Μία στιγμιαία φωτογραφική μηχανή με ρετρό εμφάνιση

0
Στιγμιαία φωτογραφική μηχανή με ρετρό εμφάνιση

Η Αμερικανική εταιρία Polaroid, ήταν η πρώτη που έκανε διαθέσιμες στο ευρύ κοινό τις στιγμιαίες φωτογραφικές μηχανές. Απο τότε που άρχισαν να κυκλοφορούν οι ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές, έχασαν την αίγλη τους, κυρίως λόγω της ευκολίας και των δυνατοτήτων που προσφέρουν οι ψηφιακές μηχανές. Παρόλα αυτά, υπάρχουν ακόμα κάποιοι που τις χρησιμοποιούν, αν και θεωρούνται αρκετά ξεπερασμένες, σχεδόν ρετρό.

Στιγμιαία φωτογραφική μηχανή με ρετρό εμφάνισηΑν είστε και εσείς ένας από αυτούς, και θέλετε να κάνετε ακόμα πιο ρετρό την ήδη ρετρό φωτογράφηση με στιγμιαία φωτογραφική μηχανή, τότε η Jollylook ίσως είναι αυτό που πάντα ψάχνατε. Μια στιγμιαία φωτογραφική μηχανή, που θυμίζει σε εμφάνιση τις πρώτες φωτογραφικές μηχανές του προηγούμενου αιώνα.

Retro_strigmiaia_fotografiki__09Η Jollylook, δεν διαθέτει κανένα ηλεκτρονικό κύκλωμα, αφού λειτουργεί με τις κλασσικές αρχές της αναλογικής φωτογραφίας. Για φιλμ, χρησιμοποιεί τα έτοιμα φιλμ της Fujifilm για στιγμιαίες φωτογραφικές μηχανές, που μπορείτε εύκολα να βρείτε και στο εμπόριο.

Είναι εντελώς οικολογική, αφού αν εξαιρέσει κανείς τους φακούς, είναι φτιαγμένη αποκλειστικά από ανακυκλώσιμο σκληρό χαρτόνι.

ποιότητα φωτογραφίας στιγμιαίας φωτογραφικήςΗ ποιότητα της φωτογραφίας, σίγουρα δεν μπορεί να θεωρηθεί καλή. Οι φωτογραφίες δείχνουν λίγο θολές και σίγουρα δεν μπορούν να συγκριθούν ούτε με μία κακή ψηφιακή φωτογραφική φωτογραφία.

Και αν νομίζετε ότι μία τέτοια χίπστερ φωτογραφική μηχανή θα κοστίζει αρκετά, κάνετε λάθος. Η Jollylook είναι σχετικά οικονομική, αφού κοστίζει λίγο παραπάνω από 30 δολάρια. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο στάδιο της χρηματοδότησης μέσω του Kickstarter, και τα πάει εξαιρετικά, συγκεντρώνοντας μέσα σε λίγες μέρες το απαιτούμενο κεφάλαιο.

 

 

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΚαλλιτέχνης δημιουργεί μοναδικά έργα με καρβουνιασμένα ξύλα και πρόκες
Επόμενο άρθροΈξυπνη και πρακτική θήκη προστασίας κινητών για μικρά παιδιά
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση από
guest

Επιτρέπεται ο ανώνυμος σχολιασμός. Παρότι απαιτείται email, δεν χρειάζεται να είναι το πραγματικό σας email. Δεν επιτρέπονται υβριστικά, προσβλητικά ή spam σχόλια

Η φόρμα σχολιασμού συλλέγει το όνομα, το email και το περιεχόμενου του σχολίου για να μπορούμε να ελέγχουμε τα σχόλια που γίνονται στην ιστοσελίδα. Παρακαλούμε διαβάστε και αποδεχτείτε τους όρους χρήσεις και την πολιτική απορρήτου της ιστοσελίδας μας για να σχολιάσετε
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια