Φωτιστικό γραφείου από αλουμίνιο και φελλό

0
Ο Paulin Giret είναι ένας Γάλλος δημιουργός και φωτογράφος. Ένα από τα έργα του είναι αυτό το πολύ minimal φωτιστικό γραφείου. Είναι φτιαγμένο αποκλειστικά από αλουμίνιο και φελλό.
Selection_877
Έχει κωνικό σχήμα με 9 πλευρές στις οποίες μπορεί να σταθεί το φωτιστικό (5 στη βάση και 4 περιμετρικά). Η διαδικασία κατασκευής δεν φαίνεται να είναι πολύ δύσκολη και όπως δείχνουν και οι φωτογραφίες έχουν γίνει χωρίς την χρήση κάποιου ιδιαίτερου εργαλείου. Θεωρητικά το πιο δύσκολο κομμάτι είναι να κοπεί σωστά το αλουμίνιο, χωρίς την χρήση CNC. 
 
Selection_878
Το στραντζάρισμα έχει γίνει απλά με το χέρι και κάποιους οδηγούς.Το τελικό αποτέλεσμα είναι πολύ όμορφο και πρωτότυπο και δένεται αρκετά με ένα μοντέρνο γραφείο. 
 
Μπορείτε να δείτε αναλυτικά το project, στην προσωπική σελίδα του Paulin Giret εδώ.

Αν θέλετε να συμμετέχετε στις συζητήσεις χωρίς να χρησιμοποιήσετε λογαριασμό του disqus ή κοινωνικών δικτύων, μπορείτε να επιλέξετε να σχολιάσετε ανώνυμα ως επισκέπτης. Απλώς συμπληρώστε ένα οποιοδήποτε όνομα και ένα αληθοφανές email (πχ denexo@mail.gr) και επιλέξτε το κουτάκι «Θα προτιμούσα να σχολιάσω ως επισκέπτης».
Τα ανώνυμα σχόλια και όσα περιέχουν links, απαιτούν επαλήθευση από κάποιον διαχειριστή πριν δημοσιευθούν. Για περισσότερα σχετικά με την πολιτική σχολιασμού της ιστοσελίδας, μπορείτε να διαβάσετε εδώ.