Ένα μικρό κομοδίνο με ξύλινα λέπια, που αλλάζουν χρώμα καθώς ανοίγετε το συρτάρι

0
anigif 
 

O Κορεάτης σχεδιαστής Juno Jeon, δημιούργησε ένα πανέμορφο μικρό κομοδίνο, το οποίο έχει μια αρκετά πρωτότυπη εμφάνιση. Τα πλαϊνά και το πάνω μέρος του κομοδίνου, θυμίζουν έντονα λέπια (ή πιο σωστά φολίδες) ερπετών, τα οποία μάλιστα μπορούν να κινηθούν και να αλλάξουν χρώμα, καθώς ανοίγετε ή κλείνετε το συρτάρι.

 
img_3_1459976837_299a22bb1ccaf195e4d6ba9c1af55d38Οι ξύλινες φολίδες, δείχνουν να είναι ενωμένες με κάποιον άξονα, ο οποίος (μάλλον) κινείται από κάποιο μοχλό που βρίσκεται ενσωματωμένος στο τέλος του συρταριού. Έχουν διαφορετικό χρώμα ανά πλευρά και  έτσι όταν το συρτάρι κινείται αυτά αλλάζουν φορά αλλάζοντας ταυτόχρονα και χρώμα.
 
img_2_1459976837_8d2b088d4acc9633871c7ad1539bf3e0Το κομοδίνο ονομάστηκε “Pull me to life” (δηλαδή σε ελεύθερη μετάφραση ¨τραβήξτε με στη ζωή”) και παρότι φαίνεται να έχει κάποια μικροπροβλήματα συντονισμού κάποιες φορές, είναι αρκετά πρωτότυπο και σίγουρα αξίζει προσοχής.

Μπορείτε να το δείτε πιο αναλυτικά εδώστην προσωπική σελίδα του δημιουργού (μερικές φορές δείχνει 403 error, περιμένετε λίγο και μετά κάντε refresh)


 
 
Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροUnboxing – Σταθμός ακονίσματος Parkside PSS 65A1
Επόμενο άρθροΣφαιρικά φωτιστικά από λεπτές λωρίδες ανοξείδωτου ατσαλιού
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση από
guest

Επιτρέπεται ο ανώνυμος σχολιασμός. Παρότι απαιτείται email, δεν χρειάζεται να είναι το πραγματικό σας email. Δεν επιτρέπονται υβριστικά, προσβλητικά ή spam σχόλια

Η φόρμα σχολιασμού συλλέγει το όνομα, το email και το περιεχόμενου του σχολίου για να μπορούμε να ελέγχουμε τα σχόλια που γίνονται στην ιστοσελίδα. Παρακαλούμε διαβάστε και αποδεχτείτε τους όρους χρήσεις και την πολιτική απορρήτου της ιστοσελίδας μας για να σχολιάσετε
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια