Μαγικά έργα σκιών με χαρτόνι

0
 
  

έργα σκιών με χαρτόνι

Η δημιουργία έργων με την βοήθεια του φωτισμού και της σκίασης είναι μια αρχαία τέχνη που υπάρχει σε αρκετούς πολιτισμούς. Ανάμεσα σε αυτούς και ο δικός μας, με το κλασσικό θέατρο σκιών με το Καραγκιόζη, να είναι ένα μικρό μόνο παράδειγμα.

Nermin_Er_12
 
Η Τουρκάλα καλλιτέχνης Nermin Er, έχει εξειδίκευση σε τέτοιες δημιουργίες, και έχει φιλοτεχνήσει μερικά πραγματικά μαγικά έργα. Όλα τα έργα της, είναι φτιαγμένα με διάφορες στρώσεις από χαρτόνι, δημιουργώντας διαφορετικούς τόνους σκίασης μέσα στο κάθε έργο.
 
tumblr_nia2qgI5cj1twvkuno2_1280

Σίγουρα αυτές οι δημιουργίες είναι σε επαγγελματικό επίπεδο, αλλά ίσως είναι μια πολύ καλή πηγή έμπνευσης για άτομα με μεράκι και ταλέντο στην χαρτοκοπτική.

Ακολουθούν μερικά μόνο από τα έργα της.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Αν θέλετε να συμμετέχετε στις συζητήσεις χωρίς να χρησιμοποιήσετε λογαριασμό του disqus ή κοινωνικών δικτύων, μπορείτε να επιλέξετε να σχολιάσετε ανώνυμα ως επισκέπτης. Απλώς συμπληρώστε ένα οποιοδήποτε όνομα και ένα αληθοφανές email (πχ denexo@mail.gr) και επιλέξτε το κουτάκι «Θα προτιμούσα να σχολιάσω ως επισκέπτης».
Τα ανώνυμα σχόλια και όσα περιέχουν links, απαιτούν επαλήθευση από κάποιον διαχειριστή πριν δημοσιευθούν. Για περισσότερα σχετικά με την πολιτική σχολιασμού της ιστοσελίδας, μπορείτε να διαβάσετε εδώ.