Ένα minimal ρολόι χειρός για τους λάτρεις της αστρονομίας

0

Την εποχή μας, που όλοι είναι με ένα smart phone στο χέρι,  το ρολόι χειρός έχει μετατραπεί σε ένα αξεσουάρ, που περισσότερο έχει να κάνει με την εμφάνιση, παρά με την πρακτική του χρήση. Έτσι καλό είναι να ξεφεύγει από τα τετριμμένα, εκφράζοντας όσο πιο πολύ γίνεται το στυλ του και τις ασχολίες του κάτοχου του.

μοντέρνο ρολόι χειρός για αστρονόμουςΟπότε αν σας αρέσει το μοντέρνο design και είστε λάτρης της αστρονομίας, η Ziiiro, κυκλοφόρησε ένα νέο μοντέλο ειδικά φτιαγμένο για εσάς. Το ρολόι αυτό ονομάζεται Lunar επειδή η λειτουργία του θυμίζει τις φάσεις της σελήνης.

Αυτό το minimal ρολόι αποτελείται από δύο ανεξάρτητους εσωτερικούς δίσκους. Ο κάθε δίσκος είναι χωρισμένος σε δύο ημικύκλια, τα οποία έχουν διαφορετικό χρώμα. Ο μικρός εσωτερικός δίσκος αντικατοπτρίζει τις ώρες, ενώ ο μεγαλύτερος εξωτερικός τα λεπτά. Οι δίσκοι περιστρέφονται δεξιόστροφα και ο δείκτης και στους δύο δίσκους, είναι η έναρξη του ανοιχτόχρωμου ημικυκλίου. 

μοντέρνο minimal ρολόι χειρός για αστρονόμους

Σίγουρα δεν πρόκειται για κάποιο ρολόι ακριβείας, αφού δεν έχει καν δείχτη για τα δευτερόλεπτα, ενώ και οι δείκτες για ώρες και λεπτά είναι στο περίπου, καθώς δεν υπάρχει καμία απολύτως σήμανση πάνω στο ρολόι. Παρόλα αυτά, το πολύ όμορφο και πρωτότυπο design που έχει, το κάνει να ξεχωρίζει από την πρώτη στιγμή. 

Φυσικά τα υλικά τα οποία έχουν χρησιμοποιηθεί είναι ποιοτικά και πολύ ανθεκτικά. Έτσι το μεγαλύτερο μέρος του σκελετού καθώς και οι δίσκοι, είναι από ανοξείδωτο ατσάλι, ενώ το μπρασελέ είναι από δέρμα. Ο μηχανισμός είναι Ιαπωνικής κατασκευής Miyota quartz.

Που θα το βρείτε
Το κόστος του είναι 150 £ (Αγγλικές λίρες) και διατίθεται μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος του dezeenwatchstore.

 

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροDIY industrial απλίκα με απλά υλικά
Επόμενο άρθροClementine, δωρεάν music player με πάρα πολλές δυνατότητες
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση από
guest

Επιτρέπεται ο ανώνυμος σχολιασμός. Παρότι απαιτείται email, δεν χρειάζεται να είναι το πραγματικό σας email. Δεν επιτρέπονται υβριστικά, προσβλητικά ή spam σχόλια

Η φόρμα σχολιασμού συλλέγει το όνομα, το email και το περιεχόμενου του σχολίου για να μπορούμε να ελέγχουμε τα σχόλια που γίνονται στην ιστοσελίδα. Παρακαλούμε διαβάστε και αποδεχτείτε τους όρους χρήσεις και την πολιτική απορρήτου της ιστοσελίδας μας για να σχολιάσετε
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια