Μια αρκετά έξυπνη και πρακτική ιδέα για να αξιοποιηθούν παλιές μπάλες μπάσκετ είχε η JF Productions. Η JF Productions είναι μια ομάδα καλλιτεχνών από την Μαλαισία, η οποία έχει δημιουργήσει μερικά αρκετά αξιόλογα project. 

 
 παλιές μπάλες μπάσκετ έγιναν τσαντάκι
Ένα από τα αυτά τα project, είναι το 2nd Chance, δηλαδή “δεύτερη ευκαιρία”. Σε αυτό έχουν αξιοποιήσει διάφορα άχρηστα παλιά αντικείμενα, δίνοντας τους νέα χρηστικότητα. Ένα από αυτά, είναι και το τσαντάκι από παλιά μπάλα μπάσκετ.
 

 11800406_647409778693285_5732953839416118956_n

Το καλό με τη μπάλα μπάσκετ, είναι ότι είναι αεροστεγής και υδατοστεγής χωρίς να έχει ξεχωριστή σαμπρέλα. Η σαμπρέλα είναι πλαστικοποιημένη εσωτερικά και έτσι μπορεί να κρατήσει κάπως καλύτερα το σχήμα το οποίο έχει.  
 
Οπότε μόνο με ένα καλό αδιάβροχο φερμουάρ μπορεί να μετατραπεί σε ένα τσαντάκι το οποίο προστατεύει τα αντικείμενα από οτιδήποτε, ακόμα και νερό . Έτσι είναι ιδανικό και για τσαντάκι θαλάσσης. 
 
Τώρα όσο αναφορά την μετατροπή, δεν υπάρχουν κάποιες πληροφορίες, αλλά από τις φωτογραφίες φαίνεται ότι το φερμουάρ είναι ραμμένο και όχι κολλημένο. Οι μπάλες αυτές είναι δερμάτινες, οπότε έχουν σίγουρα κάποια σκληρότητα, αλλά λογικά μια απλή ραπτομηχανή μπορεί να τις ράψει. Πιθανότατα να μπορεί και να κολληθεί με μια καλή βενζινόκολλα με το ίδιο καλά αποτελέσματα, αν κάποιος δεν έχει ραπτομηχανή και θέλει να το κάνει.
 
Μπορείτε να δείτε περισσότερες πληροφορίες για την JF Productions στην σελίδα τους στο facebook
Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροUnboxing – Ταμπακιέρα Stanley με 25 αποσπώμενα δοχεία
Επόμενο άρθροFreedroid ένα δωρεάν opensource RPG για Windows και Linux
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση από
guest

Επιτρέπεται ο ανώνυμος σχολιασμός. Παρότι απαιτείται email, δεν χρειάζεται να είναι το πραγματικό σας email. Δεν επιτρέπονται υβριστικά, προσβλητικά ή spam σχόλια

Η φόρμα σχολιασμού συλλέγει το όνομα, το email και το περιεχόμενου του σχολίου για να μπορούμε να ελέγχουμε τα σχόλια που γίνονται στην ιστοσελίδα. Παρακαλούμε διαβάστε και αποδεχτείτε τους όρους χρήσεις και την πολιτική απορρήτου της ιστοσελίδας μας για να σχολιάσετε
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια