Ο Luis De La Barena είναι ένας γραφίστας από την Μαδρίτη της Ισπανίας που ασχολείται κυρίως με την ψηφιακή τέχνη. Πρόσφατα κυκλοφόρησε μία πολύ έξυπνη και εντυπωσιακή σειρά από έργα, που απεικονίζουν διάφορα κοινά εργαλεία τα οποία είναι φτιαγμένα από εκατοντάδες αναλώσιμα αυτού του εργαλείου.

Έτσι ένα κατσαβίδι είναι φτιαγμένο από βίδες, ένα σφυρί από πρόκες, ένα δράπανοκατσάβιδο από τρυπάνια, ούπα, και εξαρτήματα δράπανου, ένα χειροπρίονο από κομμάτια ξύλου, ένα πιστόλι σιλικόνης από διάφανη σιλικόνη.

Πραγματικά, όλη η σειρά (ειδικά το κατσαβίδι και το δράπανο) είναι εντυπωσιακή. Είναι τόσο καλοσχεδιασμένα και καλοστημένα που είναι εξαιρετικά δύσκολο να διακρίνει κάποιος πόσο photoshop χρησιμοποιήθηκε για το κάθε έργο.

Όλη τη σειρά μπορείτε να την δείτε στην προσωπική του σελίδα στο Behance. Σίγουρα είναι μία πολύ καλή ιδέα για να εμπνευστούν όσοι ασχολούνται με αυτή τη μορφή τέχνης (είτε γραφίστες είτε junkart καλλιτέχνες).

Αν θέλετε να συμμετέχετε στις συζητήσεις χωρίς να χρησιμοποιήσετε λογαριασμό του disqus ή κοινωνικών δικτύων, μπορείτε να επιλέξετε να σχολιάσετε ανώνυμα ως επισκέπτης. Απλώς συμπληρώστε ένα οποιοδήποτε όνομα και ένα αληθοφανές email (πχ denexo@mail.gr) και επιλέξτε το κουτάκι «Θα προτιμούσα να σχολιάσω ως επισκέπτης».
Τα ανώνυμα σχόλια και όσα περιέχουν links, απαιτούν επαλήθευση από κάποιον διαχειριστή πριν δημοσιευθούν. Για περισσότερα σχετικά με την πολιτική σχολιασμού της ιστοσελίδας, μπορείτε να διαβάσετε εδώ.