Θέλετε να μετατρέψετε τον πάγκο εργασίας σε φορητό αλλά διστάζετε; Πιθανώς όχι άδικα. Κάθε φορητός πάγκος εργασίας είναι σίγουρα πολύ βολικός.  Μπορείτε να τον μετακινείτε όποτε θέλετε με ευκολία, ακόμα και δεκάδες μέτρα. Έχει όμως ένα σημαντικό μειονέκτημα. Αν χρησιμοποιήσετε μόνιμα ροδάκια, είναι σχεδόν αδύνατο να μείνει σταθερός. Ειδικά αν το δάπεδο δεν έχει καλή πρόσφυση (πχ πλακάκια), είναι εντελώς αδύνατο, ακόμα και αν χρησιμοποιήσετε τα καλύτερα ροδάκια με στοπ της αγοράς.  

Έτσι οι περισσότεροι, όταν φτιάχνουν ή αγοράζουν ένα νέο ξύλινο πάγκο εργασίας, διστάζουν να προσθέσουν ροδάκια για αυτόν ακριβώς το λόγο. Στο διαδίκτυο κυκλοφορούν αρκετές πατέντες και ειδικά σχεδιασμένοι φορητοί πάγκοι, που υπόσχονται να λύσουν αυτό το πρόβλημα. Αν και σίγουρα κάποιοι είναι αρκετά αποτελεσματικοί, είτε θα είναι αρκετά πολύπλοκη η κατασκευή τους ή αρκετά ακριβή. 

Ο πιο απλός τρόπος για να μετατρέψετε τον πάγκο εργασίας σε φορητόΟ διάσημος ξυλουργός Christopher Schwarz έρχεται να δώσει την λύση, παρουσιάζοντας ίσως τον πιο απλό και αποτελεσματικό τρόπο για να  μετατρέψετε τον πάγκο εργασίας σε φορητό. Πραγματικά η ιδέα είναι τόσο απλή και προφανής, που σε κάνει να νιώθεις αφελής αν δεν την είχες σκεφθεί ήδη. Και εκτός από απλή και προφανής, είναι και αρκετά οικονομική, καθώς το μόνο που απαιτείται είναι μερικοί οικονομικοί μεντεσέδες.

Έτσι αυτό που πρέπει να κάνετε  για να μετατρέψετε τον πάγκο εργασίας σε φορητό, είναι να προστεθούν οι ρόδες σε μία ένα κομμάτι σανίδας, το οποίο θα βιδωθεί με μεντεσέδες πάνω στα πόδια. Όταν ο πάγκος πρέπει να μετακινηθεί, απλώς θα πρέπει να ανασηκωθεί λίγο ο πάγκος σε κάθε πλευρά και να γυρίσει η σανίδα με τα ροδάκια προς τα μέσα. Όταν ο πάγκος πρέπει να μείνει σταθερός, απλώς ανασηκώνεται ο πάγκος και γυρίζουν τα ροδάκια προς τα έξω.

ο πιο απλός φορητός πάγκος εργασίαςΕπειδή το βάρος του πάγκου θα κάθεται πάνω στα ροδάκια όταν κινείται και στα πόδια όταν είναι σταθερός, δεν χρειάζεται κάποιος ιδιαίτερος ή ακριβός μεντεσές. Το μόνο που μάλλον απαιτείται είναι να μπουν χωνευτοί οι μεντεσέδες πάνω στα πόδια του πάγκου, ώστε να μην στηρίζεται ο πάγκος πάνω στους μεντεσέδες. 

Φυσικά, αυτός ο φορητός πάγκος εργασίας έχει ένα μεγάλο μειονέκτημα. Θα πρέπει να ανασηκώνεται ο πάγκος κάθε φορά. Οπότε αν είναι αρκετά βαρύς ή έχει αντικείμενα πάνω, υπάρχει ένα θέμα. Αλλά οι περισσότεροι ξύλινοι πάγκοι, μπορούν να σηκωθούν άνετα. Και όπως είπαμε, είναι σίγουρα ο πιο απλός και οικονομικός τρόπος για να μετατρέψετε τον πάγκο εργασίας σε φορητό, οπότε μάλλον αυτή η ταλαιπωρία, είναι το μικρό «βάσανο» που θα πρέπει να ανεχτείτε.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροUnboxing : Khadas VIM, ένα δυνατό open-source Dev. Board
Επόμενο άρθροΈνα προστατευτικό χρώμα που υπόσχεται να κάνει κάθε επιφάνεια άφθαρτη
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση από
guest

Επιτρέπεται ο ανώνυμος σχολιασμός. Παρότι απαιτείται email, δεν χρειάζεται να είναι το πραγματικό σας email. Δεν επιτρέπονται υβριστικά, προσβλητικά ή spam σχόλια

Η φόρμα σχολιασμού συλλέγει το όνομα, το email και το περιεχόμενου του σχολίου για να μπορούμε να ελέγχουμε τα σχόλια που γίνονται στην ιστοσελίδα. Παρακαλούμε διαβάστε και αποδεχτείτε τους όρους χρήσεις και την πολιτική απορρήτου της ιστοσελίδας μας για να σχολιάσετε
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια