Το Alphacrete, είναι μία σειρά από φωτιστικά, που έχουν το σχήμα της Αγγλικής Αλφαβήτας και είναι φτιαγμένα από τσιμέντο. Το καθένα έχει ύψος 40 εκατοστά και βάρος περίπου 5 κιλά. Οπότε κατά πάσα πιθανότητα είναι φτιαγμένα από κάποιο είδος ελαφρό-μπετού.

τσιμεντένιο φωτιστικά στο σχήμα της αλφαβήταςΓια φωτισμό, χρησιμοποιούν ειδικά σχεδιασμένο λαμπτήρα νέον, στο σχήμα του γράμματος, ο οποίος βρίσκεται στην εσωτερική κοιλότητα. Η σειρά περιλαμβάνει όλα τα γράμματα της λατινικής αλφαβήτου.

Έτσι μπορεί κάποιος να δημιουργήσει λέξεις ή και ολόκληρες προτάσεις με αυτά τα φωτεινά τσιμεντένια γράμματα. Αν και δεν αναφέρεται ο βαθμός προστασίας τους, πιθανώς να μπορούν να τοποθετηθούν και σε εξωτερικούς χώρους.

Το Alphacrete είναι δημιουργία του Studio Seletti και μπορείτε να το βρείτε μέσω του καταστήματος Gessato. Το κόστος του κάθε Alphacrete είναι 200 δολάρια, και για να τα χρησιμοποιήσετε θα πρέπει να έχετε ή να αγοράσετε τον κατάλληλο μετασχηματιστή, καθώς τα φώτα νέον δουλεύουν μόνο σε πολύ υψηλή τάση (5-12.000 Volt). Σύμφωνα με το Gessato, γίνονται αποστολές σε όλο το κόσμο, αν και επειδή πρόκειται για κατάστημα με βάση τις ΗΠΑ, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι πιθανώς να απαιτεί εκτελωνισμό.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροReview: Μίνι πληκτρολόγιο IS11-BT05 με bluetooth σύνδεση
Επόμενο άρθροΠως ελέγχουμε αν η μπαταρία του iPhone 5 είναι νεκρή και πως την αλλάζουμε

Επιτρέπεται ο ανώνυμος σχολιασμός (αν και απαιτείται email, δεν είναι απαραίτητο να συμπληρώσετε το πραγματικό σας email για να δημοσιευθεί το σχόλιο).
Όλα τα ανώνυμα σχόλια απαιτούν επαλήθεση πριν την δημοσίευση.
Υβριστικά ή spam σχόλια δεν δημοσιεύονται!

Εγγραφείτε
Ειδοποίηση από
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια