Μία πολύ καλή παρουσίαση στις δυνατότητες που έχουν τα καλά CNC ( ή Ελληνιστή παντογράφοι), γίνεται σε ένα βίντεο που ανέβασε πρόσφατα η εταιρία Carbide3d. H Carbide3D είναι μία νέα καινοτόμα εταιρία από τις ΗΠΑ,  που κατασκευάζει ποιοτικά CNC γραφείου. Σε αυτό το βίντεο παρουσίασης, χρησιμοποιώντας απλώς μερικά απλά κουτάκια αλουμινίου (από γνωστή μάρκα αναψυκτικών),  καταφέρνουν να δημιουργήσουν μερικά πολύ όμορφα τενεκεδένια-ρομπότ.

τενεκεδένια robot από κουτάκια αναψυκτικών

Το κόψιμο του αλουμινίου από το κουτάκι, γίνεται με φρεζάκι καρβιδίου ενώ η συναρμολόγηση απλώς διπλώνοντας τα κομμάτια και χρησιμοποιώντας και μερικές κοινές αντιστάσεις ως συνδετικό υλικό όπου χρειάζεται.

τενεκεδένια robot από κουτάκια αναψυκτικών

Αναμφισβήτητα είναι ένας πολύ έξυπνος τρόπος για να διαφημίσει η εταιρία τα αρκετά καλά CNC που κατασκευάζει, καθώς κάτι τέτοιο δεν θα μπορούσε να γίνει τόσο εύκολα από ένα «οικονομικό» CNC.

Διαφήμιση
ΜΕΣΩHackaday
Προηγούμενο άρθροΤι είναι τα mini pc και τι διαφορές έχουν από τους κοινούς υπολογιστές
Επόμενο άρθροΦορητό τερματικό τσέπης από Raspberry Zero
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση από
guest

Επιτρέπεται ο ανώνυμος σχολιασμός. Παρότι απαιτείται email, δεν χρειάζεται να είναι το πραγματικό σας email. Δεν επιτρέπονται υβριστικά, προσβλητικά ή spam σχόλια

Η φόρμα σχολιασμού συλλέγει το όνομα, το email και το περιεχόμενου του σχολίου για να μπορούμε να ελέγχουμε τα σχόλια που γίνονται στην ιστοσελίδα. Παρακαλούμε διαβάστε και αποδεχτείτε τους όρους χρήσεις και την πολιτική απορρήτου της ιστοσελίδας μας για να σχολιάσετε
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια