Μπορεί το χαρτί να κόψει ξύλο;

0
μπορεί το χαρτί να κόψει ξύλο

Ένας από τους πιο γνωστούς δημιουργούς στο youtube, o  John Heisz, πραγματοποίησε ένα πολύ ενδιαφέρον πείραμα αυτή την εβδομάδα, που έγινε αμέσως viral. Προσπάθησε να κόψει διάφορα υλικά στο δισκοπρίονο πάγκου, με ένα δίσκο που έφτιαξε από κοινό χαρτί και -όλως περιέργως- τα κατάφερε.

Selection_102Όσο και αν φαίνεται απίστευτο κατάφερε να κόψει χαρτί, χαρτόνι, φελιζόλ, πλαστικό μέχρι και λεπτά κομμάτια ξύλου.
 
Selection_106Φυσικά όλες οι κοπές έγιναν προσεκτικά και σε πολύ αργή ταχύτητα, γιατί αλλιώς το χαρτί θα διαλυόταν με την πρώτη επαφή, αλλά και πάλι είναι κάτι αρκετά ενδιαφέρον.
 
Selection_103Και σίγουρα, η πρακτική χρησιμότητα του χάρτινου δίσκου για κοπές σε ξύλο είναι μηδαμινή, αλλά οι καθαρές κοπές που έκανε σε πλαστικό και φελιζόλ δεν είναι κάτι που θα πρέπει να περνάει απαρατήρητο.
 
Selection_107Το μόνο που παραμένει ακόμα αναπάντητο, είναι κατά πόσο το πάχος του χαρτιού έχει σημασία και αν ναι ποιο έχει τα καλύτερα αποτελέσματα στις κοπές.Δείτε όλο το πείραμα του John Heisz στο παραπάνω βίντεο. Καλό είναι να εγγραφείτε και στο κανάλι του, γιατί είναι πολύ αξιόλογος δημιουργός.

 

Διαφήμιση
ΠΗΓΗJohn Heisz
Προηγούμενο άρθροΠυρογραφία με ανάφλεξη πυρίτιδας
Επόμενο άρθροΈνα προγραμματιζόμενο αυτόματο βοήθημα για να κόβετε συνδέσμους κιβωτίου

Επιτρέπεται ο ανώνυμος σχολιασμός (αν και απαιτείται email, δεν είναι απαραίτητο να συμπληρώσετε το πραγματικό σας email για να δημοσιευθεί το σχόλιο).
Όλα τα ανώνυμα σχόλια απαιτούν επαλήθεση πριν την δημοσίευση.
Υβριστικά ή spam σχόλια δεν δημοσιεύονται!

Εγγραφείτε
Ειδοποίηση από
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια