Ο Luis De La Barena είναι ένας γραφίστας από την Μαδρίτη της Ισπανίας που ασχολείται κυρίως με την ψηφιακή τέχνη. Πρόσφατα κυκλοφόρησε μία πολύ έξυπνη και εντυπωσιακή σειρά από έργα, που απεικονίζουν διάφορα κοινά εργαλεία τα οποία είναι φτιαγμένα από εκατοντάδες αναλώσιμα αυτού του εργαλείου.

Έτσι ένα κατσαβίδι είναι φτιαγμένο από βίδες, ένα σφυρί από πρόκες, ένα δράπανοκατσάβιδο από τρυπάνια, ούπα, και εξαρτήματα δράπανου, ένα χειροπρίονο από κομμάτια ξύλου, ένα πιστόλι σιλικόνης από διάφανη σιλικόνη.

Πραγματικά, όλη η σειρά (ειδικά το κατσαβίδι και το δράπανο) είναι εντυπωσιακή. Είναι τόσο καλοσχεδιασμένα και καλοστημένα που είναι εξαιρετικά δύσκολο να διακρίνει κάποιος πόσο photoshop χρησιμοποιήθηκε για το κάθε έργο.

Όλη τη σειρά μπορείτε να την δείτε στην προσωπική του σελίδα στο Behance. Σίγουρα είναι μία πολύ καλή ιδέα για να εμπνευστούν όσοι ασχολούνται με αυτή τη μορφή τέχνης (είτε γραφίστες είτε junkart καλλιτέχνες).

Διαφήμιση
ΠΗΓΗLuis De La Barena
Προηγούμενο άρθροΟικονομικό gadget για το κινητό μετράει αυτόματα την μυωπία σας
Επόμενο άρθροOverGrive : Linux desktop client για αυτόματο sync σε Google Drive
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση από
guest

Επιτρέπεται ο ανώνυμος σχολιασμός. Παρότι απαιτείται email, δεν χρειάζεται να είναι το πραγματικό σας email. Δεν επιτρέπονται υβριστικά, προσβλητικά ή spam σχόλια

Η φόρμα σχολιασμού συλλέγει το όνομα, το email και το περιεχόμενου του σχολίου για να μπορούμε να ελέγχουμε τα σχόλια που γίνονται στην ιστοσελίδα. Παρακαλούμε διαβάστε και αποδεχτείτε τους όρους χρήσεις και την πολιτική απορρήτου της ιστοσελίδας μας για να σχολιάσετε
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια