Τσιμεντένια φωτιστικά με σουρεαλιστική διάθεση

0
Πρωτότυπα φωτιστικά από τσιμέντο

Το τσιμέντο έχει μετατραπεί πιθανότατα στο αγαπημένο υλικό των νέων δημιουργών τα τελευταία χρόνια. Ένας από αυτούς που έχουν βασίσει τα περισσότερα έργα τους σε αυτό, είναι και ο Ιταλός αρχιτέκτονας με το ψευδώνυμο CEK, ο οποίος έχει δημιουργήσει μία αρκετά πρωτότυπη σειρά από τσιμεντένια φωτιστικά

Πρωτότυπα φωτιστικά από τσιμέντοΤα περισσότερα από αυτά τα φωτιστικά, είναι συνδυασμός κάποιου γλυπτού με τη μορφή ανθρώπινου μέρους και μίας διακοσμητικής λάμπας.

τσιμεντένια φωτιστικάΗ αλήθεια είναι ότι δείχνουν λίγο απόκοσμα και τρομακτικά, παρόλο αυτά είναι αρκετά πρωτότυπα και ο συνδυασμός της λάμπας πάνω στο φωτιστικό πολύ πετυχημένος.

Εκτός από αυτή τη σειρά με τα φωτιστικά, έχει και μερικά άλλα πολύ όμορφα έργα φτιαγμένα από τσιμέντο, όπως ρολόγια, βάζα και διάφορα άλλα εικαστικά. 

Αν θέλετε να συμμετέχετε στις συζητήσεις χωρίς να χρησιμοποιήσετε λογαριασμό του disqus ή κοινωνικών δικτύων, μπορείτε να επιλέξετε να σχολιάσετε ανώνυμα ως επισκέπτης. Απλώς συμπληρώστε ένα οποιοδήποτε όνομα και ένα αληθοφανές email (πχ denexo@mail.gr) και επιλέξτε το κουτάκι «Θα προτιμούσα να σχολιάσω ως επισκέπτης».
Τα ανώνυμα σχόλια και όσα περιέχουν links, απαιτούν επαλήθευση από κάποιον διαχειριστή πριν δημοσιευθούν. Για περισσότερα σχετικά με την πολιτική σχολιασμού της ιστοσελίδας, μπορείτε να διαβάσετε εδώ.