Υφασμάτινες γλάστρες με όμορφη εμφάνιση και εξαιρετική αντοχή

0
υφασμάτινες γλάστρες από γεωύφασμα

Οι κλασσικές γλάστρες για τα φυτά είναι συνήθως είτε πλαστικές ή πήλινες. Οι πλαστικές είναι ανθεκτικές και οικονομικές αλλά οι περισσότερες είναι «άσχημες». Οι πήλινες είναι σίγουρα πιο καλαίσθητες και μπορούν να διακοσμηθούν, αλλά σπάνε αρκετά εύκολα. Μία Καναδική εταιρία, θέλει να προσφέρει και μία μέση λύση. Υφασμάτινες γλάστρες, που είναι αρκετά όμορφες και συνάμα πολύ ανθεκτικές. 

Γλάστρες από γεωύφασμαΑυτές οι υφασμάτινες γλάστρες, είναι φτιαγμένες σε δύο στρώσεις. Η εσωτερική είναι από ένα ειδικό αναπνέουν γεωύφασμα (πολυπροπυλενίου), που δεν επιτρέπει το νερό και το χώμα να το διαπεράσουν, ενώ η εξωτερική από πολύ ανθεκτικό ύφασμα, από 100% πολυεστέρα. 

Σύμφωνα με την εταιρία κατασκευής, είναι αρκετά ανθεκτικές στην υπεριώδη ακτινοβολία και στις εξωτερικές συνθήκες (-30 έως 70 βαθμούς Κελσίου). Έτσι μπορούν να χρησιμοποιηθούν χωρίς κανένα πρόβλημα και εξωτερικά. Φυσικά, μπορούν να χρησιμοποιηθούν και στο εσωτερικό του σπιτιού.

Γλάστρες από γεωύφασμα πολυπροπυλενίου

Εκτός και από τις κανονικές με τις δύο στρώσεις, υπάρχουν και οι απλές που έχουν μόνο την εσωτερική στρώση από το γεωύφασμα πολυπροπυλενίου, οι οποίες είναι λίγο πιο οικονομικές.

Που θα τις βρείτε

Η σειρά αυτή ονομάζεται Jardisac και πωλείται αποκλειστικά (?) από το κατάστημα potsandplanter . Οι τιμές τους είναι σχετικά λογικές με την καθεμία να κοστίζει 17-35 ευρώ, αναλόγως το μέγεθος. Το κατάστημα βρίσκεται στον Καναδά, και αν και υπάρχει η δυνατότητα διεθνούς αποστολής σε όλο το κόσμο, θα πρέπει να έχετε υπόψιν σας το θέμα των επιπλέον δασμών και τελών.

Αν θέλετε να συμμετέχετε στις συζητήσεις χωρίς να χρησιμοποιήσετε λογαριασμό του disqus ή κοινωνικών δικτύων, μπορείτε να επιλέξετε να σχολιάσετε ανώνυμα ως επισκέπτης. Απλώς συμπληρώστε ένα οποιοδήποτε όνομα και ένα αληθοφανές email (πχ denexo@mail.gr) και επιλέξτε το κουτάκι «Θα προτιμούσα να σχολιάσω ως επισκέπτης».
Τα ανώνυμα σχόλια και όσα περιέχουν links, απαιτούν επαλήθευση από κάποιον διαχειριστή πριν δημοσιευθούν. Για περισσότερα σχετικά με την πολιτική σχολιασμού της ιστοσελίδας, μπορείτε να διαβάσετε εδώ.