Ιάπωνες τεχνίτες καρφώνουν πιο γρήγορα και από καρφωτικό αέρος

0

εντυπωσιακή ιαπωνική τεχνική καρφώματος

Η ξυλουργική τέχνη στην Ιαπωνία είναι πιθανώς η διασημότερη στον κόσμο για αρκετούς λόγους. Ένας από τους πιο σημαντικούς, είναι για τις δεκάδες διαφορετικές τεχνικές φυσικής σύνδεσης ξύλων, χωρίς την χρήση καρφιών ή κάποιου άλλου τεχνητού συνδέσμου.

Φυσικά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν χρησιμοποιούν ποτέ κάρφια. Κάποιες φορές μάλλον είναι αναγκαστικό «κακό», ακόμα και για τους Ιάπωνες. Ακόμα όμως και αυτό, έχουν καταφέρει να το μετατρέψουν σε τέχνη.

speed_karfoma_4Δείτε την εξαιρετική τεχνική αυτών των δύο Ιαπώνων όταν καρφώνουν φυσικά ξύλινα κεραμίδια σε μία σκεπή. Εκτός απο την ταχύτητά τους, η οποία είναι εντυπωσιακή, ο τρόπος που συγκρατούν και χειρίζονται τις πρόκες με την γλώσσα τους, σε αφήνει με το στόμα ανοιχτό.

Τώρα το κατά πόσο είναι υγειινό να τοποθετούμε πρόκες (ακόμα και αν δεν είναι γαλβανιζέ) μέσα στο στόμα μας, είναι άλλο θέμα. Αλλά δεν μπορεί κανείς να μην θαυμάσει αυτήν την εξαιρετική τεχνική. Οι τύποι είναι πιο γρήγοροι και απο αυτόματο καρφωτικό αέρος.Δείτε ολόκληρο το βίντεο από το κανάλι I Am Stankoff. Στο τέλος του βίντεο δείχνουν και τον τρόπο με τον οποίο αφαιρούν τον φλοιό από τα δέντρα για να τον μετατρέψουν σε φυσικά κεραμίδια.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΠρωτότυπη και αρκετά πρακτική βιβλιοθήκη με σκάλες
Επόμενο άρθροΈνα διαφορετικό ρετρό ρολόι με nixie λαμπτήρα
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση από
guest

Επιτρέπεται ο ανώνυμος σχολιασμός. Παρότι απαιτείται email, δεν χρειάζεται να είναι το πραγματικό σας email. Δεν επιτρέπονται υβριστικά, προσβλητικά ή spam σχόλια

Η φόρμα σχολιασμού συλλέγει το όνομα, το email και το περιεχόμενου του σχολίου για να μπορούμε να ελέγχουμε τα σχόλια που γίνονται στην ιστοσελίδα. Παρακαλούμε διαβάστε και αποδεχτείτε τους όρους χρήσεις και την πολιτική απορρήτου της ιστοσελίδας μας για να σχολιάσετε
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια