Εκφραστικές πήλινες γλάστρες

0
H Rachel Sander, είναι μια γραφίστρια η οποία ήθελε να βρει έναν τρόπο να ξεφύγει από την συνεχή χρήση του υπολογιστή. Έτσι, αποφάσισε να αρχίσει να “παίζει” με πηλό. Και κάπως έτσι της ήρθε η ιδέα να δημιουργήσει μια μεγάλη σειρά, από μερικές πολύ ξεχωριστές πήλινες γλάστρες, τις οποίες ονόμασε Potheads (ελεύθερη μετάφραση: γλαστρό-κεφάλια). Οι γλάστρες της Rachel, είναι έτσι σχεδιασμένες και ζωγραφισμένες που θυμίζουν προσωπείο.  Όλες διαθέτουν μύτη, μάτια, στόμα και μερικές φορές αυτιά και ζωγραφισμένα μαλλιά.
Εκτός από το πολύ όμορφο αισθητικό αποτέλεσμα, είναι αρκετά χαρακτηριστική, η έντονη εκφραστικότητα που έχουν όλες οι γλάστρες, που έχει δημιουργήσει.
 Διαθέτει διάφορα μοντέλα, με κάποια από αυτά να είναι και κρεμαστά ενώ έχει δημιουργήσει και μια μικρή σειρά από βαζάκια.

 Όλες οι γλάστρες είναι προς πώληση από το προσωπικό της online κατάστημα, σε πολύ λογική τιμή (25-45 ευρώ η μία).

 Μπορείτε να δείτε, όλη την σειρά που έχει δημιουργήσει, στην σελίδα της στο tumblr εδώ ή να αγοράσετε μία από το online κατάστημα της, εδώ.
 
 
 
 
 
 

 
Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΞύλινο ηλεκτρικό αυτοκίνητο από την TOYOTA
Επόμενο άρθροΝτουλάπια με πορτάκια από διάτρητο πάνελ
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση από
guest

Επιτρέπεται ο ανώνυμος σχολιασμός. Παρότι απαιτείται email, δεν χρειάζεται να είναι το πραγματικό σας email. Δεν επιτρέπονται υβριστικά, προσβλητικά ή spam σχόλια

Η φόρμα σχολιασμού συλλέγει το όνομα, το email και το περιεχόμενου του σχολίου για να μπορούμε να ελέγχουμε τα σχόλια που γίνονται στην ιστοσελίδα. Παρακαλούμε διαβάστε και αποδεχτείτε τους όρους χρήσεις και την πολιτική απορρήτου της ιστοσελίδας μας για να σχολιάσετε
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια