Ξύλινα στηρίγματα βιβλίων, εμπνευσμένα από διάσημες σειρές και ταινίες

0
ξύλινα στηρίγματα βιβλίων απο ταινίες και σειρές
Τα στηρίγματα βιβλίων, είναι ένας πολύ χρήσιμος τρόπος για να έχετε τακτοποιημένα τα βιβλία σας. Υπάρχουν αρκετά είδη, με τα πιο οικονομικά να είναι απλά (συνήθως από πλαστικό ή λεπτό μέταλλο) ενώ υπάρχουν και πολύ πιο περίτεχνα που μπορεί να προσφέρουν μια ξεχωριστή νότα στη βιβλιοθήκη σας.
To At-at walker από την σειρά ταινιών Star Wars
 
Τo Mokushop, ένα online κατάστημα στην ιστοσελίδα Etsy, προσφέρει ακριβώς αυτό. Αρκετά όμορφα και ξεχωριστά στηρίγματα βιβλίων, που εκτός από τον προφανή σκοπό που έχουν, θα κάνουν και την βιβλιοθήκη σας να ξεχωρίζει.
Ο Deadpool, από την ομώνυμη ταινία και σειρά κόμικ της Marvel
Ο Deadpool, από την ομώνυμη ταινία και σειρά κόμικ της Marvel
Τα στηρίγματα αυτά, είναι φτιαγμένα αποκλειστικά από ξύλο και φελλό (σαν βάση) και πάντα διαθέτουν δύο μέρη. Όλα είναι εμπνευσμένα από διάσημες ταινίες και σειρές της τηλεόρασης και μπορούν να αγοραστούν κατά παραγγελία. Ο χρόνος κατασκευής είναι σύμφωνα με τον δημιουργό, περίπου 2-3 εβδομάδες με το καθένα, ενώ το κόστος τους ποικίλει, με τα περισσότερα να κυμαίνονται ανάμεσα στα 50 και τα 100 ευρώ.
 
Οι ήρωες από την παιδική σειρά " Winnie the pooh"
Οι ήρωες από την παιδική σειρά ” Winnie the pooh”
Αν κάποιος επιθυμεί κάποιο από αυτά τα στηρίγματα και διαθέτει instagram, μπορεί να κάνει follow την σελίδα του mokushop εκεί, καθώς κατά καιρούς προσφέρει εκπτωτικά κουπώνια μέσω της σελίδας.
 
Selection_029 
Φυσικά, αν κάποιος διαθέτει, ένα καλό CNC με λέιζερ κοπής, μπορεί να φτιάξει μόνος του, ανάλογα στηρίγματα, λίγο πιο οικονομικά.
 
 Selection_027
Αν θέλετε να δείτε μερικά παρόμοια μεταλλικά στηρίγματα, με θέμα διάφορους σούπερ ήρωες, μπορείτε να πατήσετε εδώ.
Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροDIY ηλεκτρικό χορτοκοπτικό από γωνιακό τροχό
Επόμενο άρθροΈνα μικρό λαμπατέρ που είναι ταυτόχρoνα και αρωματικό χώρου
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση από
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια