Ένα μικρό λαμπατέρ που είναι ταυτόχρoνα και αρωματικό χώρου

0
Όλοι κάποιοι στιγμή έχουν χρησιμοποιήσει αρωματικά έλαια, για να αρωματίσουν τον χώρο του σπιτιού τους. Σε ειδικά δοχεία, με την χρήση κεριών ρεσώ, είναι ικανά να κάνουν ένα δωμάτιο να μυρίζει αρκετά όμορφα.
 
 
Είναι αρκετά οικονομικά και υπάρχουν σε μεγάλη ποικιλία. Το μόνο πρόβλημα που έχει αυτός ο τρόπος, είναι η χρήση των κεριών ρεσώ. Τα ρεσώ, παρόλο που είναι αρκετά μικρά, δεν παύουν να έχουν μια μικρή φλόγα, που σε περίπτωση ατυχήματος (από μικρό παιδί ή οικόσιτο ζώο), μπορεί να προκαλέσει πυρκαγιά.
 
H (Νότιο) Κορεάτικη εταιρία, 250 Design, κυκλοφόρησε ένα μικρό λαμπατέρ, που έρχεται να αντικαταστήσει αυτά τα αρωματικά με τα ρεσώ, με μία πιο ασφαλής εκδοχή με ηλεκτρικές λάμπες. 
 
Η λογική λειτουργίας είναι ακριβώς ίδια. Το αρωματικό αποτελείται από ένα λαμπατέρ σιλικόνης, το οποίο στο πάνω μέρος έχει μια κεραμική πλάκα, στην οποία εισάγεται το αρωματικό έλαιο. Οι λάμπες που χρησιμοποιεί το λαμπατέρ παράγουν θερμότητα και σιγά σιγά ζεσταίνουν την κεραμική πλάκα, κάνοντας έτσι το αρωματικό έλαιο να εξατμιστεί και να αρωματίσει τον περιβάλλοντα χώρο.
H RO χρησιμοποιεί λαμπτήρα LED, ο οποίος εκτός από μεγάλη οικονομία στην κατανάλωση ρεύματος, έχει την δυνατότητα δύο διαφορετικών φωτισμών. Ένα με θερμό φως και έναν με ψυχρό φως, απλώς με το πάτημα ενός κουμπιού που βρίσκεται στην βάση του.
 
Η τιμή αυτού το λαμπατέρ είναι 120.000 (Νότιο) Κορεατικά Γον, που μπορεί να ακούγεται πολύ ακριβό, αλλά με την σημερινή ισοτιμία είναι περίπου 90 Ευρώ και μπορεί κάποιος να το παραγγείλει (με αρκετή βοήθεια μέσω google tranlsate, καθώς η σελίδα είναι στα Κορεατικά) μέσω της Κορεατικής σελίδας Naver.
Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΞύλινα στηρίγματα βιβλίων, εμπνευσμένα από διάσημες σειρές και ταινίες
Επόμενο άρθροΜαχαίρι τραβήγματος από παλιό διαμαντόδισκο
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση από
guest

Επιτρέπεται ο ανώνυμος σχολιασμός. Παρότι απαιτείται email, δεν χρειάζεται να είναι το πραγματικό σας email. Δεν επιτρέπονται υβριστικά, προσβλητικά ή spam σχόλια

Η φόρμα σχολιασμού συλλέγει το όνομα, το email και το περιεχόμενου του σχολίου για να μπορούμε να ελέγχουμε τα σχόλια που γίνονται στην ιστοσελίδα. Παρακαλούμε διαβάστε και αποδεχτείτε τους όρους χρήσεις και την πολιτική απορρήτου της ιστοσελίδας μας για να σχολιάσετε
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια