Πανέξυπνα σκίτσα με αληθινά τρόφιμα (και όχι μόνο)

0
Έξυπνα σκίτσα με τρόφιμα

Ο Diego Cusano είναι ένας Ιταλός καλλιτέχνης που δημιουργεί μοναδικά έργα,  χρησιμοποιώντας αληθινά τρόφιμα και καθημερινά αντικείμενα, πάνω σε ζωγραφισμένα σκίτσα. Σίγουρα δεν είναι ο πρώτος καλλιτέχνης που κάνει κάτι ανάλογο (πχ δείτε αυτά εδώ τα σκίτσα), αλλά σίγουρα είναι ένας από τους καλύτερους. Στα έργα του καταφέρνει να ταιριάζει τόσο αρμονικά τα σκίτσα με τα αντικείμενα, που κάποιες φορές δεν καταλαβαίνεις τη διαφορά μεταξύ του σκίτσου και του αντικειμένου. 

Και ακόμα και όσες φορές είναι εξόφθαλμο, ο συνδυασμός είναι τόσο έξυπνος που χρίζει θαυμασμού.

Σκίτσα με τρόφιμαΗ συλλογή με τα έργα του είναι αρκετά μεγάλη, καθώς δημιουργεί αρκετά νέα κάθε εβδομάδα. Τα περισσότερα από αυτά τα έχει κυκλοφορήσει σε μορφή ημερολογίου ή σκληρόδετου άλμπουμ.

όμορφα σκίτσα με τρόφιμαΜπορείτε να θαυμάσετε όλα τα έργα του στο προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram ή να επισκεφθείτε την προσωπική του σελίδα

Αν θέλετε να συμμετέχετε στις συζητήσεις χωρίς να χρησιμοποιήσετε λογαριασμό του disqus ή κοινωνικών δικτύων, μπορείτε να επιλέξετε να σχολιάσετε ανώνυμα ως επισκέπτης. Απλώς συμπληρώστε ένα οποιοδήποτε όνομα και ένα αληθοφανές email (πχ denexo@mail.gr) και επιλέξτε το κουτάκι «Θα προτιμούσα να σχολιάσω ως επισκέπτης».
Τα ανώνυμα σχόλια και όσα περιέχουν links, απαιτούν επαλήθευση από κάποιον διαχειριστή πριν δημοσιευθούν. Για περισσότερα σχετικά με την πολιτική σχολιασμού της ιστοσελίδας, μπορείτε να διαβάσετε εδώ.