Ένας καλόγερος που παίρνει το σχήμα που εσείς επιθυμείτε

0

 ένας καλόγερος που παίρνει ότι σχήμα θέλετε

To Y-Rack είναι ένας μοντέρνος καλόγερος που έρχεται από το HCWD Studio, που βρίσκεται στην Νέα Υόρκη. Αυτό που τον κάνει να ξεχωρίζει, δεν είναι μόνο το όμορφο design που έχει, αλλά κυρίως η δυνατότητα που δίνει στους χρήστες, να τον συναρμολογήσουν όπως ακριβώς επιθυμούν.
YR-2B281729metal
 
O καλόγερος αποτελείται από αρκετά κομμάτια, τα οποία μπορούν να συνδεθούν με όποιο τρόπο θέλει κάποιος. Έτσι εκτός της βάσης δαπέδου, περιλαμβάνει διάφορα κομμάτια σε σχήμα Y, που στα δύο πάνω άκρα έχουν υποδοχές στις οποίες μπορεί να συνδεθεί ένα νέο κομμάτι. Αν δεν επιθυμείτε να συνδέσετε νέο κομμάτι σε κάποια από τις υποδοχές, υπάρχει ειδική τάπα η οποία βιδώνει πάνω στην υποδοχή.
yrack-128129
 
Οπότε πρακτικά, μπορεί κάποιος να επιλέξει να φτιάξει τον καλόγερο μόνο με ένα κομμάτι Y, αν θέλει να κρεμάει το πολύ δύο ρούχα ή μπορεί να επιλέξει να τον φτιάξει με πολύ περισσότερα, αν οι ανάγκες του είναι μεγαλύτερες.
 
Το Y-Rack είναι φτιαγμένο εξ’ ολοκλήρου με ανοξείδωτο ατσάλι, και προσφέρεται σε 3 αποχρώσεις, λευκό, χρωμίου και χάλκινη. Μπορεί κάποιος αν το επιθυμεί να το αγοράσει μέσω e-shop, αν και έχει λίγο τσουχτερή τιμή (235 δολάρια). Βέβαια αν αναλογιστεί κάποιος ότι στην Ελληνική αγορά κυκλοφορούν καλόγεροι από mdf που πλησιάζουν το κατοστάρικο, δεν είναι και πανάκριβο για ανοξείδωτο.
Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροBagel, ένα ψηφιακό μέτρο που έρχεται να συνδυάσει τις δυνατότητες του μέτρου, της μεζούρας αλλά και του μετρητή λέιζερ
Επόμενο άρθροΠαράλληλη σύνδεση αεροσυμπιεστών για ταυτόχρονη τροφοδότηση αμμοβολής
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση από
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια