Μοναδικός συνδυασμός φωτισμού και φυτών

0
Μοναδικό συνδυασμός φυτών και φωτισμού

Και τα φυτά και ο φωτισμός, είναι δύο από τα πιο βασικά στοιχεία για την σωστή διακόσμηση ενός χώρου. Συνήθως αυτά ήταν ξεχωριστά, αλλά ένας νεαρός Ισπανός αρχιτέκτονας βρήκε τον τρόπο να τα παντρέψει με ένα μοναδικό τρόπο. Το όνομά του είναι Goula Figuera και η συλλογή με αυτά τα πρωτότυπα φωτιστικά, ονομάζεται Viride.

viride γλάστρα με φωτισμόTo Viride, εκτός από το εικαστικό κομμάτι, δείχνει και αρκετά πρακτικό, καθώς εκτός από τον απαραίτητο φωτισμό έχει και σύστημα υδρονέφωσης, το οποίο βοηθά στην συντήρηση του φυτού, χωρίς την ανάγκη ποτίσματος.

O σκελετός είναι μεταλλικός, ενώ ο φωτισμός επιτυγχάνεται με LED φώτα, που θυμίζουν καθρέφτη.

Viride glastra

Περισσότερα για αυτήν την πολύ όμορφη ιδέα μπορείτε να δείτε στην προσωπική σελίδα του αρχιτέκτονα, πατώντας εδώ.

Αν θέλετε να συμμετέχετε στις συζητήσεις χωρίς να χρησιμοποιήσετε λογαριασμό του disqus ή κοινωνικών δικτύων, μπορείτε να επιλέξετε να σχολιάσετε ανώνυμα ως επισκέπτης. Απλώς συμπληρώστε ένα οποιοδήποτε όνομα και ένα αληθοφανές email (πχ denexo@mail.gr) και επιλέξτε το κουτάκι «Θα προτιμούσα να σχολιάσω ως επισκέπτης».
Τα ανώνυμα σχόλια και όσα περιέχουν links, απαιτούν επαλήθευση από κάποιον διαχειριστή πριν δημοσιευθούν. Για περισσότερα σχετικά με την πολιτική σχολιασμού της ιστοσελίδας, μπορείτε να διαβάσετε εδώ.