Τα τελευταία χρόνια, με την τεχνολογία να εξελίσσεται ραγδαία αλλά και τις απαιτήσεις των χρηστών να γίνονται όλο και μεγαλύτερες, οι οθόνες των υπολογιστών αυξάνονται διαρκώς σε μέγεθος αλλά και αριθμό, καθώς αρκετοί επιλέγουν περισσότερες από μία οθόνες για το σύστημά τους. Αν και δεν πάει πολύς καιρός από τότε που κυκλοφόρησαν οι πρώτες οθόνες πάνω από 30 ίντσες, η LG έρχεται να ξεπεράσει και το φράγμα των 40 ιντσών, με την νέα οθόνη 43″ (42.5 για την ακρίβεια), που θα κυκλοφορήσει μέσα στις επόμενες ημέρες.

LG οθόνη 43 ιντσών

Η οθόνη αυτή θα ονομάζεται LG 43UD79-B και δεν είναι μόνο το τεράστιο μέγεθος, αυτό που την κάνει να ξεχωρίζει. Αυτό που πραγματικά θα προσελκύσει αρκετούς αγοραστές, είναι η δυνατότητα για ταυτόχρονη προβολή ως και 4 διαφορετικών display. Δηλαδή με απλά λόγια, θα μπορείτε να την συνδέσετε ταυτόχρονα σε 4 διαφορετικούς υπολογιστές, βλέποντας και ελέγχοντας και τους 4 ταυτόχρονα από την ίδια οθόνη. 

LG οθόνη 43 ιντσών

Αυτό μπορεί και το επιτυγχάνει με τις 4 διαφορετικές εισόδους HDMI αλλά και ένα ειδικό KVM switch, ο οποίος σας επιτρέπει να συνδέσετε μέσω USB ένα ποντίκι και ένα πληκτρολόγιο στην οθόνη και να ελέγχετε με αυτά και τις 4 διαφορετικές προβολές.

LG οθόνη 43 ιντσών

Φυσικά, δεν είναι απαραίτητο να έχετε 4 ταυτόχρονες συνδέσεις. Μπορείτε με ένα απλό πάτημα ενός κουμπιού, να αλλάξετε την προβολή σε μία ή και σε περισσότερες, με τον διαμοιρασμό οθόνης που σας ταιριάζει.

Οι επιδόσεις της σε ανάλυση, αντίθεση, ρυθμό ανανέωσης και γενικότερα όλα τα άλλα σημαντικά χαρακτηριστικά μίας οθόνης, είναι σε αρκετά καλά επίπεδα και σίγουρα θα ικανοποιήσουν τους περισσότερους. Επιγραμματικά, εκτός από την δυνατότητα ανάλυσης 4Κ (3840 × 2160), freesync, 8ms χρόνο απόκρισης, αντίθεση 5000000:1, 104ppi και 178° γωνία θέασης (οριζόντια και κάθετα). Εκτός από αυτά έχει και 2 ηχεία 10 watt αλλά και έξοδο ήχου.

Και αν όλα αυτά σας κάνουν να σκέφτεστε ότι η τιμή της θα ξεπερνάει κατά πολύ τα χίλια ευρώ, εδώ έρχεται η πιο μεγάλη έκπληξη. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, η τιμή της δεν θα ξεπερνάει τα 700 δολάρια στην Αμερική, δηλαδή κάτι λιγότερο από 640 ευρώ. Σίγουρα, αρκετά καλή τιμή αν αναλογιστεί κανείς όλες τις καινοτομίες, το μέγεθος (έχει διπλάσια επιφάνεια από μία οθόνη 29″) αλλά και τα χαρακτηριστικά της.

Η ημερομηνία κυκλοφορίας της, είναι περίπου μέσα Μάη, αρχικά σε Ιαπωνία και Αμερική και μετέπειτα στον υπόλοιπο κόσμο. 

Διαφήμιση
ΠΗΓΗLG
Προηγούμενο άρθροDIY ατσάλινη μέγγενη που ζυγίζει σχεδόν 100 κιλά!!!
Επόμενο άρθροReview: Μίνι ψηφιακή ζυγαριά ακριβείας FS 100
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση από
guest

Επιτρέπεται ο ανώνυμος σχολιασμός. Παρότι απαιτείται email, δεν χρειάζεται να είναι το πραγματικό σας email. Δεν επιτρέπονται υβριστικά, προσβλητικά ή spam σχόλια

Η φόρμα σχολιασμού συλλέγει το όνομα, το email και το περιεχόμενου του σχολίου για να μπορούμε να ελέγχουμε τα σχόλια που γίνονται στην ιστοσελίδα. Παρακαλούμε διαβάστε και αποδεχτείτε τους όρους χρήσεις και την πολιτική απορρήτου της ιστοσελίδας μας για να σχολιάσετε
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια