μοντέρνα χίπστερ φάτνη για τα ΧριστούγενναΟ στολισμός του Χριστουγεννιάτικου δέντρου είναι ένα έθιμο το οποίο τηρείται στα περισσότερα μέρη του κόσμου, ακόμα και σε χώρες μη Χριστιανικές. Κυρίως λόγω του μάρκετινγκ, έχει ξεφύγει από τα καθαρά θρησκευτικά πλαίσια και είναι περισσότερο ένα είδος διακόσμησης για τις μέρες των γιορτών.

Κάτω από κάθε Χριστουγεννιάτικο δέντρο, πάντα θα υπάρχει μία φάτνη με τον Ιησού και γύρω τα δώρα. Οι κλασσικές φάτνες είναι συνήθως από φελιζόλ ή χαρτί  αν και σίγουρα υπάρχουν και πιο εντυπωσιακές. 

Αν για εσάς, o λόγος του στολισμού του Χριστουγεννιάτικου δέντρου δεν γίνεται για λόγους θρησκευτικούς και θέλετε να ξεφύγετε από τα τετριμμένα, τότε αυτή η χίπστερ φάτνη ίσως είναι αυτό που πάντα ψάχνατε.

Παρουσιάζει την κλασσική ιστορία της γέννησης του Ιησού όπως θα ήταν αν γινόταν σήμερα, διακομωδώντας -αρκετά πετυχημένα- την χίπστερ αισθητική. Έτσι υπάρχει στην ιστορία ο Ιησούς βγαίνει selfie με τον Ιωσήφ και την Παναγία, οι 3 μάγοι έχουν έρθει με αυτοκινούμενα segways και με δώρα πακέτα από το amazon prime, ο βοσκός έχει ipad, ενώ τα ζώα στην φάτνη είναι βιολογικής διατροφής τρώγοντας τροφές χωρίς γλουτένη.

Η χίπστερ φάτνη, ονομάζεται Μodern Νativity και μπορείτε να την κάνετε δικιά σας με περίπου 130 ευρώ (+70 για έξοδα αποστολής αν βρίσκεστε Ελλάδα).

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΕνα πραγματικά απίστευτα κακό φορητό πικάπ για δίσκους βινυλίου
Επόμενο άρθροAw, snap : Πως να φτιάξετε το πρόβλημα με τη μπλε οθόνη στον Chrome/Chromium
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση από
guest

Επιτρέπεται ο ανώνυμος σχολιασμός. Παρότι απαιτείται email, δεν χρειάζεται να είναι το πραγματικό σας email. Δεν επιτρέπονται υβριστικά, προσβλητικά ή spam σχόλια

Η φόρμα σχολιασμού συλλέγει το όνομα, το email και το περιεχόμενου του σχολίου για να μπορούμε να ελέγχουμε τα σχόλια που γίνονται στην ιστοσελίδα. Παρακαλούμε διαβάστε και αποδεχτείτε τους όρους χρήσεις και την πολιτική απορρήτου της ιστοσελίδας μας για να σχολιάσετε
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια