Εκφραστικές πήλινες γλάστρες

0
H Rachel Sander, είναι μια γραφίστρια η οποία ήθελε να βρει έναν τρόπο να ξεφύγει από την συνεχή χρήση του υπολογιστή. Έτσι, αποφάσισε να αρχίσει να “παίζει” με πηλό. Και κάπως έτσι της ήρθε η ιδέα να δημιουργήσει μια μεγάλη σειρά, από μερικές πολύ ξεχωριστές πήλινες γλάστρες, τις οποίες ονόμασε Potheads (ελεύθερη μετάφραση: γλαστρό-κεφάλια). Οι γλάστρες της Rachel, είναι έτσι σχεδιασμένες και ζωγραφισμένες που θυμίζουν προσωπείο.  Όλες διαθέτουν μύτη, μάτια, στόμα και μερικές φορές αυτιά και ζωγραφισμένα μαλλιά.
Εκτός από το πολύ όμορφο αισθητικό αποτέλεσμα, είναι αρκετά χαρακτηριστική, η έντονη εκφραστικότητα που έχουν όλες οι γλάστρες, που έχει δημιουργήσει.
 Διαθέτει διάφορα μοντέλα, με κάποια από αυτά να είναι και κρεμαστά ενώ έχει δημιουργήσει και μια μικρή σειρά από βαζάκια.

 Όλες οι γλάστρες είναι προς πώληση από το προσωπικό της online κατάστημα, σε πολύ λογική τιμή (25-45 ευρώ η μία).

 Μπορείτε να δείτε, όλη την σειρά που έχει δημιουργήσει, στην σελίδα της στο tumblr εδώ ή να αγοράσετε μία από το online κατάστημα της, εδώ.
 

 

 

 

 

 

 

Αν θέλετε να συμμετέχετε στις συζητήσεις χωρίς να χρησιμοποιήσετε λογαριασμό του disqus ή κοινωνικών δικτύων, μπορείτε να επιλέξετε να σχολιάσετε ανώνυμα ως επισκέπτης. Απλώς συμπληρώστε ένα οποιοδήποτε όνομα και ένα αληθοφανές email (πχ denexo@mail.gr) και επιλέξτε το κουτάκι «Θα προτιμούσα να σχολιάσω ως επισκέπτης».
Τα ανώνυμα σχόλια και όσα περιέχουν links, απαιτούν επαλήθευση από κάποιον διαχειριστή πριν δημοσιευθούν. Για περισσότερα σχετικά με την πολιτική σχολιασμού της ιστοσελίδας, μπορείτε να διαβάσετε εδώ.