μαγνητικό ντουί
Οι μαγνήτες νεοδυμίου είναι εξαιρετικά ισχυροί (και ακριβοί) μαγνήτες. Ακόμα και ένας σχετικά μικρός μαγνήτης νεοδυμίου, μπορεί να συγκρατήσει βάρος αρκετών κιλών.

Το Magbulb σε αντίθεση με όλους τους άλλους τύπους ντουί που χρησιμοποιούν κάποια εγκοπή ή σπείρωμα για να συγκρατήσουν τον λαμπτήρα, χρησιμοποιεί μόνο πολύ ισχυρούς μαγνήτες νεοδυμιού. Έτσι ο λαμπτήρας δεν βιδώνεται, αλλά απλά μένει σταθερός με τη μαγνητική δύναμη.

μαγνητικό ντουί

Κάτι σημαντικό είναι ότι δεν χρειάζεται να κάνετε κάποια μετατροπή στα ήδη υπάρχοντα ντουί. Το Magbulb προσαρμόζεται πάνω στο κλασσικό ντουί E27. Έτσι εφόσον περάσετε την υποδοχή στο ντουί, μπορείτε μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα μπορείτε να έχετε αλλάξει δεκάδες λάμπες.

Σίγουρα για ένα σπίτι που ένας κοινός λαμπτήρας μένει πάντα σταθερός και αλλάζει κάθε μερικά χρόνια δεν είναι και τόσο χρήσιμο, όμως για επαγγελματικούς χώρους ή χώρους εστίασης, που οι λάμπες αλλάζουν πολύ πιο συχνά σίγουρα είναι πολύ χρηστικό σύστημα.

Το Magbulb αυτή τη στιγμή βρίσκεται στη διαδικασία προ-χρηματοδότησης μέσω της πλατφόρμας Crowdfunding του Kickstarter με αναμενόμενη ημερομηνία παράδοσης τον ερχόμενο Απρίλη. Αν ενδιαφέρεστε και εσείς να παραγγείλετε κάποιο μέσω του Kickstarter, η τιμή του ξεκινάει από 15 δολάρια (περίπου 13 ευρώ με την τρέχουσα ισοτιμία) το κομμάτι, ενώ αν πάρετε αρκετά  μπορεί να φθάσει ακόμα και κάτω από τα 10 δολάρια το ένα.

Για περισσότερα σχετικά με αυτό το πολύ ενδιαφέρον project μπορείτε να δείτε εδώ.  

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΜεγάλες Black Friday προσφορές στο Gearbest
Επόμενο άρθροΠαλιό σιλό δημητριακών μετατρέπεται σε κατοικήσιμο σπίτι
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση από
guest

Επιτρέπεται ο ανώνυμος σχολιασμός. Παρότι απαιτείται email, δεν χρειάζεται να είναι το πραγματικό σας email. Δεν επιτρέπονται υβριστικά, προσβλητικά ή spam σχόλια

Η φόρμα σχολιασμού συλλέγει το όνομα, το email και το περιεχόμενου του σχολίου για να μπορούμε να ελέγχουμε τα σχόλια που γίνονται στην ιστοσελίδα. Παρακαλούμε διαβάστε και αποδεχτείτε τους όρους χρήσεις και την πολιτική απορρήτου της ιστοσελίδας μας για να σχολιάσετε
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια