Αντικείμενα που θυμίζουν σκίτσο από μολύβι

0
 
Η Αγγλίδα καλλιτέχνης Maya Selway, ασχολείται κυρίως με την κατασκευή κοσμημάτων. Όμως στην έκθεση Interiur του 2012, παρουσίασε μια διαφορετική σειρά από έργα που θυμίζουν σκίτσα από μολύβι. Για την ακρίβεια όλα τα έργα, υπό μια συγκεκριμένη οπτική γωνία, δίνουν την ψευδαίσθηση της μισοτελειωμένης ζωγραφιάς.
 
Τα περισσότερα από αυτά δεν έχουν κάποια πρακτική χρήση, αλλά είναι μόνο έργα τέχνης. 2 έργα όμως, έχουν και πρακτική χρήση καθώς μπορεί να χρησιμοποιηθούν ως καθημερινά αντικείμενα . Το ένα είναι ένα κηροπήγιο και το άλλο ένα βάζο. 
 
 
Δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την κατασκευή των έργων, αλλά το πιο πιθανό είναι να έγιναν με κάποιο σκληρό σύρμα κοσμημάτων. Σίγουρα δεν είναι κάτι εύκολο, αλλά είναι μια καλή ιδέα για minimal design ή απλά όποιον/α έχει καλλιτεχνική διάθεση και θέλει να εντυπωσιάσει τους φίλους του. 
Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροGis Weather, ένας μετεώρολογικός σταθμός στο Desktop σας
Επόμενο άρθροReview: Parkside Επαναφορτιζόμενο Κατσαβίδι Rapidfire 3.6V
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση από
guest

Επιτρέπεται ο ανώνυμος σχολιασμός. Παρότι απαιτείται email, δεν χρειάζεται να είναι το πραγματικό σας email. Δεν επιτρέπονται υβριστικά, προσβλητικά ή spam σχόλια

Η φόρμα σχολιασμού συλλέγει το όνομα, το email και το περιεχόμενου του σχολίου για να μπορούμε να ελέγχουμε τα σχόλια που γίνονται στην ιστοσελίδα. Παρακαλούμε διαβάστε και αποδεχτείτε τους όρους χρήσεις και την πολιτική απορρήτου της ιστοσελίδας μας για να σχολιάσετε
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια