Ο Paper, είναι ένας πολύ μοντέρνος οικιακός εκτυπωτής, με εντελώς διαφορετικό design και τρόπο λειτουργίας. Είναι σχεδιασμένος έτσι, ώστε να μπορεί να εκτελέσει όλες τις λειτουργίες ενός οικιακού εκτυπωτή αλλά και να μπορεί να μετακινηθεί πολύ εύκολα, χωρίς καμία ιδιαίτερη διαδικασία. Γιαυτό, και κατά πάσα πιθανότητα, μπορεί να χαρακτηριστεί ως ο πρώτος φορητός εκτυπωτής, που έχει πλήρεις δυνατότητες.

Ένας φορητός εκτυπωτής με πολύ όμορφο designΗ κύρια διαφορά του με τους υπόλοιπους, είναι ότι δεν χρησιμοποιεί τα κοινά φύλλα χαρτιού, αλλά ένα ρολό κόβεται αυτόματα, κατά την εκτύπωση, από τον ίδιο τον εκτυπωτή. Τα πλεονεκτήματα που έχει το ρολό χαρτιού έναντι των φύλλων, είναι ότι είναι πιο οικονομικό, απαιτεί λιγότερο όγκο για το ίδιο μέγεθος χαρτιού και προσφέρει και μεγαλύτερη αυτονομία.

Ένας φορητός εκτυπωτής με πολύ όμορφο designΠαρά το μικρό του μέγεθος, ο Paper, έχει και ενσωματωμένο scanner στο πίσω μέρος, οπότε μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως πολυμηχάνημα, για απλή σάρωση ή και αντιγραφή. Φυσικά διαθέτει σύνδεση WiFi, ενώ έχει και εξαιρετικά απλή λειτουργία. 

Ο εκτυπωτής Paper, αρχικά δημιουργήθηκε σαν ένα θεωρητικό concept, από τον αρκετά ταλαντούχο Γερμανό σχεδιαστή Ludwig Rensch, ο οποίος το παρουσίασε στην προσωπική του σελίδα στο Behance. Αλλά μετά την πολύ θετική ανταπόκριση που γνώρισε και από τον διεθνή τύπο, αλλά και από το κοινό, αποφασίστηκε να προχωρήσει άμεσα και η εμπορική κυκλοφορία του.

Δυστυχώς δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα η ημέρα κυκλοφορίας του, ούτε και το κόστος που θα έχει. Το πιο πιθανό είναι ότι θα κυκλοφορήσει μέσω κάποιας πλατφόρμας crowdfunding ( Kickstarter ή Indiegogo), στο προσεχές διάστημα. Αν σας ενδιαφέρει, αυτός ο φορητός εκτυπωτής, τότε μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του project και να εγγραφείτε στο Newsletter τους, ώστε να έχετε άμεση ενημέρωση όταν ξεκινήσει.

 

Διαφήμιση
ΠΗΓΗLudwig Rensch
Προηγούμενο άρθροΠρωτότυπα στηρίγματα βιβλίων που θυμίζουν οροσειρές
Επόμενο άρθροDIY ταινιολειαντήρας που λειτουργεί με DREMEL
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση από
guest

Επιτρέπεται ο ανώνυμος σχολιασμός. Παρότι απαιτείται email, δεν χρειάζεται να είναι το πραγματικό σας email. Δεν επιτρέπονται υβριστικά, προσβλητικά ή spam σχόλια

Η φόρμα σχολιασμού συλλέγει το όνομα, το email και το περιεχόμενου του σχολίου για να μπορούμε να ελέγχουμε τα σχόλια που γίνονται στην ιστοσελίδα. Παρακαλούμε διαβάστε και αποδεχτείτε τους όρους χρήσεις και την πολιτική απορρήτου της ιστοσελίδας μας για να σχολιάσετε
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια