Πριν αρκετό καιρό είχαμε δει αυτά τα πρωτότυπα μεταλλικά στηρίγματα βιβλίων που έμοιαζαν με σούπερ ήρωες  που συγκρατούσαν τα βιβλία και αυτά τα ξύλινα, τα οποία ήταν εμπνευσμένα από διάσημες σειρές και ταινίες. Τώρα θα δούμε μερικά εντελώς διαφορετικά στηρίγματα βιβλίων που θυμίζουν οροσειρές. Η σειρά αυτή ονομάζεται Bookscapes και έρχεται από το Trey Jones Studio.

Μέχρι στιγμής η σειρά αποτελείται από 3 διαφορετικά σχήματα, που έχουν και διαφορετικές χρήσεις. Το πρώτο ονομάζεται Mountains, και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ανάγνωση βιβλίων, καθώς το σχήμα του είναι ιδανικό για να κρατάει το κάθε βιβλίο σε ελαφρά κλίση προς το εσωτερικό.

στηρίγματα βιβλίων που θυμίζουν βουνοκορφέςΤο δεύτερο ονομάζεται Peaks (δηλαδή βουνοκορυφή) και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως κλασσικό στήριγμα βιβλίων.

Το τελευταίο κομμάτι, ονομάζεται Waves (δηλαδή κύματα) και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως θήκη για λογαριασμούς, κάρτες ή και μικρά βιβλία.

Και τα 3 μπορείτε να τα βρείτε μέσω του καταστήματος workof, με τιμή κοντά στα 275 δολάρια. Σίγουρα όχι και τόσο οικονομικά, αλλά όπως έχουμε ξαναπεί, η τέχνη και το όμορφο design, κοστίζουν.

στηρίγματα βιβλίων που θυμίζουν βουνοκορφέςΒέβαια, ειδικά το κομμάτι Peaks, το οποίο είναι και η προσωπική μας επιλογή, από αυτή τη μικρή συλλογή με στηρίγματα βιβλίων, δεν είναι και τρομερά δύσκολο να γίνει. Αν έχετε ένα φαλτσοπρίονο, ένα μεγάλο κομμάτι από ξύλινο δοκάρι και λίγο χρώμα, τότε μπορείτε να πλησιάσετε αρκετά αυτό το πολύ όμορφο αποτέλεσμα.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΣυναρμολογούμενη ραφιέρα με ξύλινες βέργες με σπείρωμα
Επόμενο άρθροΈνας φορητός εκτυπωτής με πολύ όμορφο design
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση από
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια