Τα Lego είναι ίσως το πιο επιτυχημένο παιχνίδι που έχει κυκλοφορήσει ποτέ. Το έχουν αγαπήσει μικροί και μεγάλοι, καθώς σου δίνει την δυνατότητα να δημιουργείς  πραγματικά ότι θες. Ο μόνος περιορισμός που έχουν τα Lego, είναι το μικρό τους μέγεθος, το οποίο κάνει πρακτικά αδύνατες, τις μεγάλες κατασκευές. Δεν θα ήταν τρομερό, να υπήρχαν και μεγάλα lego για πιο μεγάλα παιδιά;

Αυτό πιθανώς σκέφτηκε και η Αμερικανική εταιρία, EverBlock, η οποία δημιούργησε μία σειρά από πλαστικά τουβλάκια που θυμίζουν αυτά τω Lego, με την μόνη διαφορά ότι είναι πολύ μεγαλύτερα σε μέγεθος.

Τα τουβλάκια της Everblock, είναι και αυτά από ειδικό σκληρό ανθεκτικό πλαστικό και βγαίνουν σε τρία διαφορετικά σχήματα, ορθογώνιο μικρό (3 χ 6 ίντσες), τετράγωνο (6 χ 6 ίντσες) και ορθογώνιο μεγάλο (6 χ 12 ίντσες). Το κάθε κομμάτι προσφέρεται σε 16 διαφορετικές αποχρώσεις, οπότε οι συνδυασμοί είναι απεριόριστοι.

Μεγάλα τουβλάκια Lego για μεγάλα παιδιά
Ένα πόντιουμ φτιαγμένο από τουβλάκια everblock

Κάτι που θα πρέπει επίσης να σημειωθεί, είναι ότι η EverBlock προσφέρει και ένα ορθογώνιο καπάκι / τάπα, το οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να κάνετε επίπεδη την επιφάνεια αλλά και να δώσετε περισσότερη σταθερότητα στην κατασκευή.

κτήριο φτιαγμένο από μεγάλα LEGOTo EverBlock δεν σχεδιάστηκε μόνο για μικρές κατασκευές και παιχνίδια. Σύμφωνα με την εταιρία, το everblock μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμα και για την κατασκευή λειτουργικών λυόμενων κτηρίων, καθώς έχει περάσει επιτυχώς και διάφορα τεστ σεισμικότητας. Για τέτοιες κατασκευές, 

Οι τιμές του Everblock είναι αρκετά λογικές, με το κάθε κομμάτι να κοστίζει 4-7 δολάρια περίπου, ενώ αν αγοράσετε μεγάλα πακέτα, αυτό το κόστος μειώνεται αρκετά. 

τουβλάκια Lego για μεγάλα παιδιάΜαζί με τα τουβλάκια της Everblock, μπορείτε να αγοράσετε και μερικά αξεσουάρ, όπως πχ μεταλλικά ράφια, τα οποία κουμπώνουν πάνω στα τουβλάκια ή συρόμενη πόρτα.

Τα Everblock, μπορείτε να τα αγοράσετε μέσω του e-shop της ίδιας της εταιρίας, αν και μέσω του e-shop προσφέρονται αυτή τη στιγμή μόνο στις ΗΠΑ. Βέβαια, σύμφωνα με τους ίδιους, κατόπιν συνεννόησης, μπορούν να αποσταλούν σε όλο το κόσμο. 

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΣπασμένη οθόνη κινητού; Μπορείτε να την αλλάξετε μόνοι σας;
Επόμενο άρθροDIY industrial καρέκλα γραφείου
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση από
guest

Επιτρέπεται ο ανώνυμος σχολιασμός. Παρότι απαιτείται email, δεν χρειάζεται να είναι το πραγματικό σας email. Δεν επιτρέπονται υβριστικά, προσβλητικά ή spam σχόλια

Η φόρμα σχολιασμού συλλέγει το όνομα, το email και το περιεχόμενου του σχολίου για να μπορούμε να ελέγχουμε τα σχόλια που γίνονται στην ιστοσελίδα. Παρακαλούμε διαβάστε και αποδεχτείτε τους όρους χρήσεις και την πολιτική απορρήτου της ιστοσελίδας μας για να σχολιάσετε
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια