Ο Jon Almeda είναι ένας νεαρός αγγειοπλάστης από την Χαβάη, ο οποίος δημιουργεί μερικά εντελώς διαφορετικά κεραμικά. Τα έργα του αν και με μία γρήγορη ματιά φαίνονται κοινά, στην πραγματικότητα είναι τελείως ξεχωριστά. Ο λόγος για αυτό, είναι το μέγεθός τους, καθώς όλη η συλλογή αποτελείται από μικροσκοπικά κεραμικά.

πανέμορφα και πρωτότυπα μικροσκοπικά κεραμικάΤα περισσότερα από αυτά, μετά βίας ξεπερνούν σε μέγεθος ένα κέρμα και παρότι είναι τόσο μικροσκοπικά, είναι αρκετά λεπτομερή. Ενώ αυτό που τα κάνει ακόμα πιο ιδιαίτερα, είναι ότι έχουν φτιαχτεί με τον ακριβώς ίδιο τρόπο με τον οποίο φτιάχνονται τα παραδοσιακά κεραμικά.

Μέχρι στιγμής έχει δημιουργήσει εκατοντάδες διαφορετικά χειροποίητα κεραμικά όλων των τύπων (πχ βάζα, αμφορείς…). Τα έργα του , θεωρητικά τουλάχιστον, μπορείτε να τα βρείτε μέσω του προσωπικού του e-shop. Και λέμε θεωρητικά, καθώς έχουν γίνει ανάρπαστα και «φεύγουν»  πάντα σε ελάχιστες ώρες. 

Έτσι ο μοναδικός τρόπος για να θαυμάσετε όλα τα μικροσκοπικά κεραμικά που έχει δημιουργήσει, είναι να τον ακολουθήσετε στον λογαριασμό του στο Instagram, καθώς εκεί ανεβάζει τις περισσότερα από τις δημιουργίες του. Εκτός από τα κεραμικά, ανεβάζει και μερικά πολύ όμορφα βίντεο με την διαδικασία κατασκευής σε εξωτερικούς χώρους. 

 

Διαφήμιση
ΠΗΓΗJon Almeda
Προηγούμενο άρθροΠως να φτιάξετε ένα κυρτό τσιμεντένιο τραπέζι
Επόμενο άρθροΟ πιο απλός τρόπος για να φτιάχνετε bootable USB και SD κάρτες
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση από
guest

Επιτρέπεται ο ανώνυμος σχολιασμός. Παρότι απαιτείται email, δεν χρειάζεται να είναι το πραγματικό σας email. Δεν επιτρέπονται υβριστικά, προσβλητικά ή spam σχόλια

Η φόρμα σχολιασμού συλλέγει το όνομα, το email και το περιεχόμενου του σχολίου για να μπορούμε να ελέγχουμε τα σχόλια που γίνονται στην ιστοσελίδα. Παρακαλούμε διαβάστε και αποδεχτείτε τους όρους χρήσεις και την πολιτική απορρήτου της ιστοσελίδας μας για να σχολιάσετε
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια