Αντικείμενα που θυμίζουν σκίτσο από μολύβι

0
 
Η Αγγλίδα καλλιτέχνης Maya Selway, ασχολείται κυρίως με την κατασκευή κοσμημάτων. Όμως στην έκθεση Interiur του 2012, παρουσίασε μια διαφορετική σειρά από έργα που θυμίζουν σκίτσα από μολύβι. Για την ακρίβεια όλα τα έργα, υπό μια συγκεκριμένη οπτική γωνία, δίνουν την ψευδαίσθηση της μισοτελειωμένης ζωγραφιάς.
 
Τα περισσότερα από αυτά δεν έχουν κάποια πρακτική χρήση, αλλά είναι μόνο έργα τέχνης. 2 έργα όμως, έχουν και πρακτική χρήση καθώς μπορεί να χρησιμοποιηθούν ως καθημερινά αντικείμενα . Το ένα είναι ένα κηροπήγιο και το άλλο ένα βάζο. 
 
 
Δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την κατασκευή των έργων, αλλά το πιο πιθανό είναι να έγιναν με κάποιο σκληρό σύρμα κοσμημάτων. Σίγουρα δεν είναι κάτι εύκολο, αλλά είναι μια καλή ιδέα για minimal design ή απλά όποιον/α έχει καλλιτεχνική διάθεση και θέλει να εντυπωσιάσει τους φίλους του. 

Αν θέλετε να συμμετέχετε στις συζητήσεις χωρίς να χρησιμοποιήσετε λογαριασμό του disqus ή κοινωνικών δικτύων, μπορείτε να επιλέξετε να σχολιάσετε ανώνυμα ως επισκέπτης. Απλώς συμπληρώστε ένα οποιοδήποτε όνομα και ένα αληθοφανές email (πχ denexo@mail.gr) και επιλέξτε το κουτάκι «Θα προτιμούσα να σχολιάσω ως επισκέπτης».
Τα ανώνυμα σχόλια και όσα περιέχουν links, απαιτούν επαλήθευση από κάποιον διαχειριστή πριν δημοσιευθούν. Για περισσότερα σχετικά με την πολιτική σχολιασμού της ιστοσελίδας, μπορείτε να διαβάσετε εδώ.