Φτιάξτε μόνοι σας τα δικά σας ειδικά φύλλα (λογιστικά, μουσικής, σχεδίασης) (χωρίς Office)

0

Σε βιβλιοπωλεία και φωτοτυπάδικα, υπάρχουν τετράδια ή ξεχωριστά φύλλα με αρκετά διαφορετικά γραφήματα ή ειδικά επαγγελματικά (π.χ. λογιστικά, μουσικής, μηχανικών..) φύλλα. Αρκετές εφαρμογές όπως το Office, έχουν την δυνατότητα χρήσης έτοιμων template για τη δημιουργία έτοιμων ειδικών φύλλων προς εκτύπωση αν δεν βρείτε κάποιο έτοιμο σε τετράδιο. Υπάρχουν όμως και αρκετές ιστοσελίδες που σας επιτρέπουν να το κάνετε αυτό, χωρίς να εγκαταστήσετε τίποτα, μέσα σε ελάχιστο χρόνο. Έτσι αν έχετε εκτυπωτή, μπορείτε ανά πάσα στιγμή να έχετε το φύλλο που χρειάζεστε χωρίς κόπο και χρόνο.

Το Incompetech είναι μία από αυτές, που εκτός των άλλων σας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε δεκάδες (περισσότερα από 40) διαφορετικά φύλλα με γραφήματα και να τα κατεβάσετε σε pdf εντελώς δωρεάν. Έχει αρκετές διαφορετικές κατηγορίες και μπορείτε να βρείτε απλά τετραγωνισμένα φύλλα, φύλλα με γεωμετρικά πρότυπα, ειδικά φύλλα τετραδίων (μουσικής, λογιστικά, σημειωματάριου, μηχανικών) και αρκετά άλλα.

Οι επιλογές που έχετε (σημ: είναι διαφορετικές για κάθε πρότυπο)

Οι παραμετροποιήσεις για το κάθε φύλλο είναι αρκετές επιτρέποντας σας έτσι, να το φέρετε στις δικές σας ανάγκες. Μερικές από τις επιλογές που μπορείτε να κάνετε είναι οι διαστάσεις του φύλλου (πχ Α4), το χρώμα του γραφήματος, το πόσο έντονες θα είναι οι γραμμές, τις αποστάσεις από τα πλαϊνά, τις αποστάσεις μεταξύ των διάφορων στοιχείων στο γράφημα και διάφορα άλλα που σχετίζονται ξεχωριστά με το κάθε γράφημα.

Αφού επιλέξετε τι θέλετε, μπορείτε με το πάτημα ενός κουμπιού να το κατεβάσετε άμεσα σε PDF και έπειτα να το εκτυπώσετε σπίτι ή σε όποιο φωτοτυπάδικο θέλετε.

Διαφήμιση
Προηγούμενο άρθροΦωτιστικό σε σχήμα γάτας
Επόμενο άρθροΟδηγός αγοράς εκτυπωτή, όλα όσα πρέπει να ξέρετε πριν επιλέξετε
Εγγραφείτε
Ειδοποίηση από
guest

Επιτρέπεται ο ανώνυμος σχολιασμός. Παρότι απαιτείται email, δεν χρειάζεται να είναι το πραγματικό σας email. Δεν επιτρέπονται υβριστικά, προσβλητικά ή spam σχόλια

Η φόρμα σχολιασμού συλλέγει το όνομα, το email και το περιεχόμενου του σχολίου για να μπορούμε να ελέγχουμε τα σχόλια που γίνονται στην ιστοσελίδα. Παρακαλούμε διαβάστε και αποδεχτείτε τους όρους χρήσεις και την πολιτική απορρήτου της ιστοσελίδας μας για να σχολιάσετε
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
Δείτε όλα τα σχόλια