Ένα 10ίντσο tablet που κάνει αυτόματο mirror στο κινητό σας

0
superscreen στο κινητό

Τα μοντέρνα κινητά, έχουν γίνει εκτός από μέσο επικοινωνίας, ένας μικρός υπολογιστής στο οποίο περνάμε καθημερινά αρκετές ώρες. Έτσι εκτός από τηλεφωνήματα και μηνύματα, βλέπουμε ταινίες, σερφάρουμε στο ίντερνετ, αγοράζουμε προϊόντα, βλέπουμε φωτογραφίες και γενικά κάνουμε ότι κάναμε παλαιότερα αποκλειστικά σε ένα υπολογιστή.

Παρότι τα τεχνικά χαρακτηριστικά των Smarthphone βελτιώνονται συνεχώς, εξακολουθεί να υπάρχει το μεγάλο μειονέκτημα της μικρής οθόνης αλλά και της μπαταρίας. Βέβαια, μπορεί να έχουν κυκλοφορήσει εδώ και πολλά χρόνια τα tablet και τα phablet, αλλά για διάφορους λόγους δεν έχουν γίνει πολύ δημοφιλή, ενώ παρά την βελτίωση της χωρητικότητας της μπαταρίας γενικότερα, τα περισσότερα smartphone δεν κρατάνε ούτε μία μέρα με φουλ χρήση.

τάμπλετ για οθόνη κινητού

Αυτό το κενό λοιπόν θέλει να καλύψει το SuperScreen, ένα 10ιντσο tablet με HD οθόνη, το οποίο μπορεί με μία κίνηση να κάνει mirror την οθόνη του κινητού σας. Δηλαδή, με απλά λόγια, να δείχνει ότι δείχνει η οθόνη του κινητού σας, έχοντας και την δυνατότητα να το χειριστείτε όπως ένα κανονικό tablet.

Σίγουρα αυτό από μόνο του δεν ακούγεται και τίποτα τρομερό, καθώς ήδη υπάρχουν εφαρμογές που μπορούν να το κάνουν αυτό, αλλά όλες αυτές έχουν 2 σημαντικά μειονεκτήματα. Οι περισσότερες έχουν σημαντικό latency (δηλαδή καθυστέρηση) και συνήθως χρησιμοποιούν κάποιο cloud, οπότε είναι απαραίτητο το ίντερνετ. Το Superscreen, όμως, μπορεί και συνδέεται τοπικά ενώ έχει μηδενική καθυστέρηση. Οπότε η λειτουργία του είναι όπως θα ήταν και σε ένα κανονικό tablet.

Βέβαια το πιο καλό στο SuperScreen δεν είναι τόσο οι δυνατότητές του, αλλά η τιμή του. Το κάθε tablet προ-πωλείται μέσω του Kickstater στην τιμή των 119 δολαρίων, τιμή εξαιρετικά ανταγωνιστική αν σκεφτεί κανείς ότι πρόκειται για ένα 10ίντσο tablet με Full HD οθόνη, 4πύρηνο επεξεργαστή @2GHz και 4GB RAM.

Kickstarter failed projects και χρόνος παράδοσης

Πριν παραγγείλει κάποιος το Superscreen, θα πρέπει να λάβει υπόψιν του 2 πολύ σημαντικά σημεία. Το πρώτο είναι ότι ότι λάμπει δεν είναι πάντα χρυσός, ειδικά στο Kickstarter. Υπάρχουν ήδη αρκετά Kickstarter project που άλλα υπόσχονταν και αλλιώς ήταν στην πραγματικότητα. Έτσι αν και δεν είναι και τόσο πιθανό, ίσως βγει άχρηστο. 

Το δεύτερο θέμα, είναι ο χρόνος παράδοσης. Για το συγκεκριμένο, εκτός και αν πληρώσετε 2πλη τιμή σχεδόν για beta testing, είναι ο Δεκέμβριος του 2017. Δηλαδή σχεδόν 8 μήνες από σήμερα. Οπότε πληρώνετε για κάτι, που αν και αυτή τη στιγμή φαίνεται καινοτόμο και με πολύ καλά χαρακτηριστικά για τα λεφτά του, αλλά στην πραγματικότητα θα το έχετε στην καλύτερη των περιπτώσεων σε 8 μήνες.

 

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροReview: Μαγνητικό περικάρπιο ProsKit ST-5601 VS Jakemy JM-X4
Επόμενο άρθρο«Γιαπωνέζικα» από την Κίνα, ένα κακό που έχει παραγίνει…
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση από
guest

Επιτρέπεται ο ανώνυμος σχολιασμός. Παρότι απαιτείται email, δεν χρειάζεται να είναι το πραγματικό σας email. Δεν επιτρέπονται υβριστικά, προσβλητικά ή spam σχόλια

Η φόρμα σχολιασμού συλλέγει το όνομα, το email και το περιεχόμενου του σχολίου για να μπορούμε να ελέγχουμε τα σχόλια που γίνονται στην ιστοσελίδα. Παρακαλούμε διαβάστε και αποδεχτείτε τους όρους χρήσεις και την πολιτική απορρήτου της ιστοσελίδας μας για να σχολιάσετε
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια