Τσιμεντένιο σετ γραφείου

0
τσιμεντένιο σετ γραφείου
 
Το 22 Design Studio, είναι ένα εργαστήρι με βάση το Ταϊπέι στην Ταϊβάν, και ειδικεύεται σε δημιουργίες που έχουν ως βασικό συστατικό το τσιμέντο (μπετό) και το σίδηρο. Τα έργα του διακρίνονται πάντα για την απλότητα και το μοντέρνο τους design.
22-design-studio-merge-500
 
Κάποια από αυτά τα έργα ανήκουν στη σειρά γραφείου που δημιούργησαν. Η σειρά περιλαμβάνει μια μολυβοθήκη, μία θήκη καρτών και μια βάση για σελοτέιπ. Όλα έχουν δημιουργηθεί με την βοήθεια καλουπιών και διατίθενται στο φυσικό χρώμα του τσιμέντου αλλά και σε μερικές άλλες αποχρώσεις.
 
 22designstudio-merge-desktop-stationery-set-designboom-11
Η τιμή τους είναι λίγο τσουχτερή (αν σκεφτεί κάποιος ότι είναι τσιμεντένια και το κόστος κατασκευής πρέπει να είναι σχετικά μικρό) με το κάθε κομμάτι να κοστίζει 65 Αμερικάνικα Δολάρια (περίπου 59 Ευρώ με την σημερινή ισοτιμία). Αν κάποιος επιθυμεί να αγοράσει κάποιο, μπορεί να το κάνει μέσω της επίσημης σελίδας τους πατώντας εδώ.
 

 22designstudio-merge-desktop-stationery-set-designboom-06

Αν θέλετε να συμμετέχετε στις συζητήσεις χωρίς να χρησιμοποιήσετε λογαριασμό του disqus ή κοινωνικών δικτύων, μπορείτε να επιλέξετε να σχολιάσετε ανώνυμα ως επισκέπτης. Απλώς συμπληρώστε ένα οποιοδήποτε όνομα και ένα αληθοφανές email (πχ denexo@mail.gr) και επιλέξτε το κουτάκι «Θα προτιμούσα να σχολιάσω ως επισκέπτης».
Τα ανώνυμα σχόλια και όσα περιέχουν links, απαιτούν επαλήθευση από κάποιον διαχειριστή πριν δημοσιευθούν. Για περισσότερα σχετικά με την πολιτική σχολιασμού της ιστοσελίδας, μπορείτε να διαβάσετε εδώ.